Du måste ha JavaScript påslaget i din browser för att titta på pop-upsidorna.
distans
distans distans
distans
distans Den generiske mannen distans
Om manlig sexualitet – för män

En kurs för dig som vill njuta mer av sex och bli bättre på kärlek och relationer.
distans
Aktuellt kursdatum:
Inga kursdatum bokade för närvarande
distans
Lär dig mer om: distans
Heartstarter hur du som man, och andra män, fungerar sexuellt - rent fysiskt (anatomi, erogena zoner, njutningstekniker), men även hur vi män generellt fungerar känslomässigt.
distans
Heartstarter hur du kan komma tillrätta med problem som för tidig utlösning, impotens, komplex, skam och annat könsrelaterat.
distans
Heartstarter vad som hindrar lusten, och hur du kan öka din lust.
distans
Heartstarter hur även du som man kan bli multiorgasmisk, och hur du kan få starka, långa och omtumlande orgasmer, genom andning, fokus, anspänning/avslappning, samt hur du kan bli orgiastisk utan att jaga utlösning.
distans
Heartstarter hur du kan bli en bättre älskare, och ge din partner mer njutning!
distans
distans
Kvinnor finner idag nya vägar till sexuell tillfredställelse, och har fler och fler verktyg för sin egen frigörelse. Det blir mer och mer accepterat med kvinnlig sexuell utlevelse, och för kvinnor idag öppnar sig allt fler möjligheter till en fri och frisk sexualitet. Det finns gott om kurser för kvinnor om hur kvinnor ska få mer njutning, och även för män om hur de ska ge sina kvinnor mer njutning - men männens sexualitet är fortfarande i mycket hög grad en vit fläck på kartan.

Männen har alltså hamnat på efterkälken. Idag är manlig sexualitet (åtminstone i vissa avseenden) mer skambelagd än den kvinnliga, utifrån ett offertänkande som tyvärr i alltför hög grad präglar vårt kollektiva sätt att se på män - oavsett om vi är män eller kvinnor.

Mandom, Mod & Morske Män är skapad med ambitionen att öppna upp även för männens njutning - att förbättra balansen mellan manlig och kvinnlig sexualitet.

Tanken är att den erotiska kraften - när den kommer till uttryck i kärlek och glädje - är en god och skapande kraft, hos såväl män som kvinnor, och att vi alla behöver lära känna denna kraft för att leva fullt ut.

Välkommen!


linje
Respons från tidigare deltagare:

Jag tycker du är suverän som kursledare: jag upplevde dig som ödmjuk, lyhörd och proffsig och du förmedlar en trygg ram; ett tryggt rum där man vågar. Tack!

Lars
-------------------------------------

Tack för kursen!

Det som jag uppskattade mest på kursen var att från ett manligt perspektiv få en helhetssyn på många av de saker jag läst om och till viss del upplevt själv, få manifesterat att bli av med skam, att börja leka och att inte jaga orgasm. Jag uppskattade också mycket att vi deltagare hade så stor spridning i både ålder och erfarenhet. Det tror jag gav oss alla mycket. Både att se att sexualiteten sträcker sig långt upp i åldrarna, att de som redan kommit en bit på vägen kan se och känna uppmuntran i att de faktiskt kommit en bra bit redan och att de med längre väg att gå kan känna inspiration från de övriga.

Med vänlig hälsning,
Tobbe
-------------------------------------

Ni vet den där flygstolen i mitten av tre. Inte den vid fönstret så man kan se vart man är på väg, och inte den vid gången så man kan fly undan, utan den i mitten. Inklämd och fastspänd och lätt panikslagen, och samtidigt uttråkad. Har suttit här länge nu. Först helt stilla i vad som känns som tio - femton år.

Sedan sakta, planlöst cirkulerande på marken. Ett förvirrat tillstånd men en känsla av att något kommer att hända. Och nu accelerationen. Suget när allt tar fart, och vi lättar från marken och svävar i svindlande fart upp bland molnen.

Tack, Calle.
Mathias


distans distans Flera kurser och andra erbjudanden från oss! distans Fri att Njuta distans Gudomlig Njutning distans Livets Goda distans Gudomlig Extas distans Master Class distans Sweet Surrender distans YONI distans Kärleksretreat på Skeppsuddens Kursgård med Calle & Jennie Rehbinder distans Tantrakvällar med Calle & Jennie Rehbinder distans Taktil stimulering med Jennie Rehbinder distans Prenumerera på Cirkus Eros nyhetsbrev distans distans
distans