En mans lust

Värmen hade kommit tidigt. Först i en alldeles för tidig omgång, besvikelsen blev stor när det slog om och blev kallt igen, till och med snö. Men så kom en värmebölja till, i början på maj. Stundtals långt över tjugo grader och meterologer och tidningsrubriker aviserade värmerekord.

Att spika upp ny panel på gaveln blev alltså ett svettigt arbete. Solen låg på, bara svag vind som visserligen var svalkande, men bara som som fläktar då och då.
Det fick vara nog för en stund. Han behövde vatten att dricka och en stund i skuggan.
Innan han kravlade ner från ställningen såg han när grannen ett par hus längre ner kom ut. Stannade upp i klättrandet.
En kvinna i medelåldern som han pratat med då och då. Grannpladder, inte så mycket mera.
Nu klev hon ut på gräsmattan och bredde ut en filt. Tog av sig toppen och la sig på filten iklädd trosor och behå.
Bar hud…vårtecken…
Lite skamsen klättrade han de sista stegen ner på marken.
Gick in i köket och hämtade en öl, bredde en macka med ost och tog med sig öl och smörgås ut i trädgården. Slog sig ner och bläddrade en gång till i morgontidningen.
Bilderna i tidningen fastnade inte, däremot bilden av den avklädda kvinnan några meter bort. Nu kunde han inte se henne längre, men den där sekundsekvensen när hon drog av sig tröjan och brösten gungade till, den såg han för sitt inre. Gång på gång.
Pulsen ökade nog något slag, varm var han innan men nu gick avsvalningen i skuggan något litet långsammare. Han försökte återvända till tidningen men koncentrationen var någon annanstans. Tog ett par klunkar öl, en tugga på mackan och lät tidningen ligga.
Lusten som kom över honom var skön. Mild och mjuk.
Sitta i skuggan, dricka sval öl direkt ur flaskan, bar överkropp där svetten började torka.
Och en varsam eggelse som spred sig. Lemmen protesterade mot bristen på utrymme men hade bara börjat växa lite grann.
Skulle han skaka av sig alltihop och fortsätta spika panel? Hon låg därborta men nu när hon låg ner skulle han förmodligen inte kunna se henne….hmm var det inte några nockpannor som behövde rättas till månne??
Näe, det var det inte!
Svetten rann av honom men inte lusten. Tvärtom blev han kåt. Pulsen hann öka till joggingtakt och andningen blev sådär speciellt tung som den bara blir när lusten finns där. Förnimmelser i ljumskar, magtrakten, lår. En stund till satt han kvar. Lemmen började nu verkligen misstrivas i det trånga.
Han greppade den genom tyget, kramade och tryckte.

I en hast tog han med sig ölen, den halvätna smörgåsen och gick in i huset. Lastade av vid diskbänken och fortsatte in till badrummet. Stannade till vid spegeln för att se om bulan på hans byxor syntes. Det gjorde den. Lite vid sidan av gylfen putade det ut på ett omisskännligt sett. Om någon såg honom skulle de förstå. Han försökte rätta till ståndet så att det inte syntes. Om han la de snett uppåt så syntes det inte lika mycket, men det syntes i alla fall.
Av med strumpor och byxor, sågspån rasade ner på golvet. Av med kalsongerna och till slut naken framför spegeln.
Helt av sig självt gled förhuden bakåt och ollonet kröp fram.
Hans kuk var lite sned. Pekade lite uppåt till vänster. Ännu var den inte helt hård.
Pungen drog ihop sig och var en spänd påse under kukroten.

Varm dusch och tvål. Hastigt tvättade han av sig. Nonchalerade kuken som pockade på uppmärksamhet och gav den istället en hastig tvätt.
Sen lät han vattnet strila över honom. Lutade sig bakåt mot väggen. Några strålar träffade det känsliga ollonet på ett sätt som både var skönt och lite vasst, lite stickigt.
Pulsslagen fortplantade sig ut i kuken. Nu var han hård.
Han lämnade vattnet en stund och tog en flaska babyolja ur badrumsskåpet. Vände sig så han fick duschstrålen i ryggen och lät sen en tunn stråle olja rinna över magen ner mot ståndet och pungen.
Masserade ut oljan så att han var helt insmord över staken och kulorna.
Smekte sig med båda händerna, drog fram förhuden så den täckte ollonet och masserade genom skinnet. Drog det tillbaka så ollonet låg bart för beröring.
Runkade. Ett ord som han inte gillade, men som ändå var så passande. Runka. Smeka upp och ner längs kuken. En hand som kramade ballarna, pressade området precis bakom. Kuken blev ännu lite hårdare.
Bilderna började fladdra.
Brösten som dansade till när tröjan drogs över huvudet….
Hennes stjärt i vita trosor när hon precis lägger sig ner på filten..

Någonstans kanske det fanns en kvinna, som precis som han fått sin lust väckt och bestämt sig för att göra något åt det. Någonstans kanske en kvinna står och smeker sig själv i duschen.
Han blev glad och kåt av tanken.
Nya bilder..
En kvinna med vatten rinnande över bröst och mage, med vått hår, en hand ner mellan sina ben.
Hårda bröstvårtor
En finger som glider ner mellan blygdläppar

Hans lust blir med ens våldsam. Pulsen slår hårt i bröstet, kuken spänns och hans hand kramar hårt ner den rör sig upp och ner. Hettan i hela kroppen, sjunker ner på knä och särar på benen. En hand kramar pungkulorna och klämmer åt runt kukroten. Runkar hårt och spänner ollonet som är blankt av oljan. Sekunden innan orgasmen kommer, den där så tydliga gränsen när det inte finns nån hejd längre, stannar han upp. Händerna blir mjuka igen. Han manar igen fram bilder som väcker lust. Kupar handen runt kukhuvudet och gnider och smeker. Snudd på för intensivt, för känsligt. Elektriskt. Fingrar letar sig bakom pungen.
Han håller sig själv på den där sköna tröskeln en stund. Låter lusten lugna sig lite, drar ut på det sköna. Tittar ner på staken som är hård och blank.

Bilderna förändras
nu är det en stjärt som putar och han ränner in sin kuk
brösten gungar om han fångar dem i händerna och kramar hårt

Ilningen som börjar längs ryggraden. Pungen spänns ännu mera. Orgasmen och sprutet kommer.
Runkar hårt, stöter framåt med höfterna som om han verkligen hade en putande stjärt framför sig.
Spänner skinnet runt skaftet hårt när sprutet kommer, först en stråle och sen en till, sen väller det ut ur ollonet och blandar sig med oljan. Orgasmen är så lång och utdragen och skön som han ville att den skulle vara.
Lugnare
Spasmerna som får hela hans kropp att rycka till
Undrar om någon hört hans ljud
Rodnad över hela bröstkorgen och musklerna är spända
Sjunker ihop under duschens strålar
Satsen rinner över handen och ner på låren
Bilderna bleknar

Han får med sig sju långa bitar z-panel upp, slänger upp dem på plattformen med ett brak innan han själv kommer upp där på. Reser sig och blicken dras som av magneter bortåt grannen.
Han hinner precis se hur hon hastigt reser sig upp. Behån är uppknäppt och hon håller den på plats med handen. Trosorna är nedhasade en bit ner på höfterna…

 

© Anders Miller 2007

Tillbaka till Noveller av gästartister »

Heartline