– Jag har rakat mig, säger du…

Gud vad jag älskar lata söndagar! Av veckans alla dagar känns ingen så berättigad för att bara lata sig! Jag sitter framför TV:n och slötittar på någon amerikansk komedi. Balkongdörren står på vid gavel så en sval bris drar genom rummet. Du står i duschen och har varit borta i över en halvtimme nu. Jag vet nog vad du gör, hur mycket du älskar dina långa duschar och vad du gör med duschslangen…

I vanliga fall skulle jag ha gjort dig sällskap, jag vet hur mycket du tycker om när jag stående tar dig bakifrån samtidigt som du masserar dig själv med vattenstrålen. Men idag är jag för slö, jag är nöjd med att sitta här framför TV:n.

Efter en stund kommer du ut. Du är klädd i din alldeles för stora morgonrock. Du är blöt i håret så det hänger strippigt över ditt ansikte och axlar. Du har något vilt uttryck i ögonen när du går förbi, du tittar ner i golvet och svävar drömmande över golvet. Du sätter dig bredvid mig och tar min hand.

– Jag har rakat mig, säger du.

– Vill du se…?

– Mmmh, svarar jag, utan större intresse, det är ju kul på TV:n.

Du sätter upp fötterna i soffan med benen brett isär så att morgonrocken faller åt sidorna. Du tittar lustfyllt ned på ditt eget sköte och smeker lätt längs kanterna av skåran. Du har lämnat en liten tofs, precis som jag tycker om det.

– Jag är jättevåt, vill du känna?

Utan att vänta tar du min hand och trycker ned den i ditt sköte. Då vaknar jag ur dvalan. Det känns som din lilla mus skall brinna upp! Den är varm, svullen, mjuk och härligt våt. Jag drar fingret i sidled över skåran så att de spända läpparna sprätter upp för varje drag. Du ger ifrån dig ett gillande ljud så jag börjar istället dra fingret i skåran. Du är helt genomblöt! Mitt finger glider på dina safter och det smackar lätt när min fingertopp försvinner in mellan dina läppar. Med hela mitt pekfinger drar jag upp och ned för att komma åt alla ställen du tycker om.

– Mmmm, stoppa in ett finger i mig, suckar du med slutna ögon.

Villig att göra dig till lags kröker jag fingret och börjar försiktigt tränga in i ditt spända inre. Du rättar till din ställning, skjuter ut ditt sköte för att bättre möta mitt finger. I långsamma drag gör jag en kom-hit-rörelse med fingret för att komma åt de främre delarna, precis som jag vet att du tycker om. Du suckar tungt, böjer dig bakåt så att morgonrocken glider isär ännu mer och blottar dina vackra bröst. Du böjer dig bakåt, mot ryggstödet så dina bröst spänns, du älskar att reta mig på detta vis. Jag ser ner över din vackra, spända kropp, ser hur mitt finger försvinner in i ditt vackra sköte. Den synen och tanken på vad du gjorde i duschen för att bli så här het hetsar mig och mina shorts börjar bli trånga.

Du läser mina tankar och böjer dig plötsligt ned i mitt knä. Lirkar lite med gylfen och fiskar till slut ut min hårda. Ivrigt slukar du den och börjar suga mig som bara du kan. Du sträcker ut dig i soffan, din vackra brunbrända kropp i kontrast mot den gula morgonrocken. Du särar brett på benen så att jag skall komma åt ordentligt. Din kropp är fortfarande varm från duschen och känns så skön mot min arm. Du runkar mig med långa drag samtidigt som du leker med spända läppar över ollonkanten, precis på det sätt som är skönast för mig.

Snart börjar rummet snurra för mig. Att se ditt huvud fara upp och ned, kylan från ditt blöta hår på magen, din flämtande andhämtning, kramandet kring mitt finger – allt detta driver mig till vansinne. Du märker min upphetsning, min hand rör sig fortare och fortare mot ditt smaskande sköte. Jag stoppar in två fingrar i dig, takten blir oregelbunden, jag stönar högt. Du vill inte att det skall vara slut än.

Under din våta lugg tittar du upp på mig. Jag är böjd bakåt med slutna ögon, munnen är halvöppen, mitt i en flämtning. Du tittar ned på min hårda kuk. Du klämmer till runt roten och ser det blåaktiga, svällda ollonet glänsa av din saliv. Skaftet känns som stammen på ett träd, hårt, mjukt men underbart räfflat.

Du överraskar mig med att sätta dig upp. Ställer dig på huk över mitt knä. Hungrigt tar du tag i skaftet och börjar styra den rätt. Vi ger bägge ifrån oss en djup flämtning när du tungt sjunker ned, ända in, så djupt att vi återigen blir en.

Med dina armar runt min nacke börjar du rida mig. Långa, testande drag. Jag känner hur jag spänner ut dig, känner krökningen inne i dig och hur skaftet dras mot en skarp, mjuk kant varje gång. Du går så långt upp att ollonet glider ut, men fortfarande befinner sig mellan dina varma läppar. Med korta, snabba rörelser för du ollonet in och ut, precis så att kanten retar din ingång. Bägge två stönar högt, detta är detta bästa som finns, du känner hur jag spänner kroppen, hur ollonet bara växer och växer av din sugande massage. Snart vill du ha mer och slår hårt ned i mitt knä, sedan hela vägen upp igen. Takten ökar och rummet börjar snurra igen.

Jag ser inte ditt ansikte. Du böjer dig ned, ser på min hårda mage, krullet vid roten och min långa, hårda kuk som försvinner in i dig för varje stöt. Ditt blöta hår hänger i strimmor över ditt ansikte, jag ser bara din öppna mun, de vackra läpparna och hur du fuktar dem med din tunga. Morgonrocken skuggar mycket av din kropp, men dina vackra bröst gungar i takt med dina rörelser. Jag ser ned mellan dina ben, på din underbara mus. På de vackra, svullna, röda läpparna som tycks suga in min kuk. Den är böjd framåt så friktionen blir optimal för oss bägge, du kan känna hur hård du gjort mig varje gång du glider ner.

Du börjar bli trött i benen, de börjar skaka. Men du slutar inte, ivrigt fortsätter du i samma höga takt. Jag hör hur du stönar av upphetsning och smärta från dina krampande vader. Jag ser din mun förvridas i smärta, hur du gnisslar tänder men ändå fortsätter. Snart börjar du småskrika, dina rörelser blir oregelbundna, du trycker ditt huvud mott mitt och gör bara korta, snabba rörelser. I ett utdraget gnyende stelnar du till, krampar kring min kuk, gungar bara lätt upp och ned, jag känner hur du skakar i hela kroppen när orgasmens underbara värme drar genom dig.

Än skall det inte vara slut för dig tänker jag och tar tag runt dina skinkor och lyfter dig. Med spjärn mot soffan och golvet börjar jag stöta in i dig i ett våldsamt tempo. Först verkar du inte förstå vad som händer men snart sjunker ned med ditt huvud mot min axel och ditt grep runt min nacke hårdnar. Flämtande viskar du i mitt öra hur skönt det är och jag måste fortsätta, fortsätta, fortsätta. Ansträngningen är nästan övermänsklig men jag kämpar på, biter dig lätt i axeln, flåsar genom sammanbitna tänder mot din nacke. För varje stöt tror jag att det skall gå för mig, men jag måste hålla ut! Tack och lov går det snabbt för dig igen, du skriker ut din orgasm i mitt öra medans jag fortsätter att pumpa dig. Snart reser jag dig upp i sittande ställning, drar mig ur dig och fattar ett hårt grepp runt kuken. Med några snabba drag går det för mig också, du ser ned på mig, spänd i kramper, hur jag runkar mig själv. I ett halvkvävt skrik känner jag den underbara känslan när sperman kommer rusande genom skaftet, hur den sprutar ut i en lång stråle över mitt svettiga bröst.

Det tar en stund för mig att komma till sans, helt utmattad tittar jag upp på dig där du sitter grensle över mig. Du är så vacker när hela din kropp hävs av din andhämtning, morgonrocken är öppen så jag ser hela din nakna skönhet. Ditt finger leker med lite sperma som råkade skvätta på ditt bröst. I ler åt varandra, vi är bäst!

Hand i hand går vi in i duschen. Du har gjort mig så upphetsad att jag slickar dig under den varma duschstrålen och ger dig ytterligare en orgasm med ett finger långt uppe i dig. Kvällen har bara börjat…

 

Fredrik A.

Tillbaka till Noveller av gästartister »

Heartline