Mina bilder • Foto

Bilder - toppbanner

När jag skapade hemsidan Cirkus Eros 1999 var bilder och noveller det enda innehållet, och dessa två utgör alltjämt basen för Cirkus Eros. Det som framför allt har kommit till är artiklar och kursinformation.

På denna sida bjuder jag för närvarande på hela 60 gallerier med foton, och på en egen sida visar jag ytterligare ett antal gallerier med måleri och illustrationer, allt detta bilder jag framställt genom mer än 40 år – jag tog mina första nakenfotografier sommaren 1982, något jag visar i Galerie Noir på denna sida.

Jag tycker om att skapa bilder som är både poetiskt romantiska och mer rent sexuellt explicita – vi har ju alla väldigt olika smak för vad som är erotiskt stimulerande, och jag gillar hela skalan. Men vackert ska det vara!

Det finns också en djupare tanke med mina bilder – jag vill avdramatisera nakenheten, visa hur vackra kroppar är när vi inte skäms över dem, eller för den delen över vår sexualitet. Jag vill visa glädje, nyfikenhet, lekfullhet och njutning. Jag vill subjektifiera snarare än att objektifiera. Mina modeller agerar på egna villkor, något jag inbjuder till och välkomnar.

Under varje banner hittar du ett galleri med bilder, och där kan du också klicka fram varje bild i en större version. Välkommen!

Heartline

I slottsruinen
Galleri • Self Suspension
Främling på spår
Bergtagen
Erotisk Triad
Konstnären och hennes modeller
Tidlös badnymf
Sex On The Rocks
Yoni Bhava
gallerybanner_dancingelements
Fittor i Vecko-Revyn
Gyttjebrottning
Galleri - Nudist Camp
Slottsfrun
gallerybanner_hipstagirl

Blue Angel
Light My Fire
Garden of DreamsPå en fallen trädstam
Femme Fatale

Ung kvinna i studion
Floating in Space
Golden Lady
Tough Love
Vattenälskarinnan
Skogstokig
Självförvållad extas
From Russia With Love
For Your Eyes Only
Det varma rummet
Heta lekar
Naturälskare


Hot Hippie Lovers
Emelie - extra allt!
Alv i storskogen
Funky Tattoos
Gosigt kärlekspar
Eftermiddagsljus
Sara i trollskogen
Eva i media
Klättraren
Little Lady
Schamanen
Smyckat par
Skogsväsen
I den brända skogen
Skogsrå på fallen tall

Playful Girl
Helig mark
Cool redhead in my room
En ängel i ateljén
Susanna i studion
Galerie Noir

HeartlineVill du vara med på Cirkus Eros?
Tycker du om bilderna på denna hemsida? Skulle du/ni kunna tänka dig/er att bli avtecknad, målad eller fotograferad av mig? Är ni kanske ett älskande par som är modiga nog att bli fotograferade, och vill se härliga bilder av er själva i era mest njutbara stunder?
Du som kan tänka dig att vara med på bild på Cirkus Eros – foto, illustration eller måleri – läs mer på sidan Bli vår modell! »

HeartlineVill du anlita mig för privat fotografering?
Sexiga bilder av dig själv till flickvännen/pojkvännen? Vill du och din partner ha vackra bilder av er själva i era mest intima och lyckliga stunder? Romantiskt, eller supererotiskt – eller både och? Ni kan anlita mig för privata fotosessioner. Diskretion garanteras.
Läs mer på sidan Fotouppdrag – bilder på beställning! »

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare