Senso Pocket Penis

Sköna Grejer
Tillbaka till Sköna grejer »
Tillbaka till Sköna grejer • sexleksaker »
linje
Senso Pocket Penis

Senso Pocket Penis

Detta är en av våra tidigaste recensioner, från början av 2000-talet, och det har förstås hänt väldigt mycket med utbudet av sexleksaker sedan dess – men vi låter recensionen stanna kvar på sidan, lätt uppdaterad, lite som referens bakåt för att se vad vi har prövat genom åren.

En skojig runkleksak för honom! Från Afrodites Apotek har vi fått denna mjuka och extremt flexibla lilla onanileksak för män.Med hjälp av mycket glidmedel trär man denna transparenta tingest över kuken, och sen kan man leka loss på en mängd olika sätt. Skönt!

Den här leksaken känns verkligen som en LEK-SAK. Den är busigt flexibel och elastisk, går att dra ut flera gånger sin egen längd, och man kan leka med den på en mängd olika sätt.Som onaniredskap inbjuder den till lekfullt experiementerande med olika hastigheter, olika tryck, med ett par fingrar, med hela handen, korta drag, långa drag då ollonet kommer ut hela vägen på andra sidan, och många andra varianter.

Senso Pocket Penis

Senso Pocket Penis är tillverkad av ett mjukt material som innehåller bl.a. silikon, och därför bör du inte använda oljor som glidmedel. Använd ett vattenlösligt glidmedel istället. Liquid Silk är ett utmärkt vattenlösligt glidmedel som går mycket bra att använda med Senso Pocket Penis.

Senso Pocket Penis

Den är formgiven på ett sätt som väcker leklust. Den är både snygg och rolig, och det faktum att den är transparent ökar tjusningen, eftersom man kan se sitt eget organ genom materialet.Dessutom är den lätt att rengöra, eftersom den går att skölja rakt genom, under en vattenkran.

linje
Tillbaka till Sköna grejer »
Tillbaka till Sköna grejer • sexleksaker »
Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare