Vildhonung och mjölk

Du smakar honung mot min tunga. Jag slickar dig omsorgsfullt och hela du är en smakupplevelse, den lena, varma vildhonungen. Sältan. Mjölken som du så frikostigt ger mig, så mycket jag vill ha, tills varje droppe är slut. Aldrig vill jag äta eller dricka något annat, bara dig, jag vill ta in allt i mig, uppleva dig med alla sinnen.

Du är hård, ligger utsträckt på vita lakan. Du vilar huvudet mot armarna och låter mig göra som jag vill med dig. Kuken glänser av honungsdroppar, ett gyllene spår som sträcker sig över din mage, cirklar sig över ditt bröst och tecknar spiraler hela vägen ner till dina sköna lår. Jag slickar på mina fingrar som blivit kladdiga av att teckna på dig. Jag börjar med pekfingret, slickar omsorgsfullt, suger in fingertoppen och leker med tungan. Suger. Det ger mersmak, jag vill ha dig i min mun. Jag grenslar dig, men utan att vidröra din resta kuk med fittan. Jag böjer mig över dig och med sugande kyssar tvättar jag dig ren, retar din hud och nafsar ibland. Håren reser sig på dina armar, kanske på grund av mina läppars vidröring. Kanske på grund av den varma saliven mot den svala luften. Du ligger fortfarande stilla, men jag hör på din andhämtning att det kräver koncentration, du håller andan. Solen tränger igenom den molniga himlen, och när dom varma strålarna letar sig in i vårt rum, till vår säng, glöder du. Det är vackert.

När jag har kysst min väg ner till kuken lyfter du på huvudet och ser på mig. Du stöder dig på dina armar, och det finns en hetta i din blick som inte går att ta miste på. Jag värmer upp ollonet med min andedräkt, sträcker ut tungan och nästan vidrör, men bara nästan. Med tungspetsen slickar jag äntligen undersidan, låter nästan kuken glida in en bit in i munnen, innan jag fortsätter med att slickande leka med ollonet. Jag fortsätter ner längs hela skaftet och upp igen, kuken smakar sött av all honung som jag ivrigt slickar i mig, och du drar häftigt efter andan när jag sluter läpparna runt ollonet. Din kuk är hård, men len, den fyller min mun när jag suger av dig. Jag håller ett fast grepp om roten, smeker dig i samma takt som jag suger. Hela tiden ser jag dig i ögonen, din blick är fokuserad på mig, men ändå frånvarande. Du glider bort i njutningen, men innan du kommer släpper jag taget om kuken. Inte än.

Istället kryper jag upp igen, sätter mig över dig och låter ollonet glida in i springan, in mellan läpparna. Jag är våt, och det går lätt, men jag stannar där. Vi håller båda andan, njuter av ögonblicket som nästan är smärtsamt skönt, och när jag till slut sätter mig helt, tar in hela kuken i mig, flämtar vi båda upphetsat. Jag rider dig i cirklande rörelser, runt med höfterna, upp och ner. Jag gnider mig mot dig, stönar, vill ha dig mer och mer, längre in, jag vill ha dig så nära du kan komma. Du reser dig upp, omfamnar mig och vräker omkull mig. Kuken glider ur, och du särar på mina ben. Vi är båda kladdiga av honungen, och när du kysser min fitta, hånglar med den, är det inte bara smaken av mig du känner, utan även smaken av honung. Med vana fingrar särar du på hudvecken, och suger in den ljusrosa pärlan i din mun. Jag lyfter upp min fitta mot dig, skälver, stönar, flämtar och kommer i en utdragen, pulserande orgasm.

Jag drar upp benen och ligger helt öppen för dig, helt särad och våt. Fittan är svullen, jag lägger armarna runt mina ben och särar på blygdläpparna med fingrarna. Din spända kuk glider in utan problem, hela vägen in. Du tar tag i mina ben, i knävecken och stöder dig mot mig, tar mig stående på dina knän. Du knullar mig långsamt, men hårt, en liten stund, innan du ökar på takten. Varje gång kuken slår i botten svindlar det för mina ögon, men jag fokuserar och håller kvar din blick. Jag vill se in i dina ögon när du sprutar. Du är nära nu, jag vet det, jag hör det på din stötiga andhämtning, känner det på dina rörelser, och när du slutligen drar ut kuken för att ge mig din sats reser jag mig upp på underarmarna för att ta dig i munnen. Du drar några tag med handen, kuken är glansig av fittsaft. Ollonet ligger mot min tunga, jag håller en hand kupad runt din pung och känner hur det rycker när du sprutar min mun full av sperma. Dina stönanden avtar och du drar bort kuken från mig.

Jag slickar mig om munnen för att fånga upp dom vita dropparna som kom utanför.

© Alice C 2008

Tillbaka till Noveller av gästartister »

Heartline