Frågelådan – fråga & svar:

Heartline
Vem tänder på min pyttelilla kuk?
linje
Fråga:
Jag har en förhållandevis liten kuk – 11 cm i erigerat tillstånd. Finns det kvinnor som föredrar och tänder på en liten kuk?
linje
Svar:
Smaken är väldigt olika – det gäller kukar lika mycket som exempelvis kvinnobröst. Somliga föredrar stora, andra föredrar små.

I Japan värdesätts en jättekuk inte alls på samma sätt som här – det kan man se i deras porr. Över huvud taget i österländsk sexualkunskap och filosofi utgår man snarare från att alla är olika, och att somliga passar ihop med somliga, men inte med andra. Små organ passar ihop med små organ, och stora organ passar ihop med större organ. Så enkelt kan det vara.

Många kvinnor tycker att det är väldigt obekvämt med stora kukar – det gör helt enkelt ont. Dessutom – om en kvinna tycker att en liten kuk innebär för lite stimulans, så kan det helt enkelt vara så att hon borde träna upp sina bäckenbottenmuskler – den s.k. PC-muskeln – och därmed kan hon bli lika stimulerad som av en stor kuk.

Men framför allt finns det ett överdrivet stort fokus på just penetrationen som det centrala i sexakten, vilket är tråkigt, eftersom det lätt gör att vi glömmer att det viktigaste i sexakten ju trots allt är själva mötet, själva sammansmältandet med en annan människa (eller fler, om man nu gillar det). Leken, lusten, den sinnliga stimulansen, njutningen, dansen.

En man kan tillfredsställa sin partner på så många sätt – med händerna, med munnen, med kroppens största organ – huden – och framför allt med sin totala närvaro. Då blir kukstorleken plötsligt inte så viktig.

Kvinnor tänder framför allt på en uppmärksam partner, en närvarande partner. Komplimanger (ärligt menade) funkar, en lekfull och lustylld attityd i sängen funkar för det mesta.

Sen finns det naturligtvis kvinnor som bara tänder på stora kukar – precis som det finns män som bara tänder på stora bröst. Som tur är finns det någon för alla. Somliga män tänder mer på små bröst (jag gör det, t.ex.), och likaledes finns det kvinnor som föredrar mindre kukar.

Så enkelt kan det vara.

Så du måste kanske ifrågasätta dig själv – hur mycket påverkar kukstorleken ditt självförtroende, din självkänsla, och hur mycket påverkar detta i sin tur din attraktionskraft på kvinnor? Kanske att de kvinnor du möter snappar upp en svaghet, en skamkänsla, och att den i sin tur kan vara avtändande?

Jag tror nämligen inte att kvinnor primärt tänder på stora kukar rent fysiskt, men däremot kan en kvinna (eller en man som gillar män) tända på själva känslan av ”en välutrustad man”.

Så ur den synvinkeln kan även du bli välutrustad.
Om du går in för att lära dig tycka om dig själv, att njuta av dig själv, och vara stolt över dig själv, din sexualitet – och din kuk – så kommer eventuella partners att tända på din självkänsla, din stolthet.

Och då spelar den fysiska storleken faktiskt ingen roll.

linje
Tillbaka till Frågelådan »

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare