Frågelådan – fråga & svar:

Heartline
Hur får jag min tjej att vilja raka sig mellan benen?
linje
Fråga:
Jag gillar din sensuella sajt. En fråga. Jag gillar rakat – helt eller liten tofs. Min sambo däremot är ett ”naturbarn” en ”vildvittra” som aldrig rakat sig varken ”där nere” eller ens under armarna. För mig skulle det vitalisera vårt sexliv. Vad göra för att få henne intresserad och med på noterna?
linje
Svar:
Du kan ju börja med att raka dig själv.
Då ser hon att du inte bara vill att hon ska underkasta sig dina idéer, utan att du ”lever som du lär”, så att säga.

Sen kan du påpeka att det blir väldigt mycket skönare för henne att bli slickad av dig, om du får raka henne någon gång.

Eftersom jag själv arbetar en del med marknadsföring, så vet jag att det säkraste sättet att få någon att göra något (eller köpa något) är att få dem att vilja göra det, att väcka lusten att göra det.

Det gäller även i detta fall.
Du måste få henne till att verkligen vilja bli rakad, att hon ska se se nyttan och nöjet för henne själv.

Erbjud dig att raka henne, som en ett härligt förspel till en ljuvlig slickstund, då du slickar henne hur länge som helst – gärna till en orgasm.

Använd gärna en skäggtrimmer eller rakapparat med trimsax till att börja med, så att det blir riktigt kort.
Redan det brukar göra susen för slickandet.
Men när du sen rakar henne (med rena och oanvända rakattiraljer, förstås, för att minska infektionsrisken), så kommer hon att vara slät och fin, och både du och hon kommer att kunna njuta oerhört mycket mer av din tunga mot hennes släta blygd.

Sen kan du tvätta med alsolsprit och smörja in med en skön salva – varför inte något från Body Shop, som du också har köpt i present till henne…?

Lycka till!

P.S.

För fler tips, läs gärna min artikel Om intimrakning »

linje
Tillbaka till Frågelådan »

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare