Frågelådan – fråga & svar:

Heartline
Jag gillar hårda tag!
linje
Fråga:
Jag tänder på rätt hårda tag. Jag skulle vilja testa att ge min tjej en örfil i sängen, eller kanske binda fast henne jättehårt och piska henne med en kedja eller tejpa fast henne i en stol med gaffatejp.

Jag är lite rädd för de här fantasierna. Är det okej att vilja göra sådana här grejer?

Sign ”Slagkraftigt”
linje
Svar:
Allt som vuxna människor kommer överens om, på egna villkor och egen vilja – är O.K. i min bok. Så om din tjej gillar lite hårda tag, så kan det säkert gå att leka hårdare lekar.

Kom ihåg att det ALLTID är den till synes underordnade som faktiskt bestämmer gränserna – hela tiden – med hjälp av förhållningsregler och överenskomna signalord. De klassiska signalorden är grönt, gult och rött – precis som trafiksignalerna.

Grönt = kör på!
Gult = på gränsen, ta det lite lugnare!
Rött = sluta nu!

Piska med en kedja låter lite väl hårt – risken finns ju faktiskt att man kan bli skadad på riktigt. Tejpa med gaffatejp låter rätt brutalt också – men det finns de som gillar det också.

Så fort det finns risker inblandade i något vi gör, oavsett om det är på arbetsplatsen eller i en fritidssysselsättning, som t.ex. bergsklättring eller fallskärmshoppning – eller för den delen BDSM-sex – så måste man ha överenskommelser och regler, så att man inte gör sig själv eller varandra illa.
Prata mycket med varandra, pröva er fram.

Ni kan börja med att köpa en piska eller andra smiskmojänger på någon läderbutik som har sådant, eller via Internet. Smiska med handen är en nödvändig och bra början, alltid.

Att binda fast jättehårt kan vara skadligt, så hitta helst varianter som ger önskad effekt – utan alltför stora risker. Att tejpa fast varandra kan också vara spännande, men kolla att det inte blir alltför smärtsamt att dra bort tejpen sen – även där handlar det om att pröva sig fram och att kommunicera tydligt med sin partner.

Och – det är ABSOLUT INTE O.K. att göra något mot en annans vilja. Någonsin.

linje
Tillbaka till Frågelådan »

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare