Miss Softie

Sköna Grejer
Tillbaka till Sköna grejer »
Tillbaka till Sköna grejer • sexleksaker »
linje
Miss Softie
En fantastisk sexleksak för män!

Miss Softie

Miss Softie är ett riktigt bra onanihjälpmedel och njutningsförhöjare för män! Miss Softie är en fantastisk liten sak – först och främst för att den är så enkel, och ändå så enormt njutbar. Dessutom är den hygienisk, lättanvänd och billig.

Miss Softie är en svensk uppfinning, och sannerligen en oväntat häftig upplevelse! Man tycker kanske att fröken Höger (eller Vänster) borde räcka alldeles utmärkt för att ge en fullgod onaniupplevelse – men Miss Softie är verkligen något extra.

Glöm dyra apparater som måste tvättas, meloner och blåbärspajer, makaronpåsar och dammsugare – eller vad helst killar hittar på för att förhöja sina onaniupplevelser…
Miss Softie är enkel, prisvärd, hygienisk och otroligt skön!

Miss Softie är en oerhört enkel konstruktion, men därmed inte självklart finesslös. Mycket tid och arbete har lagts ned på att utveckla rätt plastkvalitet, rätt form m.m.

miss_softie_2Grundkonstruktionen är i all enkelhet två långsmala plastpåsar som är ihopsvetsade i sidorna. Man fyller de två behållarna med varmt vatten, knyter ihop, lägger på glidmedel – klart att använda! Miss Softie är en engångspryl, och behöver därför inte tvättas eller decinficeras. Man klipper upp den och häller ut vattnet efter användning, och slänger plasten. Enkelt och hygieniskt.

Såväl kvinnor som män som har känt med fingrarna kan intyga att den känns enormt lik en riktig fitta, Kroppsvarmt vatten, glidmedel och perfekt yta på påsen gör att den blir nästan skrämmande lik en riktig fitta runt kuken.

Själv fick jag en dunderorgasm redan första testet! Bästa onaniorgasmen jag nånsin fått, tror jag. Och inget tyder på att upplevelsen mattas efter hand. Man får förstås bortse från att man håller i en plastpåse med tryckta instruktioner, och att det kan uppstå ett lätt skvalpande ljud, alternativt prasslande, om man kör utan vatten. Ja, det går även att blåsa upp Miss Softie som en ballong, om man saknar varmt vatten. Det fungerade faktiskt oväntat bra. Man får vara extra noggrann när man knyter ihop den bara, så att den inte blir sladdrig.

Miss Softie

Nu finns den också att få i hudfärg utan tryck (efter att man har använt Miss Softie ett par gånger behöver man inte längre några tryckta instruktioner), samt i svart. Så det går att välja en favorit!

Miss Softie

Finns att köpa på Miss Softies egen hemsida. »

linje
Tillbaka till Sköna grejer »
Tillbaka till Sköna grejer • sexleksaker »
Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare