Du måste ha JavaScript påslaget i din browser för att titta på pop-upsidorna.
distans
distans distans
distans
distans Kama Sutra-bilder distans
Kvällskurser för nyfikna!

Som komplement till våra helgkurser erbjuder vi även en rad inspirerande kvällskurser, med ett antal olika teman. Det kan vara tantrisk andning med energiorgasm, introduktion till tantra och/eller BDSM, Kärlekens 9 språk, sinnlig beröring och mer därtill.
distans
Aktuella kurskvällar 2015:
distans
Heartstarter Hittills inga kurskvällar bokade under våren.
distans
Mer info om tid, plats och anmälan hittar du i Kalendariet. distans
Mer om innehåll i kurserna hittar du på sidan Kursteman. distans
Vår ambition med dessa tantrakvällar är att du som deltagare ska kunna få en introduktion till olika teman inom våra ämnen kärlek, sex, relationer och kommunikation. Våra tantrakvällar har som regel en stark betoning på det "mjuka", och innehåller som regel inte explicit erotiska moment, eller nakenhet – med vissa undantag, som t.ex. våra kvällskurser i Tantramassage, samt Smisk & Smek (svårt att undvika naket just då!). Men det hör till undantagen. Även du som är blyg och försiktig kan alltså våga komma på de flesta av våra tantrakvällar! :-)
Tantrisk andningsorgasm
Du får full valuta för din investerade tid, energi och kursavgift. Även du som vill gå på djupet, och/eller har tidigare erfarenhet, kan få ut något värdefullt av dessa kurskvällar. Har vi t.ex. tantrisk andningsorgasm som tema, så blir det kurspasset precis lika konkret, metodiskt och djupgående som på våra ordinarie helgkurser, där det kan ingå som ett av flera kurspass.

En kvällskurs med oss kan vara ett bra sätt att ta reda på om man vill gå en längre kurs - och ur det perspektivet kan en kurskväll vara ett bra "smakprov", en aptitretare för kommande utveckling.

Välkommen!

Calle & Jennie

Tantra
distans distans Flera kurser och andra erbjudanden från oss! distans Fri att Njuta distans Gudomlig Njutning distans Livets Goda distans Gudomlig Extas distans TantraLila distans Master Class distans Sweet Surrender distans YONI distans Mandom, Mod & Morske Män - en kurs för män distans Kärleksretreat på Skeppsuddens Kursgård med Calle & Jennie Rehbinder distans Taktil stimulering med Jennie Rehbinder distans Prenumerera på Cirkus Eros nyhetsbrev distans distans
distans