Cirkus Eros i media
Kurser & Workshops
Sedan början av 1990-talet har Calle Rehbinder publicerat erotiska noveller och bilder i tidskrifter som i norsk/dansk/svenska Cupido/CupidZero, norska Lek, svenska Kvinnors Affärer – och en drös andra tidskrifter. Innehållet på Cirkus Eros hade med andra ord redan varit föremål för en hel del publicitet redan innan hemsidan kom ut på nätet 1999. Calle & Jennie på Hannah, 2003
Sedan vi började med våra kurser 2004 har detta ökat rejält, vilket har lett till en hel del framträdanden i TV, radio och press, vilket har inspirerat oss till att skapa denna lilla "skrytsida", på vilken vi berättar om våra nedslag i offentligheten. Allt detta är förstås väldigt kul för oss, men framför allt vill vi se det ur ett bredare perspektiv – för en öppnare och mer fördomsfri syn på sexualitet, erotik och njutning.
November 2012 - TV3
Tisdagen den 20 november var Calle med i åttonde avsnittet av TV-serien "69 saker du vill veta om sex" på TV3. Calle lär huvudpersonen lite olika övningar med andning, kontakt, bäckenbottenrullningar m.m., för att få starkare och bättre orgasmer, mer närvaro och mer njutning. Det var roligt, och det blev ett rätt bra program som helhet, tycker vi!
Calle i 69 saker du vill veta om sex
Du kan se programmet på TV3 Play.
November 2012 - TV3
Måndagen den 19 november dök Calle upp i ett väldigt kort klipp (2,5 minuter, ca 34 min in i programmet) i en i övrigt tyvärr ganska dålig och tendentiös dokumentär om sexmissbruk på TV3.
Calle i en dokumentär om sexmissbruk
Calle utgör den enda motpolen mot de tröttsamma charlatanerna bakom Dysberoendekliniken, som får alldeles för mycket plats i det här programmet. Men denna lilla insats blev dock uppskattad av många, har vi förstått.

Dokumentären finns att se på TV3 Play.
September 2012 - Amelia
Amelia
I en två sidors artikel i Amelia tipsar Jennie om hur du kan andas dig till en orgasm, och hur du kan expandera dina sexuella upplevelser med andning. Inte så dumt.
Amelia
Augusti 2012 - DN Söndag
I DN Söndag 120805 kunde man läsa en fem sidor lång artikel i med rubriken "Lust och längtan - vår nya folkrörelse". Artikeln cirkulerar framför allt kring oss och våra kurser, samt Olle Waller och hans utbildningsarbete.
DN Söndag
Det blev en mycket fin och djupgående artikel av Ulrika Bye, med tydligt seriös karaktär. Vi får förvisso alltid bra press, men det känns förstås lite extra bra att "uppgradera", som en vän till oss beskrev det – från kvällspress till DN.

DN Söndag
Augusti 2012 - Unter fremden Decken
I ett tyskt TV-program om sex får vi göra en variant av vårt inslag i Fråga Olle-dokumentären från 2011. Produktionsbolaget i Berlin hade sett oss just på det program i Fråga Olle-dokumentären som vi medverkade i för ungefär ett år sedan, och ville göra något liknande. Programmet visades i september på rikstäckande tysk TV.
Unter Fremden Decken
Juni 2012 - Lust
Sexbutiken Martinshop laddar om och ger ut en kombinerad tidning och katalog, med namnet Lust, och Jennie blir både omslagsflicka och rådgivare i tidningen. Många bilder av Jennie, och många frågor och svar, uppblandat med produktinformation om Martinshops sortiment.

Nästa steg var att Martinshop satte ihop en panel med fyra personer som skulle svara på frågor om sex och relationer, i såväl magasinet som på Martinshops hemsida. Tanken var att du skule kunna skriva till Martinshop, och få svar inom tre dagar. Tyvärr var det inte så väldigt många som skrev, så projektet lades ned efter ett år. Men vi fick bra betalt. :-)
Lust
Bodypaint
November 2011 - Kanal 5 - Fråga Olle-dokumentären
Torsdagen den 10 november 2011 sändes det sjätte avsnittet i säsongens Fråga Olle-dokumentären, och temat för detta prgram var kurser för bättre sexliv. Vi var med, och det handlade förstås om våra parkurser. Mycket naket och sexigt var det i programmet. Härligt!

Sändningen kan eventuellt fortfarande finnas att beskåda, via denna direktlänk till programmet på hemsidan för Fråga Olle-dokumentären – eller via denna länk!

Karlavagnen
November 2011 - Philofix, SvT

I det pyssliga barnprogrammet Philofix tipsas det om allehanda skojigheter man kan göra med papper, plast, saxar, knivar, tejp och lim. Och så brukar de ha en kort, ordlös film där man ser någon under arbete med något kreativt. Och denna gång var det min tur.

Att måla på nakna människokroppar har jag sysslat med sedan början av 1990-talet, och jag tycker att det är en jättebra idé att visa sådant i ett barnprogram, så att barnen förstår att deras kroppar är skojiga, njutbara och härliga lekredskap, snarare än något fult att gömma och skämmas över.

Se mer av mina kroppsmålningar på BodyArt Stockholm  »
Bodypaint
Bodypaint
Oktober 2011 - Radio P4 - Karlavagnen
Under en kvart blev jag intervjuad av Stina Wollter om Kärlekens 9 språk, något som uppenbarligen har väckt en del nyfikenhet här och där.

Sändningen kan eventuellt fortfarande finnas att lyssna på, via denna direktlänk till programmet på hemsidan för Karlavagnen!

Karlavagnen
Juni 2011 - Radio 1 - Aschberg
Camilla Lindberg, tidigare riksdagsledamot för Fp, fick välja vem hon ville att ta med sig till studion en förmiddag, för att diskutera sexköpslagen – och då ringde hon mig, förstås.
Robban Aschberg gav oss i praktiken två timmar fritt spelrum att totaldissa denna lag, och det var roligt. Det lustiga var att alla som ringde in höll med oss – det blev så att vi faktiskt bad lyssnarna att ringa in och komma med motargument. Men det blev inte mycket av den varan.

Sändningen kan eventuellt fortfarande finnas att lyssna på, via denna direktlänk till programmet på hemsidan för Radio 1!
April 2011 - Amelia
En journalist på Amelia tog med sig sin man och gick en helgkurs med oss - Gudomlig Njutning. Det resulterade i en väldigt trevlig och positiv artikel i Amelia.

En del av artikeln, som innehåller 6 lusthöjande tips från oss, hittar du på Amelias hemsida.

Amelia
Mars 2011 - Nakendiscot
En bok av Karin Isberg, i vilken våra kurser har en viktig roll. Boken är självbiografisk, och skildrar författarens skilsmässa och personliga resa.

En av komponenterna i hennes utveckling är genom att gå på kurs - varav vår kurs är en av dem. Vi citeras och beskrivs flitigt i hennes bok.

Läs mer om boken Nakendiscot på Karins egen blogg!
Nakendiscot
Januari 2011 - Newsmill
En debattartikel om sexköpslagen, ur sexsäljarnas perspektiv –
Varför bryr sig ingen om sexarbetarna?

Newsmill
Januari 2011 - Leva
En artikel om sex, kärlek och relation i vilken vi blir intervjuade.

Calle levererade även foton till artikeln.
Leva
Januari 2011 - Newsmill
En positiv artikel om porr, som en balans mot de allestäådes närvarande moralpredikanterna – denna gång pläderande för en bojkott mot TV4, eftersom samma TV-bolag äger en annan kanal som sänder porr mitt i nätterna. Jag tyckte förstås att detta var patetiskt och löjligt, och skrev följande artikel:
Porr är befriande och nyttigt!

Du kan läsa mer om detta på TantraBlog!
December 2010 - SvD
Vi har också ett starkt sexualpolitiskt engagemang, vilket ibland resulterar i debattartiklar, som denna i SvD Brännpunkt, med kritik mot sexköpslagen. Artikeln är ett kritiskt svar på en artikel av Margareta Winberg och Anna Hedh.
Mina medförfattare och undertecknare var Camilla Lindberg, Alexander Bard, Helena von Schantz och Malin Westberg.
Läs vår artikel här: EU säger nej tack till svensk morallag
SvD Brännpunkt
Du kan som vanligt läsa mer om detta på TantraBlog!
November 2010 - Trekant, NRK
NRK är Norges motsvarighet till SvT, och under hösten 2010 producerades programserien Trekant, en dokusåpa för ungdomar om sex, som blev 2010 års största snackis i norsk TV – och vi var med som en stor del av det första programmet. Vi höll i all korthet en minikurs i tantrisk andningsorgasm med en ung tjej som var en av tre huvudpersoner i en norsk dokusåpa om sex.

Du kan läsa mer om detta på TantraBlog!

Trekant
Juni 2010 - P3 Nyheter
Jag blev intervjuad av Evelina Attervall på P3 Nyheter, om kärlek, sex och relationer.

Grundfrågan var gällande RFSU:s årliga undersökning Kådiskollen – om folks syn på sexualitet i de nordiska länderna. Och då fick jag förstås tillfälle att dela med mig av några av mina favorittips för ett bättre kärleksliv.

Du kan läsa mer om detta på TantraBlog!
P3 Nyheter
Februari 2010 - TV8
Medverkan i TV-programmet Aschberg, ivrigt debatterande om RFSU och sexualupplysning.

Du kan läsa mer om detta på TantraBlog!

Calle hos Robert Aschberg på TV8, om RFSU
Februari 2010 - Sveriges Radio P1
Medverkan i debattprogram om amatörporr på nätet.

Du kan läsa mer om detta på TantraBlog!

Calle hos Reobert Aschberg på TV8, om RFSU
Februari 2010 - TV4
Medverkan i TV-programmet Förkväll, som konstnär och kroppsmålare.

Läs mer om detta på TantraBlog!

Kroppsmålning i Förkväll på TV4
Juli 2009 – Aftonbladet
Intervju med fem kärlekstips - om Sexsibilityfestivalen.

Du kan läsa mer om detta på TantraBlog!
Juli 2009 – Expressen TV
Medverkan i TV - om Sexsibilityfestivalen, och om vår medverkan på festivalen, bl.a. genom att hålla en kroppsmålningsworkshop.
Här hittar du filmen.

Du kan läsa mer om detta på TantraBlog!

Kroppsmålning i Expressen TV
Juli 2009 - Expressen
En artikel om våra kurser på Skeppsuddens kursgård, med rubriken "Emilia och Carolin testade nakendans".

Du kan läsa mer om detta på TantraBlog!

Om Kärlek, Liv & Lust i Expressen
Mars 2009 - Vecko-Revyn
Fotouppdrag. Om kvinnors kön. En "fittbilaga", till vilken jag fotograferade ca 20 kvinnors kön.

Du kan läsa mer om detta på TantraBlog!

Fittor i Vecko-Revyn
Mars 2009 - Aftonbladet
Bilder - uppslag och löp, till en artikel om amatörporr på nätet - "Vi visar vår sexliv på nätet". En artikel om människor som lägger ut bilder av sig själva på nätet, nakna och i erotiska situationer. De intervjuade ett par som jag hade fotograferat en gång för länge sedan, och som också finns med på Cirkus Eros, i galleriet.

Du kan läsa mer om detta på TantraBlog!
Mars 2009 - Newsmill
Debattartikel om hemma-porren. Läs den gärna på Newsmill –
"Hemma-porren är den nya sexuella revolutionen".

Du kan också läsa om artikeln på TantraBlog!
December 2008 - SvT
Medverkan i Halal-TV, intervju om sexualmoral. Programmet byggde på att tre unga muslimska tjejer intervjuade människor i olika sammanhang, och i programmet som handlade om islam och sexualitet blev bland andra jag och en kvinna från RFSU intervjuade.

Du kan läsa mer om detta på TantraBlog!

Halal-TV
Oktober 2008 - Expressen
Från Expressen fick jag i uppdrag att till en artikel om bröstcancer måla en kostym på en naken kvinna, så att det skulle se ut som att hon var påklädd. Långsökt? Säkert. Men en fin målning blev det, på en helsida, och mycket uppskattning fick bilden.

Att måla på nakna människokroppar har jag sysslat med professionellt sedan början av 1990-talet, och det har blivit en hel del målningar genom åren. Det har blivit allt från abstrakta mönster, logotyper och reklamprojekt till nakna servitriser med påmålade kläder. Roligt nästan jämt.

"It's a dirty work, but someone has to do it"

Läs artikeln på Expressens hemsida  »
Läs mer på TantraBlog  »
Se mer av mina kroppsmålningar på BodyArt Stockholm  »
Calle och kroppsmålningsmodellen Dery
Expressen mittuppslag
Augusti 2008 - CUPIDO
Så var det dags igen för medverkan i den norska erotiska tidskriften Cupido. Även denna gång har jag med några bilder i tidningen, men det är inte huvudsaken, även om detta nummer av Cupido i också publiceras i Danmark (varannat nummer av norska Cupido översättes till danska och distribueras i det sydliga grannlandet).

Det fina med detta nummer av Cupido är att det finns med en 8-sidors artikel om oss och våra kurser. En av Cupidos reportrar var i under våren 2008 med på en av våra kurser, och detta resulterade i en mycket omfångsrik artikel om kursen, och den inverkan kursen hade på reportern och hennes man.

Läs hela artikeln!  »
Cupido augusti 2008
Cupido augusti 2008
Augusti 2008 - Expressen
I Expressen fick vi i början av augusti ett helt mittuppslag om vår grundkurs i kärlek, sex och relation för par – Gudomlig Njutning – och det tycker vi förstås är oerhört roligt och trevligt.

Som det inte var nog med det, så hamnade vi på löpsedlarna överallt också, vilket nog får sägas vara rekord i mediauppståndelse för vår del, även om vi har fått rätt mycket av den varan genom åren – i TV, tidningar och andra media.

Expressenartikeln har helt klart haft effekt – mängden kursanmälningar har helt klart ökat. Nu gäller det bara att se till att intresset hålles vid liv framöver.

Läs artikeln på Expressens hemsida  »

Klicka här eller på bilden nedan för att se tidningsuppslaget i större format  »
Expressenlöp 0809
Expressen mittuppslag
Juli 2008 - Expressen
När det behövs sex och naket i media Kan man alltid lita på Calle, verkar somliga tycka, och när det skulle fotograferas ett älskande par på Kärsön, för att illustrera en artikel i en sommarserie om sex – "Här har svenskar sex på stranden" – så var det mig de ringde upp, förstås. Det ska nämnas att även modellerna till de härliga kärleksbilderna hittades av mig.
Här har svenskar sex på stranden
Läs artikeln på Expressens hemsida  »
Klicka här eller på bilden för att se tidningsuppslaget i större format  »
Maj 2008 - CUPIDO
Den norska erotiska tidskriften Cupido köpte till majnumret 2008 hela sju bilder av mig, varav en faktiskt fick pryda omslaget, något som känns väldigt bra. Bilderna kommer ur två kollektioner som även går att hitta här på Cirkus Eros - Naturälskare och Gosigt kärlekspar.

Något som känns särskilt bra med att få bilder publicerade i Cupido, är att det var Cupido som fick mig att på allvar börja skriva erotiska noveller, särskilt då under den tid Cupido fanns i Sverige, i början av 1990-talet.

Även denna hemsida, Cirkus Eros, är ett resultat av mitt samarbete med Cupido, liksom min bok "Cirkus Eros och andra erotiska berättelser" – så nu blir cirkeln sluten.
Cupido 5 2008
April 2008 - SvT Opinion, SvT Debatt
Med anledning av en sexualfientlig debattartikel i Expressen, av kristdemokraten Charlotta Levay, fick jag i uppdrag att skriva en svarsartikel till SvT Opinion, vilket också ledde till att jag samma dag som min svarsartikel publcerades även blev inbjuden till panelen i SvT Debatt, dår holmgången var regel, och vågorna gick höga, eftersom dynggrepssluggern Janne Josefsson nu inte är de fina nyansernas man. Man skulle utan att överdriva kunna påstå att han har nått sin inkompetensnivå...
Men slutresultatet får ändå sägas vara efter omständigheterna gott, och jag fick många positiva kommentarer efteråt. Direktsänd debatt i TV är alltid nån slags gladiatorspel, och det måste man vara beredd på.
Du kan läsa mer om detta på min blogg, TantraBlog

SvT Debatt 080424
April 2008 - Sexuellt, ZTV
I första avsnittet av ZTV:s serie Sexuellt, med underrubriken "Jakten på det perfekta ligget", fick vi besök av reportern Nisse Edwall, och blev intervjuade. Jennie gav coaching och tips, och det dansades till djembetrumma. Inte så djupgående, men det kan man förstås inte vänta sig av ZTV.
Sexuellt, ZTV
Mars 2008 - Insider, TV3
Calle i TV 3
Med anledning av den s.k. "Bara Bröst-debatten", blev Calle inbjuden tillsammans med tre politiker (en från Miljöpartiet, en från Centern och en från Kristdemokraterna) att under korta fem minuter debattera huruvida kvinnor ska få vara barbröstade på kommunala badhus. Vågorna gick höga kring denna fråga ett tag, och jag var med p.g.a. en bloggartikel jag skrivit i ämnet.

Läs mer om detta TV-inslag på min blogg!

Calle i TV 3
Juli 2007 - GirlsCorner.nu
Ylva-Maria Thompson intervjuade Calle och Jennie inför deras första parkurs sommaren 2004, och 2005 även ett par som gått parkursen.
Nu blev det en tredje intervju, denna gång med enbart Jennie, inför starten av deras nya kurs för både singlar och par – Kärlek, Liv & Lust.

Läs hela intervjun!  »
GirlsCorner.nu
Hösten 2006, samt februari 2007 - Kanal Lokal
Vid tre tillfällen under hösten 2006, samt vid ett tillfälle i februari 2007 deltog Calle i Lokal-TV-kanalen Kanal Lokal i Stockholm, för att prata om sex ur olika synvinklar.
Calle var uppenbarligen populär, som fick komma tillbaka flera gånger...
Calle i Kanal Lokal
Juli 2006 - TV 24
På grund av Jennies artikel i Expressen, om människor som träffas för att ha sex på badstränder blev Jennie inbjuden till intervju i TV 24 samma dag som artikeln kom ut i Expressen (fredagen den 21 juli).
Jennie i TV 24
Juli 2006 - Expressen
På grund av en sensationsartikel i Expressen, om människor som träffas för att ha sex på badstränder blev Jennie tillfrågad om hon kunde skriva en svarsartikel till dagen efter (fredagen den 21 juli), vilket inte var en lätt sak, eftersom vi var på Ängsbackafestivalen, och samma eftermiddag höll vi en workshop med temat Sacred Sex.
Men en artikel blev det, trots att det var extremt bråttom och rätt så stressigt.

Läs Jennies artikel i Expressen!
Expressen 060721
Maj 2006 - SvT Debatt
Den 23 maj deltog Calle i SvT Debatt för att diskutera en utredning som beskriver ungdomars sexualvanor, och naturligtvis var Calle ensam sexliberal i hönsgården.
Debatten var het, och vågorna gick emellanåt höga.
Calle i SvT Debatt
April 2006 - Big Brother, TV 5
Söndagen den 23 april blev Calle tillsammans med en norsk sexolog inbjuden till Big Brother för att figurera som expert på sex, eller erotikpedagog, eftersom det denna säsong varit mer sex i rutan än någonsin.
Calle på Big Brother
Februari 2006 - TV4
Så kom då äntligen det program som spelades in redan i maj 2005, och sedan fått vänta länge och väl på det rätta tillfället - Sex på schemat.
Programmet handlade om att lära sig om sex, och medverkande var vi, samt kursledarna för en tantrakurs påHällungen, samt Ylva franzén, förstås.

Torsdagen den 23 februari, sent på kvällen visades programmet. Det blev enligt vår mening ett himla bra program som vi kan känna oss stolta över att ha medverkat i.
Det kom även en repris på TV 4+ senare under våren (och det har gått i repris flera gånger sen, har vi förstått).

Sex på schemat
Sex på Schemat i TV4
I september förra året publicerades också en lagom spekulativ artikel i Aftonbladet, om TV4:s satsning på program om sex (nämns även längre ner på denna sida).
Läs artikeln om detta program i Aftonbladet!
December 2005 - IVAN
Till en helt ny "grabbtidning" som heter IVAN, fick vi två uppdrag:

Å ena sidan ska vi båda skriva texter till en sida med tips om kärlek, sex och relationer - "FRÅGA CALLE & JENNIE".

Dessutom fick Jennie fotouppdrag av tidningen - att göra några uppslag med en snygg dansös. Och så blev det.

Se bilder ur tidningen!

IVAN 2005
November 2005 - Amelia
I novembernumret av Amelia 2005, fick Jennie i uppdrag att ge goda råd till en artikel som handlade om hur man kan leka fram lusten i en relation. Hella Mörner skrev artikeln, och var stylist för fotograferingen - och Jennie var dessutom med som instruktör vid samma fotosession.
Walter Hirsch fotograferade.

Se bilder ur tidningen!
Amelia 2005
Oktober 2005 - Tara
Tara fyllde fem år, och hade en artikel som fick heta "Alla goda ting är... 5". I den kunde man läsa en mängd olika personers just 5 förslag om allt från böcker man måste läsa, sätt att vänja sig vid stringtrosor. platser att se innan man dör, etc.
Vi fick förstås skriva "Fem bra förförelseknep när du vill ha sex", samt "Fem bortförklaringar när du inte vill ha sex".

Läs våra "5-tips" i Tara!
Tara
September-oktober 2005 - Expressen
Journalisten Annika Sundbaum-Melin och hennes likaledes skrivande man Henrik Kolbjér gick vår kärleks kurs för par; "Gudomlig Njutning - Hängivenhetens Konst".
Detta resulterade i en artikelserie i tre delar, som publicerades tre söndagar i rad, i Expressens söndagsbilaga Hallå!, under september och oktober månad.
Expressen Hallå! x 3
Rubrikerna för artiklarna löd som följer:
  • Del 1: "Om ni inte blir kåta har vi misslyckats..."
  • Del 2: "Dags för orgasm inför andra par..."
  • Del 3: Examen i sexskolan: "Vi har blivit kåtare och snällare"
September 2005 - Aftonbladet
I Aftonbladet publicerades i september en lagom spekulativ artikel om att TV4 ska satsa på program om sex - det säljer ju alltid ett och annat lösnummer.

I artikeln omskrevs då förstås även den dokumentären om sexkurser som vi är med i.

En kul detalj är att den stora bilden på uppslaget är just från vårt reportage, och bilden är tagen hemma hos oss...

Dock har dokumentären i fråga blivit framflyttad i tablån, så den kanske visas i vinter 2006. Vi får se.

Läs artikeln i Aftonbladet!

Aftonbladet - SexTV
Augusti 2005 - Expressen Hallå!
Så har du sex i flera timmar!

Calle och Jennie blir intervjuade om Kama Sutra i Expressens helgbilaga Hallå!
I denna artikel ger Calle och Jennie ett antal fina kärlekstips, och betygsätter även ett antal samlagsställningar ur en ny bok i ämnet.
Läs artikeln i Expressen!

KamaSutra i Expressen
April och juni 2005 - GirlsCorner & Spray Erotik - igen!
Åter igen är det Ylva Maria Thompson som intervjuar, fast denna gång ett par som gått Calles Och Jennies parkurs Gudomlig Njutning.

Detta resulterade i en lång och rolig intervju - Annika och Knutte har gått på sexkurs - som för en gångs skull fick Ylva Maria helt tyst - hon fick inte en syl i vädret! Annika och Knutte var så exalterade att de pratade i mun på varandra oupphörligen, och gav inget utrymme alls för Ylva Maria att ställa frågor. Så kan det gå.

Intervjun publicerades även denna gång på två hemsidor:
SpraySex och GirlsCorner.nu

Läs hela intervjun här på Cirkus Eros!  »

GirlsCorner 2005
Spray Erotik 2005
Juni 2005 - Restauratören
I en diskussion om porrfria hotell blev Calle intervjuad av en reporter från tidskriften Restauratören. Bl.a. avhandlades dubbelmoralen och okunskapen kring porren.

Läs artikeln från Restauratören!

Restauratören
Maj 2005 - Expressen Magasinet
Till en artikel om par som videofilmar sig själva och varandra när de har sex, blev Calle rådfrågad om tips till de som vill filma.
Läs artikeln i Expressen!

Läs Calles tips för dig som vill filma ditt kärleksliv!
Expressen Magasinet Maj 2005
April 2005 - Aftonbladet söndag
Calle blir intervjuad och skriver om polyamori i Aftonbladet.
Läs Calles intervju i Aftonbladet!


Calle och Cirkus Eros i Aftonbladet
Mars 2005 - Radio Stella
I programmet "Äntligen morgon", på Radio Stella i Helsingborg, blev Calle intervjuad om sin medverkan på Erotikmässan i Munka-Ljungby kommande helg.
Oktober 2004 - Amelia
I oktobernumret av Amelia var temat naket, och då hade de ett antal artiklar om olika personer som hanterar fysisk nakenhet i arbetet - en massör, en som jobbar på nudistläger, en som ger behandlingar med s.k. brasiliansk vaxning - och så Jennie, i egenskap av sexpedagog.

Läs mer om Jennie i Amelia!
Amelia
Juli 2004 - Expressen Magasinet
Katerina Janouch, som skriver sexspalter i Expressen, gjorde ett undantag från regeln att inte länka till andra sidor, när hon rekommenderade läsarna att besöka Cirkus Eros - både i den tryckta upplagan av Expressen Magasinet såväl som på nätet. Det gjorde förstås susen för besöksstatistiken, och det tackar vi för!

Katerina Janouch tipsar i Magasinet
Juli 2004 - GirlsCorner & SpraySex
Ylva-Maria Thompson intervjuade Calle och Jennie inför deras första parkurs sommaren 2004, och det resulterade i en lång och rolig intervju som publicerade på två hemsidor - SpraySex och GirlsCorner.nu

Läs hela intervjun!  »
SpraySex & GirlsCorner.nu
December 2003 - SvT
I en programserie producerad av SvT, med namnet Paradis, skildrades i vart och ett av tolv avsnitt två personer, och varje program hade ett tema, av typen arbete, hälsa, trygghet, drömmar, frihet m.m. I programmet med temat LUST porträtterades två personer - en engelsk dansös och så Jennie, i egenskap av fotograf av nakna män.

Läs mer om TV-programmet Paradis!
Jennie på TV
December 2003 - Body Art i Veckans Nu! - och i Aftonbladet
I slutet av sommaren 2003 kontaktades jag av fotografen Patrik Österberg, för ett projekt som skulle innehålla kroppsmålningar av diverse metakändisar som t.ex. Big Brother-Linda, Robinson-Emma m.fl. Det blev mer strul än man kunde ana, men till slut blev en idé förverkligad, och det vara att göra om Linda Rosing till en tomte - lagom till jul.
Läs mer och se bilder!
Veckans NU!
Oktober 2003 - Expressen Magasinet
I en artikel om kvinnors orgasmer i Expressens helgbilaga Magasinet blev Jennie, som en av fyra kvinnor, intervjuad - och fick berätta om hur hennes orgasmer känns och fungerar.
Expressen Magasinet
Våren 2003 - 6 - en tidning om sex
Eleverna på journalistlinjen på Skurups Folkhögskola gjorde en tidning om sex xom grupparbete, och använde en av mina bilder för att illustrera artikeln "Fler snabbisar ökar lusten".

Bilden hittar du också i galleriet Ljuv älskogslek.
6 - en tidning om sex
Mars 2003 - TV3
Calle & Jennie blev i mars 2003 inbjudna att deltaga i pratshowprogrammet Hannah på TV 3 - både i intervjusoffan, samt som huvudpersoner i ett reportage om tantra. Temat för programmet var nämligen sexkurser, och reportaget handlade om ett besök hos pedagogen Johan Ekenberg, där C & J fick en privat "minikurs" i tantra och lekfullhet i sexlivet.
Calle & Jennie på Hannah, 2003
Calle & Jennie på Hannah, 2003
Januari 2003 - TV3
I ett extrainsatt DISKUTABELT, med Robert Aschberg som odiskutabel programledare, med temat porr och erotik, var Calle med som erotikförespråkare i panelen.
Det gavs tillfälle att munhuggas med såväl proffsopportunisten Inger Segelström som inskränkta ungkommunister.
Kul!
Calle på Diskutabelt
Februari 2002 - InternetWorld
I februarinumret av InternetWorld blev Cirkus Eros recenserad, och fick mycket höga poäng.
Detta ledde förstås till ett starkt uppsving i Cirkus Eros besöksstatistik.
Ta en titt på recensionen!
InternetWorld
Oktober 2000 - Rogalands Avis
I oktober 2000 var Calle på en miniturné i Norge, för att med kroppsmålning på nakna modeller göra reklam för Rosenthals Versace-porslin. Detta gav förstås mycket uppmärksamhet i lokala media, och Calle och hans modeller hamnade i såväl tidningar som radio och TV.

Läs mer om Calles kroppsmålande på hemsidan
BodyArt Stockholm.

Body Art - dekoration av människokroppen

Rogalands Avis


Det finns mycket mer mediamaterial än det vi visar här, i form av radioprogram, intervjuer, fotoprojekt, tidningsartiklar, TV-framträdanden m.m., men det kommer att komma in allteftersom vi hinner lägga in det på sidan.
Kom gärna tillbaka och kolla om det har kommit in mer!
distans
Denna sida är en del av webbprojektet Cirkus Eros.

Cirkus Eros - erotik för finsmakare - en plats för dig som vill ha erotisk inspiration som är sofistikerad, vacker, poetisk, innerlig och sinnlig.

Cirkus Eros
Cirkus Eros har funnits på Internet sedan sommaren 1999.
Cirkus Eros webmaster kontaktar du på info@cirkuseros.nu
Prenumerera på Cirkus Eros nyhetsbrev Gudomlig Njutning Gudomlig Extas TantraLila Livets Goda Kärleksretreat på Skeppsuddens Kursgård med Calle & Jennie Rehbinder Mandom, Mod & Morske Män - en kurs för män YONI Tantrakvällar med Calle & Jennie Rehbinder Master Class Sweet Surrender Taktil stimulering med Jennie Rehbinder