Så självklart…

Jag ligger i din famn. Du leker med en slinga av mitt hår, virar det runt ditt finger.
Vi ligger nära, jag kan känna ditt hjärta slå. Vi är nakna.
Du viskar kärleksfulla ord i mitt öra, jag fnittrar. Allt känns så självklart, det är du och jag.

Du smeker mig fjäderlätt över armen, drar försiktigt med naglarna och jag ryser.
Vi ser på varandra, drunknar i varandras ögon. Jag kysser dig försiktigt, sökande, och du besvarar mig kyss. Våra tungor spelar runt varandra, om varandra, virvlar i en hetsig dans.
Jag rullar sakta över så jag sitter gränsle över dig. Kysser dig, smeker dig. Du har händerna runt min midja, smeker min stjärt. Du drar ena handen över min rygg, låter naglarna löst rispa huden. Du vet att jag tycker om det.

Jag känner hur din kuk sakta sväller under mig, trycker mot mitt kön. Vi kysser varandra länge, vill inte sluta, aldrig någonsin. Du nafsar mig försiktigt i underläppen för att sedan kyssa mig hungrigt, om jag fick plats så skulle du sluka hela mig. Våra läppar är heta, svullna och ömma av våra underbara heta kyssar, men det är inget som berör varken dig eller mig. Inget berör oss.
Det finns bara du och jag i hela världen, hela universum.

Jag sätter mig upp för att se på dig, du är så vacker. Du ligger under mig, andas djupt, jag ser hur åtrån brinner i dina ögon, och jag vet att det är mig du vill ha. Jag kysser så ditt varma bröst, nafsar och slickar på dina bröstvårtor. Du ryser, stönar. Jag rör mig sakta nedåt, noggrann med att inte missa en millimeter med mina hungriga läppar, vill smaka på hela dig. Kysser din navel och låter sakta tungan söka sig nedåt mot ditt kön, din härliga kuk. Drar med tungan från roten ända upp till toppen av ollonet. En liten klar droppe har letat sig ur dig, slickar i mig den som en hungrig hundvalp. Smakar så gott, smakar du. Jag slickar och suger din kuk och känner hur den växer ytterligare i min mun. Jag älskar att suga din kuk. Utforskar dig med min mun, mina läppar, min tunga. Smakar och njuter.

Jag känner hur det hettar i mitt sköte. Jag ser upp på dig, du stönar och ber om mer, darrar.
Jag vet att du tycker om det. Jag älskar att se dig njuta, se hur du mister all kontroll, ger dig hän.
Det finns inget ljuvligare ljud än dina stön som härstammar ur ren njutning.

Jag vänder mig nu så att du har tillgång till min mus. Vi kan tillfredställa varandra. Du nosar försiktigt på mitt sköte, smakar. Drar med tungan över min mus, som för att kontrollera att smaken är till belåtenhet. Som en vinprovare gör med det dyraste droppar vin undersöker och smakar du på mina safter.
Jag njuter.
Du vet exakt var det är som skönast för mig, och du vet hur du ska kunna utnyttja det.
Du slickar min savande sköte med din härliga tunga, suger försiktigt på min klitoris och jag stönar dämpat med din mandom djupt inne i mitt hungriga sugande gap. Så nafsar du försiktigt på min rosenknopp och hela min kropp spänns som en fiolsträng. Så exploderar jag och skriker ut min lust. Jag kommer över ditt ansikte och du lapar i dig av mina safter som flödar likt en vårflod.

Jag tar återigen din kuk i min mun, suger, river löst med naglarna över din pung.
Du stönar av välbehag och trycker dig upp mot mig. Nafsar försiktigt i ollonet som för att visa att det är jag som bestämmer, men det går du inte med på.

Du rullar hastigt över så att jag hamnar under dig, tar fram de två sjalarna som vi har under sängen, just för detta syfte. Du tar min ena arm, knyter en av sjalarna runt min handled och fäster i sängkarmen, du upprepar samma procedur med den andra armen. Jag ryser av välbehag när jag känner det svala tunna tyget mot mina handleder.
Du kysser mig från pannan, ner mot magen och tillslut min våta längtande fitta. Du slickar och suger tills min kropp skakas av ännu en explosiv orgasm.

Då bestämmer du dig för att det är dags.
Du låter din kuk försiktigt nosa på min savande fitta, buffar försiktigt. Du låter sedan hela kuken glida in med ett stön. Du fyller hela mig och jag känner att det snart kommer att gå för mig igen.
Så börjar du röra dig inom mig, och det svartnar för ögonen, min kropp skakar och jag skriker ut ännu en härlig orgasm.
Du tar mig, hårt men ändå kärleksfullt och jag juckar emot så gott det går. Jag stönar och småskriker av njutning. Du är så underbar, din kuk fyller hela mig.
Våra svettiga glänsande kroppar rör sig mot varandra i perfekt harmoni, vi är som skapta för varandra. Vi älskar som bara vi kan. Du stönar och kysser mig med din kuk djupt inne i mig. Intensivt. Det är som dina kyssar förhöjer sensationen av att vara fylld av dig, din tunga i min mun, din kuk i min fitta.

Så kliver du plötsligt av mig, jag ber dig komma tillbaka men du har andra planer.
Med milt våld rullar du över mig på mage och kryper upp mellan min lår. Nafsar på min skinka. Kysser min svank, mina skulderblad, min nacke. Så trycker du dig mot mig, nafsar min nacke samtidigt som din kuk nosar mot öppningen till min kärleksgrotta. Din kuk glider in utan bekymmer.
Jag skakar i hela kroppen av njutning och lust. Din kuk glider in och ut i mig, fyller mig för att lämna ett hungrigt gap, och så fyller du mig igen. Du stönar allt högre och dina juck blir allt hårdare.

Jag känner hur din kuk fyller mig en sista gång och vi exploderar, skriker ut vår gemensamma orgasm. Solen och stjärnorna rör sig runt oss, vi är centrum av universum. Du sprutar som en vulkan i mig, fyller mig med din heta sperma.

Du ligger kvar ovanpå mig, i mig, en lång stund. Så rullar du av mig, knyter loss mig och kysser mig.
Vi ligger utmattade intill varandra, kyssandes, med heta, ångande kroppar.

Det är så självklart, du och jag, som gjorda för varandra.

 

Linda L.

Tillbaka till Noveller av gästartister »

Heartline