Tantrakvällar • Tantrisk könsmassage

Kurser

En sinnlig och extatisk kvällskurs i tre delar

Massage som befriar, helar, läker,
ger inre frid och lycka!

Beröring som går på djupet och öppnar kanaler
mellan kön, hjärta och själ!

Könsmassage

Detta är en tredelad kvällskurs, en trio av underbart njutningsspäckade kvällar som har blivit oerhört uppskattat av samtliga kursdeltagare. Vi utforskar massagen i kombination med andning och energiflöden i kroppen genom visualisering, för att uppnå starkt extatiska tillstånd och enorm njutning.

Första gången blir en grundlig introduktion, mycket lik den vi brukar hålla på våra grundkurser för par, fast med mer fokus på enbart massagen. Då erbjuder vi alla deltagare att både ge och få massage, uppdelat på två delar under samma kväll.

De följande två gångerna erbjuder vi en fördjupning, den andra kurskvällen med fokus på kvinnan, och mannen den tredje. Vi går då in mer på djupet med extas och tantrisk energiorgasm, helkroppsorgasm genom visualisering, koncentrerad och medveten andning, rörelse och ljud.

Målen med denna kurs är framför allt helande, läkande, stillhet, meditation, kärlek, erotik och njutning. Vi går även genom könens anatomi, tantriska andningstekniker, energicirkulering, PC-muskelträning, praktisk tillämpning och teori.

Man kan deltaga på en, två eller alla tre gånger. Dock bör du för att gå andra och/eller tredje gången ha gått introduktionen – antingen första kvällskursen, alternativt någon av våra längre kurser där den tantriska massagen ingår, som Gudomlig Njutning.

Bäst är att vara med vid alla tre tillfällen. Repetition är grunden till all väl förankrad kunskap, och dessutom blir det garanterat härliga kvällar för alla deltagare.

Dessa kurser riktar sig främst till par, men du kan förstås gå kursen tillsammans med vem du vill. Du behöver dock ha någon slags partner med dig, förstås, som du kan tänka dig att vara så pass intim med.

linje

  • Lär känna både ditt eget och din partners kön genom kärleksfull beröring.
  • Bli medveten om det magiskt meditativa i massagen som syftar till att hela ditt väsen ska genomströmmas av flödande sexuell energi, snarare än att jaga orgasmen.
  • Lär dig använda dynamisk andning och energicirkulering för att sprida ut extatisk livsenergi i hela din kropp.
  • Du kan också bli multiorgasmisk. Du kan också få hejdundrande energiorgasmer. Du kan också få starka andliga upplevelser genom sexualiteten.

linje

Tantramassage – för inre frid

Ett av de mest uppskattade momenten på våra kurser är den tantriska massagen som fokuserar på könet. Kursdeltagare brukar bli förbluffade över hur avslappnande och meditativt det kan vara, och hur befriande det kan kännas, i hela kroppen, och i själen.

Könet är en bortglömd del av kroppen. Könet är omgärdat med tabun, förträngning, skam, förbud och sexuell frustration. Den kärleksfulla massagen av könet kan fungera starkt teurapeutiskt, och även som ett redskap för personlig utveckling.

Att få en helkroppsmassage, på riktigt, kan vara extremt helande och hälsosamt. Vi har ofta väldigt mycket spänningar och besvärande blockeringar i bäckenet, och det blir inte bättre av att få ”vanlig” massage, då man så gott som alltid undviker könen – vilket förstås kan förstärka en redan existerande obalans i kroppen, och bekräfta en internaliserad sexualneuros.

Att få en regelrätt massage på könet kan med andra ord få enormt positiva och balanserande effekter för hela kroppen. Och syftet med en sådan tantrisk massage är inte primärt att framkalla orgasm, även om det kan vara en väldigt trevlig bieffekt, förstås. Men du kan komma att upptäcka att du blir fullkomligt tillfredsställd på ett djupare plan, mer långvarigt, om du inte fokuserar på att få orgasm.

Tantrisk könsmassage

OBS! – Ingenting är någonsin obligatoriskt på våra kurser – allt är 100 % frivilligt!

Allt sker i helig cirkel med respekt för varandras integritet. Kursen innehåller dock många moment då nakenhet och intim beröring är självklara komponenter, så om det av någon anledning känns alldeles för dramatiskt och skrämmande (trots att det ju inte alls är farligt på något sätt), så kanske du ska mjukstarta med någon mer försiktig kurs.

linje

Kursupplägg:

Kväll 1 – 19.00-22.00:
Grundkurs i tantramassage med fokus på både mannen och kvinnan.
Den första kvällen riktar sig till de som aldrig fått eller givit könsmassage förut eller vill uppdatera sig. Vi går igenom attityd, känsla och tekniker för hur man ger både mannens och kvinnans kön såväl stretching som massage. Jennie och Calle visar på varandra och guidar deltagarna samtidigt. Alla deltagare får ge och ta emot könsmassage under kvällens gång.

Kväll 2 – 19.00-22.00:
Fortsättningskurs i tantramassage med fokus på kvinnan.
Den här kvällen fokuserar vi på kvinnans kön, så att du som har en kvinnlig partner får lära dig att ge mer avancerad massage.
Vi utvecklar tekniker med andning, rörelse, ljud, lyhördhet och energiarbete så att den sexuella energin kan spridas ut i hela kroppen och skapa helkroppsorgasmer. Vi inkluderar även G-punkten, samt andra intressanta punkter. Det kommer att finnas utrymme för samtal och reflektioner, men fokus är på praktisk tillämpning.

Kväll 3 – 19.00-22.00:
Fortsättningskurs i tantramassage med fokus på mannen.
Den här kvällen fokuserar vi på mannens kön, så att du som har en manlig partner får lära dig att ge mer avancerad massage. Vi utvecklar tekniker med andning, rörelse, ljud, lyhördhet och energiarbete så att den sexuella energin kan spridas ut i hela kroppen och skapa helkroppsorgasmer. Det kommer att finnas utrymme för samtal och reflektioner, men fokus är på praktisk tillämpning.

linje

Kursledare:

Calle & Jennie Rehbinder

Läs mer om oss på sidan Kursledare »

linje

Tid, plats, pris och andra praktiska detaljer:

Se kalendariet för tider, priser, kontakt och kursanmälan.

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare