Galleri • Cirkus Eros på Instagram

Jag startade ett Instagramkonto för Cirkus Eros för en tid sedan (september 2020) – och stötte omedelbart på problem. Instagram har tyvärr ungefär samma pryda, moralfascistiska censurregler som Facebook, och bilder får absolut inte visa något som påminner om sex, kön eller kvinnliga bröstvårtor. Det är lättare om det är teckningar eller målningar, för då räknas det som konst, och bedöms lite liberalare.

Jag började så smått med några enkla bilder utan åthävor, men ganska snart hittade jag på ett grundutseende på bilderna, med webadress, ibland Cirkus Eros-logotyp, samt eventuellt någon kort sentens. Hela idén med ett Instagramkonto är ju att dra fler besökare till hemsidan.

Tyvärr är Instagram väldigt nyckfulla i vad de censurerar eller ej, så emellanåt raderar de bilder. Då flyttar jag i detta galleri ner de bilder som blivit raderade till just den avdelningen – raderade bilder.

Här hittar du Instagramkontot: www.instagram.com/cirkus_eros

Bilder: Carl Johan Rehbinder, Jennie Rehbinder, m.fl.

Tillbaka till Mina bilder »
linje
Klicka på bilderna för att se dem i full storlek.

Alla de bilder jag publicerat på Instagram som är i den stil jag valt att hålla mig till, både illustrationer, foton och kraftigt redigerade foton, i programvaror som Deep Dream Generator och Prisma, med Cirkus Eros- loggor, webadress och ibland andra texter.

Denna sida kommer kontinuerligt att uppdateras allt eftersom det kommer nya bilder på Cirkus Eros Instagramkonto. Håll till godo!

linje

De första bilderna jag publicerade, utan loggor och andra texter:

linje

Några få bilder har blivit bortcensurerade av Instagram, och dem visar jag här, mest för att illustrera hur märkligt deras moralsystem kan yttra sig:

linje
Tillbaka till Mina bilder »
Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare