Kärleksbrev

Cirkus Eros Kärleksbrev

nyhetsbrev_screenshotOm du vill ha kontinuerlig information om våra kurser, festivaler och andra aktiviteter, samt även uppdateringar på hemsidan (nya bilder, artiklar och annat), så kan du med fördel prenumerera på våra kärleksbrev.

Vi kallar våra nyhetsbrev ”Cirkus Eros Kärleksbrev”, eftersom vårt fokus är just kärlek.

Heartline
Här kan du beställa våra kärleksbrev!

Skriv in ditt namn och e-postadress här nedan, så får du våra kärleksbrev.
När det är klart kommer du att få ett e-brev med en länk till en annan sida där du bekräftar att du vill prenumerera på våra kärleksbrev.
Detta för att skydda dig från spam och oönskad e-post.


linje
Vad för slags info får jag i kärleksbreven?

Uppdateringar – när Cirkus Eros blir uppdaterad med nya bildgallerier, artiklar, noveller och annat, så får du veta det i våra nyhetsbrev.

Kurser – närhelst vi har nya kurser och kursdatum, eller andra roliga händelser som vi medverkar i – festivaler, media eller liknande, och annat nytt som händer i vårt erotiska universum…

Efterlysningar – ibland efterlyser vi, för egen räkning eller för andra som kontaktat oss, personer som tycker att det är roligt att vara med på mediajippon, konstnärliga evenemang eller annat som det behövs folk till. Det kan handla om att bli fotograferad, filmad eller intervjuad för TV eller tidningar, eller något helt annat. Så om du vill vara med om ovanliga upplevelser, så gives det en hel del möjligheter till det.

OBS! Vi spammar inte din brevlåda – våra nyhetsbrev kommer inte ut särskilt ofta. Och du kan förstås lätt avbeställa nyhetsbreven när du vill.

linje
Särskilda önskemål:

Om du vill ha specifik information, om t.ex. bara en viss kurs, eller om något annat som du har ett särskilt intresse för, så kan du berätta det för oss i ett separat e-brev till info@cirkuseros.nu.
Då kan vi lägga in din adress i en utskickskategori som passar just dig.

linje
Arkiv:

Om du vill läsa äldre kärleksbrev, så har vi nu också ett arkiv för det.
Det heter kort och gott Kärleksbrev – arkiv.

linje
Ändringar:

Om du redan får våra kärleksbrev, men vill ändra din e-postadress, så är det bäst att du meddelar oss direkt, i ett e-brev till info@cirkuseros.nu.

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare