På stranden

Det är fullt på badstranden. Tjocka gamla tanter som klagar över värmen, skällande hundar, skrikande barn som kissar i badvattnet, springande 12-åringar som skvätter sand i medhavda picknickkorgar och tappar bollar och frisbees på intet ont anande soldyrkare.

Jag blir en smula besviken, eftersom jag hoppats på en fridfull sommardag med sol och bad, i fred med dig. Uppenbarligen har vi valt fel ställe. Vi promenerar dock vidare en bit, bort från den allmänna stranden, och hittar mot all förmodan en alldeles egen skreva mellan ett par klipputsprång, en fridfull plats där vi faktiskt kan få vara i fred.

Platsen vi hittat känns såpass avskild att vi kan både sola och bada nakna, något vi båda absolut föredrar framför att klämma in oss i idiotiska och obekväma badkläder. Vi sprider ut den stora röda filten, packar upp lite av våra medhavda saker, handdukar, solkräm och andra livsnödvändigheter, och tar av oss kläderna. Jag njuter av att se din nakna kropp, din fortfarande vårbleka hud glänsa och skina i solljuset, och vet att det ska bli en härlig dag med dig.

Vi kastar oss i sjön och simmar – du simmar fortare än jag, och retas lite med mig – skvätter vatten och plaskar med fötterna i min riktning. Jag hämnas effektivt – jag har tagit vatten i min mun, och när du kommer nära mig för att kyssas, sprutar jag i ditt ansikte. Du skrattar och gör snabbt detsamma, och snart har vi satt igång ett riktigt vattenkrig.

När vi krigat färdigt omfamnar vi varandra och kysser varandra, hett, hungrigt och intensivt. Din härligt slanka, starka kropp glider mot mig, och gör mig varm både inuti och utanpå. Du är sannerligen en härlig kvinna – njutbar i varje tum.

Uppfriskade av det svala vattnet går vi upp för att sola en stund. Jag lägger mig på rygg, och letar efter en bok i min väska. Du har emellertid fått en annan idé. Du vill inte läsa.
Du kliver fram och ställer dig bredbent alldeles ovanför mitt huvud. Jag har full insyn i ditt delikat rosa, nyrakade sköte, och blir lite pirrig i mellangärdet. Du retas med mig. Du vet hur jag påverkas av att se din vackra, välsmakande fitta. Du vet vad du vill, ler mjukt, och sätter dig sakta grensle över mitt ansikte, min mun, min tunga.

Jag fattar snabbt galoppen, greppar dina höfter och drar dig ner den sista biten fram till min mun, och börjar slicka. Du är redan blöt – av såväl sjövatten som fittsaft, och du smakar verkligen ljuvligt. Jag ger dig hela registret, suger, slickar, med spetsig tunga, bred tunga, runt skötet, mellan dina yttre och inre blygdläppar – jag suger in hela ditt sköte i min mun, och fullkomligt äter upp dig, glupskt, hungrigt, njutningsfullt. Jag tränger in med spetsig tunga i din längtande klyfta – du stönar, suckar och njuter hämningslöst av min behandling, och sätter dig tillrätta så att jag ska ha full tillgång till hela din ljuvliga älskogskälla. Jag njuter något alldeles oerhört av att kyssa din pärleport, din blomma fylld av härlig nektar, och kan hålla på hur länge som helst.

——————–

Du ser dem först. Ett par – en man och en kvinna som gömt sig bakom en buske för att titta på oss. Och en bit bort, halvt dold bakom ett träd, står en ensam ung man med neddragna badbyxor och kuken i handen.
Du stannar upp en sekund, inser att vi inte är ensamma, att vi har publik, viskar diskret vad du just sett till mig, och jag svarar tyst, ”Så låt oss ge dem en riktig föreställning…”.

Jag ser på ditt ansikte att du blir kraftigt upphetsad av tanken på att älska inför publik – vilt främmande människor som i smyg betraktar oss när vi älskar…

pastranden

Vi låtsas som ingenting, och fortsätter vår lek. Du suckar tyngre, kvider ljudligare, vrider dig av och an, och du börjar ändra färg i ansiktet – då vet jag att du är nära.
Du lyfter på dig, lämnar min glupska mun och sätter dig istället grensle över mina höfter, och sjunker snabbt och effektivt ner över min nu stenhårda lem. Inträngandet är skönare än någonsin, och jag suckar tungt. Någonstans i bakgrunden hör jag andra ljud – som om det fanns ett älskande par till i närheten. Då slår det mig att det med stor sannolikhet ligger till just på det sättet.

Du tar mig hårt, liksom maskulint, och styr helt rytmen i vårt stötande. Jag har bara att ta emot, och låta mig domineras av dig. Du studsar tungt mot mina ljumskar, och jag kommer djupare och djupare in i dig. Du stöter hårdare och hårdare, djupare och djupare, och det tar inte lång tid förrän du kommer i en explosiv orgasm – som en svallvåg efter en underjordisk jordbävning, som när isen spricker om våren, som en vulkan – och du ropar rytmiskt ut din ohämmade extas. Du stannar i rörelsen, fryser i ropet – och allting stannar för en kort sekund – sen är du tillbaka igen, euforiskt leende. Jag njuter i fulla drag av din härliga orgasm, och skrattar lyckligt med dig.

Nu är det dock min tur att ta kommandot. Jag vänder dig raskt på rygg, börjar mjukt, men stöter snart hårt och snabbt, snabbare och snabbare – för att snart ändra rytmen till en långsammare, djupare, med långa, effektiva, sugande drag. Jag känner det välbekanta pirret i kukroten komma sakta närmare och närmare, och jag kommer snart i en tung, forsande, svällande, frustande, pumpande, djurisk björnorgasm.

Jag faller ner över dig – svettig, utmattad, lycklig. Vi skrattar tillsammans, och du tittar efter våra åskådare – nu mindre diskret. Den unge mannen är försvunnen, men paret – mannen och kvinnan – är fortfarande kvar. Vi ser att de inte är lika uppmärksamma på oss längre – han är i full gång med att ta henne bakifrån, och hon ackompanjerar hans stötar med ett rytmiskt stönande.

Plötsligt upptäcker de – nästan samtidigt – att vi nu har förvandlats till åskådare, och att det är vi som intresserat följer deras älskogslek. De stannar förvirrat upp, och vet inte vad de ska göra av situationen. Du vinkar raskt och glatt till dem att komma ner till oss. Med viss tveksamhet, och med en vilsen förlägenhet, tassar de försiktigt ner till oss, halvhjärtat döljande sina nakna kroppar med korgar och handdukar som de bär på.

Du ler glatt och uppmanar dem att fortsätta nere hos oss i skrevan – du påpekar att det nu är det vår tur att få njuta av att titta på dem. Tveksamt först, men med stigande lust och äventyrlig lekfullhet sprider de ut sina handdukar och fortsätter där de slutade – nu bara ett par meter från oss.

——————–

Han dyker ner mellan hennes ben och kysser hennes sköte, och hon kvider härligt och njutningsfullt av hans behandling. Han kommer emellertid snart upp och lägger sig på henne, tränger in i henne med stor kraft och beslutsamhet, och börjar stöta – hårt, kraftfullt, målmedvetet. Det märks tydligt att de är samspelta – han ändrar sin rytm, väntar, ökar och sänker takten för att de slutligen skall förenas i en gemensam orgasm. Och det är precis vad som händer. I en perfekt synkroniserad rytm ökar de båda tempot och nästan slår sina kroppar mot varandra, hårt, starkt, extatiskt – och med sekundprecision kommer de båda i en samtidig, våldsam, ljudlig, frustande, hulkande, dånande frontalkrocksorgasm.

Tiden stannar, och de spänner sina kroppar till en bågliknande formation – svetten rinner i floder och glittrar över denna muskelskulptur, denna tidsförskjutande skapelse av erotisk trance, detta utropstecken av totalt samspel in i sexuell extas utan gräns.

Plötsligt börjar tiden igen. Klockornas visare börjar åter röra sig, och paret faller samman i en hög av slappa kroppsdelar.

Efter en kort stunds andning och återvändande till den här världen, vänder sig det älskande paret till oss, lite förläget leende men ändå stolt nöjda, och vi presenterar oss för varandra.

Vi bestämmer oss för att dela på våra respektive picknickar, och har en fantastisk dag på stranden, med nyfunna vänner, god mat, vin, sol, bad och härlig älskogslek. Och inget hindrar oss från att göra om vårt äventyr igen, en annan gång…

Carl Johan Rehbinder 2001

Tillbaka till Noveller av Calle Rehbinder »

Heartline