Min vän och jag

”Kom, vi går in” säger Anna och trycker upp dörren och drar mig med in. Doften som möter oss är en blandning mellan rökelse och en annan doft som jag inte riktigt kan identifiera. Det är en ganska liten affär, men hyllorna är överfulla med allt man kan och inte kan tänka sig.

Med ögon stora som tefat synar vi hyllorna. Jag kan inte hjälpa det, men det känns som vi är barn i en godisbutik. Här finns dildos av alla olika sorter, former, storlekar och färger. Här finns piskor, handklovar och oljor av alla dess slag. Här finns filmer, leksaker och skämtartiklar. ”Den här vill jag ha” säger Anna med ett stort leende och håller upp en ganska stor, glittrande rosa dildo.

Vi fnittrar som småflickor, rodnar, pekar och skrattar och är smått upphetsade av det vi ser, jag och min vän. Så hittar jag något som fångar min uppmärksamhet, massageolja med smak. Efter noggrant luktande, smakande och kännande enas jag och Anna om att den med smultronsmak är bäst.

Efter att vi betalat lämnar vi butiken, varma och rödblommiga. Vi går hand i hand, som vi brukar, till bussen som vi precis hinner med. På bussen säger vi inte mycket, vi sitter båda i våra egna tankar, stirrar ut genom fönstret.

När vi kommit hem till mig dricker vi en kopp te för att värma våra vinterfrusna kroppar. ”Kom, vi badar, så vi blir varma” säger hon, och jag är inte sen på att haka på. Vattnet värmer gott och närheten gör mig varm på både utsidan och insidan. Anna lutar sig mot mig, jag känner hennes lena hud mot min.

”Konstigt att men kan bli upphetsad av att bara titta på saker” viskar hon till mig och jag kan inte låta bli att höra undertonen i meningen. Hon vänder sig hastigt om så vattnet skvalpar över ner på golvet, men det tänker jag inte på, för hon kysser mig. Hennes mjuka läppar smakar sött och gott, en blandning mellan teet och hennes läppglans med jordgubbsdoft.

Hon drar fingrarna genom mitt hår, smeker mig på ryggen. Jag ryser av välbehag. Vi kysser varandra länge, med våra händer överallt på varandras kroppar. Hon smeker mina bröst, min mage, min mus. Så reser sig Anna upp, kliver ur badet och tar på sig en handduk. ”Kom” Hon tar mig i handen, virar in mig i en handduk och leder mig in till sovrummet. Där kysser hon mig igen, hungrigt.

Med milt våld knuffar hon ner mig i sängen, hoppar på mig och vi fortsätter att kyssas. Vi lyckas få av varandra handdukarna och fortsätter att smekas. Anna har en väldigt vacker kropp, len, vältränad men ändå mjuk. Vi fnittrar lite då våra våta kroppar klibbar ihop. Så ser hon mig i ögonen, hennes brinnande ögon borrar sig djupt in i mig, jag kysser henne och hon besvarar kyssen. Våra tungor virvlar runt varandra, dansar salsa.

Hon kysser så mina bröst, nafsar försiktigt på mina styva bröstvårtor. Så skönt. Hennes hand letar sig ner mot mitt kön igen. Jag ryser av välbehag när hon smeker min våta mus. Hon låter försiktigt ett finger glida in i mig och jag stönar. Hon vet verkligen vad en kvinna vill ha. Hon kysser mina bröst, min mage och min navel.

Så reser hon sig, för att gå och hämta grejorna vi köpte. Hon låter sakta den kalla oljan droppa ner på mitt kön, jag ryser av välbehag. Så kysser hon min fitta som är indränkt i smultronsmakande olja. Hennes tunga virvlar runt som en tornado i mitt kön, nuddar varje känslig liten punkt. Hon nafsar, suger och slickar hungrigt med sitt finger fortfarande i mig. Jag känner doften av oljan och hennes frenetiska slickande. Jag stönar högt, njuter, närmar mig klimax. Jag känner den komma, känner ilningarna längs ryggraden, känner hur varje muskel i min kropp spänns strax innan orgasmen. Det går och hela världens stannar, min fitta pulserar, suger Annas finger.

Hon plockar fram dildon, slickar på den lite för att fukta den, sen dyker hon ner mellan mina lår igen. Medan hon slickar låter hon försiktigt dildon glida in i mig. Inte förrän den fyller hela mig sätter hon på vibrationerna.

Hennes behandling blir för mycket för mig. Jag exploderar i ännu en härlig, underbar orgasm. Jag skriker ut min njutning, min kropp vibrerar, jag ser stjärnor. Anna smeker mig försiktigt nu, låter mig rida ut vågorna efter orgasmen.

Nu tycker jag att det är hennes tur. Jag knuffar försiktigt omkull henne så hon ligger på rygg i min säng. Hon ser på mig med sina längtande blå ögon. Jag kysser hela hennes kropp, hennes tår, hennes vader, hennes lår. Jag strör små kyssar över hela hennes heta längtande kropp innan jag försiktigt närmar mig hennes heliga grotta. Jag slickar mjukt huden på hennes nedre läppar, särar på dem, öppnar upp hennes glödande blomma.

Jag låter tungan försiktigt smeka hela hennes kön. Suger på hennes rosenknopp och knullar henne med ett finger. Hon rycker i hela kroppen av njutning, stönar, kvider. Jag slickar hennes våta fitta grundligt, lämnar inte en millimeter orörd. Hon smakar gott, rent, sött och kvinnligt. Så tar jag dildon och smeker hennes mus med den, låter henne känna vibrationerna mot hennes klitta. Hon skakar i hela kroppen och skriker ut sin orgasm. Hennes safter flödar och jag kan inte låta bli att slicka i mig dem.

Så låter jag dildon försiktigt, sakta glida in i hennes sugande fitta. Hon stönar, flämtar och skakar i hela kroppen av välbehag. Hon njuter gränslöst när jag slickar henne samtidigt som dildon är djupt inne i henne, fyller hela hennes savande fitta. Så exploderar hon igen, drar mig i håret och skriker ut sin orgasm. Hennes njutning fyller hela rummet. Så tynar orgasmen bort och jag ser en tår på hennes kind, en tår av total njutning.

Varma, trötta och tillfredsställda kurar vi ihop oss i sängen. Ligger i varandras famn, nära. Medan mörkret sakta sänker sig utanför fönstret somnar vi till ljudet av bultande hjärtan, min vän och jag. Drömmer om dildos och massageoljor, och vad man kan göra med dem. Ibland är drömmar alldeles sanna…

 

Linda L.

Tillbaka till Noveller av gästartister »

Heartline