Pipedream Extreme

Sköna Grejer
Tillbaka till Sköna grejer »
Tillbaka till Sköna grejer • sexleksaker »
linjePipedream Extreme – transparens för visuell stimulans!
Pipedream

Från Palora.se har vi fått en drös leksaker att testa, däribland denna onanileksak – Pipedream Extreme. Den är gjord av ett transparent, väldigt mjukt och töjbart material, för att passa alla kukstorlekar. För att använda den behöver du också ett vattenlösligt glidmedel. Den är hyfsat lätt att göra ren – bara att spola inuti och utanpå med vattenkran.

Det finns ett utbud av sexleksaker för kvinnor på marknaden, som är mycket större än utbudet för män, och det kan vara svårt att hitta riktigt bra och spännande leksaker för just män. Om man ska förenkla så finns det några huvudsakliga leksakstyper – penisringar, analstimulatorer samt lösvaginor. Denna hör alltså till kategorin lösvagina (eller låtsasfitta, eller vad man nu vill kalla den).

”De bästa lösvaginorna jag har prövat genom åren är utan tvekan Fleshlight och Miss Softie. Vad som särskiljer denna Pipedream är att den är helt transparent, samt att formen på leksaken ger en viss visuell förstoringseffekt – den kan även få kuken att se större och maffigare ut. Om man nu känner att man behöver lite uppmuntran.

Denna transparenta och extremt mjuka och töjbara Pipedream Extreme har alltså både en sensorisk och estetisk aspekt. Den kanske inte erbjuder jättemånga lekmöjligheter, rent sensoriskt, men känns lite mysig att leka med. Den är lite väl tjock i materialet, vilket gör att den kan bli lite klumpig och oflexibel att hantera – trots att materialet i sig är väldigt flexibelt. Den hade förmodligen varit betydligt skönare om insidan vore räfflad, eller mönstrad, för mer intensiv stimulans. Nu är den slät. Inte lika intensivt skönt stimulerande som Fleshlight eller Miss Softie. Det ger å andra sidan en mer långsam stimulering, vilket kan ge starkare orgasmer, och det är ju bra. Som med alla sexleksaker handlar det som alltid väldigt mycket om tycke och smak.”

Vi tycker inte att man kan ha för många sexleksaker – det är kul med variation, och man måste inte ha bara en grej att leka med. Det är alltså inte en dålig leksak, men kanske inte heller så där revolutionerande fantastisk. Å andra sidan är den kanske helt perfekt för någon annan. Den är inte särskilt dyr, så testa kan man alltid.

Pipedream test
Palora logo

linje
Tillbaka till Sköna grejer »
Tillbaka till Sköna grejer • sexleksaker »
Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare