Frågelådan – fråga & svar:

Heartline
Finns G-punkten?
linje
Fråga:
Det här med G-punkten hos tjejer. Jag kan sätta en tusenlapp på att den bara är en myt. Jag har letat på Internet, kollat i böcker och frågat tjejkompisar, men får bara mer och mer intrycket att den är som ett sagoväsen – den finns bara i fantasin. Har jag rätt eller…?
linje
Svar:
Haha – jag sätter gärna emot – och du kan skicka en tusenlapp till mig direkt.

G-punkten (eller egentligen G-fläcken, G-området – G-punkt är en felöversättning av ”G-spot” – spot betyder fläck, inte punkt) finns på alla kvinnor. Som med allt annat finns det säkert undantag, men de är få. Den är vetenskapligt bevisad sedan länge, och har varit allmän kunskap hos många kulturer i tusentals år.

G-punkten sitter inne i slidan, alldeles bakom blygdbenet, ungefär i höjd med klitoris. Man får känna efter lite, eftersom den sitter olika långt in på olika kvinnor.

Den klassiska G-punktsstimulanstekniken är att du tar pekfinger och långfinger, vänder handen med handflatan uppåt, penetrerar din partner (mjukt och stillsamt, och naturligtvis först när hon är tillräckligt blöt och upphetsad) och liksom ”krokar fast” fingrarna mot insidan av blygdbenet. Massera där.

Själva området känns lite som en mjuk, knottrig persikokärna, som en seg kudde, och skall masseras och tryckas på (med fingrarna eller med en g-punktsstav), hårdare allt eftersom hon blir mer upphetsad. Trycket bör vara som hårdast före och under själva orgasmen, men lyssna på din partner. Gör det ont så ta det lugnare. Övning och bra kommunikation ger färdighet.

Mitt tips är att du låter någon kvinna som redan har hittat sin G-punkt att lära dig var den sitter, och hur den skall stimuleras. Då blir du populär hos kvinnor som inte har hittat den, eftersom du kan hjälpa dem att få mycket starkare och intensivare orgasmer än de någonsin tidigare upplevt.

hitta_g_punkten

linje
Tillbaka till Frågelådan »

Heartline

Cirkus Eros - erotik för finsmakare