Rådgivning & Coaching

Tjänster

Trasslig relation?
Kommunikationsproblem?
Osams nästan jämt?
Problem i sexlivet?
Olika mycket lust?
Ingen sexlust alls?
För tidig utlösning?
Svårt att få kontakt?
Orgasmproblem?


Calle Rehbinder erbjuder kvalificerad rådgivning och coaching till både enskilda och par, gällande kärlek, relationer och sex.

Heartline

Det är vanligare än man kan tro med trassel i relationen och problem i sexlivet. Det kan handla om kontaktsvårigheter, ständiga gräl, komplex, inkompatibla önskemål i relationen, för tidig utlösning och/eller impotens hos mannen, avsaknad av sexlust och/eller olika mycket sexlust, orgasmproblem, otrohet, svartsjuka – och många andra problem.

Sådant kan vara svårt att prata om, än mindre göra något åt – inte minst eftersom hela vårt samhälle genomsyras av skam, skuld och tystnad kring allt som har med sex att göra, och eftersom det finns väldigt mycket okunskap och ouppnåeliga förväntningar kring allt som har med kärleksrelationer att göra.

Idag upplever många att sex är ett känsligt ämne och är inte bekväma med att tala om sex. Även professionella terapeuter som i övrigt kan vara hur kompetenta som helst, kan drabbas av samma skam och tunghäfta så fort det handlar om sex. Därför kan dessa problem upplevas som olösliga. Men det behöver de alltså inte vara. Vi är trygga med att prata om sex och med oss kan det få det utrymme som det förtjänar.

Jag har stor erfarenhet av de flesta frågor som rör kärlek, sex och relationer, inte minst genom de kärleks- och sexkurser som jag har bedrivit tillsammans med min hustru Jennie under många år (sedan 2003), och kan bidra med kunskap och verktyg för att utveckla dig själv och dina relationer.

Jag tar emot såväl par som enskilda, män som kvinnor.  Kontakta mig, så kan vi komma överens om ett bra arrangemang för just dig.

Läs vidare länge ner på denna sida för mer specifik information.

Heartline

Respons från tidigare coachingklienter:

******************************************************

”Tack för idag! Vi tyckte båda att det var givande och kommer nog boka en uppföljningssession om nån dryg månad. Vi ska även gå in och läsa lite mer om era kurser.”

******************************************************

”Tack för i går. Det var väldigt bra. Det kändes skönt att prata. Du pratade om en kurs som ni skulle ha i helgen om beröring.
Det skulle vara intressant att vara med på den.”

******************************************************

”Hej och tack för sist!

Jag var hos dig för ca 2 veckor sedan för ett samtal. Jag vill tacka för det samtalet. För mig är det alltid en fröjd att samtala med kloka män. Och kvinnor såklart! Jag känner mig alltid så lycklig efteråt.

Jag kände mig nöjd men rätt trött efteråt. Den process som påbörjats i mig redan innan vårt möte har nu bara förstärks, bla via mötet med dig. Mycket av det jag haft i huvudet angående relationer har nu bytt plats till en mera stadig känsla från magen istället. Någonting växer sig mycket starkt i mig. Jag tror att min ‘omprogrammering’ börjar bli ganska färdig och att ngt nytt och hälsosamt har tagit plats. Underbart!

Må så gott, njut av höstrugget, varma hälsningar / E”

******************************************************

”Hej Calle och tack för senast, ja ett stort tack!
Det kändes helt naturligt att gå från våran träff, inget konstigt. Var skönt att få prata med någon som så fritt kunde prata om dessa saker och som dessutom kunde ge praktisk handledning. Tar kontakt på nytt ifall jag kommer till Sthlm och behöver mera coaching. Ett litet problem uppstod, blev så fruktansvärt kåt sen på kvällen och igår.. haha. Skönt att kunna bejaka sin sexualitet, verkligen.”

******************************************************

”Hej Jennie o Calle.
STORT TACK FÖR SENAST!!
Det var med många intryck / tankar / känslor som vi åkte hem med, vi var också trötta.
Veckan har för oss varit kärleksfull och vi har tagit tillvara mycket redan.
Har i dag varit på utflykt till Uppsala och där besökte vi Lustgården och
köpte Ylvas G-punkts stav och ”knipkulor” så nu skall det tränas!
Vi återkommer i närtid för att hitta tid för vår återträff.
Ser med stor förvänta fram emot att träffa er igen.
Många kärleksfulla kramar från L&B”

******************************************************

”Tack för igår. Det var trevligt att träffas och jag är övertygad om att både jag och Niclas fick en del tankeställare och material att jobba vidare med. Tyvärr fick vi också insikten att en gemensam framtid som vi båda kan sätta värde på ligger allt för långt bort…våra förväntningar på varandra är inte heller i linje med vad vi är villiga och förmögna att ge varandra. Vi avbröt vår stockholmshelg redan innan den började och checkade ut i morse och nu är jag hemma igen. Jag satte stort värde på ert engagemang och flexibilitet och hoppas våra vägar möts snart igen.

Ge er en skön helg!”

******************************************************

”Hej Carl Johan,

Ville bara tacka för din coaching igår. Det kändes mycket bra att få prata om personliga saker som jag egentligen velat prata om för 10 år sedan, dvs när jag debuterade. Jag är tacksam för de tips jag fått från dig.

Det kändes bra att berätta för min fru omd det vi pratade om, och hon tog det på rätt sätt. Hon uppskattade att jag gjort denna ansträngning för vår skull och vi har bestämt att försöka jobba och tänka på en del av de saker vi pratade om. Lekfullheten som du tjatade om är viktigt och det ska vi försöka jobba på.

Tack än en gång för din tid och om jag känner behov att träffa dig igen hör jag av mig.

Hälsningar, C”

Heartline

YabYumCoaching för par
För er som lever i en parrelation kan det ibland vara bra att få en spegling utifrån. Man ser inte brödet när man sitter i degen, och detsamma gäller ofta parrelationer.
I en tvåsamhet missar man lätt det tredje ögat, perspektivet från sidan om, och därför kan man fastna i destruktiva mönster som man inte förstår hur man ska bryta.

Jag erbjuder coaching till er båda tillsammans, och/eller var och en för sig, och backar inte för några ämnen alls. Jag dömer ingen, utan lyssnar bara, ställer framför allt en mängd frågor (enligt gammal sokratisk sed) och ger kanske något råd efter det jag ser och hör. Det finns inga förbjudna ämnen – allt är tillåtet. Vid behov kan jag även erbjuda enklare praktiska instruktioner och övningar för ökad intimitet, förbättrad självbild, fördjupad kommunikation och annat som kan förbättra er relation.

Vid en första träff rekommenderar jag en session på två timmar. Det är min erfarenhet att en timme blir för lite första gången, eftersom det som regel finns rätt mycket att processa – och mer än två timmar blir helt enkelt för mycket att hantera. Hur ni vill gå vidare sen är upp till er.

Pris:
För konsultation & coaching:
• 900:- per påbörjad timme.
(på faktura tillkommer moms ovanpå timpriset)

För tidsbokning och övriga frågor:
Skicka ett e-brev till info@cirkuseros.nu.

Heartline

Calle RehbinderCoaching för enskilda
För män och kvinnor – med Calle Rehbinder

Jag erbjuder terapeutiska samtal om allt möjligt rörande relationer till såväl dig själv som relationer till andra, om sex och kärlek, kontaktsvårigheter, hämningar, känslomässiga eller fysiska besvär. Det kan handla om orgasmsvårigheter, attitydproblem eller det mesta som rör kärleken, sexualiteten och relationer.

Praktisk tillämpning – för män
Jag erbjuder även träning för män, i tantriska självmassagetekniker, med energicirkulering, träning av PC-muskeln, andningstekniker m.m., t.ex. för att bli bättre på att hålla ut längre, eller helt enkelt för att höja nivån på sexlivet och få längre, starkare och mer intensiva orgasmer. Bra för såväl din egen som din eventuella partners glädje och njutning.

Attityder
Något som också kan vara oerhört värdefullt för att utveckla kärlekslivet är att bli fri från ”jakten på orgasmen”, och att ändra sin attityd gentemot sex till att bli kreativ, lekfull och kravlös, med en större närvaro och intensitet i nuet. Detta kan jag också hjälpa dig med.

Pris:
För konsultation & coaching:
• 800:- plus moms per påbörjad timme.

För tidsbokning och övriga frågor:
Skicka ett e-brev till calle@cirkuseros.nu.

Heartline

LoversAvancerad coaching för par
Med Calle Rehbinder

Vid behov kan även vi även ordna längre sessioner för coaching, praktisk tillämpning och undervisning. Det kan se ut som en minikurs, fast personligt formgiven för just er. En kombination/mellanting av coaching och kurs, alltså.

Det är då mer aktivitetsinriktat, med intimitetsskapande övningar i allt från beröringstekniker, massage och andning till tantriska energiövningar, m.m. – allt det som just ni behöver för att förgylla och utveckla ert kärleksliv!

Pris:
För konsultation & coaching med Calle Rehbinder:
• Intensiv session 3 timmar, 2.700:- plus moms (för ett enskilt par)

Heldagskurser för enskilda par är också något vi ibland kan erbjuda, något vi vid många tillfällen anordnat med gott resultat och positiv respons.
Läs mer om dagkursen på sidan Kurs för ett par! »

För tidsbokning och övriga frågor:
Skicka ett e-brev till info@cirkuseros.nu.

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare