Geléråttan

Sköna Grejer
Tillbaka till Sköna grejer »
Tillbaka till Sköna grejer • sexleksaker »
linje
”Geléråttan”

Geléråttan

Från Afrodites Apotek har vi fått en liten, liten vibrator som är instoppad i en liten mjuk och sladdrig pryl som ser ut som en geléråtta – därav smeknamnet. Geléråttan funkar får såväl män som för kvinnor, och även i mötet med en partner, oavsett kön. Den är nämligen å ena sidan en bibrator, men den har även en öppning som gör att man kan använda den som en kukring. Beroende på vilket håll man har den på sig kan man stimulera ovansidan av kuken eller pungen, vilket man vill. Under samlag kan man då även stimulera kvinnans klitoris samtidigt. Elller så kan kvinnan annända den som en helt vanlig vibrator, kanske tillsammans med en G-fläcksstav.

Den här lilla grejen är otroligt flexibel, och kan som sagt användas som ren vibrator, som kukring och pungstimulator, och den kan även under samlag stimulera såväl mannen som kvinnan samtidigt. Min egen reaktion på den här är att den har en väldigt intensiv vibratoreffekt – man får snabbare orgasm. Möjligen något svagare än om man jobbar sig fram till den på egen hand, om man säger så.

Geléråttan

Jag skulle varmt rekommendera denna vibrator till gamla eller av annan anledning rörelsehindrade personer, eftersom såväl mannen som kvinnan, utan att röra sig särskilt mycket, och utan större ansträngning, kan få orgasm under samlaget.

linje
Tillbaka till Sköna grejer »
Tillbaka till Sköna grejer • sexleksaker »
Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare