Tantrakvällar • Nio sätt att älska

– FÖR ALLA DINA RELATIONER –

Ett föredrag och/eller miniworkshop om konstruktiv och bekräftande kommunikation.

9 vägar till kärlek

Nio sätt att älska är vår förklaringsmodell för hur vi kommunicerar kärlek på olika sätt – alla de olika kärleksspråk som vi människor använder oss av när vi möter dem vi älskar, som våra vänner, makar, barn och andra i vår närmaste krets – men även arbetskamrater och andra vi umgås med i våra liv.

Vi är alla individer, vi är olika och vi uppskattar och ger uttryck för kärlek på väldigt olika sätt, och vi vill också ha kärlek, bekräftelse och respekt på olika sätt.

Somliga föredrar att bekräfta andra, och bli bekräftade själva, med kärleksord, andra med gåvor, somliga med praktiska handlingar, vissa med djupa samtal, och en del med fysisk beröring – eller sex.

Om du lär dig att känna igen dina egna primära kärleksspråk, och även att använda de kärleksspråk din partner, dina barn och vänner använder, så har du fått ovärderliga nycklar till att få dina närmaste att känna sig precis så älskade och uppskattade av dig som du önskar.

Nio sätt att älska

Jag ger dig tillgång till kraftfulla verktyg för att bli mycket bättre på att både förstå och kommunicera med din omvärld, bättre på att förmedla positiv bekräftelse, bättre på att få de människor du har i din omgivning att känna sig omtyckta, älskade, sedda och respekterade.

När föredraget kombineras med en workshop omsätter vi teorin i praktik med några enkla och roliga övningar för att ytterligare förstå dessa nio olika sätt att kommunicera kärlek. Dessa erfarenheter kan du ha stor glädje av i alla dina relationer, och därmed förbättra din förmåga att kommunicera ändamålsenligt. det kommer också finnas utrymme för reflektion och samtal.

Du kan komma ensam, med en partner – eller med ett gäng kompisar. Dessa nio sätt att älska är relevanta för alla slags relationer – inte bara familjen eller romantiska relationer. Du kan använda dessa metoder med dina vänner, dina arbetskamrater, grannar; alla du har någon slags relation till.

Föredragshållare/kursledare: Calle Rehbinder

linje

Läs Carl Johan Rehbinders artikel om Nio sätt att Älska »
Läs gärna Charlotte Rudenstams bloggpost om ”Rehbinders 9 Kärleksspråk” »

Nio sätt att älska

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare