Teambuilding

I fyra år hade vi spelat ihop. Lika länge hade vi skämtat, flörtat och antytt saker. Det var jag, Cecilia, Frida och Johny och vi hade ett band ihop. Band och band, det var faktiskt en stråkkvartett, och vi spelade mycket i seriösa sammanhang där det gällde att hålla stilen. Men vi var alla ganska gladlynta av oss och älskade att skämta om sex. Det hade byggts upp en laddning mellan oss, som jag aldrig i livet kunde föreställa mig någonsin skulle få sin utlösning. Men livet är nu en gång för alla beskaffat så att vi inte vet ett skit om det.

Den kvällen hade vi spelat i en kammarmusikförening, konserten hade gått strålande och vårt humör var på topp. Våra sexuella anspelningar och utmanade kroppsspråk mot varandra visste ingen ände. Vi hade bestämt tidigare att vi skulle hem till Johny och äta middag, den skämtsamma planen var att han skulle laga mat åt oss endast iklädd kockmössa, medan vi beredvilligt servade honom med allt han kunde önska…

Nu backade han naturligtvis på detta när det väl kom till kritan, men ingen sörjde det. Vi började kvällen med gigantiska gin och tonic, som steg oss direkt åt huvudet och knappast bidrog till att göra oss blygare. Maten var italiensk och jävligt sexig och den sköljdes ner med massor av vin. Vissa kvällar är magiska, allt är bara så perfekt och man njuter varje sekund av att finnas till och vara med de människor man verkligen gillar.

Efter huvudrätten var vi så mätta att ingen orkade äta dessert. Istället föreslog Cecilia att vi skulle spela några låtar. Och att den som spelade falskt skulle klä av sig ett plagg. Man spelar inte rent när man är berusad. Men ingen opponerade sig mot förslaget, istället möttes det av stor entusiasm och vi tog fram våra fioler och Johny sin cello. Vi trakasserade honom för den stora orättvisan i att han hade ett instrument som han kunde gömma sig bakom, och han svarade elakt att vi fick väl se till att spela rent då.

Vi började på ett stycke av Mozart och jag lovar er, det tog inte lång stund förrän Frida klämde i med en jävligt falsk ton, det lät som hon slant med hela handen. Plötsligt skulle det visa sig om vi tänkte följa reglerna vi nyss satt upp. Frida tvekade inte en sekund utan tog av sig sina strumpor. Jag märkte att jag hajade till, vad var nu detta, det som alltid varit lek och skämt, skulle det bli allvar? Den tveksamhet jag kände fick det att börja ila i underlivet. Och att hon, Frida, som alltid varit så prydlig och korrekt, inte stoppade. Det överrumplade mig och jag bestämde mig för att leka med.

Det dröjde inte länge förrän det var min tur att börja klä av mig, alkohol har en förödande effekt på fiolspel. Jag hade bara en kjol och en top på mig, varken bh eller trosor, jag gillade att gå så och det var varmt ute. Jag valde att ta av topen. Det blev ganska tyst i rummet, leken blev allvarlig så snabbt när jag plötsligt satt där med fiolen under hakan och under den mina mjuka bröst med styvnade bröstvårtor.Johny blev märkbart generad, eller var det mest spelad finkänslighet, och jag tror att det var i den stunden som det avgjordes hur fortsättningen skulle bli, att det var slut med antydningar och dags för verkstad.

Plaggen åkte av ett efter ett, ingen kunde spela ordentligt längre, vi var alla så dämpade och uppenbart kåta. Att se mina vänner och kollegor så här, med halvöppna munnar och allvarlig min, att se deras kroppar blottas mer och mer, Cecilias yppiga bröst som jag ofta sett på väg att tränga ut ur hennes blusar gungade nu härligt under hennes fiol, jag kunde knappt slita blicken från dom, Fridas fasta kropp avslöjade en tatuering vid sidan av ryggslutet. Hur hade jag kunnat missa den, jag kunde aldrig tänka mig att hon skulle tatuera sig. Och Johny, han visade sig vara den blygaste av oss, alla plagg utom kalsongerna hade åkt och han såg ut att vilja gömma sig bakom cellon för alltid.

Jag ville se hans kuk, den hade jag fantiserat om många gånger. Jag reste mig, fortfarande spelande, och gick och ställde mig bakom honom. Jag tittade ner mellan benen på honom, och det jag fick se fick mig att flämta till. Hans lem var grandios, den stack upp långt ovanför linningen på kalsongerna och jag så hans blottade ollon skina av hans kåthet. Jag lutade sakta mig mot honom, tryckte min fitta mot hans rygg, gned lite, han kastade huvudet bakåt mot mitt bröst och stönade, ja, och rent spelade han inte precis.

Jag tog tag i hans cello och la den på golvet, sa åt honom att ställa sig upp, hans stånd gjorde min röst grötig, helst av allt hade jag velat trycka ner honom på golvet och sjunka ner över den där obscena pålen. Men leken hade precis börjat, ingen anledning att stressa. Jag tittade på de andra, så jävla vackra de var, som huldror i sin nakenhet och med sina instrument, och så oerhört kåta. Att dela den känslan med andra, öppet, var nåt nytt för mig.

Jag ställde mig bakom Johny igen, drog ner kalsongerna över rumpan och tryckte mig mot den, jag lekte med hans kuk med kalsongerna, lät linningen glida upp och ner längs den, han stönade ljudligt. Hans ljuvliga lem ryckte och jag var så sugen på den. Med ett ryck drog jag ner kalsongerna och medan jag hjälpte honom av få bort dem från fötterna pressade jag mitt ansikte in mellan hans lår och slickade därifrån och upp längs hans ena skinka. Han sträckte bak sina händer och slet tag i mitt hår, vände sig om och drog mig sakta upp i stående, hans ena hand runt kuken, han riktade den mot mig och den smekte min mage. Jag blundade och stönade, samtidigt undrade jag vad som höll på att hända egentligen, skulle jag knulla min kollega här framför de andra? Och vaddå, skulle dom bara titta på? Jag knuffade bort Johny och gick och la mig på soffan, med uppdragna ben började jag smeka mina bröst och min fitta, samtidigt som jag tittade på de andra för att se vem som tog nästa initiativ.

Det var Frida, hon hade börjat onanera vid åsynen av Johny och mig och nu kom hon bort till mig med bestämda steg. Hennes blick var halvsluten och jag såg att hon inte kunde bärga sig. Hon grep tag i mina ben, drog ner fötterna på golvet och särade mina lår och sen kastade hon sig över mig. Herregud, viskade hon, herrejävlar, tänkte jag, min kvartettkollegas tunga är i min fitta, suger på min klitoris, tanken hade räckt för att göra mig galen men nu, med hennes giriga varma mun och tunga överallt på mig och i mig försvann jag bort i ett töcken.

Jag kom tillbaka när hon plötsligt slutade slicka, jag öppnade ögonen och såg att Johny hade gått ner på knä bakom henne, (jotack, den åsynen kan ju inte ha varit så lätt att stå emot) och trängt in en bit i henne. Frida stönade och kved, det verkade som om det gjorde ont, jag tänkte att hon kan inte ta emot hela honom, men han verkar försiktig, hur fan han nu lyckas med det i hans tillstånd. Han smekte hennes rygg och skinkor och plötsligt smiskade han henne lätt. Jag såg hennes ögon rulla, men trots extasen hon befann sig i böjde hon sig åter ner för att fortsätta slicka och bita min fitta. Båda mina händer höll om hennes huvud och jag förde det i en obönhörligt långsam takt fram och tillbaka, jag märkte att Johny hakade på rytmen där bakom där han kämpade med sin lust att tränga djupt djupt in i henne.

Då kommer Cecilia, vad hon hade gjort dittills visste jag inte, men hon verkade ha förberett sig på att ge sig in i leken. Hon gick fram till oss, ställde sig vid mig så att hennes bröst var i höjd med min mun, jag begravde mitt ansikte där, strök mig mot hennes underbara behag, slickade hårt och lekte kring bröstvårtan. Hon smekte sina bröst själv samtidigt som jag fick njuta av dom, jag släppte taget om Fridas hår med den ena handen och fumlade mig fram till insidan på Cecilias lår, en tjock saft rann längs hennes ben och när jag snuddade där vacklade hon till. Jag längtade efter att få ha min hand i någon annans fitta än min egen och förde ganska burdust upp två fingrar i hennes pulserande springa. Blygdläpparna var svullna och hala som av tvål. Mina fingrar sökte sig upp på insidan, letande efter den punkt som jag ibland fann hos mig själv, jag kände något ojämt och tryckte till lite.

Cecilia skrek, jag höll kvar trycket, och samtidigt såg jag att Johny slickade på sitt långfinger och resolut förde in det i anus på Cecilia och hennes ljud blev ännu starkare, hon skakade på huvudet fram och tillbaka och var bortom all kontroll. Då hände det fantastiska när vi alla föll in i samma rytm, Frida slickade min fitta medan jag höll en hand om hennes huvud, Johny stötte så försiktigt han förmådde in i Frida och med långfingret penetrerade han Cecilias anus, jag rörde mitt underliv mor Frida samtidigt som jag med två fingrar stötte långt in i Cecilias fitta och slickade hennes fantastiska bröst, och Cecilia, ja, hon grep om mitt hår och om min hand som var inne i henne, hon förde in två av sina fingrar, så tillsammans onanerade vi henne och det var fantastiskt och hela scenariot böljade fram och tillbaka i samma rytm.

Takten ökade, ljuden från oss alla blev allt häftigare och snart hörde jag både Cecilia och Frida skrika. När orgasmen kom för Frida slutade hon slicka mig och på samma gång som hennes kropp böjdes i en båge och jag såg hennes extatiska njutning precis framför mig, kände jag en frustration över att inte få mer. Cecilia tryckte min hand djupare in i henne, det rymdes mer än jag trodde, hon höll mig hårt, nästan så att det värkte i mina fingrar och därinne kände jag hennes slidmuskler dra ihop sig, gång på gång, hennes huvud var kastat bakåt och munnen vidöppen, hennes läte dovt och djuriskt.

Deras orgasmer klingade av och Johny och jag såg på varandra, han drog sig ur Cecilia, som fallit ihop på golvet, tog ett steg mot mig och tog tag i min hand. Han ryckte upp mig ur soffan, jag var kåt så jag vinglade, nu skulle jag ha hans kuk, och jag behövde en sån som hans för att fyllas. Han drog mig efter sig mot diskbänken, väl där lyfte han resolut upp mig, han var stark och lång och diskbänkens höjd skulle bli perfekt.

Vi skulle bara vänta lite, jag hade blivit slickad men ville ha lite till, jag drog upp båda benen och satte fötterna på bänken, blottande min svullna fitta. Han strök med tummen hårt över min öppning, sen tog han båda och lät dem glida in i mig samtidigt som han tryckte mot sidorna och lät tungan fladdra över klitoris. Jag rörde mitt underliv i cirklar, jag var långt borta, jag hörde honom stöna att han inte klarade mer av detta nu.

OK, jag ska ta hela dig, kom nu, ta det inte lugnt, svarade jag och ögonblicket därpå kom han in i mig med full kraft. Jag kastade mina ben runt hans stjärt och vid hans nästa stöt tryckte jag honom mot mig så hårt jag kunde. Kuken var grov och lång och tog fullständigt andan ur mig, och jag visste av tidigare erfarenhet att gränsen mellan fullkomlig njutning och outhärdlig smärta var hårfin, och jag visste också att jag nu hela tiden befann mig på rätt sida om den gränsen.

Vi var så nära båda två, det dröjde kanske tio stötar innan vi båda höll på att sprängas av orgasmer som gick utöver det vi tidigare upplevt. Det var som om dom aldrig ville ebba ut, men tillslut slaknade våra kroppar. Johnys kuk var stor även efteråt och jag kände mig alldeles tom när han drog sig ur mig. Han hjälpte mig ner från bänken och jag sjönk ner på en stol, han likaså. Där satt vi, utpumpade, överrumplade över det som skett, lyckliga, vi såg på varandra, på Cecilia och Frida och sen brast vi alla ut i ett enormt asgarv.

Vi hade Tiramisu till dessert och den intog vi från varandras kroppar.

Vi har aldrig upprepat de här aktiviteterna men de hade en klart teambuildande effekt…

Vi har aldrig spelat så bra ihop som nu.

 

© Åsa T. 2004

Tillbaka till Noveller av gästartister »

Heartline