Fest för fyra

”Är du nervös?” Han tittade illmarigt på Sabina. ”Ja, vad tror du?” svarade hon och såg med ett generat leende ner i bordet. ”Jag vet att jag varit kåt i en vecka bara av vetskapen om att vi skulle göra det här men… Varje gång jag föreställer mig vad vi faktiskt kommer att göra så slutar det med att jag tänker; Nej, jag kommer inte att klara det! Antingen kommer jag att falla ihop i hallen och fnittra hysteriskt eller helt enkelt bara gå därifrån.” Han log roat mot henne. Ta det lugnt, det ordnar sig. Du kommer inte att göra någonting av det där, så drick du bara upp den där drinken nu så går vi.”

Två Irish coffee i snabb följd hade gett det resultat hon hoppats på och nu gick hon med svängande höfter och lagom gung i knäna genom den tidiga kvällen. Hon kände sig för tillfället alldeles lugn, ja, till och med självsäker. Håret var nyklippt, klännigen satt tajt och hon kände sig, om inte vacker, så i alla fall sexig, attraktiv… och kåt.

De gick vägen förbi Pressbyrån för att köpa cigaretter. Ja, herre gud, vad hade hon gett sig in på? Vad skulle hon säga när de öppnade dörren? För att inte tala om sedan, tänk om det blev en sådan där riktigt pinsam tystnad… Och hur går man från det ena till det andra, tänk om allt skulle kännas fel och hon bara vill gå därifrån? Kunde man säga ”Ursäkta, men jag misstog mig, det här tänder mig inte alls och jag tror det är bäst att vi går nu.” Nej, så kunde man inte säga.

De var nästan framme och hon struntade i att tänka mer. Det skulle ordnar sig, hon skulle vara lugn.

Erik slet tag i porten. Den var låst men i samma stund hördes en röst från balkongen ovanför ”Behöver ni en nyckel? Här, jag kastar ner!” Erik fångade en nyckelknippa, låste upp och hon följde honom upp för trappan. Framför dörren drabbades hon plötsligt av det skrattanfall hon misstänkt skulle komma och när Oscar öppnade fnittrade hon hysteriskt. Hon fick fram ett ”Ursäkta mig, hej!” Oscar log mot henne. ”Ni är inte ensamma om att ha varit fnittriga, ska ni veta. Ni skulle ha sett oss innan.” Hon slappnade av, för plötsligt visste hon att det var som Erik sagt, det var lugnt.

De hängde av sig ytterkläderna och Oscar frågade om någon ville ha kaffe. Sabina var den enda som ville ha men alla gick ut i köket och satte sig. De småpratade och hon kunde konstatera att det faktiskt kändes väldigt bra, som om de alla känt varandra riktigt länge fast hon i princip bara hade hälsat på dem förrut. ”Jag hörde att du hade varit och piercat dig” sa Oscar efter en stund då de redan hunnit avverka samtalsämnen som Eriks senaste sjöresa och någon cd-skiva som hon själv inte kände till. Sabina bekräftade att hon gjort en ”…men om jag ska visa den så får jag dra upp halva klänningen” log hon. ”Vi kommer till det senare.” svarade Oscar och log han också och för första gången sedan de kommit in i lägenheten blev hon påmind om varför de var här och det ilade till i underlivet.

”Men nu är jag nyfiken!” sa han sedan ”Vad har ni med er i väskan? Får jag se?” Erik öpnnade väskan som stod mitt på köksgolvet. Överst låg en videokamera, under den ett antal videoband med titlar som Svenska folkets sexvanor och Constance och om man rotade lite så kunde man också hitta en blå nessecär innehållandes diverse sexleksaker. Oscar visslade till redan vid åsynen av videokameran men fortsatte sedan och tog upp allting som låg i väskan. Han ögnade snabbt igenom filmerna men grep sedan tag i nessecären. ”Den här är ju jag mest nyfiken på!” Maria kom fram och satte sig bredvid honom på golvet och var halvt på väg att slita ifrån honom nessecären. ”Jag vill också titta!” Han stoppade ner handen och fick upp tre massagestavar i olika storlek och utformning. ”Oj, oj, oj!” sa han och klämde på den största. ”Den här kan få en att känna sig lite underlägsen.” ”Ja, fast jag tycker nog att den är lite väl stor” påpekade Sabina. ” I alla fall är den för hård för att vara så stor, det hade kanske funkat om den var lite mjukare.”

Maria hade under tiden lagt beslag på Sabinas ”lila kanin”, en massagestav av de slaget som stimulerar klitoris samtidigt som man har den i musen. ”Den här skulle jag vilja prova!” ”Ja, den är skön!” bekräftade Sabina och försökte låta som om det var en för henne helt vardaglig situation. I själva verket tyckte hon att det kändes mycket märkligt att befinna sig i detta hemtrevliga kök tillsammans med sin man och ett par hon bara var ytligt bekant med och sitta och diskutera sina högst privata sexleksaker.

”Vilken film ska vi se då?” Oscar avbröt hennes tankegångar. ”Det pinsamma” svarade Erik ”är att vi nästan inte ha sett en enda av dem. Jag snodde de flesta när jag jobbade i videoaffären och sedan har de bara legat i garderoben.” ”Aha, vi får väl bara välja någon då. Vad tror du Maria?” Maria upphörde med sin undersökning av den lila kaninen och tog emot filmerna som Oscar räckte henne. ”Har ni inte sett någon?” undrade hon. Sabina gick fram och kikade över axeln på henne. ”Den” sa hon och pekade på en ”Den har jag sett, den är helt ok.” ”Då tar vi den” avgjorde Maria. ”Kom, så kör vi igång den!”

Tillsammans gick de ut från köket och in i det rum som ensamt utgjorde resten av lägenheten. Rakt fram i rummet fanns ett stort fönster och en dörr ut mot balkongen, framför fönstret stod en TV och mitt emot en tre-sits-soffa. Sabina satte sig försiktigt ner i ena soffhörnet medan Oscar började fixa med videon och Maria drog för gardinerna med ett menande leende. ”Våra grannar har sett mycket men ikväll tror jag vi lämnar dem utanför.” Erik stod kvar i dörröppningen och log tillbaka mot Maria. ”Jag tar med videokameran in i alla fall för vi själva vill kanske titta… Någon annan gång…” ”Ja, det var en himla bra idé faktiskt” instämde Sabina. ”Fast jag hade inte en tanke på videokameran innan du sa det” tillade hon och tittade på Erik. ”Tja, jag har mina ljusa stunder, jag också” svarade han.

”Så, nu har jag fått igång den” tillkännagav Oscar bortifrån TV:n. ”Kom och sätt er!” Erik lämnade dörröppningen och Maria övergav sitt gardinarrangemang och de gick och satte sig hos Sabina i soffan. Erik satte sig tätt intill Sabina och klämde henne skälmskt på låret. Maria satte sig i mitten och Oscar slog sig strax efter ner bredvid henne i soffans andra hörn.

Filmen började med snabba klipp med de bästa bitarna av vad som komma skulle. Kanske hade de verkligen alla tänkt att de skulle se på filmen. Tända till, hetsas, plågas lite av att inte redan ha kommit dit alla längtade, men det var inte så det blev. Erik satt tillbakalutad med sin arm över Sabinas axlar då han kände Maria beslutsamt lägga en hand på hans kuk. Hon smekte den först alldeles lätt, sedan hårdare men fortfarande lugnt med handen ömsom öppen, ömsom sluten kring hans nu helt hårda kön.

Sabina tittade på klippen och hängde inte helt med i vad som hände i mitten av soffan. När klippen tagit slut och själva filmen körde igång syntes två nakna flickor med stora bröst smeka varandra. Sabina tog blicken från TV-rutan och kysste försiktigt den lena huden på Eriks hals, samtidigt sneglade hon mot paret i soffans andra hörn. Hon såg hur Oscar satt med handen under det blanka tyget på Marias byxor och hon såg Marias vänstra hand som med stadiga cirkelrörelser smekte den växande bulan mellan hans ben och när hon flyttade blicken till Erik såg hon också var Marias högra hand befann sig… Hennes tankar stannade upp. Motsägelsefullt nog var en känsla av förvåning hennes första reaktion. ”Vi är alltså redan här…” tänkte hon. ”Hela veckan har jag väntat, längtat och varit nervös. Nu är vi här.” Försiktigt drog hon upp Eriks tröja ur byxlinningen. Han lutade sig framåt och lyfte armarna för att hjälpa henne att få av den. När den var borta började hon nafsande och slickande kyssa sig ner längs den bara överkroppen. Hon stannade med näsan strax ovanför hans gylf och låg där och betraktade handen, den andra handen, som inte var hennes och som fortfarande knådade hans kuk. Kuken som, insåg hon nu, inte heller var hennes och faktiskt aldrig hade varit det. Hon kände en upphetsning som innehöll mer än bara kåthet. Vad de nu gjorde var sådant som man bara inte gör, men de gjorde det… Och det var inte bara upphetsande, det var en triumf för henne som i så många år regerats av skam och anständighet.

”Jag tycker vi har för mycket kläder på oss” sa Oscar med grumlig röst och utan att svara började de alla befria sig från plagg efter plagg. Erik hakade upp hyskorna i Sabinas bh och kysste ryggen som alldeles nyss varit täckt av tyg. Sabina tittade. Hon tittade på Marias slanka kropp och på de förvånansvärt stora brösten. Hon såg den lilla triangeln av väl ansat könshår och hon anade hennes nu djupt röd-rosa blygdläppar, en uråldrig signal som talar till vår kanske mest primitiva instinkt, den att älska med varandra. Hon såg på Oscar och hans hud som mörkt kaffe. Kontrasten kittlade hennes nyfikenhet. Hur skulle han kännas, dofta, smaka..? Hon sträckte ut handen och smekte Marias bröst, kupade handen under det och böjde sig fram för att kyssa den redan styva bröstvårtan.

Erik gled ner på golvet framför soffan med Marias ben på var sida om sig. Han andades in för att känna doften av henne. Han bet lätt i den lena huden på insidan av hennes lår och han lät tungan glida längs de yttre blygdläpparna som var rakade och helt släta. Maria kved och slingrade sig sakta där hon halvlåg i soffan. Oscar stod över henne och smekte hennes bröst och hon mötte hans blick under halvt slutna ögonlock. Bakom Oscar satt Sabina, med armararna runt om honom och fingrarna på upptäcksfärd över hans kropp.

Andhämtningarna blev tunga, de rörde sig sakt mot och ifrån varandra. Intensiteten i det de gjorde och kände dallrade som hetta i luften. Det var en kväll för drömmar att förverkligas och tabun att upphävas. Sabina kände Eriks tunga pressad mot klitoris och hon vidarebefodrade samma rörelsemönster till Maria som stod gränslad över hennes ansikte. Hon kände ilningen som ett bud om vad som komma skulle. Hon slöt ögonen, spände kroppens alla muskler och kände orgasmen fortplanta sig som en varm våg genom kroppen. Den svepte bort tid och rum och lämnade kvar henne i ett tillstånd fullständig avslappning och tillfredställelse.

Hon drog sig tillbaka och tittade medan Erik och Oscar med sina händer hjälptes åt att föra Maria dit hon själv nyss varit. Hon lyssnade på ljuden och hon såg hur de båda männen använde sina fingrar och förundrades över skickligheten. Själv hade hon ingen större erfarenhet av att tillfredställa någon annan kvinna än sig själv. När det slutligen gick för Maria skrek hon högt och könssafterna sprutade som en fontän över sofftyget. Hon låg stilla en stund och lyfte sedan sitt huvud och log mot männen. ”Jag tror vi får boka tvätt-tid imorgon… Tack…”

Maria och Sabina utbytte blickar och sa sedan båda i samma andetag ”…men nu har vi ju glömt er!”

Maria slängde sig på sängen och sa med ett utmanande tonfall ”Nå, vem ska vara först?” ”Du först” sa Oscar till Erik som lydigt la sig på sängen med en flicka på var sida. Oscar hämtade filmkameran och såg genom linsen hur Sabina och Maria tillsammans slickade och sög tills Erik med ett kvidande förkunnade ”Ååhh… Nu kommer jag!” Maria sög ivrigare, hårdare och kände sperman spruta långt bak i gommen. Sedan bytte de plats och samma sak upprepades än en gång. Erik satt på kanten av soffbordet och filmade hans ben var allt för skakiga att stå på.

Efteråt satt de alla fyra på rad i sängen, lutade mot väggen bakom. ”Tack…” sa Sabina efter en stund ”Det var underbart.” De andra instämde hummande. ”Någon som är röksugen, förresten..?” Utan att klä på sig gick det tillsammans ut i köket. Den blå nessecären stod fortfarande kvar på köksgolvet. ”Ja men, vi glömde ju helt bort leksakerna!” Sabina log. ”Nästa gång…” sa hon ”…vi tar det nästa gång.”

 

© Åsa L. 2001

Tillbaka till Noveller av gästartister »

Heartline