Satisfyer PRO 2

Sköna Grejer
Tillbaka till Sköna grejer »
Tillbaka till Sköna grejer • sexleksaker »
linjeSatisfyer PRO 2 – ny teknik för fina orgasmer!
Satisfyer PRO 2

Från Lustjakt har vi fått denna nya leksak för kvinnor; en klitorisstimulator som inte stimulerar med direkt vibration, utan med ett pulserande vakuum till lufttryck, vilket ger en annorlunda sensation mot klassiska vibratorer. Denna leksak har fått översvallande positiva recensioner i flera sammanhang, och vi på Cirkus Eros bryter inte mot den trenden. Det här är en bra, och prisvärd grej!

Satisfyer PRO 2 Next ger både stark och mjuk stimulering. Med 11 olika nivåer av intensitet kan denna vibrator alltså passa både dig som föredrar mjuk stimulering och för dig som vill ha det mer intensivt. Satisfyer är också vattentät, så det går bra att ha den med sig i duschen eller badet.

Lek med Satisfyer

”Den är ganska snygg med sitt gammelrosa och glänsande pärlemorskimmer. Men det är inte det bästa med den. Om du gillar känslan av att vara ute i Skärgården, så är denna vibrator den optimala njutningsprylen – ljudet den ger ifrån sig låter faktiskt som en liten inombordare.

För mig som uppskattar att ligga naken i solen skapar den rätta känslan. I och med att den inte ligger och vibrerar direkt mot mitt klitorisollon tänker jag att den kan vara optimal för kvinnor som upplever att vanliga vibratorer tröttar ut klitorisollon på så sätt att det gör ont och bränner.

Denna stimulerar klitorisollon genom att helt enkelt puffa iväg luft mot den. Den har flera styrkor och passar därför många olika kvinnor, samt olika stadier i upphetsningen.

Det enda negativa jag kan komma på är att jag måste trycka ganska hårt på knappen för att ändra styrkan, vilket kan vara besvärligt om jag vill ändra styrkan mitt i eller strax efter klimax…”

Syftet med denna sexleksak är primärt att stimulera klitoris, men med lite leklynne, kreativitet och experimentlust kan man förstås stimulera lite varstans. Bröstvårtor, könsläppar, perineum, anus, eller vilken kroppsdel man än gillar att stimulera. Självklart kan man leka med en partner också, och stimulera varandra.

Med andra ord – en utmärkt leksak som vi varmt rekommenderar. Bra köp!

Lek med Satisfyer

Lustjakt

linje
Tillbaka till Sköna grejer »
Tillbaka till Sköna grejer • sexleksaker »
Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare