Communities, klubbar, sociala nätverk

sidotoppbanner länksidor
Det har alltid funnits klubbar och nätverk, men Internet är onekligen det bästa som någonsin har hänt för socialt nätverkande, inte minst för de som söker sig till subkulturer.

Heartline
Allt om dejting
En hemsida med tips om dejting, länkar till dejtingsajter m.m.
smapunktlinje_584
BodyContact
En av Sveriges mer populära communities för sexkontakter, även kallat ”BC”.smapunktlinje_584
Club Adam & Eva
En swingersklubb i Norrköping som enligt egen utsago vänder sig till alla som är frigjorda sexuellt och intresserade av att träffa likasinnade för sköna stunder – en medlemsklubb som välkomnar par, tjejer och killar från hela landet som medlemmar. smapunktlinje_584
Club Sade
Vänder sig till dig som bor i Stockholmsområdet och tycker om BDSM, fester med glada människor i vackra kläder, i allt från naket till läder och gummi.smapunktlinje_584
Darklife
Darklife är en partyklubb i Örebro för människor med öppet sinne och inriktning fetisch, trans, BDSM och liknande. Alla är välkomna, oavsett sexuell läggning!
smapunktlinje_584
Darkside
Ett community, en träffpunkt och en resurssajt för den svenska BDSM- och fetischscenen med relaterade intresseområden.smapunktlinje_584
Datedirekt.se
En svensk dejtingsajt som är gratis att vara medlem på.
smapunktlinje_584
Dekadance
En queer kulturförening som främst riktar sig till unga vuxna (18 – 130 år men unga i sinnet) som är intresserade av fetischism, ”kinky sex”, exhibitionism och kreativitet, som tycker om att släppa hämningarna, festa loss och dansa till elektronisk musik. Föreningen verkar genom klubbkvällar med olika performances och konstutställningar samt genom kurser och annat som kan kopplas till en öppensinnad livsstil.
smapunktlinje_584
Fun4Two
En par- och swingersklubb i Holland. Ett intressant exempel på hur stort, glassigt och lyxigt det kan bli i en klubb med väldigt många medlemmar – i ett land med många sexintresserade människor…
smapunktlinje_584
Klubb6.se
Klubb6 är en gratis online-community med erotisk prägel. Du kan skapa din egen profil med presentation, gästbok, bilder, videoklipp, noveller och mycket annat. Du kan även bläddra bland andra medlemmar, titta och rösta på bilder, chatta, skriva meddelanden och umgås. På klubb6 är alla sorters människor välkommna, helt oberoende vilken sexuell läggning man har eller vad man tänder på.
smapunktlinje_584
NudistFriends
En STOR kontakt- och dejtingsajt för nudister/naturister över hela världen.smapunktlinje_584
Onanera.se
Ett forum med fokus på onani.
smapunktlinje_584
Par i Hjärter
En parklubb som har egna lokaler i Solna, och som arrangerar träffar ett par kvällar i veckan.
smapunktlinje_584
Paradiseswings Eskilstuna
En swingersklubb i Eskilstuna, som välkomnar både par och singlar, och lägger tonvikt på det sociala med trevligt umgänge, bastu, mingel och middagar.
smapunktlinje_584
Svenska Swingers
En kontaktförmedling på nätet för swingers. Svenska Swingers är en sammanslutning av sexintresserade par och singlar som har funnits sen slutet av 90-talet. Svenska Swingers finns i hela landet, och har sin hemsida som gemensam samlingspunkt.
Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare