Erikas onanifantasi

Sommaren har varit fantastisk, solig, varm och alldeles underbar. Jag har förmånen att bo på cykelavstånd från vattnet och av en slump har jag hittat en liten vik där jag oftast får vara helt ostörd. På avstånd ser platsen otillgänglig ut med stenar som ligger huller om buller, förmodligen något minne från istiden, men när man kommer nära finns det ett område av helt slät stenhäll där jag kan sola naken om jag vill.

Och det vill jag förstås. Jag älskar att både bada och sola naken och ta vara på tillgången till fri natur. Njuta av det där speciella ljudet som uppstår där hav och land möts, vågor bryts och vattnet kluckar sådär magiskt fridfullt. Det slår vilken kurs som helst i mindfulness!

Idag har jag varit lite extra förväntansfull när jag packat min väska. Under tiden som det åkt ner varmt kaffe, kall flädersaft, smörgås, solkräm, extra laddare till mobilen och lite annat smått och gott så gick tankarna till konversationen jag haft med honom på KIK.

Det har varit lite snuskigt. Men så är det ju på KIK, rätt pang på rödbetan när det gäller det sexuella. Ibland kan jag känna mig lite kluven till det. Vissa säger knappt hej innan det ramlar in en illa fotad bild från något badrum där avsändare står med mobilen framför ansiktet och sitt kön i handen. Fast med honom har det varit annorlunda. Han var inte alls ”på” på samma sätt och våra meddelanden har trappats upp sakta, sakta på ett sätt som gör att det faktiskt är som vi känner varandra på riktigt och inte enbart genom könsbilder.

Långsamt har vi kommit in på det som vi båda verkligen gillar. Att ta på oss själva, att smeka och pulla och leka oss fram till orgasm. Men också det där allra bästa, att göra det tillsammans. Gemensam onani med en partner där man ser den andra personen njuta samtidigt som man själv berör sina känsligaste delar.

Han var den som tog steget och föreslog att vi skulle träffas. Ses på riktigt och känna om det skulle klicka.

Jag föreslog mina hemliga klippor. På något sätt känns det som en enklare plats att ses på. Inte i någons hem, det skulle vara alldeles för intimt och instängt första gången. Inte ett café som bara skulle bli konstigt. I alla fall med tanke på ämnet. Nej, ute på klipporna känns öppet, härligt och okomplicerat. Skulle det bli knepigt eller obekvämt är det bara att lämna.

Och å andra sidan, om det stämmer mellan oss, om det klickar. Ja, då finns det alla möjligheter att göra allt hett och härligt.

Jag har inte ens velat tänka tanken vidare på att det skulle kunna bli en mer långvarig relation. Men stämmer det så är jag redo. Och att i så fall få till det med en man som delar mina fantasier, ja det vore verkligen inte det sämsta.

Cykeln parkerar jag inne bland buskarna innan jag fortsätter fram på den lilla stigen med mina saker. Nu längtar jag verkligen efter ett bad!

Men först lägger jag ut den stora filten, tar fram min sololja, bikini, handduk och en tidning med korsord. Sedan drar jag av mig alla kläder och viker dem. Inte en kotte syns och jag tänker ta ett nakendopp för solen värmer redan hett mot mitt solbrända skinn. Det är säkert minst 25 grader redan, kanske mer. Klockan är dessutom bara halv tio och han trodde inte att han skulle vara här förrän vid elvatiden.

Vattnet är svalt och det är sådär helt perfekt att ligga och torka naken i solen efteråt. Känna den lätta sommarbrisen smeka över huden, över bröstens kullar och in mellan benen. Som en vindtunga mot mitt kön.

Jösses, jag är redan lite kåt! Hur ska detta sluta. Jag blir nästan full i skratt när jag liksom betraktar mig från utsidan.

Jag fram min sololja och låter oljan rinna ner över mina bröst. Den är fortfarande sval, jag brukar ha den i kylskåpet, och mina bröstvårtor drar ihop sig. Hårdnar till små fasta toppar som längtar efter beröring och retning. Jag börjar sakta massera in oljan i huden, överallt för att få tillräckligt skydd. Över magen, över armarna och låren, axlarna och ryggen – så gott jag når, här skulle jag behöva hans hjälp – och så över rumpan. Jag kan omöjligt låta bli att beröra alla mina erotiska zoner lite extra redan nu. Nypa lätt i bröstvårtorna, dra fingrarna över halsen, beröra örsnibbarnas känslighet, läpparna, ner över bröstbenet och in mellan benen. Bara lätt, lätt.

Åh, jag känner redan att jag börjar bli våt och lite svullen där nere. Jag masserar ut oljan över rumpan ståendes på knä och låter oljiga fingrar smörja in längst in i vecken. Det är faktiskt viktigt att ha solskydd precis överallt och som det är nu är jag jämnbrun nästintill överallt. Och har inte bränt mig någonstans i år utan varit mycket ordentlig. Bara den känslan, att ha en obruten solbränna är sexig på något sätt. Det är bara precis på venusberget som jag är lite ljusare och det beror på att jag precis har rakat mig. Tidigare har jag haft en liten tät matta där som skydd, men om det ska bli som jag fantiserat om idag så vill jag att allt ska synas tydligt. Kåtheten exponeras.

Jag hinner ta ytterligare ett bad innan han dyker upp. Just då ligger jag på mage och löser korsord samtidigt som jag lyssnar på en härlig erotisk novell i mina hörlurar. Men plötsligt skyms solen och jag tittar upp… det står en kille där men jag ser honom inte riktigt i motljuset men när han talar förstår jag att det är han.

– Erika? Det är jag som är Magnus.

Jag sätter mig upp och drar till mig handduken för att inte visa min nakenhet, fånigt men ändå. Känner hur jag blir tomatröd i ansiktet och mumlar fram ett hej och att det är jag som är Erika.

– Vad bra. Så fint det är här. Jag har med mig kaffe och nybakta kanelbullar. Är det okej?

Nu ser jag honom bättre, han har shorts och t-shirt och ser faktiskt riktigt trevlig ut. Inte direkt snygg, men trevlig. Grabben next-door liksom. Kanske runt 180 cm lång och välproportionerad.

– Det blir kanon, jag älskar kanelbullar.

Jag fattar mig snabbt och börjar små prata lite allmänt medan han gör i ordning sina saker, lägger ut sin filt och tar av sig tröjan och shortsen. Under har han badbyxor. Så plockar han fram kaffet och bullarna och jag tänker att det nog är en bra idé att fika såhär först.

Efter en stund börjar vi båda slappna av lite, det känns lite som om vi vore gamla kompisar. När kaffet är uppdrucket lägger oss för att sola och fortsätter att prata om ditten och datten. Jag har handduken lite lätt draperad över brösten och skrevet utan att det känns konstigt.

Det pirrar i mig medan jag ligger och kikar på honom, han ser inte helt oäven ut. Låter blicken glida över hans badbyxor kan inte låta bli. Ser att det putar lite under dom, låter blicken glida uppåt igen och blir pionröd i ansiktet när jag märker att han sett vart mina blickar gått. Samtidigt, det var ju lite det som var meningen med det här mötet. Att se varandra.

Erik ler och undrar om det är ok om han tar av sig badbyxorna och solar naken.

– Absolut.

Inte säger jag nej i alla fall för jag är så nyfiken på hur han ser ut, hela han. Och när han drar av sig badbyxorna så drar jag bort min handduk, rullar ihop den och lägger den under huvudet istället. Jag ser hur hans ögon glider över mina bröst och dom hårda bröstvårtorna och ner över min mage och mot min rakade mus. Känner mig stolt över min kropp när jag ser hur han reagerar på synen, hans kuk styvnar sakta och det är så upphetsande att se hur den sakta men säkert reser på sig.

– Så fin du är, säger han med smeksam röst.

– Detsamma, svarar jag.

Nu kan jag inte låta bli att börja ta på mig själv igen, precis som jag gjorde innan när jag smorde in mig med sololjan. Huden glänser fortfarande av oljan och känns silkeslen under mina fingertoppar. Sakta berör jag mina erogena zoner medan Erik ser på. Det är som han följer min blick och samtidigt så följer mina fingrar den väg hans blick tar. Ett samspel.

Utan ett ord drar vi oss upp i sittande, sätter oss mitt emot varandra med var sin sten mot ryggen och jag ser hur han låter sin hand glida över kuken. Jag ryser till och kan inte låta bli att flämta till när jag ser hur den styvnar ännu mera, reser sig sakta.

Jag låter mina händer glida över mina bröst och snurrar mina hårda bröstvårtor mellan fingrarna. Låter händerna glida ner över magen och drar instinktivt upp knäna för att sen sära på benen så att jag kan smeka mig själv ordentligt. Låter ett finger glida ner mot min knopp som är alldeles hård och svullen. Stönar av den sköna känslan av att vara kåt, exponerad mot solen och hans ögon.

Jag låter två fingrar glida över knoppen, fram och tillbaka, fram och tillbaka och känner hur det går som små stötar genom min kropp. Jag hör hur hans andetag blir tyngre medan hans ögon följer mina fingrar.

Jag blundar och ger efter för njutningen. Sakta för jag in två fingrar i min varma väta och låter tummen massera min klitoris. Pullar mig själv och smeker med den andra över brösten och nyper i de stenhårda knopparna. Kåtheten bubblar inom mig, brusar genom ryggen och ner i skinkorna och mot mitt kön. Snart kommer jag att komma.

Åter öppnar jag ögonen och ser hur han runkar allt snabbare, hur kuken börjar bli glansig. Han tar fram olja och häller i handen för att friktionen ska bli bättre och jag hör hur det riktigt smaskar om handen och ståndet, precis som det gör mellan mina ben.

Jag känner mig alldeles simmig hela jag. Jag darrar i hela kroppen för det är så upphetsande att titta på. Låter fingrarna glida ut och medan jag trevar efter min väska med ena handen så suger jag in fingrarna i munnen. Cirklar med tungan över fingrarna, vilket får Erik att stöna och öka takten. Suger av mina egna safter, är så gott. Lite salt och med smak av havet.

Efter lite trevande i väskan hittar jag det jag söker, min stav. Ser hans förvåning när jag plockar upp den. Min stav är absolut av den grövre modellen och jag älskar att leka med den. Hans ögon släpper inte mina när jag sakta börjar leka med tungan runt stavens topp. Jag låter den sakta glida in i munnen och suger den i långa drag in och ut så den blir glansig och hal. Visserligen kommer inte den halkan att behövas, jag är redan kåtare och mer våt än jag kan minnas.

Jag suger den in och ut i samma takt som hans hand runkar kuken. Låter staven glida ur munnen och låter den sakta glida ner mellan mina bröst. Sätter på vibratorn och låter den vibrera över brösten innan den fortsätter ner över magen.

Det känns så oerhört sexigt, denna stund som vi delar i solen på klippan.

Låter staven ersätta tummen över klitoris. Jag kan inte låta bli att stöna medan jag känner hur det riktigt rinner ur mig, låter sakta staven hitta det längtande hålet och låter toppen på staven glida in i mig. Ser Erik följa varje rörelse.

Kanske undrar han om den kommer att få plats.

Jag ler, det kommer den att göra, men friktionen kommer att bli skön, så skön.

Jag stönar högt när den vibrerande dildon sakta glider inåt, är ju så skönt att se honom sitta där och titta på mig och tillfredsställa sig själv medan jag sakta knullar mig själv med min stav, att samtidigt få känna solen mot huden och brisen från vattnet svalka min, våra svettiga kroppar.

Låter staven glida hela vägen in och drar den sakta utåt, när den kommit så långt ut att den nästan glider ur så trycker jag den igen. Jag stönar när den når botten eftersom den lilla kaninen vid vibratorns rot då kommer åt min klitta och varje vibration tar mig närmare min final. Lusten får mig att öka hastigheten.

Erik ser helt förtrollad ut. Han makar sig närmare mig och jag ser hur han bara inte kan låta bli utan han tar en av sina fingrar och drar den utmed min knopp.

Det är okej.  Jag ryser och känner hur fittan kramar staven hårt. Den lilla kaninen dansar över klittan och kräver att jag ska komma snart.

När han nyper mig i ena bröstet känner jag hur jag kommer som i kramper. Hela jag skakar och darrar och jag släpper staven och glider ner på handduken, fortfarande skakis.

I ögonvrån ser jag hur Erik ställer sig upp, han låter sina händer glida snabbt över kuken, med ett stönande sprutar han över klippan i flera kaskader. Det känns som ett passande avslut, ett fyrverkeri av lust.

Sedan drar han sin handduk nära min och lägger sig intill mig. Han skymmer åter solen och den står som en gloria runt hans huvud när han böjer sig mot mig och låter sina läppar nudda mina. Hans läppar är mjuka och nyfikna.

Kyssen smakar kaffe och kanelbulle. Och lite, lite av min kåthet.

Jag lutar mig mot hans axel och vi ligger bara där utan att säga ett ord, bara ligger där och låter andetagen bli lugnare.

Det känns fint. Det känns som sommar.

 

Desirée Coy 2023

Tillbaka till Noveller av gästartister »

Heartline