Frågelådan – fråga & svar:

Heartline
Jag kissar på mig när jag får orgasm!
linje
Fråga:
Jag skulle vilja ha svar på en fråga…
Är jag normal? Jag ska träffa en ny man efter ett år som singel och jag har lärt mig genom solosex att uppnå orgasm med en klitorisstimulator. vet inte om det funkar med ”bara” en man!
Men problemet är att när orgasmen kommer så kommer det också urin och ganska mycket. Tycker det är pinsamt tillsammans med en man. Vet ju inte hur han reagerar. Han kanske tycker det är jätteäckligt! Det hade jag tyckt! Har ni varit med om det tidigare eller är det ovanligt?
Vad ska jag göra? Är det fel på mig?

Tacksam för snabbt svar
linje
Svar:
Luktar det kiss?

Om det luktar kiss, så är den självklara lösningen att alltid kissa före sex. Om det inte hjälper, och du fortfarande utsöndrar urin vid orgasmen, så föreslår jag att du tar upp det med din gynekolog. Då kan det vara något fysiologiskt fel som förhoppningsvis går att åtgärda.

Men om det faktiskt inte luktar eller smakar kiss, så har du helt enkelt sannolikt utvecklat förmågan till kvinnlig ejakulation, s.k. ”fontänorgasm”. Det här är något som det gjorts ganska lite forskning på fortfarande – men det finns. Luktar det inte urin, så är det inte urin. Är det ejakulationsvätska så är det ofärgat och klart, och smakar t.o.m. lite sött.

Det finns körtlar i slidöppningen (närmare bestämt en bit in i urinröret) som enligt många experter kan utsöndra vätska vid orgasmen, så starkt att det blir som en kvinnlig ejakulation.

Alla verkar inte ha denna förmåga – eller åtminstone är det få som har utvecklat den. Och så är det ju så olyckligt att sexualiteten fortfarande är alltför lite utforskad – och det gäller både kvinnor och män.

Vi människor har enorma förmågor att njuta gränslöst av sex, och det finns absolut ingen anledning att förvägra oss själva detta.

De män som känner till denna kvinnliga förmåga att ejakulera ser det med största sannolikhet inte alls som något äckligt, utan snarare jättesexigt och spännande!

Jag gratulerar dig för övrigt för din förmåga att orgasmera, och önskar dig många sköna orgasmer i framtiden också.

linje
Tillbaka till Frågelådan »

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare