Fleshlight

Sköna Grejer
Tillbaka till Sköna grejer »
Tillbaka till Sköna grejer • sexleksaker »
linje
Fleshlight
Surrealistisk konst med erotisk finess

Fleshlight

När jag fotograferade denna onanileksak för män, insåg jag plötsligt det absurda med denna rätt så märkliga tingest. Den är på utsidan en silverfärgad cylinder, i påtagligt maskulin design. Den vill se ut som att den är fräst i metall, med ribbor och räfflor, och reliefbokstäver.

Men så öppnar man den, och inuti finns ett simulerat kvinnokön – mjukt, rosa och ovanligt naturtroget återgivet. Är detta patriarkatet i en liten ask? Kvinnlig sexualitet, symboliserad av en instängd och innesluten (kontrollerad) fitta i en maskulin burk, tillgänglig för mannen när han så önskar.

Eller är detta ett porträtt av mannen – hård och kantig utanpå, men en mjuk och känslig liten fitta inuti, bara man får av locket? Spännande iakttagelse. Visserligen finns motsatsen – hårda dildosar inneslutna i mjuka, feminina tygpåsar – men det blir ändå annorlunda på något sätt. Liksom skumt, skrämmande, komiskt och rörande på samma gång. Som ett surrealistiskt konstverk av Meret Oppenheim – hon med den pälsklädda tekoppen.

Fleshlight är rent tekniskt en väldigt skön pryl att leka med, så snart man kommer över det surrealistiska i att hålla i en räfflad plasttub. Det finns flera olika insatser att välja mellan, och de ger olika sensation beroende på hur trånga eller mönstrade de är inuti.

Fleshlight

Första gången jag testade denna tingest tyckte jag att den var O.K., men inte riktigt lika vass som Miss Softie. Men med en annan insats, som är räfflad inuti, blev känslan betydligt mer intensiv, och nu gillar jag den lika mycket som Miss Softie.

En intressant finess är att man kan leka med det lilla locket i bakänden – om man trär på Fleshlighten så långt det går, och sedan skruvar på locket, så får man en vakuumeffekt som kan vara rätt spännande.

Fleshlight

Det är lite pyssel med att tvätta rent och torka insatsen (på så sätt är engångsleksaken Miss Softie betydligt behändigare), men förutom det kan Fleshlight definitivt tillföra mer njutning till det egna sexlivet.

linje
Tillbaka till Sköna grejer »
Tillbaka till Sköna grejer • sexleksaker »
Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare