Nyhetsarkiv

Cirkus Eros - toppbanner

Detta är Cirkus Eros nyhetsarkiv. Cirkus Eros har funnits på nätet sedan 1999, men detta arkiv börjar från februari 2017, med den stora uppdateringen av hemsidan under årsskiftet 2016-2017.Heartline2018
2018-09-25
• Nu finns mina noveller som ljudböcker!

Under våren har SAGA Egmont spelat in mina erotiska noveller som ljudfiler, och de finns nu att köpa och ladda ner på flera webbutiker, som t.ex. Storytel. Mina noveller har uppenbarligen flera liv – först publicerade i tidningen Cupido, sen som bok på Lindh & Co, och nu som ljudbokfiler. Kul, tycker jag!
Finns att köpa och ladda ner på Storytel! »
linje2018-09-23
• Nya poster på sidan för Cirkus Eros i media!
Press & media
Sommarens skörd av mediabevakning är hyfsat diversifierad. Filmad paneldebatt från Almedalen, i tidningen Syre; en artikel om Nio sätt att Älska, i föreningen Mensas medlemstidning Legatus Mensae; Calle lär ut Kama Sutra i ViaFree:s TV-program ”Sex med Smail” – samt en intervju av Jennie i tidskriften Tara.
Läs mer på sidan Cirkus Eros i media! »
linje
2018-08-24
• Ny artikel av gästskribenten Myra Öhbeck Åhman!
Myra Åhbeck Öhman
Myra Åhbeck Öhman är mest känd som en av de drivande bakom Inte rasist, men…, men är också en lysande debattör i text, och en av de mest sympatiska, smarta och välformulerade (och därtill sexpositiva) feminister jag känner. Denna artikel läste jag på hennes blogg, och ville verkligen ha den med här på Cirkus Eros också, vilket hon godkände. Så nu finns den här.
Läs Myras artikel – Kvinnor, beväpna er! »
linje
2018-08-15
• Två nya bildgallerier – Främling på spår, och Bergtagen!
Främling på spårFrämling på spår – ett främmande väsen, på väg någonstans, men till var? Utforskande sig själv och omvärlden, en udda varelse i en främmande miljö. Eller?
Se galleriet: Främling på spår »
Bergtagen
Bergtagen – en gammal metafor för att vara förtrollad, trollbunden, förhäxad, ibland inlockad i ett berg av övernaturliga väsen. Saara blir här ”trollbunden” på en klippa av min vän Andy Buru – som väl inte är övernaturlig, inte heller ett troll – men väl en fantastisk konstnär på området kinbaku; japansk repkonst.
Se galleriet: Bergtagen »
linje2018-04-26
Cirkus Eros på Twitter
Cirkus Eros nu också på Twitter!
Facebook är som bekant ett helvete om man vill propagera för mer kärlek, sex, naket, tantra, lust och glädje. Och det vill vi ju gärna – helst utan att ständigt bli avstängda från detta mest populära sociala media. Men Twitter är betydligt mer liberalt, och därför finns även Cirkus Eros där nu. Planen är att där lägga upp kursinfo, sköna bilder, nyhetsbrev, kul länkar och mycket annat.
Om du har ett Twitterkonto – följ oss gärna! Och har du inte redan ett Twitterkonto, så fick du just en utmärkt anledning att öppna ett! 😉
Följ Cirkus Eros på Twitter! »
linje
2018-04-23TANTRALILA & Kinky Passion
Två kurser i maj, för både singlar och par!
De kurser vi är mest kända för är våra parkurser, men vi har hållit kurser för enskilda ända sedan 2007, då vi började med Kärlek, Liv & Lust. Vi har Jennies kurser för kvinnor, samt Calles kurser för män – men också våra dynamiska kurser i tantra & BDSM.
Nästa tillfälle för dessa kurser är först i höst – passa på redan nu!
Kinky Passion håller vi 4-6 maj, och på den får du en lekfull och inspirerande introduktion till olika uttryck för BDSM, kombinerat med Tantra. Njut av konsten att binda och bli bunden smisk och pisk, dominans och underkastelse, med meditation, innerlighet, lyhördhet och kärlek.
Läs mer om Kinky Passion på kursens hemsida! »
TANTRALILA håller vi 18-20 maj, en unik form av Lekfull Tantra, ett effektivt sätt att komma närmare dig själv, bli mer närvarande i livet och ta makten över din sexualitet, din kropp, ditt liv.
Läs mer om TANTRALILA på kursens hemsida! »
linje2018-04-20
Nu finns Calles bok att köpa på nätet igen!
Cirkus Eros & andra erotiska berättelser är Calles sexiga novellsamling, och gavs ut på Lind & Co för snart tio år sedan, närmare bestämt i augusti 2008.
Eftersom böcker är en färskvara, är det extra kul att boken nu återigen finns att köpa via nätet – närmare bestämt i webbutiken Lustjakt, som vi också har en del övrigt samarbete med.
Köp Calles bok på Lustjakt! »
linje2018-04-11
Festival workshops
Uppdaterade sidor för våra festivalworkshops!
Vår och sommar är festivaltid, och därför har vi uppdaterat informationssidorna om workshops på festivaler – både sidan på svenska och den på engelska. Hittills är vi bara inbokade på Sexsibilityfestivalen i slutet av juni, men det kan förstås bli mer.
Läs mer om våra festivalworkshops – på svenska! »
Read more about our workshops for festivals – in English! »

linje2018-02-20
Fri att Älska
En helt ny kurs i Frankrike!
Fri att Älska är en helt ny kurs, på Gardoussel Retreat, en fantastisk kursgård i södra Frankrike. Kursens röda tråd är TANTRA. Under några dagar utforskar vi kärlekens och erotikens mysterier, äter delikat fransk mat, badar i floden, har Helig Magisk Sex i naturen och tillbringar sköna tantriska stunder i stillhet.
Läs mer på hemsidan för kursen Fri att Älska! »
linje
Januari 2018
Nya tester av sexleksaker
Nya recensioner av sexleksaker!
Vi har fått några sexleksaker att testa från våra affiliatepartners, Palora.se och Lustjakt. En onanileksak för män, samt två stimulerande leksaker främst för kvinnor.
Se sidan Recensioner • sexleksaker »2017
2017-12-05
Erotisk Triad
Ett nytt bildgalleri!
Konstnärinnan som tecknade det älskande paret i den gamla tomma lägenheten i ett gammalt hus i Stockholm, bestämde sig för att dela leken med dem, något som välkomnades med glädje och lust. The more the merrier.
Se galleriet: Erotisk Triad »
linje2017-11-09
Nytt galleri - Konstnären och hennes modeller
Ett nytt bildgalleri!
I en gammal tom lägenhet i Stockholm träffar en ung konstnärinna sina modeller för att teckna hett och härligt sex. Och jag var förstås där med min kamera.
Se galleriet: Konstnären och hennes modeller »
linje2017-10-21
Jennie Nudist Camp
Ett nytt bildgalleri!
För några år sedan besökte jag och Jennie ett nudistläger en bit utanför Göteborg, och så tog jag min vana trogen en drös bilder. Nu kände vi att dessa bilder förtjänade att få synas mer, och inte bara ligga på en hårddisk.
Se galleriet: Nudist Camp »
linje2017-10-20
Swish med mobilnummer
Nu kan du också stödja Cirkus Eros ekonomiskt!
Cirkus Eros har funnits sedan 1999, och under alla de år som gått sedan dess har jag aldrig begärt någon ekonomisk ersättning för något jag publicerar här. Allt är tillgängligt helt utan kostnad – erotisk konst, foto, noveller, artiklar och allt annat jag erbjuder.
Om du verkligen gillar Cirkus Eros, och vill uppmuntra oss att fortsätta att utveckla denna sida, så får du väldigt gärna donera en slant.
Läs mer på sidan om donationer! »
linje2017-10-06
Art of Devotion
Äntligen – Gudomlig Njutning på engelska – The Art of Devotion!
We are now presenting an all new workshop in English – based on our first, and longest running workshop in Swedish. Gudomlig Njutning has been around since we started our business back in 2004. After getting a lot of requests for a couple’s workshop in English, we have finally decided to give it a go.
Our first occasion of The Art of Devotion will be March 16-18, 2018.
Check out the website for The Art of Devotion! »linje2017-08-05
Kinky Passion
Ännu en ny kurs – Kinky Passion!
Lekfull Tantra & BDSM är i fokus
på denna kurs med Calle Rehbinder, som tar dig med på en spännande resa genom olika intensiva sensationer, så att du ska upptäcka hur mycket MER du kan känna och uppleva – meditativ stillhet, dynamisk livfullhet, orgasmisk extas och total närvaro.
Första kursdatumet för Kinky Passion blir 3-5 november 2017.
Läs mer på hemsidan för Kinky Passion! »
linje2017-03-17
Po Andersson – Digital Art Erotica
Ännu ett nytt bildgalleri! Denna gång bland gästande konstnärer och fotografer, som du kan se på sidorna Andras bilder – gästartister.
Po Andersson blandar analog och digital konst med foto, och skapar stämningsfulla erotiska bilder.
Se galleriet: Digital Art Erotica »
linje2017-03-13
Jordkvinna vattenväsen
Ett nytt bildgalleri! Det har varit glest med nya egna bilder här, men nu finns det ett nytt galleri med bilder som jag tog förra sommaren. Lite mer naturromantik – en härlig kvinna med en skönt harmonisk attityd till såväl sin kropp som naturen omkring. Lite som att de verkligen hör ihop – vilket ju faktiskt är vad de gör.
Se galleriet: Jordkvinna vattenväsen »
linje
2017-03-13
Det finns nu också ett nyhetsarkiv (denna sida du är på nu) för allt nytt som först hamnar här, men som sedan sparas för att hålla lite koll på sidans historik. Cirkus Eros har funnits på nätet sedan 1999, men detta arkiv börjar från februari 2017, med den stora uppdateringen av hemsidan under årsskiftet 2016-2017.
Du hittar arkivet på sidan Nyhetsarkiv! »linje
2017-03-10
Det finns nu ett arkiv för alla nyhetsbrev vi har skickat genom åren. Om du är nyfiken, kolla in sidan Kärleksbrev – arkiv! »linje
2017-02-27
Paul Harmon Art

Paul Harmon är tillbaka! Paul var en av mina första gästartister på Cirkus Eros, och nu har Paul fått nya gallerier, med fler bilder än tidigare.
Se hans konst på Andras bilder – gästartister! »
linje
2017-02-01
Den stora nyheten just nu är förstås att Cirkus Eros har blivit totalt uppgraderad, och är i praktiken en helt ny hemsida. Samma innehåll som tidigare, men MYCKET MER. Och en hel del av det gamla har blivit kraftigt uppdaterat. En del artiklar var alldeles för gamla och passé, och har blivit uppgraderade. Det gäller särskilt artiklar med inriktning instruktion och inspiration. Det har också blivit fler bilder i vissa gallerier.

Några nyheter på sidan:

Läs mer på den helt nya nyhetsbloggen! »

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare