Konsten att suga kuk

Som med alla andra hantverk så krävs det övning, tålamod och lyhördhet för att bli en god älskare/älskarinna.

Man bör med andra ord älska mycket, ofta, och länge för att bli riktigt bra på det. Dessutom är vi människor olika - alla tycker inte om samma saker, och alla har inte samma erogena zoner.

Fellatio

Så varje gång man gör en ny sexuell bekantskap får man också lära sig en ny uppsättning erogena zoner, dofter, smaker, preferenser, hämningar och behov. Alltså kan en sån här artikel aldrig någonsin berätta hela sanningen - den måste du hitta på egen hand (eller mun).

Somliga påstår att oral stimulans av den andres kön mest är en form av bekräftelse, utifrån tankegången att det ju inte kan vara särskilt tillfredsställande att utföra oralsex.
Inget kunde vara mer felaktigt.
Det vill säga - visst är det en bekräftelse, och för somliga kanske det är mer en ynnest än en njutning.
Men det kan också vara enormt njutningsfullt att ge oralsex.

Många kvinnor (och män) älskar att suga kuk, och gör det ofta, länge och gärna. Är mannen i fråga därtill road av att oralt stimulera sin partners kön kan nöjet bli ömsesidigt.


Att övervinna skam- och skuldkänslor

De flesta av oss har tyvärr vuxit upp i ett sexualfientligt samhälle, i vilket sex och njutning betraktas som fult och syndigt. Många män har för sig att deras kukar är fula och snuskiga, och kan inte förstå hur någon över huvud taget skulle kunna ta den i munnen och suga på den, än mindre hur det kan vara njutbart.
Med dessa stackars män bör man gå lite varsammare fram.
Var framför allt kärleksfull. Visa att du älskar din man, hans kropp, och inte minst hans kön. Smek kuken varmt och vänligt, se till att den blir hård och stor, beröm den för dess skönhet, kyss den mjukt.
Ta det varligt.
Förr eller senare kommer även den mest hämmade man att ge efter för din behandling.


Motverka otrohet

En viktig sak - om du vill behålla din man länge - sug hans kuk. Och gör det bra.
För de allra flesta män är en bra kuksugning det allra bästa och skönaste han kan uppleva i sitt liv.
Det finns inget ljuvligare.
Har han en gång prövat, kommer han att vilja ha det igen. Och igen, och igen.
Med andra ord - om du inte vill suga hans kuk alls, så är risken mycket stor att han kommer att låta någon annan göra det. Om tillfället gives kommer han inte att tacka nej - och det är fullkomligt förståeligt.
Minns mina ord - en bra kuksugning är det skönaste en man kan uppleva över huvud taget.
Härlig kuksugning
Om din partner vill ha sex oftare än du

Många jobbiga relationer skulle kunna bli mycket lättare om båda parter kunde se mer nyktert och avslappnat på det här med sex.
Om man älskar sin partner, och vill att partnern ska må bra, kan man ju faktiskt ibland ge sexuell stimulans och tillfredsställelse utan att för den skull själv vara så himla kåt och upphetsad. Om du för tillfället är rätt ointresserad av att laga mat, så kan du ju ändå svänga ihop en måltid - man måste ju äta, trots allt. På samma sätt kan en man eller en kvinna naturligtvis hjälpa sin partner att bli tillfredsställd sexuellt - genom smekningar, runk, slick och sug. Man kan suga av sin man utan att själv vara kåt - och göra det bra. Och man kan ge sin kvinna en orgasm utan att själv vara särskilt kåt. Slick och sug är bra sätt att uppnå detta. Du behöer inte ens klä av dig om du inte vill
Att det sen kan uppstå ett sug, och att man under akten kanske ändå blir kåt, är väl då mer att betrakta som en bonus, inte sant?

Så hur gör man då, för bästa resultat?

För att bli en riktigt duktig kuksugare (vare sig man är man eller kvinna - homo, hetero eller bi) behöver man komma ihåg några särskilt viktiga saker.
Det allra viktigaste är naturligtvis att man tycker om att suga kuk.
Man ska inte suga kuk om det är en uppoffring, om man bara gör det ”för hans skull”.
Det märks, och då blir det inte lika skönt som det kan vara om njutningen är ömsesidig.

Man måste inte heller alltid vara så orgasmfixerad.
Man behöver inte jaga klimax - det kan vara betydligt skönare att bara njuta av behandlingen utan att hela tiden längta fram till utlösning.

Sex är skönt även utan orgasm.
Det kan t.o.m. förhöja njutningen att inte få orgasm - särskilt om man går och småslickar på varandra under en eftermiddag, eller under kvällen, för att ladda upp sexlusten - sen när man till slut kommer till orgasm, så kan det verkligen bli en himlastormande upplevelse.
Och blir det ingen orgasm, så har man ändå haft det härligt hela eftermiddagen. Med andra ord - orgasm måste inte alltid vara det självklara målet för varje kärleksstund.


Till de tekniska aspekterna:

Kuken - särskilt ollonet och pungen - är oerhört ömtåliga och känsliga för fel behandling. Man bör med andra ord noga undvika att använda tänderna.
Använder man händerna är det också bra med något glidmedel - för hög friktion är INTE skönt.
Saliv kan räcka, fittsaft är inte dumt - men man kan också ha någon olja.
Snart suger hon...

En bra metod är att använda tungan mycket.
Mycket saliv, och breda tungdrag över ollonet, runt ollonet och bakkanten av ollonet.
Man kan låta bara tungan spela över ollonet, snabbt eller långsamt, och man kan ta kuken djupt in i munnen.

Man kan som sagt även använda någon välsmakande olja som glidmedel, eftersom man då kan runka kukskaftet mjukt och fint, samtidigt som man stimulerar ollonet med tungan.
Jag rekommenderar med fördel valnötsolja (finns i välsorterade matbutiker) - förutom att den är oslagbart god i sallad eller på smörgås (istället för smör) så är den god på kroppen.
Kombinationen av händer och mun är oslagbar, och kan leda till de mest explosiva orgasmer man kan föreställa sig.

Glöm för all del inte att ni har munnen att prata med också.
Man kan fråga, och tala om hur det känns.

- ”Känns det skönt så här?”
- ”Ja - lite långsammare nu...”

Kommunikation är livsviktigt - inte minst när man vill njuta av sex.
Prata om vad ni tycker om och vad ni inte tycker om - före, under och efter sexakten.
Visst, teckenspråk kan funka ibland, men verbal kommunikation funkar bäst.
Tankeläsning är inte att lita på.

Det är naturligtvis oerhört viktigt för bägges njutning att man håller en god hygien.
Gör man det till en vana att alltid tvätta av kuken efter att man har varit på toaletten så inbjuder det till ”impulssugningar”. Den som gillar att suga kuk kan då ta fram den och suga i stort sett när som helst, och veta att det är rent och välsmakande.

Rakning

På samma sätt som det kan förhöja upplevelsen av att slicka fitta om kvinnan är rakad, kan det även vara till fördel för mannen om han är det också.
För det första kan det bli en väldigt stark upplevelse att älska om båda är rakade - naken hud mot naken hud, på de ställen där huden är som allra känsligast - men också för att den som suger kuk då obehindrat kan slicka HELA kuken, och pungen och allt, utan att få "hår i maten". Och det är väldigt härligt att bli slickad med långa, breda, blöta drag, ända från pungen hela vägen upp till toppen av ollonet.

OCH - om du som man tycker att du har en för liten kuk - rakning gör att den ser mycket större ut. Tänk på det!

Läs mer om intimrakning i en särskild artikel om detta ämne.

Variation

Vill man variera sig kan man alltid pröva olika oljor, man kan leka med föremål, som t.ex. fjädrar eller penslar. Man kan ha något i munnen - kanske en isbit - samtidigt som man suger.
Somliga tycker att det tillför mycket med tungpiercing, andra tycker inte om det alls.
Man kan leka lite bondage, binda fast varandra i sängen och så - det kan vara en alldeles särskilt stark upplevelse att ligga och bli avsugen utan att kunna komma loss, utan att kunna påverka det som sker alls. Har man dessutom ögonbindel är man helt utlämnad åt partnerns godtycke, vilket kan vara extremt upphetsande...

Det är dock viktigt att komma ihåg att sex är som mat - alla har olika smak och olika favoriträtter.

Säd i munnen eller ej?

Och - alla tycker inte om att svälja säden.
Somliga tycker om det, och sväljer gärna.
Andra tycker inte om smaken eller konsistensen, och vill helst inte få in det i munnen alls.
Det är en smaksak.

Det är viktigt att respektera varandras gränser - sex handlar om njutning.
Förhoppningsvis ömsesidig njutning.
Om du inte tycker om det, och din partner ändå tjatar på att du ska göra det - be honom smaka på sin egen säd.
Vill han inte, men tjatar vidare på dig (vägrar respektera dig), så kan du alltid spela honom ett litet spratt - spar den i munnen och kyss honom.
Se hur han reagerar.
Gillar han inte att få sin säd i munnen så kan han inte heller kräva det av dig.

Att förlänga och förstärka orgasmen

Å andra sidan, om du tycker om att behålla säden i munnen, alternativt svälja - eller om du åtminstone kan lära dig att tycka om det - så kan du ge din man långa, utdragna, extatiska orgasmer som kastar honom in i total sexuell trans.

Väl värt att beakta, inte sant?

Det är nämligen så att om man fortsätter att slicka och suga, väldigt mjukt, under själva orgasmen, så kan man med lite övning göra den tio gånger starkare - och tjugo gånger längre än vanligt.

Fellatio i motljus

Detta gäller för övrigt ofta även kvinnor.
Om man slickar fitta, och fortsätter helt mjukt när orgasmen väller in, så kan man förstärka den något alldeles enormt med munnen.
Men observera - det måste göras mjukt!
Under orgasmen är ollonet och resten av kuken extremt känslig, och samma beröring som före orgasmen var härlig kan under och direkt efter orgasmen vara riktigt plågsam. Även detta gäller oftast också kvinnor - mjuk stimulans, mycket mjuk.

Gåva önskar att gengåva gives...

Och - du som har fått en härlig orgasm efter en avsugning - kom ihåg att gåva önskar att gengåva gives.
Om ni är man och kvinna - se till att din kvinna får sig en härlig orgasm genom att du slickar henne dit.
Är ni två män - se till att din partner får en minst lika skön behandling i retur - det garanterar att du får uppleva denna härliga behandling oftare.
Och ju oftare ni ägnar er åt oralsex, ju mer ni övar, ju bättre blir det...© Carl Johan Rehbinder 2002


Denna sida förvaltas av Cirkus Eros.

Cirkus Eros - erotik för finsmakare - en plats för dig som vill ha erotisk inspiration som är sofistikerad, vacker, poetisk, innerlig och sinnlig.
Cirkus Eros
För samtliga bilder och all text på denna sida gäller upphovsrättslagen.
Kopiering och spridning av material utan upphovsmans tillstånd är strängt förbjudet enligt lag.
Cirkus Eros webmaster kontaktar du på info@cirkuseros.nu