På stranden

Sommarvärmen kan få mer än kroppen att bli het. Värmen och solen kittlar alla sinnen; doft, smak, känsel och framför allt synen. Vackra solbrända kroppar mer eller mindre avklädda överallt så långt ögat kan nå.

Första dagen på semestern, skönt. Den kom inte en dag för tidigt. Jag har dragit mig tillbaka för en skön dag på stranden med sol och bad. Det är en perfekt dag, bara små spridda bomullstussar till moln glider sakta över den klarblå himlen, bryter lite sporadiskt solens sken.

Min strand är en liten sandremsa som ligger undanskymd mellan klipporna, få känner till den, och det är precis så jag vill ha det. Lugnt och skönt utan en massa människor och ungar runt omkring mig. Det enda som hörs är en fiskmås avlägsna skränanden och barnskratt som ekar över sjön. Sanden är perfekt här, vit och finkornig, som en strand i Medelhavet som flyttat till Sverige. Här kan man ligga naken och sola utan att bli störd.

Vattnet ligger spegelblankt, inbjudande, med endast några få krusningar där vinden smeker ytan. Jag ligger på en filt på stranden endast iförd mina små rosa bikinitrosor och njuter av solens värme och den svaga brisen som kommer in över sjön. Med ett glas vin i ena handen och en god bok i den andra är jag redo för en lång skön eftermiddag på stranden. I kylväskan ligger den medhavda matsäcken, jordgubbar, kex, en flaska mousserande vin och en pastasallad.

Boken jag har med mig är en riktig ”tantsnusk”-pocket bok. Handlar om kärlek och åtrå, med ingående och välbeskrivna kärleksscener. En het beskrivning av ett mycket hett möte får mina kinder att blossa. Jag kan föreställa mig i detalj hur det skulle vara att delta, att få vara kvinnan i boken. Att få känna de starka händerna över min kropp. Det är som en film spelas upp framför mina ögon medan jag läser. Det hettar i kroppen, dels av värmen men också av läsningen.

Jag låter sakta tårna borra ner sig i den heta sanden, ryser. Känner hur huden på armarna knottrar sig och hur bröstvårtorna styvnar. Jag kan inte låta bli att lägga ifrån mig boken och smeka lätt över mina bröst. Tycker om dem. De är inte stora, men inte heller små, perfekta rundade bröst, en hand full. Nyper försiktigt i bröstvårtorna, njuter av känslan.

Solen smeker min halvnakna kropp, det hettar på huden. Jag smeker mig över magen, låren och utanpå bikini trosorna, fjäderlätt. Jag är redan våt av mina egna fantasier, boken, värmen och vinet. Känner mig kåt och vimmelkantig, pulsen har ökat takten och pressar ut blodet i varje del av min kropp, benen, armarna, huvudet och min bultande fitta.

Jag återgår till boken, läser om hans och hennes fantastiska kärleksakt. Beskrivningen av hennes kön, hennes kåthet och hennes klimax är utsökt detaljerade. Det är nästan så att jag kan känna doften av hennes safter, bara av beskrivningen. Samma sak gäller honom. Det är som varje ådring, varje detalj av hans kuk fotograferats i texten. Lämnar inte mycket åt fantasin.

Det blir för mycket för mig och jag är tvungen att än en gång lägga ifrån mig boken. En våt fläck har uppenbarat sig i grenen på bikinitrosorna. Smidigt glider jag ur dem, efter att sett mig om så att ingen är i närheten. Jag låter naglarna löst rispa huden på magen, ner över låren. Smeker den tunna huden på lårens insida, ryser.

Jag särar på benen och smeker mig försiktigt över musen. Är våt och hal så fingret glider lätt i min blomma. Masserar försiktigt klitoris, stönar av njutning. Ilningar far genom hela kroppen, känns som små stötar ute i fingertopparna. Smeker mig mjukt med vana fingrar. Låter fingret virvla runt i min glödande vulkan, smeker varje skrymsle, inget lämnas orört. Nyper försiktigt i klitoris, stönar till av välbehag.

Jag bearbetar min glödande rosenknopp tills jag känner att jag är på väg att komma. Känner de välbekanta bränningarna i musen och hur varje liten muskel i kroppen spänns. Så kommer jag, fittan fullkomligt exploderar och jag ser stjärnor. Safterna flödar ur mig och jag slickar hungrigt fingrarna rena.

Men kåtheten vägrar lämna kroppen. Mina tankar vandrar och jag fantiserar om att bli slickad, att få känna en härlig tunga bearbeta mitt allra heligaste, ta mig till himmelen. Smeker mig försiktigt över min våta, kåtdoftande mus.

Då får jag en idé, jag har jordgubbar med mig, och ytan på dem är ungefär som ytan på en tunga. Jag dyker ner i kylväskan och fiskar upp en jordgubbe. Jag lägger mig till rätta på filten igen och suger försiktigt på den. Den smakar sött och gott. Låter den smeka över huden, över bröstvårtorna, ner över magen och enda ner till fittan. Jag låter försiktigt den svala sträva jordgubben smeka min mus, fuktar den med mina safter.

Känslan är obeskrivlig, otrolig. Hela fittan pulserar och bränner av behandlingen. Jag kommer, stönar. Orgasmen skakar min kropp, sprider ilningar av vällust genom hela mitt heta, kåta sköte. Den tycks aldrig ta slut. En svettdroppe letar sig sakta ner över min panna. Luften fylls av köns dofter och mina ohämmade stön.

Plötsligt hör jag hur det prasslar i ett snår. Det är någon där. Jag låtsas som om jag inte märkt något och fortsätter att smeka ut dyningarna av orgasmen. Bakom snåret hör jag nu hur någon stönar, en man. Jag gissar på att han sett allting, fått en gratis live föreställning och nu står och runkar.

Plötsligt stönar han till högre, jag antar att det går för honom. Då tar jag min chans. Jag plockat upp den insmorda jordgubben och skuttar in bland snåren. Mycket riktigt står en äldre herre, kanske i 50års åldern, där med kuken hängandes ut genom gylfen.

Jag ser på honom och han ser skamset på mig. Han är på väg att säga något men jag tystar honom med ett finger mot hans mun. Med den andra handen för jag sakta jordgubben mot hans mun. Han ser på den med kåt dimmiga, längtande ögon. Bjuder honom på jordgubben som nyss varit i mitt savande kön. Han äter ivrigt, tuggar på den tills det inte längre finns något att tugga. ”hoppas du tyckte om den” Säger jag och skuttar tillbaka till min filt.

Nu behöver jag svalka av mig. Jag tar en klunk av vinet och går sedan ner till vattenbrynet. Doppar tårna, vattnet känns svalt och friskt, nästan lite kallt mot min heta hud. Så kastar jag mig i. Det är härligt, jag känner hur min kropp sakta återgår till normal temperatur och hjärtat slutar bulta i 100 kilometer i timmen.

Jag simmar ut en bit, ligger där och plaskar tills jag börjar frysa en aning. Vattnet droppar ur håret när jag stiger upp, lämnar kalla bäckar över hela min nakna solbrända kropp. Ryser när en vindpust smeker huden. Jag virar in mig i en handduk och lägger mig på filten. Torkar av mig och hänger upp handduken på tork på en gren.

Efter ett tag hör jag hur prasslet i buskarna avlägsnar sig och jag försjunker i min bok igen. Utmattad och tillfredsställd njuter jag resten av eftermiddagen i solen.

 

Linda L.

Tillbaka till Noveller av gästartister »

Heartline