Möhippor & svensexor

Tjänster

Vi erbjuder flera olika tjänster som kan vara passande på arrangemang som möhippor och svensexor. Det kan vara så enkelt som att man har samtal i grupp om ämnen som har med kärlek, relationer, sex, tantra m.m. att göra. Det kan vara kroppsmålning, croquis, fotosession, shamansk trumresa eller något annat bus.

Heartline

Några förslag på teman för möhippa eller svensexa:

linjeSamtal om sex, kärlek & relation
Hur kan du skapa bättre relationer och mer kärlek? Grundläggande tekniker, attityder och handlingar som stärker kärleken och vördnaden för livet, och allt som finns däri. Man kan även lägga in en och annan enklare övning för att illustrera det vi pratar om.

Hur kan jag njuta mycket mer av sex? Hur kan jag få starkare och längre orgasmer? Eller – om jag aldrig har fått en orgasm – hur får jag en? I ett föredrag på detta tema pratar vi om de viktigaste hindren för extas och njutning, samt hur man kan komma över dessa hinder. I detta ingår även att bredda perspektivet för vad en orgasm är, diskutera vikten av att inte jaga, och att släppa på sin prestationsångest och bara njuta i ögonblicket.

Samtalsledare: Calle eller Jennie Rehbinder (valfritt)

linjeKroppsmålning

Med mer än 30 års erfarenhet av kroppsmålning, otaliga uppdrag till företag, tidningar & tidskrifter, konstprojekt, workshops och mer därtill, kan vi erbjuda flera varianter av kroppsmålningslek:
1. att Calle målar på bruden/brudgummen, med sällskapet som publik.
2. att Calle ger instruktion, och hela gruppen målar.
3. en kombination av dem båda.
Alla varianterna funkar, men att måla i grupp kan vara roligare för alla inblandade.

Ansvarig: Calle Rehbinder

Du kan se massor med exempel på såväl Calles måleri som de workshops Calle håller emellanåt, i dessa bildgallerier:
Body Painting Workshops »
Calle’s Body Art »

KroppsmålninglinjeFotosession
Photo Booth
Ett gyllene tillfälle för dig att få känna på hur det kan vara att modella för nakenbilder och erotiska bilder. Jag kan skapa en fotomiljö, eller studio, inomhus eller utomhus, för bruden eller brudgummen (och kanske några fler i sällskapet) att bli fotograferade. Sen är det upp till var och en att komma överens med mig om hur, var och när bilderna får användas. Med snart 40 års erfarenhet av naket och erotik i bild, kan jag garantera fina bilder.

Fotograf: Calle Rehbinder

Se en del resultat av mitt arbete med erotiskt foto på gallerisidan Mina bilder.

linje
Tio sätt att Älska

Tio sätt att Älska är vår förklaringsmodell för hur vi människor kommunicerar kärlek på olika sätt – alla de olika kärleksspråk som vi människor använder oss av när vi möter dem vi älskar, och de vi vill ska känna sig älskade, respekterade, sedda och uppskattade.

Du får tillgång till kraftfulla verktyg för att bli mycket bättre på att både förstå och kommunicera med din omvärld, bättre på att förmedla positiv bekräftelse, bättre på att få de människor du har i din omgivning att känna sig omtyckta, älskade, sedda och respekterade.

Vi brukar hålla detta som ett föredrag kombinerat med samtal och reflektion, och det går att hålla inom en timme. Det går även att komplettera detta med några enkla övningar.

Föredragshållare: Calle Rehbinder

Läs mer om Tio sätt att Älska här! »

linjeShamansk trumresa
Res i ditt eget undermedvetna, och upptäck nya saker om dig själv!

Trumresa

Calle har hållit trumresor sedan mitten av 1990-talet, med tusentals deltagare genom åren. Dessa inre resor, enligt shamanska traditioner, verkar kanske inte relatera direkt till sex och relationer, men definitivt till personlig utveckling, egenmakt, självreflektion och introspektion, och på det sättet passar trumresorna mycket väl in i vårt helhetstänkande.

Trumresor är perfekta för möhippor och svensexor – de ger tid och rum för intensiv introspektion, liksom en stunds vila från yttre aktivitet.

Calle håller trumresa på Ängsbacka

Du kan läsa mer om Calles trumresor på sidan Ecstatic Journey.

Kursledare: Calle Rehbinder

HeartlineVad kostar det?Sedlar

Vi brukar ta från 2.500 kr. och uppåt för möhippor/svensexor, självklart beroende på vilken sorts uppdrag vi talar om, hur lång resväg, hur lång tid det kommer att ta, och eventuella omkostnader (exempelvis kroppsmålningsfärg). En fotosession med leverans av bilder efteråt kan kosta ca 3.000-4.000 kr, ett kortare föredrag och samtal blir billigare.

Priset är alltså alltid en förhandlingsfråga från tillfälle till tillfälle.

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare