Frågelådan – fråga & svar:

Heartline
Är jag sjuk som gillar kvinnofötter?
linje
Fråga:
Hej!

Är en kille som blir vansinnigt upphetsad av tjejfötter.
Varför det är så vet jag inte. Skulle vilja veta om det finns fler lika med mig och om det finns det tjejer som gillar att få fötterna sensuellt slickade som förspel, eller under samlaget?
Eller är det jag som här helt sjuk?

Fotolle

kvinnofotter
linje
Svar:
Fotfetischism är nog lika gammalt och vanligt som vilken annan fetisch som helst. Och det är inte mer sjukt att bli särskilt upphetsad av fötter än något annat. Jag skulle tro att fotfetischism är en av de allra vanligaste dragningarna hos många, så du har nog ingen anledning att känna dig särskilt orolig.

Jag kan relatera till det personligen – eftersom jag nu tycker att min egen hustrus fötter är helt underbara, och mycket attraktiva att smeka, massera och kyssa, så har jag all förståelse för din läggning.
Vackra kvinnofötter är ju så himla fina! 🙂

Att suga sensuellt på tår kan dessutom vara enormt upphetsande för den som tar emot denna behandling. Fötterna innehåller en stor mängd nervändar, och kan ta emot väldigt varierande slag av stimulans, så det kan förstås bli högst njutbart för både givare och mottagare.

Vi människor har ju en förmåga att specialisera oss på saker och ting. Somliga blir helt fixerade vid mode, eller frimärken, eller gamla bilar. Vissa bygger hela sitt liv runt sin specialisering – det kan vara en viss hundras, som man skapar en kennel för, och gör till sitt levebröd.

Jag tror att själva idén att det skulle vara ”sjukt” på något sätt att bli särskilt upphetsad av en viss kroppsdel, eller en viss typ av kläder (jag har en bekant som är helt fixerad vid lårhöga strumpor av olika slag, något han har gjort en hel hemsida om), har nog med det faktum att det har med sex att göra.
På alla andra fält i livet accepterar vi och t.o.m. uppmuntrar egenart och variation – men på området sex blir vi skitnojiga om vi anar att vi avviker det minsta från ”normen”.

Om det är något som är sjukt så är det väl denna kissnödiga skräck för allt som avviker det minsta från denna enormt smalspåriga inställning till hur man ”ska” förhålla sig till sex. Jag tror personligen att det hänger ihop med gammal judeo-kristen sexualmoral, som innebär att all sex som inte är direkt kopplad till fortplantning helt enkelt är synd och skam. Detta sitter fortfarande i.

Normalitetskravet är särskilt närvarande i människors sexliv. Men det tycker jag inte att du ska bry dig om. Gillar du fötter så gillar du fötter. Fine. Du kanske ska bli fotvårdsspecialist? 🙂

Det enda du egentligen behöver tänka på är att kanske inte fronta med din fetisch alltför öppet i nya relationer. Alltså, på det sätt att det tar för stort fokus. Men – träffar du en ny partner med underbara fötter, så låt din partner få veta det, förstås. Ge fotbad, massage och oemotståndliga fotkyssar. Ingen vettig människa säger nej till något sådant.

Men stanna inte vid fötterna – upptäck att det finns andra kroppsdelar som är minst lika dyrkansvärda. Då kommer du att bli en alldeles underbar älskare – tro mig!

fotter

linje
Tillbaka till Frågelådan »

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare