Crave Vesper

Sköna Grejer
Tillbaka till Sköna grejer »
Tillbaka till Sköna grejer • sexleksaker »
linjeCrave Vesper – snyggaste och coolaste vibratorn!
Crave VesperAtt formge en vibrator som inte bara är vacker nog att ha som smycke, men som också ger en oväntat stark vibration, är sannerligen ett tekniskt framsteg. Från Palora.se har vi fått en riktig höjdarvibrator – Crave Vesper. Den är vacker, elegant – och oväntat kraftfull som vibrator, trots det lilla formatet. Kort sagt, en riktig höjdare.

Med en pytteliten, men ändå lättmanövrerad knapp på baksidan av staven sätter du igång tre olika styrkor eller en med puls. Den smala staven möjliggöra att du kan få stimulans samtidigt på klitorisollon/klitoriskappa och området över urinmynningen mellan de innersta könsläpparna, ända ned till slidöppningen.

Att den är så liten och smal i formatet kan också öppna för nya sensationer, eftersom man kan stimulera med så perfekt precision – precis där man vill ha den, på millimetern, kanske på klitoris, kanske mellan de inre könsläpparna, eller hela vägen in i slidan.

”Detta är inte bara ett snyggt smycke utan kanske den bästa vibratorn jag någonsin testat. Den har en skön vibration som inte låter särskilt mycket, känns nästan bara i vulvan och inte så mycket i fingrarna som många vibratorer gör.

Oj, vilken liten sötnos, denna lilla pryl är så skön att jag inte vill komma, riktigt ännu!”

Crave Vesper

Crave Vesper laddas via USB-sladd, vilket förstås är väldigt praktiskt. Visserligen håller inte laddningen så himla lång tid, men det är knappast något att bli förvånad över, med tanke på hur oerhört kompakt den är. Och den går som sagt även att bära som ett cool hängsmycke, som ett kaxigt statement. Vill du ha en sexleksak med dig, och inte bara hemma i en byrålåda, så är denna optimal. Du kan bära den synligt – eller i en liten påse i handväskan – oavsett hur du använder den, är den så pass liten att den är väldigt lätt att ta med sig.

Crave Vesper - test


Palora logo

linje
Tillbaka till Sköna grejer »
Tillbaka till Sköna grejer • sexleksaker »
Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare