Recension – LELO Sona

LELO Sona

Från Palora.se har vi fått en nyhet från LELO. Denna läckra tingest fungerar lite på liknande sätt som Satisfyer PRO 2, som vi också har recenserat här på Cirkus Eros, med pulserande ljudvågor. Denna sexleksak är tänkt att användas på klitoris, men går förstås att använda på flera ställen på kroppen – bröstvårtor, könsläppar, ryggslut – eller var man nu gillar att bli stimulerad – kort sagt, överallt.

LELO Sona är vattentät, och kan därför även användas i duschen. Den finns i tre färger – ljusrosa, cerise och svart – med gulddekor. Den har 8 nivåer av stimulans, och den är uppladdningsbar via USB-sladd. Du behöver alltså inte byta batterier. LELO Sona är tillverkad i ett enda stycke högkvalitativ silikon, och är därför lätt att hålla ren.

I jämförelse med Satisfyer PRO 2 ger denna betydligt kraftigare stimulans – och detta är för somliga alldeles utmärkt, medan det för andra kan bli en väl stark effekt. Även om den går att ställa om till flera olika styrkor, tenderar även det lägsta läget att vara väl intensivt, om man föredrar en mer subtil stimulans.

Denna klitorisstimulerare rekommenderar vi därför särskilt till dig som vill ha starkare sensationer, medan jag skulle rekommendera Satisfyer PRO 2 för dig som vill ha det lite mjukare.

Läs mer om Sona på LELO:s hemsida! »

LELO Sona


Palora logo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *