Du måste ha JavaScript påslaget i din browser för att titta på pop-upsidorna.
distans
distans distans
distans
distans kursrum distans
Kurs för kursledare

En kurs för dig som är eller vill bli kursledare och/eller coach inom ämnet sexualitet.
distans
Aktuellt kursdatum:
30 nov-1 dec 2013 • Stockholm
med Carl Johan Rehbinder
distans
Lär dig mer om: distans
Heartstarter Konsten att leda – vad gör dig till en bra kursledare?
distans
Heartstarter Magiska rum – hur skapar jag en trygg och tillåtande plats för utveckling och gränsöverskridande?
distans
Heartstarter Sex och naket – hur skapar jag en naturlig och självklar situation för nakenhet och sexuella uttryck?
distans
Heartstarter Kursledarens roll – hur ska relationen mellan kursledare och deltagare se ut för att fungera? Distans eller närhet och deltagande?
distans
Heartstarter Struktur – hur presenterar jag mitt kursmaterial på ett pedagogiskt och begripligt sätt?
distans
Heartstarter Marknadsföring – hur får jag deltagare till mina kurser, hur når jag en kundkrets?
distans
Heartstarter Juridik & Etik - vad får jag göra enligt lag, och vad är etiskt rätt och riktigt?
distans
Heartstarter Motgångar och problem – hur hanterar jag egna misslyckanden, krångliga kursdeltagare, dåliga avtal, hemska kurslokaler och andra problem?
distans
distans
Master Class är skapad för dig som antingen redan arbetar med sexualitet i kurssituationer eller coaching, alternativt att du vill göra det. Du kanske går eller har gått Sexsibility Coach Training, eller andra kurser på området, och vill dela med dig på ett eller annat sätt – som coach, föredragshållare eller kursledare. Du kanske redan arbetar som vägledare, kurator, coach, föredragshållare eller kursledare, men vill fördjupa dig mer i just sexualiteten som ämne.

Hur kan jag komma längre med mitt arbete, och utveckla min verksamhet till att fungera bättre på alla plan? Hur får jag fler kursdeltagare/klienter, hur når jag nya målgrupper, hur kan jag utvecklas som människa - och hur ska jag kunna bli mer professionell i mitt arbete?

Det finns allt fler som erbjuder kurser och coaching som berör ämnen som kärlek, relationer, tao och tantra, i vilka sexualiteten har en central plats. Detta tycker jag är alldeles underbart. Jag VILL ha kollegor! Men för de allra flesta, med ett fåtal undantag, är detta något alldeles nytt - för såväl ledare som deltagare.

Kunskap ska spridas och delas. Jag vill därför dela med mig av mina samlade erfarenheter, och förhoppningsvis inspirera till fler verksamheter på samma fält. Jag tror att världen blir en bättre plats om vi alla delar med oss av våra goda kunskaper och erfarenheter. Ingen vinner i längden på att tjuvhålla på sina insikter och erfarenheter. Tvärtom har vi alla allt att vinna på det. Tillsammans gör vi världen till en vackrare plats att leva i.

Välkommen!


linje
distans distans Flera kurser och andra erbjudanden från oss! distans Fri att Njuta distans Gudomlig Njutning distans Livets Goda distans Gudomlig Extas distans Sweet Surrender distans Mandom, Mod & Morske Män - en kurs för män distans YONI distans Kärleksretreat på Skeppsuddens Kursgård med Calle & Jennie Rehbinder distans Tantrakvällar med Calle & Jennie Rehbinder distans Taktil stimulering med Jennie Rehbinder distans Prenumerera på Cirkus Eros nyhetsbrev distans distans
distans