Föredrag

Tjänster

Vi kan komma till Er och hålla föredrag – företrädesvis om ämnen som har med kärlek, relationer, sex, tantra m.m. Detta har vi gjort i en mängd sammanhang, som exempelvis Stockholm Pride, gymnasieskolor, läkarutbildningar, konferenser, festivaler, privata grupper – i Norge, Sverige och Tyskland. Hittills. Vi kan hålla föredrag på svenska och engelska.

Jennie håller föredrag

Vi tycker också om att kombinera våra föredrag med någon praktisk aktivitet – det kan vara lite som en miniworkshop, eller bara att åhörare i ett forum får göra något litet praktiskt som en del av en föreläsning. Det kan då vara väldigt enkla saker, som att man får pröva att andas på ett visst sätt, eller ge sin bänkgranne en komplimang eller liknande. I förslagsvis ett föredrag om beröring kan det finnas poänger med att göra någon eller några enkla beröringsövningar i grupp. Inga komplicerade grejer, men kul och illustrerande.

De teman vi föreslår här nedanför är inte ristade i sten. Vi rör oss inom så många ämnen inom samma fält, och kan alltid specialdesigna ett föredrag för just er. Det kan vi diskutera, och så kommer vi fram till det som passar er.

Heartline

Några förslag på teman för föredrag:

linjeKärlek, Liv & Lust

KärlekEtt föredrag om kärlek och relationer – hur kan du med enkla medel skapa bättre relationer och mer kärlek? Inte bara till din kärlekspartner, men även till alla relationer i ditt liv. Grundläggande tekniker, attityder och handlingar som stärker kärleken och vördnaden för livet, och allt som finns däri.

Föredragshållare: Calle eller Jennie (valfritt)

linjeTantra for Dummies – en introduktion

TantraVad är Tantra? Hur kan Tantra ha någon betydelse för oss moderna människor idag?
Vi berättar mer om de djupare innebörderna i tantra, om medveten närvaro, meditation, sinnlighet, gränsöverskridande, förändrade medvetandetillstånd – men också hur detta kan appliceras på vår vardag, på varje enskild människas liv.
På detta tema kan vi inkludera vissa enkla övningar, för att illustrera vad vi menar. Det kan vara någon andningsövning, kanske något med ögonkontakt. Enkla saker, inget komplicerat eller alltför utmanande.

Föredragshållare: Calle eller Jennie (valfritt)

linjeBättre, starkare och längre orgasmer – för alla!

OrgasmHur kan jag njuta mycket mer av sex? Hur kan jag få starkare och längre orgasmer? Eller – om jag aldrig har fått en orgasm – hur får jag en? I ett föredrag på detta tema pratar vi om de viktigaste hindren för extas och njutning, samt hur man kan komma över dessa hinder.

Vi introducerar också ett bredare perspektiv för vad en orgasm är, och diskuterar vikten av att inte jaga, och att släppa på sin prestationsångest och bara njuta i ögonblicket. Även här passar det förstås alldeles utmärkt att lägga in en och annan enklare övning för att illustrera det vi pratar om.

Föredragshållare: Calle eller Jennie (valfritt)

linjeBeröringens helande kraft

BeröringOm oxytocin och anknytning – kärlekens och glädjens hormon. Vad händer när vi tar i varandra? På hur många olika sätt kan vi beröra och beröras? Hur många olika slags intentioner kan jag ha med beröring? Med vilken intention berör du i just detta ögonblick? Vari ligger skillnaden mellan den beröring som gives med samtycke, och den som bara sker, utan inkännande? Hur kan jag bli mer inkännande, hur kan jag njuta mer av beröring, vad händer när jag berör och blir berörd?

Till detta föredrag passar det förstås alldeles utmärkt att lägga in en och annan enklare beröringsövning för att illustrera det vi pratar om.

Föredragshållare: Calle eller Jennie (valfritt)

linje
Tio sätt att Älska

Kärlekens 9 språkTio sätt att Älska är vår förklaringsmodell för hur vi människor kommunicerar kärlek på olika sätt – alla de olika kärleksspråk som vi människor använder oss av när vi möter dem vi älskar, och de vi vill ska känna sig älskade, respekterade, sedda och uppskattade.

Du får tillgång till kraftfulla verktyg för att bli mycket bättre på att både förstå och kommunicera med din omvärld, bättre på att förmedla positiv bekräftelse, bättre på att få de människor du har i din omgivning att känna sig omtyckta, älskade, sedda och respekterade.

Föredragshållare: Calle eller Jennie (valfritt)

Läs mer om Tio sätt att Älska här! »

linje

Calle håller föredrag

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare

Spara

Spara

Spara

Spara