Du måste ha JavaScript påslaget i din browser för att titta på pop-upsidorna.
distans
distans distans
distans
distans Manskropp i profil distans
Om kursen

Kursen är planerad på så sätt att den först och främst kommer att vara teoretisk, med både fakta, demonstrationer och samtal. Jag kommer att förmedla en hel del teori om manlig sexualitet, men det är minst lika viktigt att i mötet med andra män i cirkeln dryfta olika ämnen som har med manlig sexualitet att göra, och det blir förstås även en del prat om kärlek och relationer.

Fokus är manlig sexualitet. Du kommer att få lära dig hur du kan förstärka och förlänga dina orgasmer med alla de faktorer som påverkar, hur du blir multiorgasmisk, hur du kan hålla stånd utan att ejakulera för tidigt, och andra trick för att öka och förlänga njutningen. Du kommer att utforska den sexuella energins rörelser i kroppen med hjälp av andning och energicirkulering. Med tantriska och guidade energiövningar utforskas olika delar av vår manlighet.

Mot slutet av kursdagen ägnar vi oss åt rent praktiska övningar som förutsätter fysisk nakenhet. Vi kommer då framför allt träna på andningstekniker, energiövningar och självmassage.

distans
Vad är manligt egentligen?
Mankollage
Finns det en specifikt manlig sexualitet? Hur ser den ut? Och hur ska man vara som man i ett modernt, nutida samhälle? Man kan diskutera detta i all oändlighet, liksom man kan problematisera och vara normkritisk, ifrågasätta vari skillnaderna mellan könen ligger, vad som är biologiskt eller socialt, och varför. Det är förstås alldeles utmärkt. Men faktum kvarstår - vad vi än tycker, så finns det skillnader.

Denna kurs utgår verkligheten, den vi alla lever i, och i den finns det skillnader mellan maskulint och feminint, på de flesta områden i livet, Det första man måste förstå är dock att detta inte är binärt, inte svart och vitt. Vi har alla olika grad av maskulina och feminina egenskaper inom oss, oavsett vad vi har fått för utrustning mellan benen. Vi har bara olika blandning av egenskaper.

distans
Varför behövs en sån här kurs?

Av många anledningar - allmän sexualskräck, inlärd skam men också den stora skurken homofobi. Dessa faktorer har gjort att vi män har hamnat rejält på efterkälken i den sexuella upplysningens tid, och vet idag oändligt mycket mindre om oss själva, varandra och vår egen sexualitet än kvinnor vet om sin sexualitet.

Många tror t.ex. fortfarande att det bara är kvinnor som kan bli mångorgasmiska, trots att Kinsey-rapporten redan för 50 år sedan visade motsatsen. De flesta vet heller inte att orgasmen och ejakulationen är två olika funktioner, två olika kroppsimpulser, som med lite träning kan separeras från varandra.

De flesta män har ingen aning om hur de ska kunna njuta betydligt mer, och starkare, av sex - med sig själva eller med en partner.

Denna kurs är tänkt att tillfredsställa för denna vetgirighet - inspirerad av förfrågningar från just nyfikna män som skrivit till oss.

distans
Lite mer läsning:

Falloskult
En artikel jag skrev 1999, som är en hyllning till mannens kön, och i synnerhet mitt eget - som en inspiration och inbjudan för varje människa att betrakta sig själv med samma vördnad.


Calles runkskola
Baserad på en intervju av Ylva Maria Thompson för tidskriften LUST, 2013.
Tips och råd om hur du som man kan utveckla ditt solosex, och få enormt mycket mer njutning på egen hand - men också tillsammans med en partner.

linje
distans distans Flera kurser och andra erbjudanden från oss! distans Fri att Njuta distans Gudomlig Njutning distans Livets Goda distans Gudomlig Extas distans Master Class distans Sweet Surrender distans YONI distans Kärleksretreat på Skeppsuddens Kursgård med Calle & Jennie Rehbinder distans Tantrakvällar med Calle & Jennie Rehbinder distans Taktil stimulering med Jennie Rehbinder distans Prenumerera på Cirkus Eros nyhetsbrev distans distans
distans