Din sexuella energi är omnipotent

jennie_garreau_komp

Din sexuella energi är omnipotent. Din sexuella energi har inga preferenser om kön, lång eller kort, muskelberg eller gosigt mullig, stora eller små bröst, starka armmuskler eller skarpt huvud.

Om du blir tänd på en kvinna med stora bröst eller små toppiga eller en man med tvättbräda eller en lång och slank så är det kopplat till dina personliga preferenser, det du spontant blir sexuellt och romantiskt triggad av.

När man idag försöker definiera sexualitet, så använder vi ord som heterosexuell, bisexuell, homosexuell och dessa är kopplat till kön och är personliga preferenser. Många känner sig begränsade av att tänka på detta sätt och förklaringen är att vi mer komplexa än så. Vi har en personlighet som är präglad av uppfostran, genetiskt arv, socialt arv, miljö, medvetna och omedvetna val….och upplevelser i livet skapar känslor som blir triggers för andra upplevelser.

Men din sexuella energi som har sin boning i bäckenbotten och som kan flöda fritt i kroppen, har inga specifika önskemål. Den bara är och påverkas av hur du rör din kropp, din attityd till dig själv och andra, livet, om du andas med hela lungkapaciteten eller inte…hur fri du är i kroppen och livet.

Din sexuella energi är inte ens nödvändigtvis direkt kopplad till explicit sexuell aktivitet. Din sexuell energi kan påverkas av att känna sjövatten mot naken hud, en kattunge som vilar sig i solen, mat som ser och smakar fanstastisk gott, barn som skrattar lyckligt, ett glatt leende från en vän – och allt detta vet du egentligen. Frågan är bara om du har kopplat ihop det med att det är samma energi som när du är kåt? Du kan naturligtvis uppleva den som annorlunda och det beror på att din sexuella energi känns annorlunda beroende på var i kroppen den flödar och är som starkast, med vilka känslor som du har samtidigt och vad du tillåter dig att uppleva utan att ha vare sig förväntningar eller önskningar.

Vi begränsar oss även inom sexuella aktiviteter – föreställ dig som heterosexuell man att din kvinna föreslår att din homosexuella kompis som är man och jättebra på att suga kuk ska smaka på dig. Att du blir tänd eller inte kommer att bero på din attityd till att ha sexuella upplevelser utanför dina sexuella preferensramar. Din sexuella energi kan höjas och flöda lika mycket oberoende på om det är en man eller kvinna som berör din kuk. Det enda som hindrar den sexuella energin från att flöda skulle kunna vara din attityd av att det skulle vara äckligt eller konstigt. Detta betyder inte att det är fel eller dumt med att ha personliga preferenser för att de kan begränsa. Det handlar snarare om du kanske omedvetet begränsar din njutning och energi i onödan.

Din sexuella energi påverkar du med din attityd och dina personliga preferenser och när du förändrar dessa påverkas också ditt sexuella flöde i kroppen.

Din attityd påverkar ditt liv mer än du tror. En dålig självkänsla skapar ett rörelseschema som är litet och trångt, som gör att du bara tar små andetag och pratar lägre. Kanske rör du bara händerna när du pratar. Ansiktet är till synes oberört av känslor. Du blir liten och den sexuella energin somnar.

Din sexuella energi vill att du både andas och rör dig stort. Se på små barn när de leker – de pratar och gormar högt – använder ljud på de mest kreativa sätt, och rör sina kroppar fritt och levande. Som vuxna blir vi mindre och svagare, eller låter oss bli mindre, i ett försök av att anpassa oss, vara lik den andra, inte sticka ut…..

Så fundera på hur du kan expandera din känsla av LIV i ditt liv och kropp, hur du medvetet kan låta dig påverkas av din omgivning, andra människor och möten på ett sätt som får dina sexuella energier att röra sig med mera flöde i kroppen. Med mera flöde kommer inte bara en påtagligare sexuell lust utan också starkare livsglädje, kreativitet och starkare känslor.

Mera LIV.

Jennie Rehbinder 2009

linje
Tillbaka till Artiklar av gästartister »
Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare