Rabbit

Sköna Grejer
Tillbaka till Sköna grejer »
Tillbaka till Sköna grejer • sexleksaker »
linje
Rabbit

Rabbit

Från Afrodites Apotek har vi fått ett testexemplar av en riktig storsäljare, känd från TV-programmet ”Sex in the City” – Rabbit. ”Kaninen” har fått sitt namn av den lilla sidovibratorn som har kaninöron i toppen, för bästa effekt.

Detta är föregångaren som har bildat skola för flera efterföljare – med en kombination av vaginal stimulans och yttre klitorisstimulering. Den är i ärlighetens namn rätt ful, och liksom glittrigt rosaplastig – men den fungerar. Tanken är att den ska stimulera insidan och utsidan samtidigt. Den stora delen stimulerar punkter i slidan, genom att rotera sidledes samtidigt som kulorna inuti rör sig. Du kan även ha på vibratorn för stimulation av klitoris.

”Denna apparat är väldigt skön att onanera med, och man kan definitivt få orgasm med den. Personligen föredrar jag att ha bara klitorisvibratorn på, eftersom kulorna sitter för långt ned på dildon för att ha någon effekt – i alla fall på mig. Detta är naturligtvis en smaksak – vi är ju olika.
Jag tycker möjligen att den har en lite plastig och skarp doft. Men den är perfekt om man är singel, eller när man är kåt och inte har sin partner i närheten…
På min tog batterierna slut alldeles för fort!”

Idag finns det en uppsjö varianter av denna ursprungs-Rabbit, som alla högst sannolikt är mycket bättre i kvalitet, teknik, batteriekonomi, estetik m.m. – men det är ändå rätt kul att vi har testat originalkaninen när den var ny.

Rabbit

linje
Tillbaka till Sköna grejer »
Tillbaka till Sköna grejer • sexleksaker »
Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare