Nyhetsarkiv

Cirkus Eros - toppbanner

Detta är Cirkus Eros nyhetsarkiv. Cirkus Eros har funnits på nätet sedan 1999, men detta arkiv börjar från februari 2017, med den stora uppdateringen av hemsidan under årsskiftet 2016-2017.Heartline
2017
2017-08-05
Kinky Passion
Ännu en ny kurs – Kinky Passion!
Lekfull Tantra & BDSM är i fokus
på denna kurs med Calle Rehbinder, som tar dig med på en spännande resa genom olika intensiva sensationer, så att du ska upptäcka hur mycket MER du kan känna och uppleva – meditativ stillhet, dynamisk livfullhet, orgasmisk extas och total närvaro.
Första kursdatumet för Kinky Passion blir 3-5 november 2017.
Läs mer på hemsidan för Kinky Passion! »
linje2017-03-17
Po Andersson – Digital Art Erotica
Ännu ett nytt bildgalleri! Denna gång bland gästande konstnärer och fotografer, som du kan se på sidorna Andras bilder – gästartister.
Po Andersson blandar analog och digital konst med foto, och skapar stämningsfulla erotiska bilder.
Se galleriet: Digital Art Erotica »
linje2017-03-13
Jordkvinna vattenväsen
Ett nytt bildgalleri! Det har varit glest med nya egna bilder här, men nu finns det ett nytt galleri med bilder som jag tog förra sommaren. Lite mer naturromantik – en härlig kvinna med en skönt harmonisk attityd till såväl sin kropp som naturen omkring. Lite som att de verkligen hör ihop – vilket ju faktiskt är vad de gör.
Se galleriet: Jordkvinna vattenväsen »
linje
2017-03-13
Det finns nu också ett nyhetsarkiv (denna sida du är på nu) för allt nytt som först hamnar här, men som sedan sparas för att hålla lite koll på sidans historik. Cirkus Eros har funnits på nätet sedan 1999, men detta arkiv börjar från februari 2017, med den stora uppdateringen av hemsidan under årsskiftet 2016-2017.
Du hittar arkivet på sidan Nyhetsarkiv! »linje
2017-03-10
Det finns nu ett arkiv för alla nyhetsbrev vi har skickat genom åren. Om du är nyfiken, kolla in sidan Kärleksbrev – arkiv! »linje
2017-02-27
Paul Harmon Art

Paul Harmon är tillbaka! Paul var en av mina första gästartister på Cirkus Eros, och nu har Paul fått nya gallerier, med fler bilder än tidigare.
Se hans konst på Andras bilder – gästartister! »
linje
2017-02-01
Den stora nyheten just nu är förstås att Cirkus Eros har blivit totalt uppgraderad, och är i praktiken en helt ny hemsida. Samma innehåll som tidigare, men MYCKET MER. Och en hel del av det gamla har blivit kraftigt uppdaterat. En del artiklar var alldeles för gamla och passé, och har blivit uppgraderade. Det gäller särskilt artiklar med inriktning instruktion och inspiration. Det har också blivit fler bilder i vissa gallerier.

Några nyheter på sidan:

Läs mer på den helt nya nyhetsbloggen! »

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare