Till alla lekfulla män

Jag står naken i dörröppningen och ser på dig där du ligger i sängen, med ryggen vänd mot mig. Rummet är svalt och det vita morgonljuset letar sig in i springan mellan gardinen och väggen. Jag går fram till sängen, kryper upp till dig, du vänder dig om och lägger dig på rygg. Jag sätter mig grensle över dig. Du ligger med armarna under huvudet och betraktar.

Jag för båda mina händer till fittan, särar ordentligt på läpparna, visar upp mig för dig. Klittan ligger blottad och fittöppningen är fuktig. Jag smeker mig själv, först bara längs ljumskarna och venusberget, alldeles mjukt och lent, men fingrarna ritar cirklar närmare och närmare det fuktiga.

Med den ena handen särar jag på läpparna igen, med den andra smeker jag mig själv. Två av fingrarna glider längs fittöppningens kant, utan att riktigt glida in. Jag känner hur du börjar hårdna under min rumpa. Så trycker jag in fingrarna, och drar efter andan, det är en svindlande känsla, i synnerhet eftersom jag låtsas att det är dina fingrar. Jag knullar mig själv, några snabba stötar, men så drar jag ut fingrarna och masserar klittan istället. Fingrarna glider härligt, våta av all fittsaft. Vill du lukta? Jag håller fram fingrarna mot din näsa.

Jag kryper längre upp, sätter mig alldeles över ditt ansikte. Du ser på mig, och sträcker ut tungan. Dina händer kramar runt min rumpa, och när du börjar slicka mig flämtar jag av kåthet. Du hånglar med min fitta, suger in klittan i munnen och kysser den hårt. Jag börjar röra mig mot ditt ansikte, tar stöd mot sängaveln och gnider mig mot din tunga, snabbare. Din mun och dina händer är överallt, mina stönanden övergår till små glädjeskrik och hela min kropp spänns när orgasmen fångar mig, sköljer över mig och totalt slukar mig.

Sen följer tystnaden. Jag kryper ner, lägger mig brevid dig och kysser ditt fittsaftsindränkta ansikte. Jag kom i din mun. Nu är det din tur att göra vad du vill med mig 😉

© Alice C 2008

Tillbaka till Noveller av gästartister »

Heartline