Min konfirmation

När jag gick på bussen i min hemstad Uppsala för att åka till konfirmationslägret var jag oskuld på många vis. Jag var enda barnet och uppfostrad i en sträng religiös anda av auktoritära föräldrar som inte gett mig särskilt mycket svängrum under mina 16 levnadsår. Det hade resulterat i utmärkta betyg, ett välvårdat språk, en ganska svag religiös tro samt en växande lust att slå mig fri och pröva mina vingar. Att de gått med på att skicka iväg mig på egen hand förvånade mig, och där jag nu satt och susade iväg norrut var det med en berusande känsla av frihet i kroppen. Jag hade all lust i världen att spränga några av de gränser som nu fanns inom räckhåll.

Tanken var egentligen att jag skulle åkt med min bästa kompis Linda, men hennes far blev allvarligt sjuk alldeles före lägret och hon valde förstås att stanna hemma. Även om det förstås var tråkigt att behöva åka ensam var jag innerst inne glad åt det inträffade. Linda var nämligen en del i min uppväxt, och rätt ofta lyckades vi hämma varandra när någon av oss försökte sig på något lite ”olämpligt”. Nu var jag fri och skulle träffa nya människor på nya villkor.

När jag tittade mig i spegeln var jag nöjd med vad jag såg. Jag såg bra ut och min förvandlig till kvinna hade gått snabbt och smärtfritt. Mitt hår var långt och blont, min kropp hyfsat vältränad, mina bröst var rätt små, men jag tyckte mycket om dem. Faktum var att det var på det fysiska planet min frustration var som störst. Jag kände ingen större längtan efter att supa mig redlös, pröva droger eller flytta hemifrån, men för ungefär ett år sedan hade min kropp på ett överrumplande markant sätt vaknat upp ur sin sexuella dvala och börjat pocka på min uppmärksamhet. En stor, varm kåthet kom då och då över mig och först visste jag inte hur jag skulle hantera den. Sexualundervisningen i min kristna skola hade varit ytterst teoretisk och så mycket pornografi hade jag aldrig sett, men tillslut hade jag skjutit undan all tvekan och de skamkänslor min uppfostran präntat in i mig och jag hade en sen natt smugit ner några fingrar innanför trosorna och sedan upplevt känslor jag inte visste fanns! Jag drog av mig alla kläder och höll på i vad som kändes som timmar och jag slutade inte förrän en ny, större känsla grep mig med en styrka som gjorde mig rädd. Det var först senare jag förstod att det varit mitt livs första orgasm.

Därefter hade jag smekt mig regelbundet, men alltid i smyg och sent på nätterna, eftersom jag hade på känn att en upptäckt skulle kunna bli katastrofal. Jag försökte en gång ta upp det hela med Linda, men hon verkade inte förstå vad jag menade. Hon hade tydligen inte upptäckt den skatt hon hade mellan benen! När jag sedan fått OK på att åka ensam till konfirmationslägret hade jag börjat drömma om vad som skulle kunna hända där. Jag drömde om att träffa en underbar kille och att utforska varandras kroppar ömt och kärrlekfullt. Problemet var förstås att jämnåriga killar oftast var töntar, och att ett konfirmationsläger i Hälsingland kanske inte var bästa plasten att bli av med oskulden på. Men jag fortsatte drömma.

* * *

I Ljusdal gick jag av bussen och tittade mig lite vilset omkring. Det stod en grupp ungdomar en bit bort, och det visade sig vara folk på väg till samma läger som jag. Jag betraktade dem noga. Det var ungefär lika många tjejer som killar, de flesta såg lite yngre ut än jag. Men en av killarna var riktigt söt, så jag bestämde mig för att hålla honom under uppsikt. Efter en halvtimme blev vi upphämtade av en minibuss av en vänlig äldre man och vi åkte en halvtimme ut till kursgården där vi nu skulle bo i fyra veckor.

Gården bestod av ett flertal låga längor och en större hus i mitten där vi skulle ha samlingar, undervisning mm. Vi skulle sova fyra och fyra, och mina rumskompisar hette Lisa och Lollo. Den sista sängen var tänkt till min vän Linda, så den förblev tom. Lisa och Lollo verkade vara trevliga och öppna personer, och jag bestämde mig för att snabbt försöka bli vän med dem. Jag såg till min belåtenhet att den söte killen hamnade i samma hus som jag, bara två rum bort. På kvällen hade vi en samling, vi träffade konfirmationsprästen, Sten, som berättade vad som väntade de närmsta tiden. Sten var en man i 50-årsåldern och verkade trevlig, även om han direkt klargjorde att inga ”utsvävningar” skulle accepteras och att vi förväntades studera hårt. Han berättade också att han skulle få assistans av en yngre man, Peter, som studerade till präst i Uppsala. Vi grillade korv och gick och la oss ganska tidigt.

Morgonen därpå var det samling i undervisningssalen. En rätt sömning stämning rådde bland oss, men när denne Peter något försenad gjorde entré vaknade åtminstone den kvinnliga delen av församlingen. Jag kunde inte annat än stirra på hans uppenbarelse när han gick genom lokalen med urskuldande steg. ”Hej på er alla! Det är jag som är Peter, och jag är ledsen att jag är försenad. Jag ska hjälpa Sten med gruppundervisningen är det tänkt.” Peter var den snyggaste kille jag tror jag någonsin sett! Lång, mörk, verkade vältränad och med ett ansikte som var en blandning av en mogen mans och en charmig yngling. Jag tittade så länge jag vågade utan att skämmas och vände sedan blicken mot Lisa som satt bredvid mig. Våra blickar möttes och så log vi båda lite fåraktigt.

Gruppuppdelning skedde och jag lyckades som tur var hamna i Peters grupp tillsammans med Lisa och Lollo. Peter gick genom vad gruppövningarna skulle handla om i veckan, och började sedan med dagens: hur ska vi förstå att gud är treenig?

* * *

Det gick några dagar och undervisningen rullade på. Än hade inget speciellt spännande avhandlats; det mest kunde jag redan hemifrån, men för första gången hade jag lite nytta av det, eftersom jag upprepade gånger lyckades imponera på Peter, som då och då gav mig en lite extra lång blick. Tyckte jag i alla fall! Jag lärde snabbt känna både Lisa och Lollo och vi hade kul tillsammans och var på samma våglängd. Men en kväll hände något oväntat. Vi satt i vanlig ordning och pratade om folk på lägret när Lisa frågade:

”Sofie, har du haft många killar?”

”Nej, ingen alls faktiskt. Men jag skulle gärna vilja pröva på en… Och han får gärna heter Peter!” svarade jag och alla skrattade.

”Men du har kanske lekt lite med dig själv?” frågade Lollo lite retsamt.

”Jo, det har nog hänt. Ni då?”

”Ska vi berätta, Lollo? Jo vi gör det va?” Lollo nickade och Lisa började berätta.

”Vi gör det faktiskt tillsammans ibland. Det hela började med att vi var hemma hos mig och fick se min brorsa ligga helt näck i sin säng med värsta ståndet. Antingen hade han glömt dörren öppen, eller så var det med avsikt. Jag tror att han är lite tänd på dig, Lollo!

”Det är han inte alls!” försvarade sig Lollo.

”Hur som helst. Han började runka och vi stod där och tittade ända till han sprutade och sprang sen in på mitt rum och skrattade. Men vi hade både blivit rätt upphetsade av vad vi sett och det hela slutade med att vi onanerade tillsammans. Det var helhäftigt! Sen har vi gjort det tillsammans lite då och då, och vi har till och med slickat varandra en gång. Jag tyckte det kändes konstigt, men Lollo gillade det så jag lät henne hålla på, och det ångrar jag inte. Shit, vilken orgasm jag fick den gången.”

”Jepp, du skakade hela du,” sa Lollo.

Jag kände hur deras historia påverkade mig . Tanken på att onanera tillsammans med en tjej hade aldrig ens föresvävat mig, men nu när Lisa och Lollo berättade om det lät det så naturligt. Jag började bli varm och skön mellan benen, men jag hade heller inte rört mig själv på snart en hel vecka.

”Jag blir kåt av att snacka om det här,” sa Lisa efter en stund.

”Jag med!” svarade Lollo.

Både Lisa och Lollo hade krupit ner under de tunna sommartäckena. Jag tittade från den ena till den andra och såg efter en stund att täcket rörde sig lite försiktigt en bit ner i Lisas säng medan hon med en busig blick tittade mot Lollo. Därefter böjde hon benen och sjönk ner en liten bit och blundade. Min puls steg när jag förstod vad som hände och jag kände en våg av väta mellan benen. Lisa satt och onanerade i sin säng! Och när jag tittade mot Lollo igen satt hon likadant. Mjuka rörelser under täckena, stängda ögon, då och då en avslöjande utandning. Efter en lång stund öppnade Lisa ögonen och tittade på mig utan att avbryta det hon gjorde.

”Sofie, jag hoppas att du inte har något emot att vi… leker lite med oss själva. Du får gärna vara med om du vill!”

Jag visste inte vad jag skulle svara. En del av mig skrek efter tillfredsställelse och en annan ville säga stopp stanna. Men min lust var den starkare av de två krafterna och jag svarade:

”Tack Lisa, jag tror inte jag kan motstå.”

Lisa log och slöt sedan ögonen igen. Rörelserna under Lisas och Lollos täcken blev snabbare och då och då hördes ett kort stön från dem. Jag kröp ner under täcket och drog av mig träningsbyxorna och sedan även trosorna. Det var skönt att vara naken mot det nytvättade lakanet och jag la en hand mellan benen, kände över skötet, mitt mjuka hår, de svullna blygdläpparna, fukten och värmen i slidöppningen och sedan upp mot min kära klitta. Ömt rörde jag vid den och njöt av vällusten den gav tillbaka. Jag satte igång att rytmiskt smeka den, rakt ovanför, bredvid, ibland mitt på och andra handens fingrar lät jag röra i springan, mot öppningen, förbi, tillbaka och så in i mitt heta hål.

Underliga tankar och bilder for genom huvudet. Först kom min stränga far upp som för att påminna mig om att jag handlade fel som tillfredställde mig själv, jag trängde bort honom och upp dök dagens undervisning. Jag hade för första gången pratat med den söte killen i min grupp, Tobias, och jag satte igång att fantisera runt honom, hur han såg ut naken, hur det skulle kännas att kyssa honom, smeka honom, bli smekt, hålla i hans snopp, kanske suga den, låta den tränga in i min kropp… Fantasin hetsade upp mig ännu mer och jag började känna mig självsaker i den nya situationen. Jag tittade upp och såg att Lisa hade slängt av sig täcket. Hon var helt naken och låg så att jag såg rakt in mellan hennes ben. Hon onanerade våldsamt och jag tänkte att hon måste vara nära att komma. Lollo låg fortfarande under sitt täcke, men verkade rätt långt gången hon också. Jag blundade igen och började tänka på Peter, vår präststudent. Han var verkligen läcker, och det på alla sätt: vacker, verbal, begåvad, vältränad och beläst. Jag hade fått några stunder med honom på tu man hand och vi hade haft lätt att prata. Jag återanvände till fantasin med Tobias, men ersatte honom med Peter. När jag nådde fram till bilden av Peter som tränger in i mig var jag nära klimax och fortsatte att smeka klittan intensivt och bara njöt av känslan när lusten hastigt växte till och de sköna kramperna kramade om hela mitt underliv i en skön orgasm.

Jag andades ut och öppnade ögonen efter en lång stund. Min andhämtning var fortfarande snabb och hjärtat klappade vilt i bröstet. Jag vände mig lite blygt mot mina rumskompisar. De låg avslappnade båda två och tittade glatt tillbaka mot mig.

”Fan Sofie, det trodde jag inte om dig!” sa Lisa.

”Nä, det gjorde inte jag heller,” svarade jag. ”Kom ni båda två?”

Tjejerna tittade på varandra och nickade långsamt.

”Hur var det för dig?” frågade Lollo.

”Det var… bra, jättebra!” svarade jag.

Det var varmt under täcket, så jag drog helt enkelt av det och brydde mig inte om att jag var naken. Jag kände en ny självsäkerhet och ville utmana Lisa där hon fortfarande låg helt naken och skrevade. Jag särade lite på benen så att hon kunde se rakt in och la handen över vulvan, smekte mig försiktigt. Jag sökte hennes blick, men hon stirrade rakt mot mitt kön och verkade helt uppslukad av synen. Mitt beteende förvånade mig!

”Hur var din orgasm, Lisa?” frågade jag efter en stund.

Lisa mötte åter min blick, som innehåll ett svårtolkat uttryck.

”Den var ordinär, eller hur jag nu ska säga,” svarade hon.

Det var Lollo som bröt vad det nu var som pågick.

”Jag går och tar en dusch. Någon som ska med?”

* * *

Tänk om lägerledningen vetat om vad som pågått hos oss den kvällen! Antagligen hade vi alla blivit hemskickade, men något sa mig att det nog skedde på fler ställen, åtminstone på killarnas rum. Men jag njöt av att tänka på det som skett, och för min del fick det gärna hända igen.

Lördagen var undervisningsfri, men full av andra aktiviteter, antagligen för att vi inte skulle få tid att ställa till med nåt ofog. Och så kom söndagen, som naturligtvis innehöll gudstjänst, vilken skulle firas i en kyrka som låg en kilometer bort från kursgården. Kyrkan låg lite avsides från det närbelägna samhället, oerhört vackert ute på en lite udde i sjön vi bodde vid. Vi gick dit i sommarvärmen i samlad tropp och genomled en ganska trist gudstjänst. Den lokala prästen var en tråkmåns och både Sten och Peter såg ut att vrida sig i bänkarna.

Efter gudstjänsten stod vi på kyrkbacken och diskuterade genom upplevelsen med Sten, när jag fick höra orgeln ljuda inifrån kyrkan. Jag frågade vem som spelade och fick till svar att det var Peter, han hade visst utbildat sig till kantor innan han började läsa teologi och brukade utnyttja stunder som dessa att öva lite. Jag hade spelat piano sen jag var lite och hade alltid varit sugen på att få pröva att spela på en orgel. Jag tog mot till mig och frågade Sten om jag kunde gå in och störa. Han trodde det gick bra och när jag började gå mot porten såg jag hur Lisa log och himlade med ögonen.

Inne i kyrkan var det svalt och skönt. Tonerna av en lugn Bach-liknande koral fyllde det lilla kyrkorummet och jag gick långsamt och så tyst jag kunde upp för trappan till orgelläktaren. När jag kom upp såg jag Peter sitta djupt försjunken på den höga orgelpallen. Han hade tagit av sig kavajen han burit på gudstjänsten och hans händer och fötter rörde sig obehindrat över klaviatur och pedaler. Han var duktig! När stycket var slut harklade jag mig lite försiktigt och han vände sig hastigt om, som om han brysk dragits ur ett mycket koncentrerat tillstånd.

”Oh, hej, är det du Sofie! Så trevligt,” sa han och det lät som om han var uppriktig.

”Hej Peter, jag hoppas att jag inte stör. Du spelar fantastiskt!”

”Tackar, men det var mycket bättre för fem år sedan. Men jag älskar känslan av att fylla en kyrka med så mycket välljud.”

”Jag har spelat en massa piano, men aldrig orgel. Är det stor skillnad?” frågade jag.

”Det är så mycket mer att hålla reda på, inte minst fötterna! Men kom hit så får du prova.”

Jag gick mot honom och satte mig på den breda pallen bredvid Peter. Han var förstås lika vacker som vanligt, han log mot mig och jag kände hans svaga doft av manlighet och rakvatten. Nu när han även visade sig spela orgel hade min beundran växt nästan till det löjligas gräns. Jag stirrade fåraktigt in i hans ögon och kände förälskelsen börja växa närmast okontrollerad i bröstet. Han gjorde en lite förvånad min, och jag vände snabbt bort blicken och la händerna på tangenterna. Jag satte igång att spela och flyttade mig successivt närmare honom, snart satt vi sida mot sida. När han behövde visa något tog han mina händer i sina, flyttade den till rätt ställen, visade med sina egna och beröringen gjorde mig nästan yr. Så började vi spela med fötterna och han la nu sin hand på mitt lår, ibland mitt knä eller min vad för att vägleda mig. Jag kanske inbillade mig, men låg inte hans hand längre än nödvändigt på mitt högra lår ibland? Vi satt så en stund, han vägledde och jag följde och vi var samspelta, förstådde varandra bra.

”Du är duktig Sofie, nästan en naturbegåvning!” sa han efter en stund.

Jag log blygt och vågade inte titta på honom. Jag började fundera på vad jag skulle göra nu, men hörde steg i kyrkan och så Stens röst:

”Är du klar, Peter? Vi måste nog åka nu.”

”Jag är klar, kommer ner strax,” svarade Peter och jag kände en blandning av lättnad och besvikelse.

”Vi måste åka in till Ljusdal en sväng, men det här var trevligt Sofie! Kanske kan vi träffas här i kyrkan någon kväll i veckan och spela mer?”

Jag tittade på mig och jag vågade mig på att titta tillbaka. Han log och det lät som om han var allvarlig.

”Det… skulle jag gärna göra,” stammade jag fram.

”Bra! Kom nu.”

* * *

Dagarna efter gick jag som i trance. Jag försökte att inte titta på Peter alltför mycket, men kunde inte hindra mig från att betrakta honom så ofta jag vågade. Dagarna gick och vi talade denna vecka nästan enbart om Jesu gärning. Både Peter och Sten var duktiga, men jag, liksom de flesta andra tror jag, hade lite svårt att koncentrera sig. Det var inte bara jag som blivit förälskad, utan det tisslades och tasslades lite varstans runt lägret. På torsdagen kom Peter till mig efter eftermiddagslektionen.

”Ikväll är kyrkan tom har jag förstått. Har du lust att komma och öva lite?”

Jag stammade fram att det hade jag naturligtvis, och så bestämdes att vi skulle träffas utanför porten vid åttatiden. Efter den gemensamma middagen lyckades jag glida iväg utan att någon undrade vart jag skulle ta vägen. Jag gick i den varma sommarkvällen utmed sjön till kyrkan med tankarna på ända. Varför ville Peter träffas? Vad skulle hända? Ville jag att något skulle hända? Jag fick vänta en stund, men sen kom han vinglande på en gammal fallfärdig cykel och log med hela ansiktet.

”Förlåt att jag är sen, Sofie!” ropade han medan han slängde cykeln i ett snår.

Min oro försvann, jag visste att inget ont skulle hända, det var jag säker på.

”Jag har tagit med några stycken för dig att träna på,” sa han medan han låste upp kyrkan. När vi sedan kommit in, låste han igen bakom sig.

”Så att ingen kommer in och stjäl silvret medan vi är försjunka i Bach,” sa han när han såg min tvekan.

Vi började spela på samma sätt som på söndagen, vi satt nära på pallen och hans händer vägledde mina händer och fötter och jag var duktig! Men hans närhet hade ännu större påverkan på mig den här gången och tillslut var jag tvungen att sluta spela och ta ett djupt andetag.

”Vad hände Sofie, det var ju så bra?” sa han oförstående och la samtidigt handen på mitt låt ännu en gång.

Jag tittade upp på Peter där han satt i dunklet bredvid mig, såg länge in i hans ögon utan att säga något. Sen tog jag mod till mig och la min hand på hans, men sa fortfarande igenting. Peter fick direkt ett allvarligt uttryck i det välskurna ansiktet, han harklade sig.

”Sofie, jag har sett dina blickar i veckan. Du har försökt dölja dem, men jag har sett dem. Du är en kvinna, en vacker kvinna…”

Hans röst dog bort och jag var förvirrad. Hade han verkligen sett mig?

”Men du är så ung och jag är minst tio år äldre. Det du vill får aldrig hända.”

”Hur vet du vad jag vill?” frågade jag lite förnärmat.

”Oh, förlåt! Nej, det vet jag förstås inte.”

”Jag vet nämligen inte själv vad jag vill. Det enda jag vet, Peter, är att det enda jag har tänkt på hela veckan är hur dina händer kändes mot mina, och hur du är den vackraste man jag tror jag någonsin sett.”

”Och du Sofie,” sa Peter och log nu lite, ”är nog den duktigaste elev jag någonsin stött på. Och nu kan du ju spela orgel också.”

”Vad vill du då?” frågade jag modigt.

Det dröjde en lång stund, och han svarade inte på frågan. Jag kunde faktiskt se kampen som pågick inom honom och jag var lite stolt över det. Om inte annat hade jag lyckats fresta honom svårt. Men så skedde undret, han böjde sig framåt och smekte min kind med utsidan av sin hand, ner över hakan, upp på anda sidan. Jag blundade. Han lät handen glida över mitt hår, ner för halsen, upp igen.

”Du är så vacker,” mumlade han, ”så skön. Du frestar mig, du måste vara sänd av den onde!”

Jag tittade förfärad upp, men hans breda leende lugnade mig.

”Men jag har aldrig varit särskilt bra på att motstå frestelser,” viskade han och så skedde undret. Hans ansikte närmade sig mitt, jag kände hans andedräkt, hans läppar som sökte mina och så kysste han mig! Det var en underbar kyss, självsäker, självklar och lång. Hans händer vandrade varsamt utmed min kropp, och jag började trevande göra detsamma. Kände hans smala midja, den muskulösa överkroppen, de starka låren. Samtidigt började något som liknade rädsla bubbla inom mig. Jag kände ju inte den här mannen, vad var han kapabel till. Han kanske var på väg att ta mig med våld!

Det var som om Peter kände min oro. Han bröt kyssen och tittade på mig, lugnade mig, sa vackra ord, rätt ord.

”Det här vi gör nu,” började han, ”är mot alla mina principer, mot min roll som lärare, mot det jag undervisar på dagarna. Men jag åtrår dig, och jag tror att även du känner så för mig. Är det då fel, är det synd att ge efter för denna känsla?”

Jag tittade förvirrat på honom, visste inte vad jag skulle svara. De enda jag ville var att han skulle kyssa mig igen. Han ställde sig upp och drog mig med sig. Han gick bakom en vägg och drog fram en gammal madrass som tydligen stått där bakom, tog sedan fram en kudde ur ett skåp. Han la den på golvet bredvid orgeln och satte sig på den.

”Ibland, när jag får nog av Sten och lägret, åker jag hit för att sova. Det är så rofyllt att spela på orgeln och sen lägga sig ner och sova i den svala kyrkan. Lite läskigt ibland, men jag tror att Gud vakar över mig.”

Jag satte mig bredvid honom, och han tog mina händer i sina. Sen kysste han mig igen, och igen, och igen och jag kysste honom tillbaka. Vi föll ner på madrassen och kyssarna tog aldrig slut, jag blev modigare och lät mina händer vandra över hela hans kropp och så gjorde även han. Han kramade mina bröst, smekte min mage, mina lår, då och då även på deras insidor och snuddade då vid mitt underliv alltmedan vi fortsatte kyssas. Jag gjorde som han, men vågade mig inte i närheten av hans kön, eftersom jag inte visste hur jag skulle göra eller hur han skulle reagera.

Jag överdriver inte när jag säger att vi låg där i över en timme. Lusten växte i mig, och jag hörde på honom att han nu andades tungt. Han var så öm, så kärleksfull, så skicklig på att kyssas att jag ibland var tvungen att dra mig undan, se på honom och bara le lyckligt. Min dröm var på väg att gå i uppfyllelse!

”Har du gjort de här förut, men nån kille menar jag?” frågade han efter en evighet.

”Jag har kommit ungefär hit,” svarade jag sanningsenligt, ”men med dig är det så mycket härligare. Det märks att du är erfaren.”

”Tack,” sa han och log, ”skulle du vilja gå lite längre?”

Jag svalde hårt. Naturligtvis ville jag det, men jag var samtidigt rädd. Vad ville han göra?

”Du behöver inte vara rädd, jag ska bara göra det skönt för dig. Med mina händer, inget annat. Vi slutar om du känner så. Och sen, fortfarande bara om du vill, så skulle du kunna göra det lite skönt för mig?”

Hjärtat dunkade i bröstkorgen. Han ville ha sex med mig. Jag kunde inte säga nej till det!

”Ja, Peter, det vill jag. Visa mig!”

Han nickade och drog samtidigt av mig min t-shirt, kysste mig på halsen och lirkade sedan av BH:n. Han tog ena bröstet i handen som om det var en ömtålig frukt, kramade det och la mig sedan ner på madrassen på rygg. Han började kyssa magen, halsen, brösten och till sist vårtgårdarna och vårtorna. De blev styva och känsliga av hans behandling och det sände ut strålar av njutning genom min kropp. Aldrig hade jag trott att det fanns så mycket njutning av mina bröst! Jag var nu kåtare än jag någonsin varit och längtade efter att han skulle börja röra mig ”där nere”. Till slut var jag tvungen att be honom.

”Snälla du, ta av mig byxorna, jag håller på att explodera!”

Peter log stort och gjorde som jag bett, drog försiktigt av mig de tunna linnebyxorna och la sig sedan bredvid mig. Och så kysste han mig igen, lät handen smyga över magen ner mot trosorna, passerade resåren, fortsatte ner, och la hela handen över mitt kön, tryckte bestämt över hela området från venusberget via klittan och ner till slidan. Det var så underbart skönt, som en befrielse efter alla kyssar att äntligen få känna den råa lustan sprida sig som en korseld i kroppen. Och det var en ny och berusande känsla att det var någon annan än jag själv som smekte mig! Han koncentrerade sig efter en stund på området runt min klitoris och då blev det naturligtvis ännu skönare.

Därefter satte han sig upp och drog elegant av mig även trosorna. Jag hjälpte till och det var härligt att tillslut ligga helt naken tillsammans med Peter. Jag särade lite mer på benen för att ge honom full insyn i mitt innersta och jag såg hans blanka blick fastna en stund mellan mina ben. Roat insåg jag det absurda i situationen: hur jag nu låg på orgelläktaren i min konfirmationskyrka och älskade med min konfirmationspräst. Vad skulle hända om någon kom på oss?

Jag hann inte tänka så mycket på det, för Peter la sig igen bredvid mig och hans hand letade sig genast ner mot mitt kön. Jag kände för första gången hans beröring direkt mot mig och det var ännu bättre. Jag särade benen så mycket jag kunde för säga honom att jag helt var hans, kysste honom hårt, var emellanåt tvungen att stöna rakt ut av all uppdämd lust. Jag var på väg bortom vett och sans och när jag kände hur han trängde in i min genomvåta slida med några fingrar samtidigt som han behöll tummen på klittan och smekte och kramade och pullade skickade han mig över kanten och mot mitt unga livs kraftigaste orgasm. Jag kände genom dimman hur slidan krampaktigt grep efter fingrarna som stötte ut och in, hur klittan formligen exploderar av njutning och hur vällusten på nåt sätt kom tillbaka efter den första toppen i en ny och bredare känsla som pågick länge, länge innan den tillslut ebbade ut och min kropp föll ihop, nästan livlös. För några sekunder kände jag mig nästan avsvimmad och jag hörde hur Peter blev orolig och sa mitt namn flera gånger innan jag kom åter till verkligheten.

”Sofie, Sofie, vad händer? Mår du bra?”

”Du, jag mår underbart. Det var så skönt, så gudomligt, om uttrycket ursäktas,” svarade jag och tittade matt upp på honom.

”Så bra! Jag blev nästan orolig en stund. Du verkar kunna njuta fullt ut, trots att du inte är så… erfaren.”

”Men det var ju du som gjorde det, Peter, det var du…”

Jag tog igen mig några minuter, men märkte att Peter inte verkade kunna slappna av helt.

”Men hur är det med dig?” frågade jag och avslöjade i samma stund min oerfarenhet.

”Ja, lilla Sofie, vad tror du? Att det som just hände inte haft någon påverkan på mig?”

Jag förstod. Peter var förstås lika upphetsad nu som jag varit!

”Jaha, förlåt. Vad vill du jag ska göra?” frågade jag.

”Du ska inte be om ursäkt, men du får gärna lägga din hand här,” sa han och pekade ner mot sitt kön.

Han drog dock först av sina byxor som han fortfarande hade på sig och jag fick se honom endast i kalsonger. Hans kropp var verkligen hänförande vacker. Och här låg han med lilla mig, han kunde väl få precis vem som helst. Genom kalsongerna såg jag hans stånd, och när han la sig ner placerade jag min hand direkt på det. Kände den hårda lemmen genom tyget, smekte den ömt. Peter verkade gilla det för han började stöna nästan direkt och slängde bak huvudet.

”Gud så skönt, det var alldeles för länge sedan det här hände!” sa han mellan sina sammanbitna tänder. ”Om du vill får du gärna dra av kalsongerna också.”

Jag gjorde som han bad, satte mig tillrätta och drog med visst besvär av det lilla klädesplagget. Peters kön kom fram i full frihet. Den enda belysning vi hade var det svaga, gula ljus som lampan på orgelns notställ spred över läktaren, men det var tillräckligt för att jag skulle allt jag önskade. Lemmen låg lång och hård på hans mage. Om den var stor kunde jag inte säga så mycket om eftersom det var den första jag såg. Jag smekte försiktigt den markerade åsen på undersidan, upp till toppen där en liten sträng band ihop ollonet med resten, och sedan ner igen. Pungen hade jag trott skulle vara mjuk och sladdrig, men den här var fast och skön att hålla om.

”Den är så vacker Peter, så skön!” viskade jag.

”Tycker du verkligen det? Det gör mig glad att höra.”

”Hur ska jag göra?”

”Håll om den, runka den, smek pungen, fort eller långsamt. Du får göra som du vill.”

Jag satte igång. Den var underlig, liksom hård och mjuk på samma gång, och den löpte så härligt lätt i min hand. Jag ville kyssa honom igen och la mig bredvid min älskare, och kysste honom innerligt medan jag fortfarande i lugna, långa tag rörde handen upp och ned utmed hans kön.

”Det är helt perfekt och jag tror inte jag kan hålla mig så länge den här gången,” han tog en paus och slöt ögonen. ”Ett tips bara, när jag kommer, sluta inte då, fortsätt bara gärna ännu hårdare!”

Jag nickade och fortsatte som tidigare. Jag kände mig lite stolt att jag lyckades få Peter njuta så. Han smekte mig igen och jag kände att min kropp återigen var mottaglig för beröring efter min kraftiga orgasm. Mina bröst njöt av hans beröring och längst inne i mitt hemliga kön växte en längtan efter att bli uppfylld, av att låta denna hårda penis tränga in i mig och stöta, stöta, stöta, fylla mig med njutning. Jag runkade honom hårdare när mina fantasier började få eget liv och Peter stönade nu högt. Jag fokuserade på honom igen, var han på väg att komma? Det kändes som om lemmen plötsligt blev hårdare, Peter gav upp ett underligt läte och jag såg fascinerad på hur hans muskler i mage och lår spändes krampartat och hur sedan stråle efter stråle av vit säd sprutade först långt över hans huvud, sedan upp till hakan sedan allt kortare över hans mage. Jag gjorde som han bett mig och runkade hårt och fortsatte långt efter att hans sperma slutat flöda.

Fascinerad tittade jag på det jag åstadkommit. Peter låg med huvudet bortvänt och ögonen slutna. Jag blev nyfiken och var tvungen att känna på sperman med fingret, lukade på den och slickade tillslut på fingret. Smaken var underlig, lite fadd och inte direkt aptitlig, men samtidigt eggande.

”Var det skönt?” var jag till slut tvungen att fråga.

”Det var så starkt! Så underligt starkt,” sa han matt. Han tittade lite fåraktigt upp på mig. ”Jag tror det finns en handduk i skåpet där, jag måste torka av mig.”

Jag tyckte det kändes ganska oromantiskt. Istället förvånade jag mig själv och la mig raklång på Peter. Känslan av hela hans kropp mot min var fantastisk och han säd som klibbade mot min kropp som ett extra kitt. Hans snopp var fortfarande ganska hård och jag kände den direkt mot mitt nakna sköte. Jag tryckte mig mot den, men vi visste nog båda att mer än så här skulle inte hända denna natt, det var förresten mer än jag någonsin kunnat föreställa mig. Jag kysste honom och reste mig sedan på armbågarna.

”Jaha, och nu, min käre konfirmationspräst. Vad händer nu?” frågade jag.

”Ja du. Det här var lite… oväntat. Måste vi bestämma det nu?” sa han.

”Nä, det måste vi nog inte. Men jag tror inte jag kommer kunna hålla mig från dig.”

Vi låg där en stund och bara höll om varandra. Sen rullade jag av honom, vi torkade av oss så gott det gick och gick sedan ner i kyrkan. Jag hade alltid tyckt kyrkor var sorgsna och trista, och hade inte Peter varit där hade jag nog varit rädd, men nu var allt annorlunda. Han skulle sova kvar, medan jag smet ut och gick genom skogen tillbaka hem till gården. När jag tassade in på rummet hoppades jag innerligt att ingen skulle vakna, och det verkade som om jag lyckades. Men det var svårt att somna trots att klockan var nästan två. Tankarna gick på högvarv, och när jag tillslut somnade var drömmen våt och het, och jag vaknade nästa morgon föga utvilad.

* * *

Lisa och Lollo hade naturligtvis märkt att jag inte kommit hem i tid och blivit oroliga för mig. Som tur var hade de inte satt igång nån räddningsaktion utan gått och lagt sig. De var förstås väldigt nyfikna var jag hade varit hela kvällen, och även om jag var på väg att spricka av lust att berätta lyckades jag hålla tyst, eftersom jag trodde det var bäst för alla. Men av min kraftig rodnad kunde de förstås ana att det hade nåt med killar att göra.

Det var fredag och undervisning som vanligt. Jag var helspänd på hur Peter skulle bete sig, men när vi samlades för gruppundervisning på eftermiddagen var han precis som vanligt. Han tittade dock direkt på mig några gånger och log sitt underbara leende och jag kände då hur hela jag fylldes av ett rosa lyckorus. Jag försökte på något vis bli ensam med honom, men det var helt omöjligt och efter dagens slut försvann han bort direkt och när jag frågade Sten fick jag veta att han åkt till Uppsala över helgen.

Jag kände hur jag vissnade lite inombords. Jag hade hoppas på ännu ett möte under helgen, kanske för att gå hela vägen. Jag längtade så efter att få känna hur det kändes att bli uppfylld av en man! Jag upplevde också hur en ny och större, närmast konstant kåthet hade slagit klorna i mig, kanske eftersom minnena av natten gick på repeat i mitt huvud: Peters kyssar, hans beröring, känslan av att hålla om hans lem, se den spruta och så hans skickliga fingrar på min klitta förstås…

Det hade varit en varm dag och jag kände mig svettig och ofräsch och gick tillbaka till vårt hus för att ta en dusch. Det fanns bara ett duschrum i längan, vilket innebar att både killar och tjejer använde duscharna. Men duschkabinerna var stora och man kunde byta om inne i dem, så det blev kändes inget konstigt. Jag tog min handduk, gick in i ett av rummen och började klä av mig. När jag var naken och just skulle sätta på vattnet hörde jag hur någon kom in i rummet. Nyfiken som jag är, kikade jag genom dörrspringan och såg att det var lägrets snygging, Tobias. Han hade bar överkropp, som var lika vacker som hans ansikte och ett litet pirr spreds sig i kroppen. Han gick in i båset bredvid mitt och klädde snabbt av sig och satte på vattnet. Jag fick ett infall att sitta tyst en stund, kanske hade han inte märkt att duschen bredvid var upptagen, kanske trodde han att han var ensam. Jag satte mig ner på den minimala bänken som fanns i kabinens omklädningsdel. Jag tittade på min kropp, betraktade mina snygga bröst, hur vårtorna blivit styva och känsliga, smekte lätt min platta mage, såg den mörka, inbjudande triangeln där nedanför. Jag hörde vattnet strila i grannbåset och började förstås fantisera om Tobias som stod naken så nära mig, hur vattnet rann över hans huvud, bringa, mage, kön och ner över hans muskulösa lår. Jag särade på benen och bara la handen över vulvan, njöt av min växande kåthet och kände hur jag började bli fuktig.

Det var då jag hörde det, ljudet från min duschande granne. Det var ett ganska långsamt, rytmiskt ljud som det strilande vattnet inte kunde dölja. Jag spetsade intresserat öronen, och när jag efter en stund hörde honom stöna dämpat var det ingen tvekan längre. Tobias trodde tydligen att han var ensam, eller så var han lite av en exhibitionist! Eller helt enkelt bara så kåt att han inte brydde sig! Jag kände hur en våg av väta spred sig i slidan och hur pulsen steg snabbt. Jag började röra den hand som hittills legat stilla, lät ett finger glida in mellan de fuktiga vecken, ner till öppningen, pressade in det så långt jag kunde och tryckte samtidigt på klitoris med handflatan. Shit, vad det var skönt! Jag letade upp klittan med fingrarna och började onanera fullt ut.

Först flög tankarna genom huvudet. Vad skulle hända om jag tog mod till mig och knackade på hos Tobias? Vad skulle hända om jag satt kvar och han på nåt vis kom på mig? Vad skulle Peter säga om han fick veta att jag och Tobias… Efter en stund gled tankarna undan eftersom lusten växte snabbt i mig. Jag kunde höra Tobias njuta och jag särade benen maximalt och pullade mig så hårt och tyst jag var förmögen. Men snart förlorade jag mig i min egen njutning och jag gled in i ett tillstånd av salig kåthet som bara växte och växte ju mer jag smekte mig. Jag tappade bort verkligheten för en stund och var helt fokuserad på orgasmen som jag längtade så mycket efter. Men utlösningen ville inte komma och jag fick anstränga mig hårt och länge innan jag tillslut kom i en krampartad klimax som kramade hela mitt underliv på ett underligt, med väldigt sexigt sätt.

När jag kom tillbaka till verkligheten och duschbåset blev jag med ens väldigt medveten om hur tyst det var. Tobias hade stängt av sin dusch, men jag kunde höra att han var kvar på andra sidan om den tunna väggen. Hade jag låtit? Hade han hört? Visste han att det var jag? Jag kände paniken fladdra förbi, men sansade mig sedan. En halv minut förflöt och jag vågade inte röra mig ur fläcken, men så hände plötsligt något. En svag knackning hördes genom väggen. Det var som om han ville säga: ”jag hörde dig, det är OK!” Jag bestämde mig för att knacka tillbaka, så tyst jag kunde. Det dröjde ytterligare ett långt tag, sedan viskade Tobias genom väggen:

”Vem är du?”

Jag tog ett djupt andetag. Skulle jag avslöja mig? Skulle jag låtsas vara någon annan? Så bestämde jag mig.

”Det är Sofie. Och jag vet vem du är.”

”OK.” Lång tystad följde. ”Du Sofie, jag visste inte att du var här, för då hade jag inte…” sa Tobias lite tvekande.

”Det är ingen fara, som du kanske märkte.”

Det började kännas fånigt att prata sådär genom väggen efter att vi både onanerat i var sin dusch. Jag hade ingen aning av vad han tänkte, men jag kände att jag var tvungen att göra något.

”Jag ska nog duscha nu,” var allt jag kom på att säga, och så drog jag på vattnet och väntade på att det skulle bli varmt.

”OK. Vi ses,” hörde jag genom väggen medan det varma vattnet omslöt min kropp och fick mig att rysa av välbehag. Jag kunde inte annat än le inombords åt min nya, sexuella varelse. Jag gillade den!

* * *

Helgen blev rätt spännande efter det som hänt. Tobias och jag kunde inte låta bli att kolla in varandra så fort vi var i varandras närhet, och tillslut blev det lite av en lek. Jag visste att han egentligen var intresserad av en annan tjej på lägret som hette Marie, men vad jag förstått hade han inte kommit nånvart med henne och nu tänkte han nog att jag dykt upp som en ny möjlighet.

Men vad kände egentligen jag själv? Egentligen var det ju Peter som var min förälskelse, men jag insåg ju naturligtvis att han och jag aldrig skulle kunna bli ett par, medan Tobias var jämngammal med mig och dessutom kom från Uppsala han med. Men var jag verkligen tvungen att välja, kunde jag inte ha lite kul med dem båda? Bara tanken på det gjorde mig varm om kinderna.

Det hände ingenting under helgen. Tobias och jag pratade några gånger om alldagliga saker och han var trevlig och lika snygg som alltid. Men ingen vågade ta initiativ till något mer än det. Så blev det måndag och undervisningen startade igen. Peter var tillbaka, men jag tyckte att han undvek mig och eftersom även Tobias gick i min grupp hade jag problem med vem jag skulle sikta in mig på. Men helt klart hade jag svårt att koncentrera mig på undervisningen. Jag svarade fel på frågorna, hade inte gjort läxan tillräckligt och ställde konstiga frågor. På onsdagen bad mig Peter stanna kvar efter lektionen och även om jag förstod vad han skulle säga slog mitt hjärta några extra slag.

”Hur är det Sofie, jag känner inte riktigt igen dig,” började Peter.

”Jaså det gör du inte. Det kan ju vara så att jag har fått, inte minst på grund av dig, andra saker att tänka på än Andens frukter, Kristi lidande och Guds barmhärtighet,” svarade ja sturskt.

”Vad menar du?” sa Peter dumt.

”Jamen vad tror du!?”

”Ja OK, det är klart jag fattar. Och jag måste erkänna, att jag tänkt på dig hela helgen. Jag rymde härifrån för att få lite perspektiv, jag har bett för att få lite vägledning, men det enda jag såg var hur dig, naken, din njutning och min egen…”. Det sista viskade han fram.

”Och jag har förstås tänkt på dig, Peter. Tror du Gud är vred på oss,” frågade jag för att reta honom lite.

”Det vet jag inte. Men vi har inte gjort något egentligt fel, bara något… olämpligt.”

”Vadå ‘olämpligt’, enligt vem?” frågade jag.

”Jag tror aldrig det är en bra idé att en lärare blir för involverad i en elev. Och du, Sofie, är min elev.”

Jag tittade mig runt för att kontrollera att ingen såg oss. Sedan la jag handen på hans lår, nästan ända uppe vid ljumsken, böjde mig fram och viskade i hans öra:

”Det får vara hur olämpligt det vill, jag vill ha mer, mer av dig, mer av oss,” och så kysste jag honom på kinden.

Jag reste mig upp och gick mot dörren, öppnade den och vände mig om. Peter tittade rakt mot mig, med en genomträngande, nästan obehaglig blick, men ha sa ingenting så jag lämnade honom med hans kval. För egen del kände jag ingen osäkerhet eller ånger, bara längtan, längtan efter mer!

Samma kväll, när vi ätit middag och satt på huvudbyggandes veranda och tittade på solen som lyste så vackert över sjön kom Tobias förbi och satte sig bredvid mig. Ha sa några triviala saker, men när han reste sig för att gå kände jag hur han tryckte in en liten papperslapp i min hand. Jag låtsades gå till toaletten och vecklade förväntansfullt upp den lilla lappen. Den var skriven med en ung killes typiska, lite barnsliga handstil och där stod:

”Jag tänkte ta en dusch ikväll. Kl halv elva. /T.”

Jag drog efter andan. Det var naturligtvis en inbjudan att duscha tillsammans. Och vad skulle hända då? Jag blev upphetsad av bara tanken, men kom genast också att tänka på risken att bli avslöjad. Fast vem duschade halv elva? Jag bestämde mig för att gå dit.

Strax före halv elva lämnade jag vår samlingsplats nere vid sjön. Vi hade kvällsandakt där nere varje kväll, och jag tror inte någon blev misstänksam av min sortie. Tobias hade lämnat samlingen fem minuter tidigare, men han hade lyckats göra det diskret, utan titta på mig en enda gång. Under den korta promenaden bort till vårt hus kände jag hur en bladning av nervositet och förväntan spred sig i kroppen. Det var ju ganska troligt att Tobias ville ha nån form av sex, men ville jag det? Jo, det ville jag! Jag längtade ju så efter att älska på riktigt med en kille, och för att vara helt ärlig spelade det mindre roll vem det var, så länge jag var attraherad av honom. Och trots mina känslor Peter, så kände jag nu också en stark attraktion till Tobias. Jag gick in på mitt rum och hämtade handduken, tittade på klockan vid min säng: 22.27. Jag la mig på sängen några minuter för att lugna ner mig, och gick sedan sakta mot duschrummet. Jag öppnade långsamt dörren och tittade in. Tobias var redan där och stod och borstade sina tänder, men tittade upp när jag kom in. Han log glatt och såg kanske lite överraskad ut.

”Så du kom! Vad glad jag blir,” sa han.

Jag sa ingenting, utan tittade bara på honom. Han hade inget på överkroppen och bara ett par vida shorts nertill. Han var verkligen söt, Tobias, men också maskulös för sin ålder. Det syntes att han tränade mycket.

”Jag tänkte ställa mig i duschen nu, om vill får du gärna göra mig sällskap,” sa Tobias och log glatt emot mig igen.

Jag log tillbaka, och svarade:

”Visst, jag kommer strax.”

Han gick in i duschrummet, medan jag mest kände mig förvirrad. Jag och Tobias hade inte pratat med varandra någon gång på riktigt, bara korta snack om ingenting. Och nu var han plötsligt så väldigt… tillgänglig för mig, samtidigt som jag kände att det skedde på mina villkor. Det var tilltalande! Jag hörde hur han satte på vattnet. Nu var han troligen naken därinne. Jag började ta av mig mina kläder, sakta ett plagg i taget. Tillslut stod jag naken framför spegeln och betraktade mig själv. Jag var faktiskt rätt snygg! Jag lindade handduken runt mig och gick fram till duschen, tog ett djupt andetag och knackade försiktigt.

”Kom in!”

Jag öppnade dörren och tittade in. Tobias stod med ryggen mot mig, men vände sig nu halvt om. Jag gick in och låste dörren bakom mig.

”Du Tobias, varför ville du att jag skulle komma hit? Jag trodde du vill ha… någon annan.”

Han hade nu helt vänt sig om. Jag tog in synen, den muskulösa överkroppen, den platta magen, hans slaka snopp som såg ganska lång ut tyckte jag, de kraftiga låren.

”Så var det också, men Marie var en tråkmåns. Så förbaskad religiös. Jag är mest här för att ha kul, och för att päronen ville förstås. Och ända sedan jag hörde dig här i duschen bredvid har jag inte kunnat tänka på nåt annat!” Han tog en liten paus. ”Har du tänkt nåt på mig?”

Han la huvudet på sned och såg helt oemotståndlig ut.

”Jo, jag har nog det,” svarade jag lite undvikande, ”men jag måste få fråga, vad är det vi gör nu? Vill du bara ha sex, eller vill du nåt mer med mig?”

”Det här är en kille och en snygg tjej som duschar tillsammans, jag vet inget mer.”

Han var lite listig, Tobias, men han kändes mognare än jag trott. Så jag mjuknade och tog av mig handduken, hängde den på en krok och gick in i duschen.

Han öppnade sina armar och jag gick rakt in i hans famn, och stormnjöt av känslan av att hålla om honom, det varma vattnet, den sexiga situationen.

”Wow, Sofie. Du är ju skitnygg!” viskade han i mitt öra.

Jag orkade inte hålla mot mer, osäkerheten övergick i ren kåthet, blygheten i säkerhet. Vi var jämlika, Tobias och jag. Jag kysste honom lätt på halsen, kramade honom hårdare, fortsatte upp till kinden, kände hans händer som rörde sig över mig rygg, min bak, upp mot brösten. Och jag kände också hur hans lem började växa, hur den tryckte mot mina ben i sin strävan uppåt. Jag blev nyfiken på hur den såg ut och gled ur hans grepp och backade en meter. Tobias såg lite förlägen ut där han stod i det strilande vattnet medan ståndet snabbt växte till max. Jag tittade fascinerad på den, den var nog lite längre än vad Peters varit, men smalare. Jag gick mot honom igen och kramade honom hårt, kände ståndet pressa mot magen. Jag fortsatte kyssandet vid kinden där jag slutat och var snart framme vid hans läppar. Vi tvekade nog båda några sekunder, men sedan förenades vi i en häftig kyss. Det märktes att Tobias var lite ivrigare än Peter, men det var inte på något sätt forcerat, bara… ”yngre”. Vi bröt kyssen och tittade på varandra.

”Wow,” var allt Tobias fick fram.

”Du Tobias,” började jag, ”har du haft sex förut?”

”Visst har jag det,” han log när han sa det, ”jag hade en tjej förut, vi var ihop nästan ett år och vi tog varandras oskulder, älskade massor, men det tog slut i våras. Du då?”

”Jag har haft sex, lite grann, men jag har aldrig… legat med nån.”

”Hur känns det att stå här med mig då?” frågade Tobias.

Det var så underligt, han kändes så mogen i den här situationen och det hade jag inte väntat mig.

”Det känns bra, även om det är konstigt, jag menar vi har ju knappast pratat förut. Känner mig trygg med dig, och ganska så kåt!”

”Härligt att du är kåt. Vänd dig om!”

Jag gjorde som han sa och ställde mig med ryggen mot honom. Han tog tag om mina bröst och höll om den, masserade dem, lekte med vårtorna, kände dem styvna. Jag bara njöt. Ena handen vågade sig längre ner över magen och ner mot busken, stannade upp där och fortsatte sedan. Han gled sedan ner över mitt sköte och nu märktes det kanske att han inte var så van. Jag fick hjälpa honom hitta rätt, men när han väl gjorde det var det galet skönt. Jag skrevade lite för att han skulle nå bättre och tryckte mig samtidigt hårt mot hans stake som låg i min stjärtskåra och gungade lite upp och ned utmed den. Tobias stönade och jag med, hans fingrar var verkligen underbara mot klittan. Efter en stund böjde han knäna och sjönk ner bakom mig tills han kunde pressa in sitt kön mellan mina ben. Jag tittade ner och såg ollonet titta fram mellan mina ben. Han började långsamt stöta och jag förde in handen mellan mina ben och tryckte upp staken mellan mina blygdläppar alltmedan Tobias fortsatte smeka mig. Lemmen löpte lätt och underbart mot mitt kåta kön. Jag kände en stark längtan efter att luta mig framåt och låta honom tränga in i mig, ändå längst in och sedan stöta och stöta tills han kom, men det fick inte hända, inte här, inte nu, inte utan kondom!

Min njutning växte fort och jag tog tag om hans huvud med händer, drog det mot mig, viskade lågt: ”Jag kommer, fortsätt, jag kommer!” Och han fortsatte, både att stöta och att smeka och jag kom: hårt, ljuvligt, långt och förlösande.

Efteråt rasade jag utmattad ihop och han var tvungen att ta tag om mig för att hålla mig uppe. Men jag kvicknade fort till. Jag vände mig mot honom och kan kysste mig hårt. När jag tittade ner så jag hans lem stå rakt upp, hårdare än någonsin. Jag tog försiktigt om den, började smeka den och röra handen på samma sätt som Peter lärt mig och det verkade som om Tobias gillade det. Han lutade överkroppen mot väggen bakom och tryckte fram underlivet mot mig, tittade omväxlande på mig och sitt kön med dimmig blick. Jag gillade det här, att få så mycket njutning, att kunna ge njutning tillbaka! Och allt som hände var ju helt otroligt. Först med Peter på orgelläktaren, och nu med snygga Tobias. Det verkade högst sannolikt att sista delen av min oskuld trots allt skulle fara all världens väg på detta konfirmationsläger!

”Om du vill, Sofie, så får du gärna… använda munnen,” viskade Tobias efter en stund.

Det kändes inget konstigt, det han begärde. Jag undrade själv hur det kändes att bli slickad, och då fick man väl vara beredd att göra motsvarande på en kille? Jag ställde mig på knä och Tobias knäade en aning. Hans stake kom precis i lagom höjd. Jag tog försiktigt om pungen, men den här kändes mycket mjukare och lite mindre än Peters, och kysste sedan undersidan av lemmen från pungen ända upp till toppen, slickade lite ovant på ollonet och undrade för en sekund hur det skulle kännas att ta den i munnen. Jag särade läpparna och lät ollonet glida in. Tobias lät som om han njöt väldeliga vilket inspirerade mig att fortsätta ner. Jag lät den sjunka in så långt jag kunde och började sedan suga av honom. Det kändes konstigt och häftigt på samma gång. Han la varsamt sina händer på mitt huvud, smekte mitt genomvåta hår, mina kinder, min hals.

”Åh, mm, använd tungan lite också, rör den, ahh, över strängen!” stönade Tobias fram.

Vilken sträng? Jag försökte göra som han bad, men visste inte om det blev rätt. Han tappade fattningen lite och började stöta in i min mun, vilket jag inte gillade. Jag avbröt och sa dessutom till honom att han fick säga till när han var på väg att komma, för jag visste bestämt att jag inte vill få satsen i munnen. Han lovade, och jag började åter suga honom. Tobias började ganska snart stöna högt igen och väste fram att han var på väg. Jag backade lite och tog tag om könet med båda händerna och runkade honom hårt, precis som jag gjort med Peter. Tobias skrek till och hela hans kropp stelnade, och jag kände faktiskt hur sperman trängde fram honom staken. Den sprutade fram i kaskader och hamnade i mitt hår, över bröstet och på händerna, men vattnet tvättade snabbt bort det mesta. Jag runkade honom genom hela utlösningen, och när den bedarrat satte jag åter ollonet till munnen och sög honom igen. Han var inte lika hård längre, men smaken av hans säd var tydlig. Det var som att det fortsatte rinna till trots att själva orgasmen var över. Jag var tvungen att erkänna för mig själv att jag gillade det här skarpt, det var så oerhört sexigt med snoppar, åtminstone när de var hårda!

Tobias satte sig ner på golvet, och jag bredvid honom. Vi började bli skrynkliga av allt vatten och skrattade lite åt det, men sen blev det lite konstigt. Vi kände ju inte varandra, och nu hade vi haft sex.

”Var det skönt?” frågade han efter en lite för lång stund.

”Jätteskönt, verkligen,” svarade jag, ”för dig då?”

”Sanslöst. Du har gjort det förr, va?”

”Aldrig, det var första gången.”

”I så fall är du en naturbegåvning!” sa Tobias och log lyckligt.

Jag tittade ner mot hans underliv och såg lemmen ligga slak och lång över hans högra lår. Till min förvåning kände jag hur jag började bli upphetsad igen, så jag la handen på hans snopp och smekte den sakta. Jag tittade på honom och han log.

”Vad ska vi göra nu?” frågade jag.

”Jag tror vi ska klä på oss. Nån kan ju faktiskt komma!”

”Du har nog rätt, Tobias.”

Men han satt kvar och under min hand kände jag hur penisen började växa. Jag såg intresserat på hur den långsamt blev allt större, smekte den lustfullt och njöt av känslan att kunna hetsa upp en kille så enkelt! Pirret i skötet blev starkare och jag kände förundrad hur jag blev våt igen, så snart inpå en orgasm hade jag aldrig blivit det förut. Jag ville så gärna att han skulle tränga in i mig, men det kändes fortfarande inte som om detta var rätt plats. Så fick jag en idé.

”Du Tobias, är inte rummet längst nere i korridoren tomt?” frågade jag.

”Jo, jag tror inte det är nån som sover där. Hurså?”

”Jag tänkte… att vi kanske skulle kunna… smyga dit du och jag?”

Han tittade med allvarsam blick på mig och var så söt att jag nästan tappade fattningen. Jag fortsatte smeka hans kön varligt.

”Du menar gå hela vägen? Vill du verkligen det?” frågade Tobias.

”Ja, det vill jag, verkligen! Jag vill känna dig tränga in i mig, älska med mig.”

Jag blev själv lite förvånad över vad jag sa. Men jag kände mig så säker på att det var just vad jag önskade.

”Du har väl med dig kondomer?” frågade jag blygt.

”Du är inte som andra Sofie. Du verkar veta vad du vill och kan ta för dig.” Han lutade sig mot mig och viskade i mitt öra: ”och kåtare än de flesta med! Ja, jag tror jag har några kådisar med mig. Kom!”

Vi kramades några sekunder och stängde sedan av vattnet, men innan vi vågade gå ur duschen var vi tvungna att låta Tobias stånd lägga sig, ifall vi skulle stöta på någon. Så svepte vi in oss i våra handdukar och kikade ut i korridoren. Kusten verkade klar och vi sprang tyst mot det bortersta, förhoppningsvis tomma rummet och smet in. Det satt en nyckel i dörren och jag vred om och så var vi inlåsta, jag och Tobias i det tomma rummet. Tobias slängde sig på sängen, som gav ifrån sig ett ljudligt knirkande. Han studsade upp och ned några gånger.

”Det här kommer inte fungera, vi får lägga ner madrassen på golvet!”

Han började böka med sängen och handduken glad snart av honom. Jag tittade på hans nakna kropp och tänkte att nu, nu var det nära. Här i detta rum skulle jag förlora min oskuld, jag skulle låta Tobias ta den och det kändes rätt. En blandning av osäkerhet och förväntan spred sig i kroppen medan min älskare efter att ha fått ordning på bädden la sig i all sin nakenhet därpå och tittade på mig under sin rufsiga lugg. Jag lät handduken falla till golvet och stod naken framför honom, såg hur hans blick började vandra utmed min kropp, såg hans slaka kön åter bli hårt. Jag gick fram till madrassen och la mig sakta ner bredvid honom. Vi kramades, smekte varandras kroppar, tryckte oss mot varandra och jag njöt så av min stigande upphetsning. Jag la mig på rygg och Tobias kysste mig, min hals, mina bröst och började sedan försiktigt arbeta sig ner över magen. När han nådde min triangel tittade han lite frågande upp på mig och först förstod jag inte vad han ville.

”Sofie, vill du att jag ska slicka dig?” frågade han lågt.

”Ja, jaaa! Det vill jag gärna!”

Jag särade snabbt benen och Tobias la sig tillrätta mellan dem. Jag var förväntansfull när hans huvud försvann in mellan mina ben, det såg så sexigt ut. Tänk, där låg jag med lägrets snyggaste kille mellan benen! Min önskan hade osannolikt nog gått i uppfyllelse. Så kysste han min nedre mun, hans läppar mot mina, känslan var ny, mjukare. Jag kände hans tunga glida in i min öppning, stöta in och ut och sedan flytta sig uppåt tills han nådde min klitta. Först bara nuddade han den med tungan, sen slickade han den på riktigt och tillslut kysste han den, sög han in den i munnen, sög på den och det var sagolikt! Han var så duktig, gjorde det så skönt för mig. Jag bara log med hela ansiktet och suckade djupt medan hela underlivet blixtrade av njutning. Ännu en orgasm började byggas upp i mig, kände jag lyckligt, men innan den hunnit växa sig utom kontroll avbröt Tobias det han gjorde och satte sig upp. Först kände jag besvikelse, men förstod vad som skulle hända nu, och det ville jag ännu hellre än att komma!

Tobias drog mig upp till honom. Han kysste mig lite väl våldsamt och la min ena hand på sitt kön. Det var lite mjukt först med blev snart stenhårt. Tobias sträckte sig mot sin necessär och plockade upp en kondom som han öppnade med vana händer och la över ollonet.

”Vill du rulla på den?” frågade han med hes röst.

”Jag kan försöka!”

Jag rullade ner kondomen utan större problem, kände den karaktäristiska lukten från gummit, och tittade upp på min unga älskare. Han såg allvarlig ut.

”Vill du knulla nu?” frågade han.

”Knulla” var inget vackert ord, och det lät inte bra när han sa det heller. Men naturligtvis ville jag det.

”Ta min oskuld Tobias, träng in i mig, men ta det försiktigt, är du snäll!”

”Självklart.”

Jag la mig på rygg och särade benen för honom, öppnade upp mitt allra innersta rum för Tobias. En våg av rädsla kom över mig, hur skulle det kännas? Skulle det göra ont? Tobias kröp fram och satte toppen i min öppning och jag kände hur jag blev våtare. Så började han trycka och långsamt, långsamt gav min slida efter för hans kön, gav honom plats att fortsätta tills han var ända inne. Jag upplevde en berusande känsla av att vara uppfylld, full av Tobias! Han la sig ovanpå mig och kysste mig och jag kysste honom ivrigt tillbaka för att säga att allt var OK, att jag ville ha mer. Därefter började han röra sig, ut och in, ut och in, först med små korta stötar, sedan längre och tillslut stötte han ganska snabbt in och ut i mig i sin fulla längd.

Jag ljuger inte när jag säger att jag njöt hela tiden. Det gjorde inte ont och kändes inte obehagligt eller fel, bara så skönt. Vi kysstes och jag kände hela hans kropp mot min och hans rörelser i mig. Först var jag helt passiv, låg bara still och tog emot, men efter en stund förstod jag att jag själv kunde röra mig, möta hans stötar och göra det ännu skönare. Och Tobias gillade det också det märktes! Jag blundade och gled bort på en våg av njutning, hela mitt medvetande var inriktat på våra rytmiska rörelser. Plötsligt bryts allt av och jag fattar först inte vad som hänt. Jag tittar upp och ser att Tobias satt sig upp och dragit sig ur mig.

”Vill du pröva en annan ställning?” frågar han.

”Va? Nej, det vill jag inte. Tror jag. Snälla träng in i mig igen, nu!”

Jag måste ha sett komiskt desperat ut, för Tobias sprack upp i ett stort leende. Han böjde sig ner och kysste mig igen.

”Du gillar de här, eller hur?” frågade han.

”Ja, det gör jag. Väldigt mycket!”

Han trängde in igen och gled lätt ända in. Han tryckte lite hårdare och jag kände hans bäckenben trycka mot min klitta och det var så skönt alltihop att jag stönade rakt ut. Tobias såg lyckligt ut, och började stöta igen.

Vår älskog fortsatte som tidigare och det dröjde inte så väldigt länge innan Tobias började stöta hårdare och fortare. Jag antog att han var på väg att komma, men önskade att han skulle fortsätta länge än. Själv var jag inte i närheten av orgasm, men det gjorde inte så mycket. Jag njöt av hans intensitet, hans kåthet och min egen. Jag kramade honom hårt, hårt, särade benen maximalt och tryckte mig upp mot hans hårda stötar. Så gick det för honom och hans njutning kändes ända längst inne i mig.

Tobias föll ihop, utmattad, fortfarande hård inuti mig, men snart kände jag hur han mjuknade. Jag smekte hans rygg, rufsade om hans hår, kramade honom med armar och ben. Jag kände mig lycklig! Jag var äntligen helt och fullt blivit av med oskulden, jag hade älskat med en underbar kille och det hade varit jätteskönt! Tiden hade runnit iväg och det var nu mitt i natten. Utan att säga särskilt mycket till varandra somnade vi i varandras armar efter att Tobias dragit ner en filt från sängen bredvid.

* * *

Några timmar senare vaknade jag igen av att Tobias smekte min ena arm. Jag öppnade sömnigt ögonen och såg att det fortfarande var mörkt ute. Jag vill mest bara ligga kvar i hans famn och sova vidare, när jag kände att Tobias var hård igen. Jag tryckte min bak lite lätt mot honom och han tryckte direkt tillbaka. På några få sekunder översköljdes jag av våg av kåthet som överraskade mig, jag blev våt direkt och pulsen steg. Jag vände mig om och tittade in i Tobias vackra ansikte. Han fortsatte smeka mig.

”Det var härligt förut,” sa han lågt, ”var det OK som första gång?”

”Absolut, Tobias, det var mycket bättre än OK!” svarade jag sanningsenligt.

Han hade hittat mitt bröst nu och jag lät honom smeka det. Jag strök istället hans mage tills jag kom ner till ståndet, och jag tog resolut tag om det. Han var lika hård som någonsin tidigare. Tobias spärrade upp ögonen och tittade rakt in i min blick.

”Vill du… göra det igen?” frågade han efter en lång stund.

”Ja, det vill jag. Mycket!” svarade jag och menade det.

”Sofie, jag tror att jag börjar gilla dig. Ordentligt!” sa Tobias sedan och jag visste inte vad jag skulle svara, men jag behövde inte för han kysste mig strax hårt medan hans händer gav sig ut på en vildare färd utmed min kropp. Det var verkligen inte lätt att tro att han bara var 16 år gammal. Han var så öm, så duktigt och så självsäker. Vi började åter älska, och medan gryningen sakta kom smygande fick jag för första gången uppleva hur det kändes att rida en kille, att bli tagen bakifrån, att suga samtidigt som jag blev slickad och så höjdpunkten: att få orgasm medan Tobias stötte hårt och djupt in i mig.

I samma stund som solens första strålar gjorde entré var vi så tröttkörda att vi bara ramlade ihop och somnade direkt, och jag var lycklig, så lycklig!

* * *

Vi vaknade alldeles för sent förstås, rufsiga, svettiga och klibbiga. Trots nattens eskapad kände jag mig plötsligt lite blyg inför Tobias och jag svepte in mig i min handduk och pussade honom lätt på kinden innan jag smet ut i korridoren. Klockan var halv elva, shit! Vi hade förstås missat förmiddagspasset och kanske var folk oroliga. Jag tog en snabbdusch, hoppade in i kläderna och sprang mot lektionssalen. Men vad skulle jag säga när folk frågade?

Jag smet in och satte mig längst bak. Ingen märkte mig först, men sen fick Lisa syn på mig. Hon log. Hon fattade förstås! Sen fick Sten syn på mig och han var förstås tvungen att fråga var jag varit.

”Jag, öhh, försov mig. Jag var uppe alldeles för länge igår och… hörde inte klockan,” stammade jag.

Sten visste förstås att jag inte varit på mitt rum, men släppte frågan och fortsatte redogörelsen för Apostlarnas gärningar. Jag lyssnade inte, drömde mig bara bort till det som hänt, även om jag inte kunde ignorera att jag hade lite ont i underlivet. Men som vi hållit på var det inte så konstigt!

Jag lyckades hanka mig genom dagen utan att somna, men efter sista gruppövningen (där jag svarat fel på samtliga frågor som ställts till mig) var det tydligen Peters uppgift att tala mig tillrätta.

”Kom Sofie, vi går en liten promenad,” sa han till mig och jag kunde inte protestera.

Vi gick bort mot kyrkan utmed vattnet. Det var varmt och underbart vackert över sjön, nästan vindstilla. Jag hade bara ett tunt linne på mig och mina vita linneshorts. Peter hade långbyxor och T-shirt.

”Du vet förstås att lägret tar slut nästa helg, nästa söndag är det din konfirmation,” började han.

”Jo, det är klart jag vet”, svarade jag.

”Tyvärr, Sofie, har du inte presterat så bra på sistone…”

”Jag vet det, och jag är ledsen för det. Men det är lika mycket ditt fel som mitt.”

”Vad menar du?” frågade han.

”Vad jag menar? Jo, det som hände mellan oss på orgelläktaren har fått… konsekvenser,” sa jag lite tvekande.

”Jaså, hurdå?”

Jag stannade honom och tittade rakt på honom. Peter hade ju inte lätt att tillrättavisa mig efter det han gjort och jag trodde att jag fortfarande inte var likgiltig för honom. Jag beslöt mig för att gå rakt på sak, eftersom jag visste att han aldrig skulle avslöja mig.

”Du undrar kanske varför jag var sen idag?” frågade jag.

”Jo, det gör jag. Vi, kanske jag ska säga. Sten var inte glad.”

”På grund av att jag och Tobias hade sex hela natten. Het, härlig sex!”

Jag såg hur han reagerade kraftigt inombords, men hur han också lyckades hålla det inom sig. Han svalde hårt några gånger. Men jag ville förlänga pinan.

”Det började i duschen där jag först sög av honom och sedan gav han mig en orgasm, sen fortsatte vi i det tomma rummet, han tog min oskuld och sedan red jag…”

”Tack Sofie! Det räcker!” avbröt han mig.

”Förlåt, sa jag nåt olämpligt?” sa jag med spelad dumhet.

Jag kunde inte hjälpa det, men när jag stod där med Peter kom mina känslor för honom tillbaka. Jag ville ha honom, han var trots allt en riktigt man, Tobias bara en kille.

”OK. Jag fattar vad du håller på med. Jag säger bara så här: se till att fixa förhöret på söndag, så ska jag inte säga nåt till nån. Men annars!”

Så vände han på klacken och gick därifrån med snabba steg.

* * *

Jag pratade med Tobias om det som hänt och vi bestämde oss för att ligga lågt ett tag. Även han låg efter med studierna, men det hindrade förstås inte att vi pluggade ihop några gånger, vilket förstås inte gick så bra och båda gångerna slutade med att vi hamnade i duschen tillsammans. Men jag kände mig glad och levande och började så sakteliga bli kär i Tobias, och det verkade som om det var besvarat.

Men så hände något lite oväntat. Det var lördagen före konfirmationen. Jag hade fått i uppgift att spela några pianostycken under gudstjänsten, och efter att jag pluggat färdigt och ätit middag gick jag till kyrkan för att öva. Det var lugnt och fridfullt i kyrkan och övandet gick bra, det var inga svåra saker. Jag såg mig runt i halvdunklet och tittade upp mot orgelläktaren. Tänk om man skulle pröva på att spela lite, en sista gång? Jag reste mig och gick bort mot läktaren, upp för den smala trappan och hittade strömbrytaren som väckte liv i orgeln. Sen gick jag ett varv uppe på läktaren och fick se madrassen som jag och Peter legat på några veckor tidigare. Minnena satte igång en våg av känslor i mig, men jag sköt dem åt sidan och satte mig sedan på pallen och började spela. Det gick lite trögt först, men efter en stund fick jag ordning på händer och fötter. Jag spelade några sakrala koraler och njöt av hur ljudet fyllde kyrkorummet, rös av välbehag.

Plötsligt kände jag att jag inte var ensam och vände panikartat mig om. Det tog några sekunder innan jag förstod att det var Peter som stod borta vid trappan och jag kunde andas ut.

”Du skrämde mig!” sa jag.

”Jag ber om ursäkt, det var inte meningen. Men jag var ute och gick och hörde orgeln, och anade att det var du som spelade. Du spelar bra!”

”Tackar. Jo det går väl hyfsat…” sa jag tvekande eftersom jag inte hade en aning om vad han egentligen ville. Varför lät han mig inte vara ifred?

”Du Sofie… jag vet inte var jag ska börja. Jag har haft en jobbig period sen jag träffade dig och… det som hände mellan oss. Jag har bett om vägledning, men inte fått något svar. Jag känner mig svag i anden och som en dålig lärare och förebild för dig.”

”Peter, kära du,” jag log nu,” du är ingen dålig lärare. Du är den bäste jag haft. På båda områdena!”

”Problemet är, att jag inte blir kvitt bilderna av det som skedde här på läktaren. Jag drömmer om det, vaknar på natten, till och med onanerar, men det hjälper inte. Kanske är det guds straff, att plåga mig för nåt jag inte mer kan få.”

Jag tänkte febrilt några sekunder. Ville jag ha Peter nu, efter allt som hänt med Tobias. Skulle det förstöra möjligheterna för oss två? Om Tobias aldrig fick veta… Jag tog ett beslut.

”Men du kan få mig. Om du vill är jag din. Här och nu!” sa jag självsäkert.

Peter tappade fattningen några ögonblick. Jag hörde hur han harklade sig, flyttade fötterna några gånger.

”Kvinna, du är min prövning! Och kanske blir du mitt fall. Jag kan inte motstå dig!”

I två steg var han framme hos mig. Han tog tag om mig och kysste mig med en hetta och passion som nästan skrämde mig. Han lyfte mig upp från pallen som om jag var viktlös och jag klamrade mig fast vid honom med armar och ben, utan att vi bröt kyssen. Han kysste så bra, så hängivet och så äkta på nåt vis. Jag förstod direkt var det här skulle sluta, det fanns inga andra möjligheter. Tanken på att fullt ut älska i min konfirmationskyrka fick upphetsningen att växa snabbt i mig, jag fylldes av kåthetens heliga ande, den livgivande kraften som är mäktigare än de flesta andra, kände suget växa i mitt sköte, längtan efter att än en gång fyllas helt och hållet.

”Hur kändes det då, allra första gången? Hur kändes det när Tobias trängde in i dig?” frågade Peter plötsligt med en hes viskning.

Jag hade glömt Tobias helt och hållet, men stördes ändå inte av hans fråga.

”Det var skönt, från början till slut faktiskt. Han var försiktigt och ömsint och fick mig att komma tillslut!” svarade jag och log inombords. ”Men jag längtar också efter att känna dig inne i mig!”

”Du är så vacker, Sofie, så otroligt sexig och du luktar underbart, din hud är mjuk… och Gud ska veta att jag också längtar efter att älska med dig,” viskade Peter i mitt öra och jag sög i mig hans ord.

Peter satte ner mig igen på orgelpallen, tittade på mig med glansiga ögon.

”Får jag ta av din tröja?” frågade han och jag nickade.

Peter tog av mig den tunna koftan och drog sedan av mig t-shirten, därefter knäppte han enkelt upp BH:n och backade sedan en meter för att titta. Trots nakenheten kände jag mig inte blyg inför honom och på nåt sätt kändes allt väldigt naturligt. Så istället för att gömma mig sträckte jag på ryggen och lät min bröst blomma ut helt och fullt. Jag tittade ner på dem och tyckte de var vackra där i skumrasket och vårtorna började bli styva. Jag hörde Peter dra efter andan.

Utan att släppa mig med blicken tog Peter av sin svarta, långärmade tröja och slängde iväg den. Och på samma sätt, utan att släppa honom med min blick, drog jag ner blixtlåset till mina linnebyxor och drog av dem. Jag hade ett par röda sidentrosor på mig som av en händelse och jag såg att de drog till sig Peters blick, men han varken gjorde eller sa någonting. Så fick jag en ingivelse och vände mig om med ryggen på Peter på orgelpallen, la händerna på tangenterna och började spela en enkel koral. Från den totala tystande flödade plötsligt kyrkan av välljud och jag njöt. Det tog inte många sekunder innan jag kände Peters beröring. Först höll han om mina axlar, sedan började de vandra ut över ryggen, utmed sidorna, upp i nacken. Jag rös av välbehag.

”Du är makalös, Sofie, vet du det?” viskade han i mitt öra.

När jag kom fram till slutackordet lät jag det klinga ut fullständigt innan jag vände mig om på orgelpallen. Hans smekningar hade tänt mig.

”Ta av dig dina byxor,” sa jag självsäkert.

Peter gjorde som jag sa och kom mot mig igen. Han hade på sig ett par ganska taighta, snygga kalsonger och konturen av vad som fanns innanför syntes tydligt. Jag smekte hans mage, kysste den, följde hårsträngen neråt och rörde så tillslut hans kön, smekte lemmen genom tyget och höll om pungen. Jag tittade upp, men Peter blundade bara och verkade vara långt borta i tankarna. Jag vill åt det som fanns därinne och drog av honom kalsongerna. Den efterlängtade fjädrade ut och ställde sig i en vacker båge när den befriades från klädesplagget. Jag tog mitt pekfinger och följde kurvan ända från roten ner till ollonet, fortsatte runt spetsen och tillbaka utmed den kraftiga åsen på undersidan, ner till pungen som var fast och hård, tillbaka upp hela vägen. Jag såg fascinerad på hur den långsamt reste sig och blev större och hårdare och vackrare, jag fortsatte mitt enkla pekfingersmekande ända tills den stod rakt upp, lång, tjock, hård och oerhört upphetsande. Jag böjde mig ner och kysste toppen.

Jag ville suga honom och kände mig nu ganska säker på hur man skulle göra. Alla gånger jag och Tobias hamnat i duschen hade jag gjort det och jag tyckte verkligen om det. Så jag kysste spetsen igen och särade sedan på läpparna, lät ollonet glida in i min mun. Jag smakade på det, slickade på den där speciella strängen och fortsatte sedan ner så långt jag kunde och vågade. Händerna lät jag först vandra utmed Peters muskulösa lår, men stannade sedan och höll om hans skinkor. Tobias hade tyckt allra bäst om när jag inte höll om staken medan jag sög och jag prövade det här på Peter. Jag var tvungen att pausa en efter en stund och kände Peters hand under min haka, som drog lätt uppåt. Han tittade på mig med, var det beundran?

”Var har du lärt dig det här? Det är bland det bästa jag upplevt!”

Jag rodnade, men ville ändå säga precis som det var.

”Tobias. Han har lärt mig, och vi har övat en del…”

Peter skrattade.

”Det är nästan så jag bli svartsjuk!” sa han och skrattade igen. ”Kom!”

Peter gick bort till sitt skåp på läktaren. Plockade först fram madrassen som fanns bakom, men den här gången tog han även fram ett mörkblått lakan och bäddade med. Bredvid bädden ställde han två ljusstakar som han tände. Vår kärleksbädd! Han tog mig i hand och förde mig till bädden, la mig försiktigt ner och vi började Älska.

Om det hade varit skönt med Tobias, så var det här ändå en dimension bättre. Det kändes flera gånger som om Peter kunde läsa mina tankar och känna mina känslor. Han kysste hela min kropp, men långsamt och sensuellt innan han tillslut satt mellan mina ben. Jag längtade nu hett efter att vara helt naken och när han tog av mina genomvåta trosor särade jag genast mina ben för honom och kände hur min kärleksblomma öppnade sig och slog ut inför hans blick. Jag darrade. Blundade. Kände hans andedräkt mot skötet, hans tunga, hans läppar, den första elektriska beröringen av klitoris, den mjukhårda tungan i min öppning, sedan längre in. Mörkröda sjok av njutning genomfor min unga kropp, en vällust som växte snabbt och obevekligt, men precis när jag trodde att jag skulle komma slutade han. Först kände jag besvikelse, nästan ilska, men sen nåt annat: ett begär efter honom i mig. Jag öppnade ögonen och tittade ner på honom. Han satt mellan mina ben med ståndet pekande rakt upp.

”Peter,” sa jag långsamt, ”älska med mig.”

Jag ville inte se, bara känna, så jag blundade igen och erfor efter en liten stund hans lem i min ros. Han rörde den upp och ner i springan innan den stannade i öppningen och började tränga in. Den var grövre än Tobias’ och det tog säkert en halv minut innan han var ända inne och han fick stanna flera gånger för att låta mig hinna med. Men tillslut var jag fylld, till bredden, av Peter och jag rös. Han la sig på mig och jag njöt av hans tyngd och helkroppskontakten medan han kysste mig djupt och samtidigt började röra sig inne i mig. Han varierade sina stötar så skickligt, grunda, djupa roterade, kom på nåt underligt vis åt min klitta mycket mer än Tobias och jag stönade högt flera gånger, tryckte honom längre in med benen lagda i kors över hans rygg, jag upplevde hur njutningen åter igen växte i mig från alla håll, men nu på ett nytt vis strålande från både klitoris och hela slidan. Jag märkte att det blev ännu skönare om jag samtidigt som han stötte även kramade med slidan om honom och det verkade som Peter också kände det för han stönade till varje gång.

Tillslut kom jag i en orgasm så fundamental, så ursprunglig så gudomlig att jag inte har några ord att beskriva den. Men den höll på längre än någonsin tidigare, möjligt att det var två som mer eller mindre satt ihop. Och inte långt senare uppnådde även Peter extasen med tunga, djupa stötar som nådde ända in i min själ. Jag kunde känna hur hans heta säd sprutade fram längst in mot min livmoder.

Han dröjde sig kvar i mig, fortfarande ganska hård, och jag ville ha honom där, just där. Det tog flera minuter innan någon av oss sa någonting eller ens rörde sig. Tillslut hörde jag honom dra en djup suck och sedan sakta resa sig. Han gled ur mitt sköte och jag saknade honom genast därinne. Han la sig bredvid mig och smekte frånvarande min mage och mitt bröst.

”Nu har vi älskat, Sofie…” sa han drömmande.

”Vi har älskat, Peter,” svarade jag utan att exakt veta vad han menade.

Jag vände mig mot honom och smekte hans kind. Han såg närmast sorgsen ut, vilket först skrämde mig men han lugnade mig.

”Jag tror,” sa han sakta,” att vi är tvillingsjälar, du och jag Sofie. Vi är lika i så mycket, men vi kommer aldrig att leva tillsammans, aldrig älska varandra. Men vi är tvillingar. Jag älskar dig!”

Jag var fortfarande omtumlad efter min orgasm och tydligen lättrörd, för när jag hörde hans ord kände jag hur gråten steg i halsen och hur salta tårar började rulla utmed mina kinder. Jag insåg att jag grät och att det var länge sedan jag gråtit. Peter såg mina tårar och böjde sig mot dem och kysste mina kinder medan jag tyst grät vidare. Sen kysste han mig plötsligt på munnen och den kyssen kommer jag aldrig att glömma. Det var mitt livs vackraste och mest sorgsna kyss.

Därefter la Peter sig vid min sida och vi somnade sedan och sov några timmar.

* * *

Jag vaknade av Peters smekningar. Jag låg i hans famn och han smekte min axel, min sida ner mot min nakna höft, mitt lår. Jag öppnade långsamt ögonen och det var nu gråsvart gryning ute, bara det svaga skenet från lampan vid orgelns klaviatur lyste; ljusen vid vår säng hade brunnit ut. Jag kände mig trots allt inte särskilt trött.

”Förlåt om jag väckte dig, jag kunde inte hindra mig,” hörde jag Peter säga bakom mig.

”Du behöver inte be om ursäkt!” svarade jag.

”Är du trött?” frågade han.

”Nej, inte särskilt.”

”Kom!”

Peter reste sig snabbt och drog mig med sig. Vi stod nakna inför varandra, och jag häpnade igen – han var så vacker. Så gick han och hämtade något i sitt skåp och kom tillbaka med ett ihoprullat vitt tyg av något slag. Själv tog han på sig en lång klädnad som räcke honom ända ner till fötterna. Var det kanske något i hans prästutstyrsel?

”Fryser du?” frågade han.

”Ja, lite.”

”Ta på dig den här.”

Jag fick en vit, fotsid kåpa av honom, tittade först lite skeptiskt på plagget, men drog det sedan över huvudet. Det passade bra, och tyget kändes skönt mot min nakna hud.

”Vad är det?”

”Det är din konfirmationskåpa,” svarade Peter, ”kom med.”

Han tog mig i handen och ledde mig ned för stegen, ut i den mörka kyrkan. Jag kände en underligt spänning i mig. Jag litade nu helt och fullt på Peter, men vad skulle hända? Vi gick långsamt mittgången fram och stannade ungefär mitt i kyrkan. Jag kunde precis urskilja Peters kontur i dunklet.

”Vi har nog redan vredgat Gud genom att älska i hans tempel,” viskade Peter, ”men jag skulle vilja gå ännu längre, Sofie!”

”Varför blir Gud vred på människor som älskar?” frågade jag.

”Det är en bra fråga, Sofie… Det är väl så att jag är så inkörd på detta att vi bara kan hedra Gud med böner och rader av olika uppoffringar. Kanske har du rätt! Gud blir inte vred av detta, han känner vår kärlek, vår lust och gläder sig! Det är ju så det är! Jag har missförstått! Det vi gör är att vi tillber kärleken och Guds njutningsgåva. Vi hedrar honom!”

Peter verkade exalterad över sina nya insikter, medan jag mest undrade vad han menade med att gå ‘ännu längre’. Peter vände sig mot mig och omfamnade mig.

”Vet du vad jag egentligen skulle vilja göra, Sofie? Jag skulle vilja lägga dig på altaret här framme i din konfirmationskåpa och sedan älska med dig, älska tills vi båda kommer på Guds nattvardsbord, hans mest heliga… Men det vågar jag inte, det är för vågat.”

Jag darrade när jag hörde hans ord, det var så underligt att höra en präst säga så, men på samma gång så upphetsande.

”Men jag tror jag vågar att göra det alldeles nedanför, på golvet därbakom. Då syns vi inte heller om någon skulle få för sig att titta in i kyrkan. Vad säger du?”

Inget förvånade mig längre. Peter ville älska med mig igen, bakom altaret. På sätt och vis var detta det ultimata trotset mot hela min stränga, kristna uppfostran och jag kände för att trotsa! Jag ville det av hela mitt hjärta och min hjärna, jag ville bli tagen av min konfirmationslärare, igen, i min konfirmationskåpa, vid altaret!

”Ja. Jag vill,” var allt jag fick fram.

Han tog mig i handen igen och ledde mig fram till altarringen, öppnade en låg dörr i konstruktionen och så var vi på andra sidan, prästernas sida. Han förde mig fram till altaret och vi ställde oss att titta ut över den dunkla kyrkan. Jag hade aldrig tidigare sett en kyrka från den positionen tidigare och det kändes faktiskt lite speciellt. Själva altaret var så gott som tomt, det stod bara två enkla ljusstakar på det. Medan jag stod där och tittade och tänkte flyttade sig Peter bakom mig. Jag kände hans andedräkt mot min nacke medan hans händer oändligt varsamt återigen satte igång att flyta över min kropp. Genom det tunna bomullstyget kände jag hans beröring, över mina armar, utmed mina sidor, ner över låret, upp över magen tills de cirklade över mina bröst. Vårtorna blev genast hårda, pirriga, längtande efter mer. Han smekte dem länge, länge tills han nästan lite våldsamt tog tag om båda brösten och kramade dem hårt. Det var skönt, och sakta kände jag kåtheten växa till i mig igen.

Han vände mig om och vi stod ansikte mot ansikte i några sekunder. Sen kysste han mig, varligt, passionerat, hårt och mjukt på samma gång och jag kände hur jag formligen smälte i hans omfamning och hur den råa, okontrollerbara lustan fick fäste i mig och jag blev åter fuktig inuti. Jag tänkte på hur det skulle kännas att snart bli helt uppfylld av Peter, hans stötar in i mig, hur han skulle få mig att komma än en gång. Jag tryckte mig mot honom och kände hans halvstyva stake mot min mage, tryckte mig mot den, kände den bli större och större, längtade så…

Så hörde jag Peter mumla: ”Jag måste, jag bara måste!” och sekunden efter kände jag hur min kåpa drogs upp till midjan och hur Peter lyfte mig som om jag var viktlös och satte mig på altaret.

”Låt mig tillbe dig, gudinna!” sa han, och jag tyckte hans blick såg halvt vansinnig ut. Men jag var nog galen jag också, så jag särade mina ben så mycket jag kunde och blottade helt mitt sköte för honom. Peter sjönk ner på knä så att hans huvud hamnade precis i jämnhöjd med mitt kön, han kysste ömt mina svullna blygdläppar och så började han långsamt med bestämt slicka mig.

Så där satt jag till slut, på altaret i min konfirmationskyrka med särade ben och blev himmelskt slickad av en kyrkans man. En liten oro kröp ändå på mig, om någon skulle se det här skulle det antagligen gå riktigt illa för oss båda. Men allteftersom njutningen växte sig större och större sköt den undan oron och jag kände bara ren lust. Jag lutade mig bakåt och satte upp båda fötterna på bordskanten och slog samtidigt omkull en av ljusstakarna som klingande föll av altaret ner på det hårda stengolvet. Peter tog dock ingen som helst notis om det utan hans ljuvliga tunga fortsatte dansa på min klitta och ibland in i slidmynningen.

”Åh, Peter, mmm, kära du, jag tror jag kommer, jag kan inte hålla…” stönade jag.

Jag såg bara att han nickade djupt inne mellan mina ben och jag förstod vad han ville. Så jag gav mig helt hän, stönade så högt jag ville, knep om han huvud tills han gjorde sig fri för att kunna andas och kom till slut i en alldeles särskild sorts tung orgasm, som jag före detta konfirmationsläger in visste fanns, men som jag nu började vänja mig vid. Jag föll baklänges och slog nästan huvudet i altaret, medan jag hörde Peter stönande ta några djupa andetag.

”Du är verkligen något alldeles extra, Sofie!” hörde jag honom mumla, ”nu, nu måste jag ha dig!”

Jag var halvt avsvimmad efter orgasmen, men vaknade till liv när han lyfte ner mig och la mig, ganska brutalt, på en den tunna matta som låg på det tunna stengolvet bakom altaret. Jag såg på när han drog av sig sin klädnad, hans kön såg hårt och stort ut och han kröp fram till mig och drog upp min kåpa igen till höfterna och jag särade villigt benen så mycket det gick, för även om min eld för tillfället var lindrad ville jag så gärna känna honom i mig ännu en gång. När han långsamt och underbart sexigt trängde in i mig för andra gången denna natt hörde jag honom mumla ”Kristi kropp, för dig utgiven”. Jag var tvungen att le åt hans galenskap, samtidigt som min trånga våta slida sakta gav efter för den kropp jag nu var mest intresserad av. Han nådde ända in, tryckte sig mot min innersta botten och la sig sedan över mig utan att röra sig. Han var tung, men jag njöt av tyngden, lät den pressa honom ännu längre in och platta ut mina bröst helt och fullt. Så kysste han mig djupt och reste sig sedan upp på armbågarna, och där bakom altaret började han med långa, djupa, sugande stötar älska med mig med en intensitet och ett alvar som om det just nu inte fanns något viktigare ting i hela skapelsen än att fullborda detta.

Vi älskade kärleksfullt och vackert och efter ett tag drog han sig ur och bad att jag skulle ställa mig på alla fyra. Jag gjorde som han ville och kände så fort jag ändrat ställning återigen hans penis mot mina våta läppar. Han trängde lätt in hela vägen och började stöta igen, smekte min kropp ut med sidorna ända upp till brösten, ner mot baken. Kyrkans goda akustik förstärkte ljudet av vår älskog och rummet fylldes av mitt kvidande, Peters stönande och ljudet av hans köns rörelser i mitt. Jag sjönk ner med överkroppen mot stengolvet och lät mig passivt bli allt hårdare knullad av Peter som nu höll hårt om min midja och drog mig mot sig för varje stöt. Det kändes inte som om jag skulle kunna komma en gång till, men det gjorde ingenting, istället kunde jag för kanske första gången i detalj känna efter hur det kändes att älska, hur jag skulle möta Peters rörelser för att göra vår rytm perfekt och hur jag kunde krama med slidmusklerna och göra det bättre för oss båda. Hans rörelser blev våldsammare och jag drogs med, blundade, knep, hörde honom stånka och kvida som om han led och tillslut hans befrielse, hans frälsning och hur sperman sköt fram längst inne i mig. Mina knän gav vika och han föll över mig, höll om mig, kramade mig hårt, viskade ohörbara saker i mitt öra och blev sedan liggande helt stilla.

* * *

Senare gick jag långsamt hem genom skogen. Det var gryning nu och konfirmationsgudstjänsten skulle börja om bara några timmar. Jag var omtumlad, men samtidigt så full av efterdyningarna av all njutning, närhet och extas att jag bara kunde le. Det gjorde lite ont i slidan, men det var en viskning mot det andra. Så kom jag på att ingen av oss ens tänkt på att skydda oss och Peter hade kommit två gånger i mig. Först fick jag panik, men det lugnade sig sedan. Det fanns ju just nu inget jag kunde göra åt saken, men visst var det korkat! Jag smet in på rummet och lyckades sova några timmar.

Klockan nio väcktes jag av de andra på rummet. Lisa tittade menande på mig, men frågade ingenting. En halvtimme senare kom mina föräldrar. Jag var trött och sprudlande pigg på samma gång, stormade ut och kramade om dem båda. Sen blev jag lite förlägen som om jag trodde att det jag gjort syntes på mig. Kanske att jag var gladare än de var vana att se mig, men det kunde ju bero på vad som helst…

Jag sprang och duschade, njöt av vattnet som strilade över min numera så vällustiga kropp. Jag smekte brösten medan jag blundade, skötet, kunde inte låta bli att låta fingrarna passera över klittan och ner över öppningen. Jag kunde inte fatta det: jag blev mjukt och mysigt kåt ÄNNU en gång! Men jag lyckades behärska mig, avbröt smekningarna och sprang iväg för att snabbt äta frukost.

Så gick vi mot kyrkan. Konfirmanderna bytte om uppe på orgelläktaren, där Peter och jag haft sex bara timmar tidigare. Jag var rädd att jag skulle bli utan kåpa (den andra hade försvunnit någonstans), men det fanns extra. Jag spelade på orgeln och det gick bra. Senare, i slutet på gudstjänsten stod alla vi konfirmander på knä framme vid altaret, Lisa till höger och Tobias till vänster. Det var dags för nattvard. Jag såg upp på altaret där Sten gjorde vår ”måltid” redo, men kunde inte tränga undan bilden av det som hade skett där uppe i morse. Jag hade varit Peters måltid, jag hade gett honom att äta och dricka och han hade villigt ätit och druckit ur min kalk. Kåtheten spred sig fort i mig och jag var tvungen att blunda och hålla mig hårt i altarringen för att inte knäna skulle ge vika.

Jag väcktes av att Lisa knuffade till mig. Jag öppnade ögonen och mötte Peters blick. Vi tittade länge på varandra, alltför länge, och jag darrade inombords och kunde tydligt uppleva känslan av hans rörelser allra längst inne i mig, hans extas, min vilda orgasm, hans säd som fyllde mig. Även Peter verkade påverkad av situationen, för när han förde kalken med frälsaren blod till min mun darrade han till och en blodröd droppe vin spilldes och fläckade min liljevita kåpa. Han tog sig samman och gav mig att dricka och jag tog en alldeles för djup klunk och försökte erfara miraklet, men jag kände bara den syrliga smaken av vinet. När jag tittade upp hade han redan fortsatt till Tobias bredvid mig.

Jag behövde stöd och famlade efter Tobias hand när han fått av vinet. Han tog min hand i sin och jag kramade den hårt, hårt och han kramade mig tillbaka. Jag kunde inte hindra ett stort leende från att sprida sig ända inifrån längst in i mig ut i varenda fiber. Jag var kär!

Epilog

Det tog inte många veckor efter det att vi kom tillbaka till Uppsala förrän jag och Tobias var ett par och det skulle visa sig att vi hade mer gemensamt än vad jag först trott. Vi har roligt tillsammans, och vi har massor av sex! Jag kan inte få nog och inte Tobias heller. När som helst kan en närmast okontrollerbar kåthet komma över oss: på lektioner, på lunchen, när vi går på stan, på bio, på släktmiddagar, på tåg och bussar. Och så fort vi har möjlighet att komma undan leder det till underbart sex i alla tänkbara former.

Minnet av det som jag och Peter upplevde tillsammans bär jag med mig som ett vackert minne, möjligen det mest säregna jag någonsin får uppleva med en man! Fast jag kan avslöja, att numera är Peter inte den enda person jag har haft sex med i en kyrka. Jag har nämligen börjat spela orgel på gudstjänsterna i en liten kyrka utanför Uppsala, och då och då kommer Tobias på besök. Jag har fått en nyckel och är betrodd att stänga och låsa, och så fort kyrkan är tom efter gudstjänsten har vi den helt för oss själva. Och på vårt eget sätt har vi prisat vår skapare på de flesta ställen där det är möjligt!

 

© Fellow 2006

tunnlinjeoriginal_584Tillbaka till Noveller av gästartister »

HeartlineCirkus Eros - erotik för finsmakare