Galleri • First Lovers

En dag kom de och hälsade på – ett kärlekspar som verkligen ville sexa loss framför min kamera. Det var första gången för mig att fotografera ett älskande par, och jag undrade hur det skulle kännas, att få vara så nära och föreviga med kameran. Det kändes förvånansvärt naturligt och lätt, inte minst för att mina modeller var så oblyga, lekfulla och hängivna. Det var på sätt och vis mycket lättare än att fotografera en ensam modell, eftersom ett älskande par ju är upptagna av varandra, och kan ignorera fotografen och kameran.

Just denna fotosession fanns som ett galleri på Cirkus Eros för flera år sedan, men jag tog ner det på begäran av den ena modellen, eftersom hon jobbade med unga människor, och ville inte att de skulle hitta bilderna på nätet. Cirkus Eros är en populär sida, med många miljoner besökare genom åren, så risken är förstås överhängande. Dock har jag nu fått hennes välsignelse att visa bilderna igen, så jag har nu gjort nya scanningar, med fler och större bilder.

På den här tiden plåtade jag fortfarande med diafilm i analog kamera, och det gör att bilderna är lite kornigare än vad de skulle ha blivit med en modernare, digital utrustning. Fint blev det i alla fall.

Foto: Carl Johan Rehbinder 2001
linje
Tillbaka till Mina bilder »

linje
Tillbaka till Mina bilder »
Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare