Bussresa

Vi sitter mitt emot varandra på bussen.
Jag vet att jag har sett henne förut men kan inte minnas var. Jag försöker låta bli att titta men det är något hos henne som drar till sig min blick. Kanske är det de mörka ögonen, kanske hennes fylliga läppar. Sitter där mitt emot henne och fantiserar om hur det skulle vara att kyssa de där härligt rosiga läpparna.

Hon smeker mjukt undan en lock av sitt hår som ramlat ner i hennes vackra, solbruna ansikte. Hon ser på mig, jag ser ut genom fönstret, men jag tror hon såg mina blickar. Ser mot henne igen, undersöker hennes kropp med min blick. Hon är vacker. Under tröjan kan jag uttyda utbuktningen av hennes bröst, som sakta höjer och sänker sig i takt med hennes andning. Hon sitter med benen korsade och har en väska i knäet. Hennes hår hänger i ett virrvarr av guldlockar runt hennes huvud. Jag upptäcker till min förvåning att hon inte har sänkt blicken. Hon sitter fortfarande och ser på mig. Vi ser varandra i ögonen, hon ler. Jag kan knappt tro att det är sant, denna underbara varelse ser på mig och ler. Hennes mörkbruna ögon studerar mig intensivt, som för att se rakt igenom mig. Hennes blickar bränner på min hud. Hennes ögon är som brunnar, bottenlösa, jag kan se ända in i hennes själ.
Hon studerar mig, läser mig.

Hon tar upp ett block och en penna ur sin väska och krafsar snabbt ner någonting, jag kan inte se vad. Hennes flinka fingrar styr pennan målmedvetet över papperet, suddar ut något med lillfingertoppen som hon fuktat mellan sina läppar. Hennes händer är smala men ser starka och mjuka ut, hennes händer på mig, smekande, fantiserar om hur det skulle kännas att bli smekt av henne. Att älska med henne.
Hon ser växelvis på mig, växelvis på blocket. Hennes blick borrar sig djupt in i mig, väcker liv i min trötta kropp. Hela situationen är otroligt upphetsande, jag är redan alldeles våt. Jag ser på henne, hon är nu helt koncentrerad på sin teckning. Stryker irriterat bort samma lock igen som envisas med att kittla hennes ansikte. Jag vill stryka undan den bakom hennes öra, ta henne i min famn och kyssa henne. Hon rodnar lätt, som himlen en sommarkväll. En lustig tanke slår mig – tänk om hon kan läsa mina tankar. Tänk om hon tänker samma sak?

Hon ser upp mot mig igen, hennes ögon förtrollar mig, jag kan inte titta bort. Hon fuktar sina läppar med tungan, utan att släppa blicken från mig. Jag vill ha henne, måste få henne – men tänk om hon inte vill, tänk om jag gör bort mig för henne. Jag ser forskande på henne, hon bara ler.

En ny fantasi väcks i mitt huvud, jag står modell för henne naken, hon utforskar varje del av mig, skissar ner varje detalj av mig, speciellt min mus, mitt våta brännande sköte. Målar en tavla av min fitta, detaljrikt. För att alla detaljer ska upptäckas så måste hon smeka mig, smaka mig, slicka mig.

Tror aldrig jag varit så kåt förut, kan knappt sitta still, och bussens vibrationer gör inte saken direkt bättre.

Så slutar hon teckna, vänder på blocket och visar mig sitt konstverk. Det är en skiss av två flickor, en liggandes naken på en säng, den andra sittande gränsle över, sugande på hennes bröstvårta.
Det är jag och hon, det framgår tydligt – eller är det bara i min fantasi?
Det är en vacker och detaljerad bild, njutningen går att skönja i de bådas ögon. Men kan det vara vi? Jag ser upp mot henne, hennes sugande, längtande blick avslöjar allt. Hon ler lite skamset, rodnar, som om hon är osäker på att jag är intresserad. Jag ler tillbaka mot henne, biter mig försiktigt i läppen, som för att säga att jag också vill. Hon ser ut genom fönstret. Ångrar genast att jag log, jag kan ha missuppfattat hela situationen. Tvekar, vad är nästa steg, finns det ett nästa steg? Jag tappar nästan andan när hon lutar sig fram mot mig.

”- Det skulle vara härligt va?”

Frågar hon med ett leende på läpparna och nickar mot sin teckning.
Jag kan inget annat än att nicka till svar. Bussen rullar på i samma takt som mina tankar, som alldeles har gått händelserna i förväg. Jag drömmer om hur det vore att få smaka på henne, dricka hennes safter, ge henne njutning. Vi ser på varandra, låter våra blickar gå på upptäcktsfärd på varandras kroppar.
Hon lägger ner sin väska så jag kan se in mellan hennes lår. En våt fläck har uppenbarat sig i grenen på det tunna tyget i hennes byxor. Hon rodnar lite, men särar mer på benen. Hade hon haft kjol hade jag haft full insyn vid det här laget. Vi smeker varandra med blicken utan att någon av de andra passagerarna upptäcker något.

Bussen bromsar in för att släppa av några passagerare, och efter några stopp är det bara hon och jag kvar. Hon tar min hand och leder mig längst bak i bussen. Vi fnittrar lite båda två vid tanken på att någon kan upptäcka oss, när som helst. Men vi är båda allt för kåta för att egentligen bry oss.

Vi dunsar ned på det breda sätet längst bak i bussen. Hon kysser mig, inte mjukt, inte sökande, utan som ett rovdjur som sätter tänderna i sitt byte. Hon kysser underbart, smakar gott. Vildheten i hennes kyss gör mig alldeles yr, kåt och yr. Våra tungor dansar runt varandra i en uråldrig dans. En vild tornado av tungor, längst bak i bussen. Vi halvligger på sätet, försöker dölja vad som händer i den mån det går.

Hon smeker mina bröst, letar sig innanför tröjan och klämmer försiktigt på mina styva bröstvårtor. Jag flämtar till, ryser av välbehag. Jag drar försiktigt ner dragkedjan på hennes tröja, hon har inget under. Jag tar av henne tröjan och smeker hennes bröst. Hon har perfekta bröst, lite större än min hand, fasta, uppnosiga, med vackra, lysande röda vårtgårdar och styva bröstvårtor, bröstvårtor som liknar smultron.

Hon lyckas på något sätt få av mig min tröja, och vi sitter där, längst bak i bussen, halvnakna.
Vi kysser och smeker varandras bröst tills vi båda är alldeles våta och inte kan vänta mer. Hon kryper ner på golvet framför mig och knäpper sakta upp mina byxor. Mitt hjärta slår snabbare för varje knapp. Hon drar ner mina byxor så de sitter vid mina anklar.

Så kysser hon mig – smakande, utforskande och alldeles underbart. Hon slickar och suger min fitta som om hon aldrig gjort annat – jag kan inte låta bli att stöna högt. Hon letar genom varje skrymsle av min kärleksgrotta med sin härliga, heta tunga.

Jag känner den komma, brännande, pirrande, exploderande. Jag skakar av njutning när det går för mig under hennes behandling, stönar högt och snyftar av njutning.
Hon slickar och suger på min rosenknopp, jag vibrerar, spänns, och kommer ännu en gång. Jag måste bita mig i handen för att inte skrika rätt ut. Hon slickar i sig av mina heta safter. Jag njuter gränslöst, världen existerar inte längre.

Så reser hon sig upp och drar ner sina byxor. Hon visar mig den vackraste fitta jag sett – len, rakad, rosig och våt. Safterna bokstavligen rinner ur henne. Jag lutar mig fram och smakar på henne. Hon smakar sött, fruktigt. Jag nafsar försiktigt på hennes blygdläppar, hon stönar ljudligt – tur att det bara är vi kvar i bussen.
Så dyker jag in mellan hennes lår, kysser, slickar, suger och nafsar på hennes härliga fitta. Hon trycker sig mot mig, stönar, flämtar, snyftar. Jag låter försiktigt ett finger glida in i henne. Hon rycker till och spänner sig i hela kroppen – jag kan känna hennes orgasm krama mitt finger, och hon kväver halvt ett skrik av njutning.

Plötsligt stannar bussen. Vi blir båda väldigt medvetna om omvärlden igen – men vi står inte vid någon hållplats. Vi kryper båda ner i sätet, gör oss så små som möjligt, men vi är redan upptäckta. Jag hör hur det rasslar till längst fram, och busschauffören klättrar ur sitt bås. Det är en ung kille, han kan inte vara mer än 25. Han letar sig snabbt bak till oss.

”- Jag har suttit och sett på er i backspegeln nu de senaste fem kilometerna, det ser så underbart ut, får jag vara med?”

Vi granskar honom med blicken, han är ganska lång, smal – och har en stor bula innanför byxorna. Vi ser på varandra, tjejen och jag, och nickar samstämmigt.

Vi kastar oss över honom, tvingar ner honom i sätet, sliter av honom byxorna så kuken bokstavligen hoppar ut. Det är en stor kuk, lång, grov och ådrig, redan hård och bultande. Vi ställer oss på knä på varsin sida om honom, slickar, suger och smakar på honom. Två munnar, två tungor och fyra händer bearbetar hans kuk – han stönar ljudligt, djuriskt. Hans kuk bultar i min mun, i hennes mun, mellan våra tungor. Han tar ett stadigt tag om mitt hår och hennes hår med en varsin hand, trycker oss mot kuken, låter oss turas om med att svälja hela hans stora, bultande mandom.

Hon tar initiativet nu och kastar sig upp i hans knä, låter hans kuk glida in i sitt savande sköte med en suck. Hon rider honom hårt, dunkar sitt sköte mot hans kuk, brutalt. Hon rider honom som en vilde tills han flämtar att det snart kommer gå för honom. Hon kliver smidigt som en katt av honom och instruerar mig att ställa mig upp med stjärten mot honom. Han reser sig och låter sin kuk ramma mig bakifrån, han tar mig hårt, stönande. Han fyller hela min grotta med sin ådriga kuk, och det går för mig än en gång – världen exploderar framför mina ögon. Stjärnorna ramlar ner från himlen.

Han drar sig ur mig och vi ställer oss på knä framför honom, suger och slickar. Med ett vrål sprutar han sin sats i våra munnar, och vi sväljer så gott det går. Han sprutar sin heta lava som en vulkan, ändlöst. Men till slut sinar hans källa och han dråsar ner i sätet, utmattad men tillfredställd.

Vi är båda alldeles kletiga av hans säd. Hon kysser mig, smakar starkt av sperma och kuk. Busschauffören får snabbt på sig kläderna igen och går fram och startar bussen. Vi klär oss också, men vi sitter och kelar och kysser varandra hela vägen hem, och går sedan hand i hand hem till mig.

Men det är en annan historia…

 

Linda L.

Tillbaka till Noveller av gästartister »

Heartline