Butiker, webshopping, köp & sälj

sidotoppbanner länksidor
Sexleksaker, sexiga kläder och annat som finns att köpa kan du med stor sannolikhet hitta i flera av dessa butiker jag länkar till. De flesta är nätbutiker, men somliga har även fysiska butiker som man kan besöka, om du vill känna på grejerna innan du köper.

Heartline
The Adult Toy Shoppe
En amerikansk, mycket välsorterad, erotisk nätbutik.
smapunktlinje_584
Afrodites Apotek
Sexterapeuten Ylva Franzén har haft ett antal butiker genom åren. Numera är även butiken på Katarina Bangata stängd, men handeln sköts numera via Internet. Ylva har även hållit onanikurser för kvinnor, njutningskurser för par, samt kurser för män i hur man ger sin kvinna största möjliga njutning. Numera rekommenderar hon hågade kursdeltagare vidare till andra kursledare – däribland oss. Ylva var kanske den viktigaste inspirationskällan för oss att börja hålla kurser – inte minst eftersom hon uppmuntrade mig och sin man Åke att hålla en manskurs tillsammans, hösten 2003.
smapunktlinje_584
AROMA creative AB
En svensk sida där du kan hitta ljuvliga eteriska oljor, aromaterapeutiska massage- och badoljor, vackra aromalampor och stenar och alla ”vitaminer för själen” – Dr Bachs blomessenser. De har verkligen tänkt på erotiska nöjen, och har flera fantastiska, ljuvligt doftande eteriska oljor för sinnlig massage! Rekommenderas varmt!
smapunktlinje_584
aSS – a Swiss Slip
Sexiga bikinis och underkläder – ofta av extremt minimalistisk natur. Vad gäller just damunderkläder kan man ofta säga att ”less is more” – och det gäller verkligen deras modeller. Det finns också en gallerisida med bilder av deras bikinimodeller.
smapunktlinje_584
Babeland
Babeland är egentligen en butik i Seattle, sedermera med tre filialer i New York City (SoHo, Lower East Side och Brooklyn – butiken på Lower East Side har vi besökt när vi var i New York), så denna länk borde väl ligga under kategorin butiker, webbshopping m.m. – men denna hemsida innehåller så enormt mycket annat, som t.ex. goda råd om sexliv, bildgallerier, artiklar m.m.
smapunktlinje_584
the-Bikini.com
Ytterligare en baddräktstillverkare som sätter en ära i att använda så lite tyg som det bara är möjligt i sina plagg. Sexiga gallerier!
smapunktlinje_584
Chambers of Love
En mycket trevlig webbutik som framför allt fokuserar på BDSM, med stil och smak. Chambers of Love importerar och säljer produkter med egen design, och har numera även en fysisk butik i Stockholm, Drottninggatan 71 D, i klädbutiken CUM’s källarvåning, Stockholm. Jag har själv handlat en hel del grejer från Chambers of Love – allt från piskor till en måttbeställd läderkilt. Fina och prisvärda grejer.
smapunktlinje_584
Clitoria Cream – Female Orgasm Enhancement
En hemsida som enligt egen utsago saluför en orgasmförstärkande kräm för kvinnor. Denna sida innehåller även mycket information om kvinnors anatomi och andra fakta om hur man kan förbättra sitt kärleksliv och sin sexteknik.
smapunktlinje_584
Dream Collection
Dream Collection är en svensk erotikbutik på nätet med massor av fina kläder, fetishprylar, sexleksaker m.m. Den görs av kvinnor främst för kvinnor – men det finns även lite läckra underkläder för män. Kanske något för damerna att ge i julklapp till sina män…?
smapunktlinje_584
EdenFantasys adult toys store
En amerikansk webbutik med stort sortiment – här kan du med stor sannolikhet hitta en hel del kul som är svårare att hitta i Sverige och svenska webbutiker.
smapunktlinje_584
Erotiksmycken.se
Erotiska och sexiga smycken i silver.
smapunktlinje_584
Extreme Restraints
En av de mest välsorterade nätbutiker jag sett, specifikt för Bondage-prylar, BDSM-leksaker m.m. Grejer av läder, metall, latex – allt från ögonbindlar, huvor och handbojor till möbler, knullmaskiner & hela burar. Värt ett besök!
smapunktlinje_584
Flirt Fashion
En nätbutik för framför allt sexiga kläder – allt ifrån PVC till aftonklänningar. De har också en fysisk butik, på Drottninggatan 110 i Stockholm.
smapunktlinje_584
Giftsexy.com
En amerikansk webbutik med stort sortiment, samt en hel del bra artiklar med sexualundervisning – allt från instruktioner i fellatio till hur man använder sexleksaker.
smapunktlinje_584
G-Punkten
En erotisk butik i Varberg, som även har en välsorterad butik på nätet.
smapunktlinje_584
HETLEK
En ny välsorterad erotisk webbutik, på vilken man bl.a. kan beställa vibratorer med personlig gravyr.
smapunktlinje_584
Joyland
En verkligt seriös svensk nätbutik med bra sortiment.
smapunktlinje_584
Justine & Juliette
En fin svensk nätbutik med både ”vanliga” sexleksaker, men också ett bra sortiment av högkvalitativa BDSM-saker, samt en del trans- och queerartiklar.
smapunktlinje_584
Klubb Super 8 Video
En av de ballaste webbutikerna på nätet – Klubb Super 8 Video släpper svenska kultfilmer i alla genrer: skräckfilm, thrillers, sexploitation och experimentfilm. Här kan du hitta allt från ”Kärlekens språk” och ”Ta mej i dalen” till ”Rymdinvasion i Lappland”. Många skratt, och en hel del riktigt bra gammal porr – och dessa filmer kan nu hamna i din videohylla
smapunktlinje_584
Kondomaten.se
Köp dina kondomer på nätet.
smapunktlinje_584
Lastbryggan
Sexleksaker, underkläder, porrfilm. Jävligt stor butik. Välj och vraka.
smapunktlinje_584
LELO
När några svenska killar bestämde sig för några år sedan att starta företaget LELO, så var det en revolution – äntligen en välkonstruerad, snygg, svensk klitorisstimulator. Industridesign när det är som bäst. En exklusiv och genomtänkt manick. Riktigt bra present till en modern kvinna! Sedermera har de ökat sortimentet, och nu finns det även leksaker för män.
smapunktlinje_584
Liberator Bedroom Adventure Gear
Väldigt tjusiga möbler som är specialdesignade för sex.
smapunktlinje_584
Lovestore
På Bondegatan 6 i Stockholm (samma kvarter som Afrodites Apotek, men på andra sidan kvarteret) ligger en härlig liten butik som säljer sexleksaker och andra erotiska produkter. De rubricerar sig själva som ”Kärleksbutiken för kvinnor”, men män kan säkerligen hitta ett och annat trevligt där också. Där finns oljor och parfymer, videofilmer och böcker, rökelser, kläder och mycket annat. Värt ett besök!
smapunktlinje_584
Lustfynd
En riktigt kul sida, med prisjämförelser mellan olika butiker gällande sexprodukter av olika slag. Lustfynd hittar de billigaste alternativen!
smapunktlinje_584
Lustgården
En liten elegant och trevligt designad nätbutik främst för kvinnor, men även för män – med sexleksaker, oljor, kläder, skämtsaker, böcker och sånt. Damerna bakom sidan arrangerar även home-parties i Uppsalatrakten.
smapunktlinje_584
Lustjakt
Ett svenskt företag som på sin sajt har nätbutik och en redaktionell del med läsvärda artiklar om sex. De anordnar även Homeparty-försäljning.
Lustjakt är också en av våra affiliate-partners. Så – handla gärna av Lustjakt!
smapunktlinje_584
Miss Softie
En trist hemsida, men en väldigt bra produkt. Miss Softie är en alldeles fantastiskt bra onanileksak för män. Den verkar löjligt enkel – en slags dubbelsidig plastpåse i ett specialutvecklat plastmaterial, som man fyller med varmt vatten och preparerar med glidmedel. Men den känns förvånansvärt naturtrogen och kan ge många män väldigt sköna upplevelser, toppat med riktigt starka orgasmer. Spring och köp!
smapunktlinje_584
Mshop
Mshop hette tidigare Martinshop, och är enligt vad de själva hävdar Sveriges största sexshop. De har ett mycket stort sortiment, från sexleksaker och underkläder till oljor, piskor och mer därtill.
smapunktlinje_584
Nature Calling
Ekologiskt framställda oljor och intimkrämer m.m. för att stimulera alla sinnen.
smapunktlinje_584
Njutafilms
Svensk importör och producent av udda filmer – allt från samurajfilmer och ”artfilm” till udda porr och mycket annat kul. Har en del verkligt intressanta filmer, som t.ex. fransk 70-talsporr. Möjligen har de ingen försäljning längre, men deras filmer kan gå att hitta på andra butiker. Vi har recenserat många filmer vi har fått från SubDVD och Njutafilms. Värt ett besök!
smapunktlinje_584Oliver & Eva
En ambitiös svensk webbutik för sexleksaker. Oliver & Eva har numera också en fysisk butik i Malmö.
smapunktlinje_584Palora.se
En mycket välsorterad nätbutik, som också sägs vara Sveriges billigaste. Så vill du jämföra såväl priser som sortiment, kan detta vara ett bra ställe att börja.
Palora är också en av våra affiliate-partners. Så – handla gärna av Palora!
smapunktlinje_584
Passion Of Sweden
En för närvarande rätt typisk svensk nätbutik för sexleksaker, fast med något högre kvalitetsambibiton än genomsnittet. Bra sortiment – särskilt bör nämnas en hyfsat välsorterad avdelning speciellt inriktad till transpersoner.
smapunktlinje_584
Pistill
En mycket elegant erotisk butik på Drottninggatan i Stockholm, som också har en webbutik.
smapunktlinje_584
Sexleksak.me
En lite udda länk på denna sida som inriktar sig på butiker, eftersom denna sida INTE har försäljning av produkter – däremot en mängd recensioner av sexleksaker. Kan vara en bra sida att besöka innan du handlar, alltså.
smapunktlinje_584
Sexvaruhuset
Ett svenskt sexvaruhus på nätet med över 15 år i branschen, med ett stort sortiment av sexleksaker och annat erotiskt. Omgående leverans med diskret avsändare.
smapunktlinje_584
Sinful
En stor webbutik, enligt egen uppgift Nordens största e-handelsföretag för sexleksaker,  kläder och andra sexiga attiraljer.
smapunktlinje_584
Symbols of Swingers
Ett svenskt par driver denna hemsida, med smycken, kläder, väskor, flaggor och diverse andra produkter med en särskild symbol för att visa att man är en swinger.
smapunktlinje_584
Tantra.com
En kommersiell sajt som inriktar sig på tantrisk sex, Kama Sutra m.m. Här kan man läsa artiklar, köpa böcker och videofilmer.
smapunktlinje_584
VULVA
En parfym som helt enkelt luktar fitta. Oemotståndligt!
smapunktlinje_584
Wicked Weasel Bikinis
Ruskigt sexiga och hiskeligt minimala badkläder för kvinnor. Sevärt bildgalleri!
smapunktlinje_584
Viola Lahger
Coola korsetter!
Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare