Privat kurs för ett par

Kurs hemma

Varför kurs för enstaka par?
Vi får ibland förfrågan om det går att få privat kurs för ett par, och det kan förstås ha en mängd olika skäl. En specialdesignad kurs för bara ett par kan i högre grad motsvara specifika behov och önskemål. Vissa personer är jätteblyga, och behöver mjukstarta med mycket prat och teori – andra par vill kanske ha mest övningar och praktik, med direkt undervisning i andningstekniker, orgasmtekniker, hur man hittar G-punkter och P-punkter, beröringstekniker, samlagsställningar, m.m.
Vissa par har helt enkelt så fullspäckade scheman att våra ordinarie kursdatum helt enkelt inte passar.
Alla dessa behov och önskemål kan vi förstås svara an mot.

Vad är skillnaden mellan detta och en vanlig parkurs?
Detta blir ett slags mellanting av kurs och coaching, eftersom man inte behöver anpassa kursprogrammet efter en hel grupp.
Fokus ligger istället på det enskilda parets behov. Många av momenten går mycket fortare med ett par, eftersom man inte behöver vänta in några andra, och de moment som innehåller samtal blir förstås mycket kortare. Det blir ju inga gruppdynamiska övningar, inga samtalscirklar med 18 personer som ska säga sitt.

Vi har haft dryga dussinet dagkurser med bara ett par, (alltså inte jättemånga, eftersom vi alltid rekommenderar helgkurserna) och det har sett lite olika ut varje gång, eftersom vi anpassar formatet efter deltagarna. De par vi har hållit våra specialdesignade dagkurser för har varit oerhört nöjda, och vi har fått mycket positiv respons. Det blir i praktiken ett koncentrat av vår helgkurs, och samlar alltså de viktigaste delarna av kursinnehållet till en dag – eller två, vilket vi också har arrangerat vid ett par tillfällen.

Det man mest blir utan om man gör en separat kurs med ett par, och det som då förstås också tar en hel del tid under de ordinarie kurserna, är ju utbytet med andra kursdeltagare. Detta kan vara mer värdefullt än man kanske kan föreställa sig. Vår erfarenhet av våra ordinarie helgkurser är att mötet med andra, utbytet av idéer, upplevelser, samtal om sex och relationer, att få höra hur andra har det, att få se att man inte är så konstig och avvikande, att alla har sina draman och hang-ups, att vi alla ser ut som vi gör o.s.v. – är oerhört värdefullt. Att tillbringa en hel helg i detta kursrum, i denna kärleksfyllda atmosfär, är något vi varmt rekommenderar för varje par som vill utvecklas i relationen och kärlekslivet.

Det ni vinner med en privat kurs är förstås det personliga anslaget, att ni kan få er kurs formgiven efter just de behov ni har (ju mer specifika önskemål, desto bättre), och att ni inte behöver anpassa er till andra kursdeltagare – varje moment får ta den tid det behöver – samt att ni kan bestämma mer specifikt en tidpunkt som passar just er, om ni har ett i övrigt fullspäckat schema.

Vad en dagkurs kan innehålla:
Vi varvar teori, praktik och samtal, och guidar enkla övningar/lekar som är kraftfulla verktyg för att skapa starkare intimitet och bättre kommunikation inom relationen.

  • Kommunikationsövningar för ökat ömsesidigt flöde
  • Uppskattningsövningar för förbättrad självbild
  • Övningar i att sätta gränser på ett kärleksfullt sätt
  • Tekniker för ökad närvaro och medvetenhet
  • Andning, rörelse och ljud – för ökad intensitet i kärlekslivet
  • Fem intentioner för beröring
  • Tio Sätt att Älska
  • Energiflöden i kroppen – för starkare upplevelse och närhet
  • Erotisk anatomi – kunskap och teknik

Dessa punkter – och/eller andra – kan bli aktuella under en dagkurs. Utseendet på en dagkurs kan dock variera, eftersom vi formger varje kurs efter just era behov och önskemål.

linje

Pris:

Som det ser ut sedan snart tre år tillbaka så arbetar Jennie heltid som socialsekreterare, vilket förstås påverkar hur vi administrerar våra kurser. Jennie håller fortfarande helgkurser tillsammans med mig, om än något mer sällan, och så har vi under ett par års tid haft Maria, en vän och kollega, som varvat kursledarskapet med Jennie.

Det betyder också att om ni vill ha en egen dagkurs så är det numera Calle ensam som håller dessa enskilda kurser. En fördel med det är förstås att det blir billigare, eftersom ni inte behöver betala för oss båda.

Rent ekonomiskt måste vi hålla ett högre pris för privata kurser än för en ordinarie helgkurs, eftersom våra inkomster kommer med volym; mängden deltagare. Därför blir en privat kurs dyrare per timme än en kurs med flera deltagare. Det ni vinner är att ni i långt högre grad kan styra över såväl tidpunkt som innehåll.

Dagkurs för ett par med Calle, ca 6-7 timmar 4.800:-

Företagsfaktura:
Om ni har eget företag, så kan ni dra kurskostnaden i bokföringen – vi brukar som regel skriva ”kommunikationskurs” som specifikation (vilket strängt taget är helt korrekt), och vårt företag har ett neutralt namn (Rehbinder & Rehbinder HB), så det ska inte behöva bli några konstiga kommentarer från revisorn eller skattemyndigheten… ?
Företagskunder kan lyfta moms och dra fakturan på företaget.
Företagspriset blir 4.800:- plus moms, vilket innebär 6.000:- för ett kurstillfälle.
Vi behöver då också företagets namn, referensperson, organisationsnummer och faktureringsadress.

linje

Plats:
Dessa små kurser brukar vi hålla hemma hos oss. Det blir mysigast så, och så är vi fria att boka en tid som passar er utan att bekymra oss om eventuellt lediga kurslokaler. Vi bjuder då även på en god lunch, samt mellanmål som te, kaffe, frukt, juice, nötter, choklad m.m.
Vi bor i Bagarmossen, bara några minuters resa söderut från centrala Stockholm.
Mer exakt adress och vägbeskrivning får ni efter tidsbokning.

Calle är förstås också flexibel, så vill ni hellre att Calle ska komma till er, eller till en hyrd lokal, så går det att ordna. Fördelen med att vara hos oss är att vi har allt kursmaterial vi kan behöva, en anpassad lokal (utan extra kostnad), möjlighet för oss att också erbjuda er en god och vällagad lunch, m.m.
Men möjligheten finns alltså, om så önskas.

linje

Bokning:
Kontakta oss via e-post:
info@cirkuseros.nu

Eller ring:
Calle 070-79 76 333

Heartline