Sex och naket i sommarvärmen

alskog_ulvsjon

Sommar. Ett härligt ord, inte sant?

För mig är det framför allt en sak som skiljer sommaren markant från övriga årstider, och det är hur mycket kläder jag har på mig. På sommaren jobbar jag oftast som vanligt, men jag tar det lite lugnare, och försöker att komma ut mer. Jag cyklar eller går gärna, istället för att ta bilen eller tunnelbanan – i alla fall kortare sträckor. Och så vill jag ju helst kunna njuta av några av sommarens finaste glädjeämnen – att sola, bada, och promenera runt naken i naturen. Det gör jag med stor förtjusning.

Jag är inte alltid så förtjust i nudistbadstränder, även om de som regel är väldigt mycket trevligare än stränder där alla har badkläder – det är skönare att hitta en mer obebodd strand vid en sjö, vilken som helst, och bada näck där, mer ostörd.
Sen kan man gå runt naken bland träden och klipporna, och bara njuta av vädrets goda makter när de smeker min sinnliga kropp.

calle_ulvsjon

Jag knallar ibland runt näck hela dagarna. För det mesta innebär ju även utetemperaturen att det är varmare inomhus också, och eftersom jag är egen företagare och har kontoret hemma, så kan jag kliva upp ur sängen på morgonen, och bara strunta i att klä på mig. Det har hänt att jag inte har haft ett plagg på mig på hela dagen. Så befriande skönt! Att äta frukost med min älskade, vara nakna med varandra, är synnerligen romantiskt, och kan förstås lätt inspirera till erotiska små lekar och äventyr.

Tyvärr måste jag ju klä på mig så fort jag sticker ut näsan genom dörren – men då kan jag ju alltid hasta iväg till någon trevlig liten sjö, ta av mig kläderna igen och bara njuuuuta av solens värmande strålar, vind och svalkande vatten mot min nakna kropp…

calle_jenne_trad_x3

Ett av sommarens allra finaste glädjeämnen är dock sex. Utomhus. När det är soligt och varmt passar jag och min härliga kvinna på att så ofta som möjligt älska utomhus i naturen. Det är sannerligen bland det härligaste vi kan ägna oss åt här i livet. Att ta med sig en filt och ett par handdukar, kanske lite picknickmat, hitta en trevlig liten sjö någonstans med väldigt få andra människor i närheten – och sen vandra runt nakna tillsammans, bada och älska hett – på filten, mot ett träd, i strandkanten… Det är livet när det är som bäst!

Vill vi sen utveckla temat kan vi alltid ta med oss en kamera (med fördröjning och självutlösarfunktion) och ett stativ, och så kan vi ta sexiga bilder på oss själva i erotiska situationer. Det är inte bara sexigt och skönt – det är också väldigt roligt!

doppar_foten

En annan populär aktivitet i ett sommarvarmt Sverige är förstås att älska med varandra i situationer där man kan bli ”upptäckt”, sedd av förbipasserande. Det kan vara väldigt spännande. Om man är på en lite mer befolkad strand, eller annan plats i naturen, där det är högst troligt att en och annan kan komma att promenera förbi, så kan det bli väldigt upphetsande att älska. Bara vetskapen om att någon kan komma att se vad man sysslar med kan göra det dubbelt så erotiskt och läckert!

Ha det underbart i sommarsolen!

Carl Johan Rehbinder 2002

sex_lillafrovi

Tillbaka till Artiklar • Erotik & inspiration »

Heartline