Systrarna, del 2

En tidig morgon

Han vaknade sakta och anade att det fortfarande var tidig morgon. Rummet fylldes av ett svagt ljus och genom det halvöppna fönstret hördes sommarystra fåglar sjunga. Han kröp lite närmare den sömnvarma kroppen som låg bredvid och tryckte sig mot den. Hon sov lugnt och han kände den underbara doften av hennes hud och hår. Han la sin arm över hennes mage och njöt av att ligga så nära en älskad människa. Det var varmt, men ändå friskt i rummet; förhoppningsvis skulle dagen bli lika vacker som gårdagen.

Han drog undan håret med ena handen och kysste henne försiktigt i nacken. Långsamt flyttade han handen uppför den platta magen tills han kände brösten, nu på sommaren sov hon alltid utan BH, smekte den mjuka kurvan, förbi bröstvårtan och vidare upp mot halsen. Han vände där och tog sedan ena bröstet i sin hand. Det vägde tungt och var så skönt att hålla om. Hans upphetsning började växa, i dubbel bemärkelse.

Skulle han väcka henne, väcka henne med smekningar? Det var inte alltid hon tyckte om det, särskilt inte som nu, tidigt på morgonen. Men ståndet pockade på alltmer och han gav efter för sin upphetsning. Försiktigt började han cirkla med pekfingret runt vårtgården och runt själva knoppen som direkt drog den ihop sig och blev hård. Han log för sig själv. Han fortsatte ned för magen, stannade en stund vid naveln och fortsatte sedan ända ner till trosresåren, smekte fram och tillbaka utmed dess kant några gånger. Hon rörde sig lite i sömnen och mumlade något ohörbart och blev sedan stilla. Han flyttade sig lite bakåt och drog henne med sig för att få bättre tillträde till det område han åtrådde. Han lät handen glida över resåren, ut på det heliga territorium som tog vid där nedanför. Ömt och varligt började han smeka de områden han lärt sig var de skönaste.

Sov hon verkligen fortfarande? Anders visste inte säkert, men Anna hade en förmåga att sova djupt emellanåt. Han tryckte lite hårdare rakt på området runt hennes njutningscentrum och hörde då det underbara ljudet: en låg, utdragen utandning. Hennes kropp ryckte till, men hon blundade fortfarande. Anders sträckte på sig och kysste hennes kind samtidigt som han fortsatte att smeka vulvan. Hon stönade igen och han såg hur hennes mungipor rörde sig en aning, först lite ryckigt och sedan till ett litet men dock leende. Hon var vaken, han smekte henne och hon log! Utan att säga ett ord krånglade han av henne trosorna medan hon låg stilla och låtsades sova. Anders trevade sig fram över den lilla busken och fortsatte där han slutat. Han smekte runt omkring klitoris och ibland försiktigt rakt på, lät fingrarna löpa fram och tillbaka i den fuktiga springan, lät långfingret tränga in i det hemliga djupet, stötte det in och ut.

Men det verkade inte som om hon var särkilt upphetsad ändå, för njutningen tycktes inte växa. Hon bara låg där passiv och tog emot, men nåt gensvar fick han inte. Efter några minuter la hon sin hand över hans och stoppade honom, vände sig mot honom och öppnade ögonen för första gången.

”Hej!” log hon soligt mot honom.

”Hej själv. Var det skönt?”

”Mmm.”

Hon var så vacker där i morgondunklet, långa hårtestar låg över ansikte och axlar, vita fina tänder, grafitgrå morgonhud, outgrundlig blick.

”Förlåt om jag väckte dig, men jag kunde inte hindra mig. Du var oemotståndlig!”

”Det gör inget, men det hade varit skönt att sova lite till…”

Anders försökte uppta sina smekningar igen, men hon hindrade honom.

”Anna, jag vill älska med dig.”

”Mmm,” sa hon frånvarande. ”Nä, du, jag är inte så sugen. Och så tror jag att jag håller på att få mens.”

Han kände hur han vissnade inombords. Det var nämligen så här ganska ofta. För två år sedan, när de först träffades hade de älskat ofta, länge, inomhus och utomhus och även på hennes initiativ, men sedan hade något hänt och även om deras förhållande i stort var bra kände han ett växande missnöje.

”Men jag kan smeka dig om du vill,” sa Anna och la handen över Anders kön.

”Jag vill inte att du ska göra det för att jag vill. Jag vill att du ska vilja!” svarade han.

Hon svarade inte utan kröp ihop med huvudet under hans haka och började trycka handen mot ståndet. Det var naturligtvis oerhört skönt och han stönade ofrivilligt, men varför gjorde hon såhär? Var det för att lindra hans plåga och sedan inte behöva göra mer? Han kunde emellertid inte analysera så mycket mer för Annas hand letade sig in innanför kalsongerna och tog tag om ståndet. Den första kontakten hud mot hud var alltid speciell! Hon började runka honom på det sätt han älskade och drog sedan av kalsongerna och fortsatte. Efter en stund drog hon av honom täcket, böjde sig ned och kysste ollonet, slickade lite men tog aldrig in det i munnen. Hon fortsatte runka honom och det var skönt, det var det förstås, men han kunde inte skjuta undan tanken på att få sätta sig mellan henne ben, sära dem lite till, tränga in i henne och sedan lägga sig ner och känna hela hennes kropp tryckt mot hans.

Han nådde klimax, blundade hårt och hörde ljudet av sperman som träffade väggen bakom, hans ansikte och mage. Anna fortsatte runka honom en lång stund till medan han kom tillbaka till verkligheten. Hon avslutade med att åter böja sig ned och slicka hans ollon rent från säd och det var lite oväntat. Han njöt av den synen! Så tog hon hans kalsonger och torkade av honom så gott det gick, kysste honom på kinden och vände sig sedan om och verkade somna omedelbart.

Anders blev liggande kvar på rygg med blicken rakt upp i taket. Han kunde inte skaka av sig en känsla av olust, det var något som inte var riktigt som det skulle. Hans tankar avbröts av att han tyckte sig se en rörelse ute i korridoren genom glipan i dörren. Var det någon där? Han tittade på klockan: 06:45, drog på sig täcket, vände sig mot Anna och försökte somna.

Marie

Anna och Anders hade gått i samma klass i gymnasiet och blev ett par för ungefär två år sedan. Han hade varit intresserad långt innan dess, men på en midsommarfest hade hon plötsligt sett honom och de hade vandrat ut i skogen i den ljusa sommarnatten och älskat bland träd, gräs och midsommarblomster. För Anders hade relationen varit viktig, eftersom han tidigare varit involverad i en märklig sexuell relation med båda sin styvsystrar, två unga, frisinnade kvinnor som kom i hans liv här hans mor gifte om sig. Det hela hade slutat med en mindre familjekris, men det kändes nu som om han rett upp situationen och kommit hel ur den. Anders och Anna var nyblivna studenter och fortfarande rusiga och vilsna över all de möjligheter som världen la vid deras fötter. Det var också någonstans där som deras relation, åtminstone sexuellt, hade börjat försämras.
_ _ _

Anders stod i duschen kvällen efter när Anna öppnade dörren och klev in. Han drog undan draperiet och tittade på henne när hon klädde av sig. ”Duscha tillsammans, det kanske kan bli trevligt,” tänkte han och log förväntansfullt. Anna började packa upp saker från en påse han hade med sig.

”Anders, har du mycket kvar, jag ska färga håret och göra lite andra grejer.”

”Du vill inte komma hit till mig i duschen då?” sa han så förföriskt han förmådde.

Hon tittade på honom där han stod naken med vattnet strilande över skuldrorna.

”Det är lockande, men jag måste faktiskt få det här gjort.”

Anders suckade, drog av kranen och gick ur duschen. Han ställde sig lite demonstrativt bredvid Anna och torkade av sig vattnet, men hon verkade inget märka. Så drog han på sig ett par tighta shorts, la handduken över axeln och gick ut ur badrummet och drog igen dörren efter sig.

De befann sig på källplanet i villan som Anna bodde i tillsammans med sina föräldrar. Anna hade även en två år äldre syster, Marie, som hade flyttat hemifrån när hon började på universitetet som låg i samma stad, men som var hemma ganska ofta, speciellt nu på sommaren. Marie var en häftig tjej med gott om åsikter och intellekt. Hon läste för närvarande idéhistoria i väntan på att hon skulle komma på vad det var hon egentligen skulle bli. Anders och hon hade fått bra kontakt och vid ett tillfälle nyligen hade han kunnat tala med henne om sin relation med Anna, vilket hade varit välgörande. Hon hade lyssnat så bra och ställt rätt frågor, kommit med vettiga svar. När de inte hade mer att prata om hade det blivit kvar en behaglig tystnad i rummet, en tystnad laddad med en viss spänning. Anders hade känt den tydligt och med viss bävan, och han var övertygad om att Marie gjort detsamma.

Han gick sakta den dunkla korridoren bort mot Annas rum. Dörren in till Marie stod lite öppen och han blev nyfiken. Fanns hon därinne? Han tvekade några sekunder och lyfte sedan handen för att knacka men avbröt rörelsen när han fick han höra ett ljud, ett välbekant ljud. Det lät som… kunde det verkligen vara…?! Försiktigt tittade han in genom dörrspringan och såg Marie ligga i sängen. Hon låg under täcket som var uppdraget till bröstet, med huvudet bakåttryckt och ögonen slutna. En bit ner kunde man se hur det rörde sig under täcket och då och då hördes det där underbara ljudet av en kvinna som njöt.

Anders var tvungen att anstränga sig för att inte skrika till, men i upphetsningen råkade han knuffa till dörren en aning som gav ifrån sig ett svagt knirrande från osmorda gångjärn. Marie slutade med det hon gjorde, öppnade ögonen och tittade bort mot dörren. Naturligtvis borde Anders tyst ha glidit iväg, men någonting, kanske hans frustration gentemot Anna, fick honom att stanna kvar. Istället tog han ett halvt steg framåt. Marie såg vem det var och till hans enorma förvåning såg han hur rörelsen nere under täcket sakta återupptogs. Anders puls steg hastigt. Marie tittade honom länge rakt in i ögonen och viskade sedan:

”Kom hit Anders, kom!”

Han gick sakta fram mot sängen och ställde sig en meter ifrån.

”Ända fram! Var det något du ville mig?”

Anders gjorde som hon befallde och ställde sig bredvid Marie och tittade ner. Hon var vacker där hon låg, långa, krulliga röda lockar över hela kudden och en vacker hals. Han kunde även skymta hennes byst under täckeskanten. Och längre ner rörde sig fortfarande täcket långsamt. Han var på väg in på förbjudet område.

”Nej,” sa han med tjock röst, ”jag ville bara se om du var hemma. Och det verkar som jag fått svar på den frågan!”

Oväntat kom en hand ut från täcket. Den började smeka Anders båda ben sakta och erotiskt. Efter en liten stund vågade sig handen över knät och smekte hans muskulösa lår. Marie såg honom i ögonen igen.

”Har du tid får du gärna stå kvar precis där en liten stund till.”

”Tid? Ja, öhh, visst har jag tid…,” viskade Anders tvekande.

Hon blundade igen och vände nästan bort huvudet medan rörelserna under täcket blev intensivare. Vad var det som hände? Hans stånd bara blev hårdare och hårdare medan Maries hand långsamt närmade sig shortsen. Av någon anledning kändes det rätt att bara stå där och ta emot, både smekningar och den underbara synen nedanför. Han kände inget begär att slita av henne täcket och ta henne, det här var tillräckligt konstigt som det var! Handen smekte nu lårens insidor ända upp till pungen och han ställde sig ofrivilligt lite bredare med benen för att hon bättre skulle komma åt. Marie stönade lågt och vällustigt med långa mellanrum och så hände det han längtat efter, Maries fingrar letade sig ända upp till hans kön, smekte försiktigt hela lemmen där den låg pressad mot ljumsken. Det var gudomligt skönt! Marie särade mer på benen och smekte sig allt häftigare. Anders stirrade som förhäxad på rörelserna under täcket och skulle åtminstone ha velat se mer i detalj vad som försiggick, men han vågade inte röra sig. Marie smekte hans penis och pung och tog sedan tag om lemmen i ett fast grepp. Hon kramade Anders hårdare och hårdare medan täcket guppade snabbt upp och ner. Så gick kanske en minut tills Marie flämtade till och knep ihop ögonen hårt medan rörelsen under täcket blev nästan våldsam och kroppen genomfors av kramper. Hennes tag om staken blev nästan smärtsamt några sekunder, tills orgasmens klimax passerat och hon slappnade av och armen föll livlös tillbaka. Kroppen fortsatte att rycka okontrollerat några gånger, medan hon fortfarande blundade och åter vände bort huvudet från honom.

Själv var han upphetsad, väldigt upphetsad men blev stående stilla. Till slut sa hon tyst:

”Underbart, helt underbart. Du Anders… kom gärna tillbaka nån mer gång!”

Han var på väg att fråga vad det innebar, men hörde i samma ögonblick hur Anna kom ut från badrummet och han handlade på ren instinkt och smet ut från rummet utan att hinna fråga. Han svepte handduken om sitt bultande stånd och skyndade sig in till Annas rum. Han hann precis slänga sig på sängen och inta en avslappnad pose när Anna kom in började rota i sin garderob.

Tankarna gick på högvarv i Anders huvud. Vad hade just hänt!? Det här med att bli involverad med systrar, var det kanske hans förbannelse!? Bilderna av Marie svirrade runt för hans inre syn. Och så det hon sagt: ‘kom gärna tillbaka nån mer gång’.

Anders drog av sig handduken och la sig på rygg. Hans stånd hade inte minskat det minsta och syntes tydligt. Han sa något uppskattande om Annas nya hårfärg och hon vände sig om mot honom. När hon fick se hans tillstånd log hon lite busigt.

”Tänk att du blir så upphetsad bara jag kommer in i rummet!” sa hon.

Anders tittade på henne med blicken full av all trånad han var mäktig, men det verkade inte ha någon effekt på henne. Hon gick fram och hämtade något bredvid sängen och kysste honom lätt på kinden, gick därefter tillbaka till garderoben.

”Anna…” började Anders dröjande men blev avbruten.

”Jag vet vad du ska säga, och jag svarar: inte nu, kanske senare. Jag måste fixa några saker först.”

Anders kastade sig besviket tillbaka i sängen. Mötet med Marie hade gjort hans pung öm av uppdämd lust och han var tvungen att fixa det. Han lämnade rummet hastigt rummet utan att Anna hindrade honom och gick in i badrummet och drog av sig underkläderna. Bilderna av Maries ansikte, det guppande täcket, hennes grepp om hans lem dök upp i huvudet och gjorde det lätt att skrida till verket.
_ _ _

Morgonen därpå gick Anna och Anders upp till köket för att äta frukost. Där satt redan Marie samt systrarnas mor, Helene. Anders hade hoppas att slippa träffa Marie just denna morgon, men var nu tvungen att gilla läget. Marie tittade upp från sin tidning och log soligt mot dem när de kom in i köket. Det var i slutet på juni och riktigt varmt, så Marie satt bara i ett tunt vitt linne, som inte dolde särskilt väl vad som fanns under. Hon gav Anders en något för lång blick och han kunde inte låta bli att rodna. Han tittade snabbt på Anna, men hon var på väg mot kylen och märkte inget.

Han satte sig ned, händelsevis mitt emot Marie, och hälsade artigt på Helene. Marie började prata:

”Jaha, vad ska ni turturduvor göra idag då?”

”Ja”, svarade Anders dröjande, ”vi ska nog börja förbereda oss lite inför resan. Vi ska ju snart iväg på vår tågluff, du vet.”

”I know, så kul! Vart var det nu ni skulle åka?”

”Tja, inte riktigt bestämt, men det verkar bli Paris, Provence, Italien, Prag. Nåt sånt.”

”Härligt för er, jag ska ju också till Italien, men bara för att jobba,” sa hon såg överdrivet bedrövad ut.

I samma ögonblick kände Anders hur en naken fot, antagligen Maries eftersom Anna satt alltför långt bort, rörde vid hans. Han stirrade intensivt ner i frukostfilen medan foten fortsatte sin upptäcktsfärd utmed hans vad. Var Marie galen? Han kunde inte undvika att titta upp på henne. Hon läste åter sin tidning och såg helt oberörd ut. De smekande tårna var nu uppe i knähöjd och började komma in på erogen mark. Anders kunde naturligtvis lätt ha backat en bit, men istället gjorde han det motsatta, tryckte stolen så långt in mot bordet och lutade sig framåt. Det var förstås en underlig situation, att sitta vid ett bord och bli smekt av sin flickväns syster i deras mors närvaro, men det var faktiskt häftigt!

Anders bad om en del av tidningen, han behövde förstärka insynsskyddet och fick en av Marie som log artigt mot honom. Han öppnade tidningen och började intresserat läsa om Riksbankens förestående räntehöjning. Anna frågade någonting och i samma sekund nuddade Maries tår hans kön, smekte det försiktigt upp och ned. Anders hade inte riktigt väntat sig det och snabbt blev erektionen maximal och han fick anstränga sig för att inte avslöja sig. Marie sjönk ihop en aning och lyckades på så sätt trycka hela fotens undersida mot ståndet. Det började bli farligt!

Han backade en halvmeter med stolen, han var tvungen att komma bort från Maries smekningar, men kunde inte undvika att ett litet leende spred sig på hans läppar. Han såg att Anna tittade på honom.

”Vad håller du på med, vad är det som är roligt?”

”Nej ingenting alls, ingenting… När var det vi skulle träffa Daniel och Karin?” frågade Anders.

”Kl 14 på Café Tranan, men först ska jag försöka handla lite kläder. Ska du med?”

”Nae, jag tror jag stannar här en stund, du gör det där bättre själv.”

”OK, men då ses vi kl 14 då!”

Anna tog sin disk, ställde den på diskbänken och gick ut ur köket. Helene stod nu och diskade och för första gången kunde han titta Marie rakt i ögonen. Han ljudade tyst:

”Vad håller du på med?”

Marie ställde sig upp och såg oberörd ut.

”Anders, skulle du kunna komma med en stund, jag behöver hjälp med en grej.”

Anders tackade Helene för frukosten och gick med Marie ut ur köket, ner i källaren. De mötte Anna som redan var på väg ut. Hon pussade Anders lätt på kinden och försvann ut genom ytterdörren. Anders drog in Marie i hennes eget rum.

”Vad är det du håller på med!?” frågande han igen, ärligt upprört.

”Förlåt mig, Anders, jag ber verkligen om ursäkt om jag burit mig dumt åt, men jag var tvunget att testa dig lite.”

”Vadå testa?”

”Om du skulle nappa på mina små inviter, och det gjorde du, två gånger till och med. Det är taskigt mot Anna, det erkänner jag, och mot dig men jag ska vara helt ärligt och säga som det är: jag är attraherad av dig Anders. Och särskilt efter att du berättat om dina och Annas… problem. Jag tror att jag skulle kunna ha en hel del att ge på den fronten… Vi är lika du och jag.”

Anders var helt förstummad. Han hade tydligen lyckats hamna i ännu ett triangeldrama!

”Det betvivlar jag inte,” mumlade han tillbaka samtidigt som han såg rakt in i Maries ögon.

De var så olika Marie och Anna att man inte kunde tro att de var släkt, både till sätt och utseende. Han lyfte sin hand och smekte frånvarande hennes kind. Marie blundade, men tog sedan ett steg framåt och gav honom en kram. Han besvarade kramen och tryckte sig mot kvinnokroppen. Marie var själv förvånad över vad hon gjorde, varför kunde hon inte behärska sig? Efter en stund vågade hon sig på att kyssa hans hals, upp mot käken. Anders stod kvar. Hon fortsatte ut på kinden, tills hon var precis bredvid hans mun. Hon tvekade, men så tog han initiativet och sökte upp Maries läppar. De kysstes, underbar var kyssen och den var inte bara sensuell, den var sexuell. Det var som om inte bara deras munnar möttes, det var en kropparnas kyss och ingen av dem hade aldrig upplevt något liknande. Anders kropp kändes stark och förvånansvärt muskulös i Maries famn, och det tände henne. Hon kände hur den underbara, pirrande värmen började sprida sig genom underlivet, ut i hela kroppen.

Plötsligt hördes steg i trappan och de studsade isär med panik i blicken. De hörde Helenes röst: ”Marie, är du där? Skulle du kunna hjälpa mig med att hänga upp tvätten tror du?”

Marie stirrade på Anders när hon svarade: ”Visst, mamma, självklart. Jag kommer upp alldeles strax.”

När Helenes steg försvann uppför trappan gick Marie snabbt mot Anders igen. Hon la sin hand över hans kön och tryckte hårt över ståndet. Hon kysste honom igen, nu nästan våldsamt och viskade i hans öra: ”Anders, gå ingenstans, jag är snart tillbaka!”

Hon försvann ut genom dörren och upp för trappan. Anders stod kvar med tankarna på ända och ett hamrande stånd mellan benen. Men han kunde inte stanna, för han visste vad som skulle hända då. Han rusade in på Annas rum, rafsade åt sig lite kläder och sprang ut ur huset.
_ _ _

Han tog sin cykel och trampande iväg så fort han orkade, bort mot en skogsdunge i närheten. Väl där slängde han ifrån sig cykeln och började gå runt planlöst. Det som just hänt var på samma gång omtumlande och oväntat. Han hade ännu en gång lyckats bli involverad med ett par systrar, denna gång dock med en stor skillnad: det var inte hans egna. Tanken på att ha sex med sin flickväns snygga syster var naturligtvis lite av en våt dröm, men väl mitt i situationen var det inte lika enkelt. Han tyckte helt visst mycket om sin Anna, men det var Marie som just nu gjorde det som han önskade Anna skulle göra. Den glöd och fysiska och mentala närvaro han just känt hos Marie var något han saknade hos Anna. ”Faaaan!” skrek kan desperat rakt ut och skrämde iväg några småfåglar.

Dagen fortsatte som i ett töcken. Han skulle sova hos Anna även kommande natt, så han visste att han skulle träffa på Marie igen. Vad skulle han göra, vad skulle han säga? Han träffade Anna, Daniel och Karin klockan två, de diskuterade genom de sista detaljerna för tågluffen och skiljdes sedan. Anna pratade på och verkade inte märka att Anders inte var som vanligt.

På kvällen var Marie inte hemma, vilket var skönt, men samtidigt kände Anders besvikelse. När han och Anna gått och lagt sig hörde han dock den karaktäristiska smällen i ytterdörren, sedan stegen i trappan och så hur dörren in till Maries rum öppnades och stängdes. Hela hans kropp reagerade direkt, pulsen steg och tankarna började rusa. Om han skulle prata med Marie var nu enda chansen. Men vad skulle han säga? Efter en timmes velande dåsade han dock till och sov sedan oroligt några timmar.

Han vaknade av att han drömt en av sina mest livfulla erotiska drömmar någonsin. Han rullade över på mage och kände ståndet pressa hårt mot magen, tittade på klockan: 03.35. Anna sov lugnt bredvid. Han tänkte på Maries ord: ‘kom gärna tillbaka nån mer gång’. Skulle han våga?

Oändligt försiktigt vek han undan täcket och gled ur sängen. Han tittade länge på sin flickvän och gick sedan ut ur rummet. Väl ute i korridoren drog han djupt efter andan och smet in i Maries rum och stängde tyst dörren. Anders gick fram till sängen och satte sig på huk. Hon var vacker där hon låg och han smekte försiktigt hennes överarm, hals, panna, ansikte, axlar. Efter någon minut rörde hon på sig, först sakta, sedan vaknade hon med ett ryck och öppnade ögonen. Några sekunder såg han rädsla i hennes blick, men när hon förstod vem han var spred sig ett svagt leende över hennes läppar. Såg hon till och med lite belåten ut?

”Du sa att jag fick komma tillbaka, nu är jag här,” viskade han.

”Med du försvann tidigare idag, när jag bad dig vänta,” svarade hon.

”Snälla, du måste förstå mig. Jag fick panik, du måste förstå att det här är konstigt!”

Marie sa ingenting på en stund.

”Var är Anna?” frågade hon sedan.

”Hon sover i sitt rum.”

”Jaså, det gör hon…” hon log nu och han också, om än osäkert.

”Marie,” viskade han så långt han kunde och harklade sig, ”jag har tänkt på dig hela dan men blir bara förvirrad av det du gjorde och sa.”

”Schhh, prata inte så mycket!” avbröt hon och satte ett finger över hans mun. ”Känn här istället.”

Marie drog av sig det mesta av täcket och tog hans hand och la den på sitt högra bröst. Bröstet var fylligt, större än Annas, och kändes underbart mot handen. Han smekte det andäktigt och kände bröstvårtan styvna under handflatan. Marie smekte själv sitt andra bröst. Hon sa:

”Visst är de fina!”

Anders log, det var härligt att hon talade så om sin egen kropp. ”De är underbara Marie, stora och fasta och mjuka, så kvinnliga.”

Marie tog tag om Anders arm och drog honom till sig. Deras ansikten kom nära, och han kände hennes doft. Läpparna möttes, först försiktigt, sedan allt mer passionerat. Anders halvlåg nu bredvid henne i sängen och kunde smeka brösten och magen, men längre ner vågade han inte gå. Han kände hennes händer på sin kropp, de var djärvare och det dröjde inte särskilt länge innan en av dem vågade sig ut över kalsongerna. Han avbröt kyssen och tittade henne djupt i ögonen medan handen utforskade hans kön, från den sammandragna pungen och upp längs hela skaftet. Hon log outgrundligt och sa tyst:

”Den känns hård, väldigt hård, Anders, och stor.”

Han svalde. ”Vill du se exakt hur stor?”

”Jag har redan sett den, men skulle gärna se den igen, på lite närmare håll.”

”Va!?”

”För några dagar sedan, en tidig morgon. Syrran runkade dig och jag såg dig komma. Det var rätt sexigt!”

Anders drog efter andan. Så Marie hade spionerat på dem. Innan han hann svara sa Marie:

”Ställ dig upp.”

Han gjorde som hon sa, och ställde sig bredvid sängen. Marie satte sig på sängkanten med ett ben på var sida om honom. Anders var på väg att börja protestera och dra sig ur situationen som började bli jobbig, men i samma sekund tog hon tag om hans shorts och drog ner dem till knäna. Hon tittade ordentligt på hans stolta kön några sekunder och tog sedan tag om det. Anders glömde allt han tidigare tänkt. Marie var en underbar kvinna, det var säkert! Hon drog ömt men bestämt långa tag och lutade sig sedan fram och tog spetsen i munnen. Långsamt, långsamt tog hon in hans kön och började sedan suga av honom. Kaskader av vällust for genom hans kropp, och all uppdämd kåthet flöt plötsligt fritt i honom. Han njöt som han sällan gjort och kände sig styv som stål. Maries händer smekte hans lår, hans pung, hans skinkor och hennes mun sög så underbart att njutningen växte i honom från alla håll.

Det hade gärna fått hålla på mycket längre men snart blev hettan för stark och han gav ifrån sig ett läte som hon rätt tolkade som att han var på väg att komma och precis innan kände han genom extasen att munnen byttas mot en fast hand och han kom ända fram och våg efter våg av sperma bröt fram och orgasmen var så stark att han nästan föll omkull men handen höll honom uppe och slutade inte röra sig förrän långt senare.

Han öppnade ögonen och tittade ner. I det svaga ljuset från fönstret såg han Marie sitta med ett lyckligt leende på läpparna och sperma i håret, på magen och över hela sängen.

”Wow!” var det enda hon tyst sa, mest för sig själv såg det ut.

Han ramlade ihop i en hög på sängen.

”Det var så starkt, Marie, så fundamentalt!”

Marie kände inom sig en varm, skön kåthet som inte var särskilt påtvingande. Det hade varit häftigt att kunna få Anders att njuta så mycket. Hon tänkte plötsligt på det underliga i att det nyss varit hennes systers mun, hand och slida som omfamnat den här sköna penisen. Men varför utnyttjade hon den inte fullt ut? Dess ägare verkade ha massor att ge… Men just nu var det nog. En skugga av skuld for genom henne medan hon sakta och lite frånvarande smekte Anders mage. Hon hade ju trots allt just sugit av sin systers kille! Hur skulle det kännas om Anna hade gjort samma sak mot henne? Hon mötte hans undrande blick.

”Det är nog bäst att du går tillbaka till Anna nu, tänk om hon vaknar och undrar var du är. Eller ännu värre, tänk om hon skulle få se oss!”

Anders hade inte tänkt på Anna de senaste 15 minuterna, men blev med ens kallsvettig.

”Ja, det är nog bäst… men du då?” Anders tittade lite drömmande ner mot Maries trosor.

”Jag klarar mig, Anders. Gå nu!”

Han tittade spjuveraktigt på henne. ”Kommer du onanera när jag gått?”

Hon kände hur hon blev varm om kinderna. ”Anders, gå nu! Eller vänta, kom tillbaka!”

Anders satte sig åter på sängen, hoppfull.

”Du vet ju att jag ska jobba som ledare på ett ungdomsläger utanför Rom i sommar. Jag har redan pratat med Anna om att vi skulle kunna ses därnere eftersom ju ni ska dit, eller hur?” Marie pratade fort och engagerat.

”Jo, så är det tänkt,” svarade Anders.

”Tänk om du och jag skulle kunna… träffas lite innan. Hur vore det?”

”Det är förstås klart olämpligt, men trevligt!”

”Här, ta mitt mobilnummer.”

Anders tog lappen och ställde sig bredvid sängen och drog långsamt på sig kalsongerna. Han log mot Marie och hon log tillbaka, sedan smet han ut genom dörren. Så fort Anders försvunnit sträckte hon ner handen och kände mellan benen. Trosorna var genomfuktiga och Marie drog av dem, lade sig tillrätta och särade benen.

Till Paris

Anders, Anna, Karin och Daniel gick utmed det långa nattåget till Paris på centralstationen i Köpenhamn. De var äntligen på väg ut i Europa som de planerat hela våren. Anders kända sig glad och fri, det var sommar och han var ung och tillsammans med Anna och deras vänner. Då och då poppade förstås den gånga nattens episod med Marie upp i hans tankar, och lappen med hennes telefonnummer brände en aning i plånboken, men det gav honom ingen ångest utan mest kände han bara glädje. Han kramade Annas hand lite hårdare och hon kramade tillbaka.

De hittade sin vagn och knölade in sig i liggvagnskupén med ryggsäckarna. Två äldre killar, troligen amerikaner, hade redan installerat sig på underslafarna. Hans och Karin hamnade på mellanbäddarna och Anders och Anna längst upp. De gick ut i korridoren, drog ner fönstren och kände den svala sommarnattsluften mot sina ansikten. Klockan var 23:02 när en visselpipa ljöd och tåget långsamt satte sig i rörelse. Anders pussade Anna på kinden och njöt inombords, det var nu resan började på riktigt!

På natten vaknade han av att tåget gjorde en häftig inbromsning. Han famlade efter klockan: 01:50. Typiskt! Tåget accelererade igen och han kände det rytmiska dunket av hjulen mot rälsskarvarna. Så hördes plötsligt ett lågt fniss. Han tittade mot Anna, men hon verkade sova djupt. När han såg över slafkanten upptäckte han så att det låg två personer i den motsatta mellanslafen istället för en. Kupén var mörk, men från korridoren strilade några ljusstrimmor in i och han kunde precis urskilja vad som pågick.

I bädden låg Karin på sidan med ryggen mot Anders och bakom henne låg henne på rygg. De kysstes intensivt. Men nåt annat pågick också. Det var knappt att det gick att utskilja, men en bit ner på Daniels kropp rörde sig det tunna lakanet på ett misstänkt sätt. Det verkade som Karin runkade Anders mitt i den fullsatta kupén! Hur vågade de!? Anders tittade nu mer intresserat, givetvis fick han själv stånd närmast omedelbart. Faktum var att Karin var en mycket attraktiv tjej, och han hade själv fantiserat en del om henne och även stött lite försiktigt vid något tillfälle. Tänk om hon krupit upp i hans slaf istället?

Det försiktiga smekande pågick ett längre tag och Anders kunde inte hålla tillbaka sin egen lust. Han drog ner sin kalsonger och började smeka sig själv så försiktigt han kunde för att inte väcka parets uppmärksamhet. Tåget var nu upp i full fart igen och bullret svalde alla ljud som Daniel och Karin eventuellt yttrade. Efter en lång stund avtog rörelsen under lakandet och Anders såg hur Karin viskade något i Daniels öra. Daniel nickade lite avvaktade och sedan hände något oväntat. Försiktigt gled Karin upp gränsle över Daniels mage. Det bökades lite och sedan gled hon långsamt, långsamt neråt tills deras höfter var i jämnhöjd. Hade de verkligen…? Jo, så var det nog! Han hade trängt in i henne!

Anders runkade allt snabbare och han stirrade som förhäxad på paret nedanför. Men så mycket mer hände inte. De kysstes kärleksfullt och då och då lyfte Karin lite på höfterna och sjönk sedan ner igen. Anders fick lust att hoppa över till Anna och göra samma sak med henne, men han var mer eller mindre säker på att hon mest skulle bli arg. Han vände sig bort från scenen, in mot väggen och runkade så fort han kunde. Efter en liten stund nådde han fram och sprutade satsen över den Danska Stadsbanans lånelakan.

Precis när han var klar hörde han rörelser i kupén. Han vågade inte röra sig eller se efter vad som hände, men dörren öppnades och någon gick ut. När han efter en lång stund vågade titta hade både Karin och Daniel lämnat kupén.

Paris

Paris, han var äntligen i Paris! Tåget stannade med ett motvilligt gnissel på Gare du Nord och Anders krängde otåligt på sig sin ryggsäck. Han kysste Anna på kinden och så gick sällskapet av tåget och började leta efter en Metro. De köpte var sitt häfte biljetter och Anna fick för första gången tillfälle och pröva sin skolfranska i skarpt läge. Hon var duktig och log med hela ansiktet när hon kom tillbaka från disken. Väl nere i Metron kände Anders för första gången den karaktäristiska doften därnere och erfor den stora stadens puls via ett av dess viktiga blodomlopp.

De hade på tåget fått tips om ett bra och billigt hotell i närheten av Bastille och lyckades ta sig dit och skaffa ett rum med två stora grand lit-sängar i. De slängde från sig sitt bagage och gav sig ut på upptäcktsfärd till fots. De gick Rue de Rivoli fram till Hôtel de Ville, över till Ile de la Cité och beundrade Notre Dame, letade sig in i Quartier Latin och gick vilse därinne, satte sig på ett café och beställde in starkt kaffe och senare både mat, öl och vin. De skrattade och kände sig rusiga över att för första gången vara så långt hemifrån utan föräldrar.

Timmar senare gav de sig ut på gatorna igen, vandrade genom Jardin du Luxembourg och stannade bakom några stora häckar och hånglade vilt. De kom ända ner till Tour Montparnasse, den höga skyskrapan, och bestämde sig för att åka upp. Utsikten var hänförande alltmedan solen gick ner över staden och ljus började tändas här och där.

Anders var förvånad över den inverkan staden hade på honom. Han hade aldrig varit så mycket för ”det kulturella”, men här var det som om byggnaderna, människorna, historien ja till och med gatunamnen talade till honom direkt och till sin egen förvåning förstod han vad de sa. De övriga i sällskapet verkade också trivas och de hade trevligt tillsammans. På vägen tillbaka hittade de en trevlig restaurang på en bakgata och de åt och skrattade till långt efter midnatt.

Dagen efter delade paren upp sig. Anna ville till Louvren, vilket inte intresserade Karin och Daniel, så de bestämde mötesplats inför kvällen och gick sedan åt var sitt håll. Anna och Anders vandrade genom Louvrens många salar och han blev imponerad över hur mycket hon kunde om tavlor och skulpturer. Han betraktade henne då och då lite i smyg när hon ingående studerade något konstverk och slogs av hur vacker hon var. Han kände hur förälskelsen, som slumrat betänkligt på sistone, åter vaknade till liv. Han kom plötsligt att tänka på Marie. Hon hade helt försvunnit ur hans huvud när han gick av tåget i Paris, och hon kändes nu mest som en ond dröm. Han gick fram till Anna, tog henne om midjan och tittade djupt in i hennes ögon, kysste henne innerligt.

”Anna, jag tycker om dig, mycket.”

Hon log och han kysste henne igen. Ute på gatorna vandrade de runt planlöst. Anders fick för sig att berätta vad han sett i kupén på resan från Köpenhamn.

”… ja, och när jag tittade igen var de inte kvar i kupén. Jag kan bara gissa vart de tog vägen…” Han himlade med ögonen.

”Menar du att Karin och Daniel… i sängen rakt under mig!” utbrast Anna.

”Jo så var det. Jag var bra sugen på att komma över till dig och göra samma sak.”

”Ja men varför gjorde du inte det då?”

Anders blev förvånad.

”Ja, jag trodde inte du ville, du har inte velat så ofta den sista tiden, och du brukar inte tycka om att bli väckt,” svarade han.

”Du har kanske rätt, Anders. Men jag har haft så mycket annat att tänka på. Betyg, examen, hjälpa mamma, allt det där…” Hon kramade hans hand lite hårdare.

De gick förbi en mindre kyrka och Anna frågade:

”Ska vi gå in?”

”Ja, jo, om du vill.”

”Jag vill!”

Dörren gled igen bakom dem och gatularmet försvann direkt och ersattes av en rofylld tystnad. Det var svalt och skönt där inne och nästan helt folktomt. Framme i koret stod en liten folksamling, kyrkokören, och blev instruerade av sin dirigent. Anders och Anna gick ett varv runt kyrkan och satte sig sedan i en av de bakre raderna. Dirigenten lyfte händerna och kören började sjunga. En Bachkoral tonade fram under valven och kören sjöng över all förväntan bra. Slutackordet var så renstämt och välklingande att huden knottrade sig på Annas armar och hon kröp närmare Anders. När den efterföljande fugan började tog Anna tag om Anders högra ben och la upp det på bänken bakom henne, sedan satte hon sig tillrätta i hans famn med sin rygg mot hans mage. Därefter hände något oväntat.

Anna tog tag om Anders vänstra hand och la den långt upp på sitt lår. Anders, som suttit och njutit av Bach, vaknade plötsligt till liv. Vad hände nu? Anna la sin hand över Anders’ och tryckte den beslutsamt uppåt utmed de tunna shortsen. Han viskade tyst i hans öra:

”Jag kan inte få det du berättade om Karin och Danne ur huvudet.”

Hon tog av sig tröjan och la den i knät så att den dolde underlivet. Hon tog åter tag i hans hand och placerade den mellan sina ben.

”Smek mig, snälla!”

Anders trodde inte sin öron! Och dessutom i en kyrka. Han visste att Anna varit med i SMU:s scouter som ung, och han hade trott att hon fortfarande var troende. Men detta… Han smekte över hennes venusberg utanpå shortsen, medan Anna försökte se ut som om hon intensivt lyssnade på musiken, kände vagt den magiska rundningen. Hon särade mer på benen för att göra det lättare för honom att komma åt. Hon var verkligen allvarlig, hon ville bli smekt! Han tryckte lite hårdare, och som svar ryckte det till i kvinnokroppen. Han rörde sig uppåt, upp till knapparna som höll shortsen uppe, knäppte upp de översta och blev förvånad igen.

”Anna, du… har ju inga trosor på dig!” viskade han i hennes öra.

”Jaså, har jag inte?” sa hon med spelad förvåning.

Han arbetade sig nedåt, genom snårskogen, smekte de krusiga, fuktiga läpparna, trängde in i den heta öppningen, upp igen, hittade hennes njutningspunkt och koncentrerade sig på den, hittade snart en rytm som hon gillade. Vid ett tillfälle öppnades dörren och yngre ett par kom in, troligen turister även de. Annas tröja dolde ganska väl vad som pågick och Anders slutade inte sina rörelser, ens när paret gick förbi precis bredvid. Han nickade hövligt en hälsning, men kände sig en aning distraherad när de satte sig bara två bänkrader framför för att lyssna på kören. Anna kom närmare och närmare klimax och blundade nu hårt, hon verkade vilja komma ända fram!

Plötsligt ändrades ljuset hastigt i kyrkan och hon var tvungen att öppna ögonen. Solen måste ha brutit fram genom det molntäcke som legat över Paris hela dagen, och lyste nu starkt genom de färgade fönstren bakom koret. Det stora kors som hängde där framme omgärdades av ett sort gult ljus. Hon blundade igen. Anders fingrar var underbara på klitoris, precis lagom hårt, precis rätt rytm. Hon ansträngde sig för att inte stöna, försökte andas normalt, nu var det nära! Hon kände det kraftiga suget från djupet av sitt unga kön, den ilande känslan utmed ryggraden, musklerna i slidan som började pulsera. Anders kände vad som var på gång och ökade både hastighet och tryck och så tog orgasmen över henne. Den var ljus och stor och luftig och när toppen passerat sjönk hon inte som vanligt fort ner på andra sidan utan njutningen planade ut på en underlig, vidsträckt platå och började sedan långsamt men obönhörligt växa på nytt. De ljuva kramperna kom tillbaka ännu en gång och fick hela hennes kropp att vibrera.

Anna la en hand över Anders’ för att säga honom att det var över. Två gånger! Det hade aldrig hänt tidigare. Nästan lite skamset tänkte Anna att det som just hänt var det mest gudomliga hon någonsin upplevt i en kyrka. Även Anders hade njutit av att få göra det så skönt för Anna som verkade ha varit, även om han varit nära att få kramp i fingrarna på slutet. Han undrade vad som skulle hända nu?

Kören hade repeterat klart, de började plocka ihop sina saker och lämnade kyrkan i små grupper. Paret som suttit framför dem reste sig och gick. När de gick förbi Anna och Anders gav kvinnan honom en outgrundlig blick, hon hade vänt sig om vid ett tillfälle när Anna njutit som bäst, men Anders var inte säker på om hon förstått vad som verkligen pågått. Han mötte hennes blick och vågade sig på ett svagt leende.

”Det var nog mitt livs skönaste orgasm, Anders,” viskade Anna, ”och det var faktiskt två stycken, kände du det? Gudomligt skönt!”

Anders sa inget utan höll bara om henne. Anna sjönk längre ned i hans famn och verkade vara helt förbi efter sin njutning. Efter en lång stund sträckte hon på sig och krängde sig ur hans kram. Hon vände sig mot honom och la handen på hans lår.

”Och hur är det med dig, min Anders?” Hon tittade menande ner mot hans skrev.

”Jo tack, vi har det bra, mitt stånd och jag!”

Annas skrattade och flyttade sin hand uppför låret mot utbuktningen som syntes mellan hans ben. Anders tittade sig lite oroligt kring, men kyrkan var nu helt tom. Medan han spanade kände han hur Anna drog ner blixtlåset i hans shorts och hur hennes hand letade sig in och började stryka ståndet genom kalsongerna. Han hade nog haft stånd i en halvtimme nu och det var så underbart skönt att äntligen bli berörd.

”Anna,” viskade han, ”tänk om nån kommer!”

”Du får väl hålla utkik,” svarade hon retsamt.

Anna knäppte upp shortsen så långt det gick för att bättre komma åt, drog ner kalsongerna och därmed var hans stolthet ute i fria luften. Hon tog den i handen närmast vördnadsfullt, kramade den, rörde handen utmed dess längd, sträckte på sig och kysste honom. I samma stund hördes ett ljud från koret. De båda ungdomarna stelnade till och såg när en prästliknande figur kom utspatserandes från en sidodörr och satte igång att röja framme vid altaret.

”Anna, det här går inte längre. Men jag vill ha dig, kom med!”

Anders drog upp byxorna och tog Annas hand i ett fast grepp. Bredvid ingången fanns ett litet kapprum och där en dörr märkt ”WC”. De snubblade in och Anders låste dörren.

”Anna, jag måste få tränga in i dig, det var så länge sedan,” sa Anders med tjock röst.

”Jag vill ha dig också, sätt dig ned.”

Anders slet av sig allt han hade på underkroppen och satte sig på toastolen med sitt envetna stånd pekande rakt upp. Anna tog av sig sina shorts och ställde sig gränsle över honom, hon sänkte sig ned och han trängde in hela vägen i en enda rörelse. Lika mycket som hon njöt av att uppfyllas av honom, lika mycket njöt han av att känna hennes heta omslutning. Hon började röra sig och Anders tittade som förhäxad på sitt kön där det trängde in och ut i Annas vackra kön. Anna red nästan våldsamt och han kände att han inte skulle kunna hålla ut särskilt länge, men det gjorde ingenting.

”Kommer du snart, Anders? Kommer du i mig?

Det knackade på dörren, och röster hördes utanför, men de tog ingen notis om det. Anders kände sig stor och skön inne i Anna, han tog hennes höfter och tryckte sig allra längst in när hans orgasm briserade i såväl kön som huvud. Anna tog emot honom, förde honom genom extasen, förlängde den, njöt av den och sjönk sedan ner i hans knä, kramade och kysste honom nästan förtvivlat. Hon satt kvar länge medan han långsamt slaknade inuti henne.

”Det var länge sedan det var så skönt,” viskade Anders ett en lång stund.

”Ja det var länge sen, jag vet inte varför Anders. Du njöt så härligt!” viskade Anna tillbaka.

Knackningen på dörren kom tillbaka, och det hördes upprörda röster på franska utanför. De särade på sig och började långsamt sätta på sig kläderna.
_ _ _

På kvällen vandrade de efter middagen upp genom Montmartres slingrande gränder till den vita kyrkan, Sacre Coeur. De hade med sig en flaska vin och satte sig på trappan och tittade ut över staden som bredde ut sig nedför deras fötter. Sommarkvällen var varm och livet var underbart.

Vid elvatiden pep det till i Anders mobiltelefon. Han hade fått ett SMS, från Marie. En stöt av olust blandad med förväntan genomfor hans kropp, han hade det så bra nu och det fick inte Marie förstöra!

”Hej Anders! Hoppas ni har det bra. Hur ser det ut inför Rom, kan vi träffas? Kram M”

Tankarna rusade genom Anders huvud, ville han verkligen träffa henne? Minnena från deras två möten före avresan kom tillbaka och han log inombords. Men…

”Anna, när är det vi har planerat att komma till Rom?” frågade Anders.

”Tja, det är väl lite flytande, kanske om en vecka. Varför frågar du?”

”Nä, jag bara undrade.”

Han svarade Marie: ”Vi har det bra, jag och Anna också! Tänker på dig ibland. Kommer till Rom om ca en vecka, vet inte mer just nu. Troligen svårt träffas innan. A”

Han skickade iväg SMS:et och tittade på Anna. Han kände sig lite rutten inombords, men kunde samtidigt inte förneka att han plötsligt kände en längtan till Rom…

Mot Rom

Sällskapet lämnade Paris och tog TGV söderut till Marseille. I Provence reste de sakta utmed kusten, blev förtjusta i den lilla staden Sainte Maxime, upplevde prålet i Cannes och Antibes, men blev lite besvikna på Nice.

Anders hade fortsatt SMS-kontakt med Marie, han kunde inte låta bli. Det verkade bli svårt att få till ett ”hemligt möte” innan, så han lät Anna organisera det hela med Marie och sen fick de helt enkelt se vilka möjligheter som öppnade sig. Det bestämdes att de skulle träffas vid Fontana di Trevi vid middagstid om två dagar.

Dagen efter gick de med sina tunga ryggsäckar på stationen i Nice Ville. Nattåget till Rom var nästan komiskt långt och deras vagn var naturligtvis nästan längst bak. De installerade sig i kupén och på exakt tid, kl 21:07, rullade de iväg. Resan utmed den bergiga kusten var sanslöst vacker och luften som strömmade in genom de öppna fönstren ljummen, men samtidigt frisk efter den heta dagen. När de passerade gränsen mot Italien hade mörkret fallit och de drog sig tillbaka till kupén för att dela på en flaska vin och äta några kex med ost de inhandlat i Nice. Eftersom de befann sig i samma miljö som på resan till Paris, kunde Anders inte tränga bort tanken på vad som hänt sist, och de hade heller inte prata om det. Men nu vågade han till slut fråga.

”Jo hörni, Daniel och Karin, hur var resan till från Köpenhamn till Paris tyckte ni?” undrade Anders oskyldigt.

Karin tittade på Daniel som avslöjade sig direkt genom att rodna.

”Ja, vadå menar du?” svarade Karin.

”Sov ni gott, till exempel?” sa Anna lite oväntat.

”Jag har alltid haft svårt att sova på tåg, allt gnissel och gung ni vet…” sa Karin lite trevande.

”Kom igen nu, jag såg er!” utbrast Anders.

”Exakt vad såg du?” undrade Daniel.

”Jag såg Karin runka av dig, och sen krypa upp och lägga sig på dig! Nästa gång jag vågade titta var ni borta. Mycket suspekt.”

”OK, vi ger oss! Vi blev lite kåta där på natten och kunde inte hålla oss. Men har ni prövat att ha sex på en dansk tågtoalett? Inget att rekommendera, trångt, smutsigt, bullrigt och med en doft av urin. Urk!”

Karin berättade livfullt, och korkade samtidigt upp en flaska vin till. De skrattade åt historien.

”Ni då, har ni gjort nåt busigt?” undrade Karin.

”Jo, det har vi kanske. Vi älskade i en kyrka i Paris,” sa Anders lite förläget.

”Vadå, knullat rakt upp och ned i Guds Hus?” Daniel försökte låta upprörd.

”Njae, först fick jag av min kära pojkvän en alldeles underbar orgasm i en kyrkbänk medan en kör repade i kyrkan, sen smet vi in på en toalett och så att säga fullbordade det hela. Men det var en mycket rymligare sort än er tågtoalett!” sa Anna.

”Ha, så det var det ni gjorde den där dan ni var borta så länge och kom tillbaka och såg lyckliga ut!?”

Anders nickade glatt och pussade Anna på kinden.
_ _ _

Mitt på natten vaknade både Anna och Anders av ett märkligt ljud. De två hade även denna gång hamnat på överslafarna, Daniel och Karin låg längst ned och mitt emellan var det fortfarande tomt och skulle nog förbli så. I kupén var det hett och aningen kvavt, trots att värmereglaget stod så långt det gick. Anders tittade över kanten och såg vad som orsakat lätet. På underslafen red Karin Daniel så vilt det trånga utrymmet tillät, men denna gång helt utan diskretion. De var båda helt nakna och inga täcken dolde vad som pågick. ”Aningen fantasilöst,” hann Anders tänka innan hans egen kåthet slog till på allvar. Han svingade sig över till Annas bädd.

”Daniel och Karin knullar där nere,” väste han i hennes öra.

”Jo jag hör det,” hon drog ned Anders och kysste honom hårt, ”ska vi göra samma sak?”

”Gärna, väldigt gärna!”

Anders drog av henne det tunna täcket. Hennes kropp öppnade sig för honom och hans händer smekte henne utmed sidorna, över brösten, magen och låren. Han fumlade av hennes BH, kysste de vackra brösten och nafsade i bröstvårtorna medan de underifrån hörde hur Karin stönade hårt och rytmiskt och ibland nästan skrek.

”Skippa förspelet, Anders, träng in nu! Jag känner ju hur hård du är.”

Anders var som i trans. Han slet av sig T-shirt och kalsonger och drog sedan vördnadsfullt av Anna trosorna. Han kröp upp mellan hennes ben som särade sig för honom och hon sträckte sig ned och tog tag om ståndet. Den kändes hård och skön i hennes hand, hon drog några tag upp och ned och kände hur hon blev ännu våtare inuti. Så drog hon ner Anders och satte ollonet i sin skreva, lät det glida upp och ned några gånger, tryckte det mot sin klitoris och så ner till mynningen, hennes kåthet växte ännu mer. Anders tryckte till och gled in, pressade sedan långsamt in hela sig i henne. Han la sig ner över Anna, kände hela hennes kropp mot sin, kysste henne och började röra sig i henne.

Därmed fanns två älskande par i kupé 4, vagn 263 på väg genom den mörka medelhavsnatten mot Rom. För båda paren var det en ny erfarenhet att befinna sig i samma rum som ett annat kärlekspar och det var upphetsande att inget se, bara höra. Daniel och Karin hade ju ett visst försprång och efter några minuter började det låta som om Karin närmade sig kulmen och inte långt därefter hördes Daniel stöna på ett nytt sätt, sedan blev det tyst nerifrån. Anders stötte djupt och grunt omväxlande i Anna, men ganska hårt och det häftiga var hur hon mötte hans stötar, besvarade hans heta kyssar, tryckte honom längre in i sig med benen som han lagt i kors över hans ländrygg. Anna ville det här lika mycket som han!

Anders kom till slut i en kraftfull utlösning, och Anna kände säden spruta fram allra längst inne i sig. Han försökte fortsätta, men Anna lugnade hans rörelser och han blev tillslut liggande stilla och utmattad ovanpå henne. Hon visste att hon skulle ha svårt att komma här och nu och det hade varit härligt ändå. Hon kramade honom med armar och ben, kände hans lem nu helt stilla i sin slida och kramade den också. Kanske var det upplevelser som dessa de behövde för att hitta tillbaka till varandra, tänkte hon. Det hördes fniss nerifrån.

”Fan, vilken ormgrop,” hördes Daniel säga.

”Kan ni inte åka nattåg utan att göka?” frågade Anders matt.

”Det verkar inte så. Förlåt om vi väckte er, men ni verkar inte ha tagit illa upp,” svarade Karin. ”Hur var det att göra det tillsammans, tycker ni?”

”Det var verkligen upphetsande att höra dig, Karin,” sa Anna, ”du stönade som ett helt lokomotiv!”

”Han är så duktig, min lilla Daniel,” skrattade hon. ”Hur gick det för dig Anna, lyckades du komma?”

”Ja, nje, jag gjorde kanske inte det, med det gör ingenting. Anders kom för oss båda!”

”Ha, vilket skitsnack!” sa Karin, ”se nu till att du får ditt också.”

Anders drog sig ur och lade sig på insidan bredvid Anna på den smala bädden. Han smekte över den fasta magen och viskade i hennes öra:

”Är du säker på att du inte vill komma du också, kanske lika hårt som Karin gjorde?”

Handen gled över busken ner mellan benen, tryckte lätt över området nedanför. Annas slumrande upphetsning vaknade genast till liv med ett vrål och hon kunde inte värja sig.

”Jo Anders, jag vill nog det!” viskade hon tillbaka.

Anders tryckte först över hela över vulvan, letade sedan upp själva knoppen, tryckte strax ovanför, smekte utmed dess sidor. Anna kunde inte hålla tillbaka en ljudlig utandning, det var så underbart skönt för henne.

”Hallå där, har ni börjat igen?” hörde hon Karin fråga.

”Mmmm,” var allt Anna fick ur sig.

Loket hördes tuta avlägset och hjulen dunkade vidare mot rälsen, vagnen ryckte till av en häftig inbromsning, men fortsatte sedan. Där upp under kupétaket var det nu nästan varmt som i en bastu. Anna kände Anders läppar mot sin vänstra bröstvårta, hur han tog den i munnen, sög på den, bet försiktigt i den och hur den sände vågor av njutning genom henne, kände den styvna och bli hård. Hans fingrar var nu för långt ner, hon tog hans hand och la tillbaka den på rätt ställe, han förstod och fortsatte. Hon särade benen längre för att han verkligen skulle komma åt bra, jaa där, exakt! Hon sökte hans mun och kysste honom djupt.

”Det är så skönt, fortsätt precis så,” viskade hon i hans öra.

Njutningen växte i henne. Pirrande blixtar började skjuta ut från området runt klitoris och slidan drog ihop sig okontrollerat. Hon lyfte bäckenet och tryckte det mot handen som tillfredsställde henne. Så fick hela området runt klitoris ett eget liv som svalde hela hennes medvetande. Spasmerna sköt som pilar ut från underlivet åt alla håll, rytmiskt, extatiskt, igen, och igen, och igen, och sedan avklingande.

Hon rasade formligen samman och drog en djup suck. Hon kramade Anders hårt, hårt och sa:

”Tack, tack, tack! Det var fantastiskt, nästan ännu bättre än i kyrkan! Du är så bra!”

”Äsch, du gör det mesta själv, jag bara hjälper till lite.”

Hon tittade över kanten för att säga nåt till Karin, men det verkade som om både hon och Daniel hade somnat där nere.

Rom

Klockan 06:45 blev de bryskt väckta av den italienske konduktören. Samtliga hade problem att hitta rätt på sina underkläder och de garvade hjärtligt åt situationen. Anna och Karin lämnade kupén i ett försök att göra morgontoalett. I kön dit fråga Karin:

”Ja, hur gick det för er sen då, jag somnade visst från alltihop.”

Anna kände hur hon rodnade bara hon tänkte på natten som varit.

”Jo Karin, det blev bra, fantastiskt bra om jag ska vara ärlig. Jag har aldrig fått en sån kraftig orgasm tidigare tror jag.”

”Härligt! Så, hur är det nu egentligen mellan dig och Anders?”

”Jag tycker det känns bättre, det är skönt att vara hemifrån med allt som måste göras där,” hon tog en paus och viskade sedan, ”och jag är så mycket kåtare nu! Jag längtar redan till nästa gång.”

Karin skrattade. De tittade ut genom fönstret och såg Roms förorter rulla förbi. ”Snart, snart är jag i ROM!” tänkte Anna med stigande upphetsning.

Anders satt i kupén och närmade sig Rom med blandade känslor. Naturligtvis var han sugen på att få se den Eviga Staden, men han skulle här även träffa Marie igen och han var inte säker på hur han skulle hantera det. Det där begäret han känt för henne tidigare var mycket svagare nu, och dessutom kändes det bättre med Anna än det gjort på länge. Bara det som hände nu i natt, det var ju exakt avsaknaden av det som drivit honom mot Marie. Han bestämde sig för att vara rak mot Marie, säga som det kändes. De skulle ju dessutom få svårt att vara ensamma med varandra.

Något försenade, kl 07:15, stannade tåget på station Roma Termini. De lyckades hitta två dubbelrum på ett enkelt men fräscht hotell alldeles bredvid stationen och la sig för att sova några timmar efter den föga utvilande tågresan. Vid tiotiden gav sig paren ut för att äta lite frukost och ta en första titt på staden. De vandrade, och de förundrades över de magnifika byggnaderna, närvaron av det historiska, gatulivet, allt! De åt en enkel frukost på ett café och började vandringen mot Colosseum där de hade avtalat möte med Marie klockan 12. När de närmade sig den kolossala arenan kände Anders nervositeten stiga alltmer. Marie hade ju tidigare visat en närmast total avsaknad av respekt för allvaret i det de gjort tillsammans. Vad skulle hon hitta på nu?

När de hade väntat i tjugo minuter kom hon så gående på andra sidan gatan. Hon fick vänta ganska länge för att komma över och Anders fick tid att betrakta henne. Hon var klädd i ett par kakifärgade shorts, ett tunt vitt linne, vit solhatt och sandaler. Hon var brunbränd och såg mer muskulös ut än han mindes henne. Och trots att han inte ville gav bilden av Marie en pirrande känsla i honom och minnena från deras senaste möte dök upp i hans huvud. Hon var vacker, på nåt sätt vildare än Anna, mer naturlig. Han kramade Annas hand hårdare.

Marie kom över gatan tillslut och kastade sig i armarna på Anna. På Anders hälsade hon närmast hövligt, men han såg hur det blänkte i hennes ögon har hon sedan gav honom en kram som var lite hårdare och längre än den borde varit. Marie strålade.

”Jaha, luffare, vad tycker ni om Rom så långt?” frågade Marie.

”Fantastisk! Underbart! Men varmt!” svarade Karin och alla log.

”Har du varit här tidigare?” undrade Anna.

”Jo, två gånger har vi åkt hit, en gång med ungarna på lägret och en bara vi ledare. Det sistnämnda blev en rätt häftig kväll, och natt! Ni vill väl se Forum Romanum? Det ligger alldeles här bredvid.”

Sällskapet löste inträde och gick in. När de gick bland ruinerna i hetta växta sig en berusande känsla allt starkare i Anders, samma som han tidigare känt i Paris, men mycket starkare! Detta var världens centrum för 2000 år sedan! Han kunde se hur romare i vita togor vandrade runt bland templen, höra lärda diskussioner på latin, se konspirationer smidas bakom pelarraderna. Han försökte förklara sina känslor för Anna och hon förstod vad han menade och log. Var det lite stolthet bakom leendet?

De fortsatte vandringen och passerade det svulstiga Vittoriano-monumentet, Pantheon och vidare upp till Petersplatsen och kyrkan. Marie föreslog att de skulle gå upp i kupolen och ut på terrassen, men Anna som led av viss höjdskräck avstod och Karin och Daniel likaså. Det blev således Anders och Marie som påbörjade det mödosamma arbetet att gå de många trappstegen. De sa inget på hela vägen upp och tystnaden började bli lite tryckande. Men när de väl stod på uteterrassen med Peterplatsen och hela Rom för sina fötter började de prata.

”Jag älskar det här,” sa Marie, ”solen, värmen, kulturen, språket, folket.”

”Jag börjar förstå vad du menar,” svarade Anders. ”Jag har inte brytt mig så mycket om sånt tidigare, men under resan är det som om något vaknat till i mig. Jag funderar på att läsa nåt om ‘det här’ på universitetet i höst. Kanske idéhistoria, eller italienska, eller konsthistoria. Tja, jag vet inte.”

Marie log, och smekte plötsligt hand handrygg fjäderlätt. Han blundade ett ögonblick, vad skulle hända nu?

”Och mer då, har du tänkt något på… mig?” frågade hon tyst.

”Marie. Jag vet inte vad jag ska säga,” han tvekade. ”Jo, naturligtvis har jag det. Men faktum är att det varit mycket bättre mellan mig och Anna än på hela våren. Det är som om hon slappnat av när vi kom hemifrån. Du anar inte vad vi gjort!”

”Vadå, vad har ni gjort?”

Anders berättade i korta ordalag om deras erotiska eskapader, medan Marie tittade ut över staden och inte såg på honom en enda gång. När han tystnade, vände hon sig mot honom och sa:

”Nu ska jag berätta vad jag har gjort: jag har längtat efter dig. Ganska mycket.”

Hon tog hans hand i sin och Anders kände hur en klump växa till i halsen. Han ville inte trassla till det nu. Hon kramade hans hand hårt.
_ _ _

På kvällen gav de sig ut alla fem för att hitta någonstans att äta. Marie ledde dem till Piazza Navona mitt i staden. Vilken underbar stämning det fanns på detta torg! De hittade ett ledigt bord på en restaurang, alldeles för dyr naturligtvis, men de brydde sig in om det ikväll. Och i den ljuva kvällsvärmen efter dagens hetta åt de underbar pasta, gott bröd och drack mängder med billigt, rött vin. De hade trevligt och skrattade gott och mycket. Klockan halv ett tittade Marie på klockan.

”Shit! Halv ett, jag har missat mitt sista tåg. Jag ska ju jobba i morgon!” Hon sjönk ner i stolen.

”Du får sova hos oss,” erbjöd Anna, ”vår säng är stor nog för oss tre.”

Anders satte vinet i halsen. Alla tre i samma säng! Han tittade på Marie och hon tittade intensivt tillbaka.

”Jag har väl inget annat alternativ, tack!” svarade Marie. ”Ska vi ta in en karaff vin till?”

Glada av vin och mat gick de hem genom Rom-natten. De sa god natt till Karin och Daniel vid deras dörr och gick in på sitt rum. De var alla trötta och tog av sig kläderna och borstade tänderna i snabb fart och utan prata särskilt mycket. Anna var den första som kastade sig i säng, och Marie la sig sedan snabbt så att Anders var tvungen att lägga sig mitt emellan de två kvinnorna. Anders log åt hennes lilla list.

”Vilken underbar dag!” sa Anna sömnigt, ”Rom är en stad i min smak. God natt på er.”

”God natt,” sa Marie och Anders pussade Anna försiktigt på kinden, men hon verkade redan sova. Han var fascinerad över hur fort hon kunde somna emellanåt. Han la sig tillrätta med ryggen mot Marie, men inte alls avslappnad utan på helspänn. Han vågade inte vända sig om, men kände att Marie låg nära. Anna sov nu helt säkert att döma av hennes lugna, rytmiska andning.

Det dröjde inte länge innan han kände Maries mjuka beröring, fjäderlätt rörde sig hennes fingertoppar över hans rygg, upp till nacken, ner igen, utmed kalsongresåren. Hon blev lite modigare och gjorde om resan med handflatan. Det gick rysningar av välbehag genom Anders’ kropp, men han rörde sig fortfarande inte ur fläcken, och försökte visa med ett litet ljud att han var vaken och att han njöt. Handen rörde sig återigen ner mot hans stjärt, gled denna gång ut över det tajta, syntetiska tyget, upp till höften och sedan ner över låren. Tillbaka upp. Han blev allt mer upphetsad, njöt av sitt snart fulla stånd, njöt av Maries smekningar, men kände sig samtidigt som en usling. När Maries hand nästa gång passerade hans höft la han sin hand över hennes, kramade den hårt och kände hur hon kröp närmare, hennes andedräkt mot nacken, brösten mot ryggen, hennes lår mot hans. Ståndet började bli bångstyrigt, det krävde beröring och han kapitulerade inför dess makt och drog sakta ner Maries hand mot det, la den över sitt hårda kön. Hon kramade det lätt och känslan var underbar, men hon gjorde sen inte mer.

Efter en stund drog hon undan handen och viskade i hans öra: ”Inte mer nu, inte här.” Han förstod förstås, men kände sig ändå besviken. Hon kysste honom i nacken och drog sig sedan tillbaka. Han väntade några sekunder och vändes sig sedan försiktigt om. Han tittade in i hennes för en gångs skull helt allvariga ögon, tyckte han anade nåt annat i dem, var det sorgsenhet? Han närmade sig försiktigt med huvudet, sökte hennes mun, fann den, väntade in hennes reaktion. Han kysste henne så försiktigt han kunde och hon besvarade kyssen, kände hettan i hennes begär, men också tveksamheten inför den underliga situationen. Han sträckte ut sin vänstra hand mot hennes bröst, smekte det genom BH:n, kände bröstvårtan styvna genom tyget och Maries kyss bli intensivare. Oväntat kände han åter hennes hand mot sitt kön, smekte det girigare nu.

De var på väg att tappa kontrollen över situationen, och det var Anders som först kom åter till sans. Han bröt kyssen, la sin hand över hennes smekningar och sa med hennes ord: ”Inte mer nu, inte här.” Han vände sig tillbaka mot Anna, men det tog lång tid innan upphetsningen lagt sig tillräckligt för att kunna somna.

Marie låg vaken länge och tänkte över situationen. Hon kunde inte hjälpa det, men hon började faktiskt bli på allvar förälskad i Anders. Det var inte helt lätt att förstå varför, men det var på riktigt. Att Anders nu var hennes kära systers kille gjorde det hela rätt besvärligt, men oavsett vad Anders hävdade verkade det inte helt perfekt mellan honom och Anna och hon var honom helt klart inte likgiltig. Hon var nog tvungen att ligga lågt ett tag, inte forcera, men ändå vara tydlig. Det var varmt i rummet, hon drog av sig täcket och försökte somna.
_ _ _

Anders var den förste att vakna, reste sig på armbågen för att se klockan som stod på nattduksbordet, halv åtta bara. Fönstret stod på vid gavel och det var äntligen lite svalare i rummet. Han strök sig över magen, ner till sitt morgonstånd, smekte det också. Drömmarna hade varit grötiga, fulla av tjock, röd lust, sex med okända, ansiktslösa kvinnor, men också en väldigt detaljerad episod med en kvinna som bara kunde vara Marie. Han tänkte på drömmen och kåtheten växte. Han lät handen glida under resåren, tog tag om ståndet, njöt av känslan, drog några tag upp och ned. Nej, han kunde inte vänta längre! Han kröp upp mot Anna som låg med ryggen mot honom och tryckte sig mot henne.

Anna hade sovit oroligt i värmen, vaknat några gånger men lyckats somna om. Hon sov grunt när hon genom sömnen kände Anders krypa upp mot henne. Hon vaknade fullt ut och njöt av hans kropp, kände hans hårdhet mot stjärten, han hade nästan alltid morgonstånd så hon var van, tryckte sig lite mot det och kände direkt hur han svarade. Hon började tänka på det som skett i tågkupén på vägen till Rom och blev fort oväntat kåt. Men den nya kåthet gladde henne. Hon hade lidit av att göra Anders besviken så många gånger under våren, men lusten hade bara inte funnits. Nu gjorde den det! Hon tog hans hand som smekte hennes axel och la den över sitt nakna bröst, BH:n hade hon kastat av sig mitt under natten. Hon hörde ett förundrat läte och log. Efter en stund vände hon sig mot honom, såg in i hans ansikte, kysste honom. Hans respons var nästan häftig och hon bestämde sig för att chocka honom ytterligare. Hon drog sig lite tillbaka och lät händerna vandra över hans mage, ner till ståndet, tryckte handen mot det genom det tyget och hörde hans förvåning.

”Anna, vad har tagit åt dig? Mår du bra?” viskade han i hennes öra.

”Jag tror att det är just det jag gör, Anders. Mår bra alltså,” svarade hon.

”Jag blir så glad när du säger så, och jag skulle så gärna vilja älska med dig här och nu,” sa Anders hest.

”Vad är det som hindrar dig?” frågade Anna retsamt.

”Ja, din syster till exempel!” svarade han.

”Äsch, jag tror inte hon skulle bry sig. Jag har både hört och sett henne tillsammans med rätt många killar när hon fortfarande bodde hemma. Det är dags att hämnas lite!” sa Anna.

Anders drog sig en bit bakåt och tittade på Anna.

”Vad är det du säger?”

”Ja, inget märkvärdigt med det egentligen, och de kanske inte var så många när jag tänker efter. Men fler än jag haft i vart fall. Och ibland var det rätt… ljudligt.”

Tanken att älska med Anna medan Marie såg på var minst sagt eggande, tänkte Anders. Det skulle även bli lite hämnd för honom, för att hon varit så framfusig och oförsiktig. Men så bröt tanken fram: tänk om Anna kände till hans snedsteg med Marie, var detta ett sätt att hämnas på honom? Anna bröt hans tankar.

”Vi gör det Anders, älska med mig min kära!”

Anders sköt bort sin senaste tanke, den verkade inte trovärdig, och tittade sedan åt Marie till. Hon låg med ryggen mot dem och föreföll fortfarande sova. Anders vände tillbaka mot Anna, drog av henne täcket helt och hållet och böjde sig ned för att kyssa henne medan han lät sin hand smeka sig ner från halsen, över de båda brösten, magen, ut över låren, tillbaka upp för att stanna mellan dem. Strök ömt över vulvan.

”Får jag ta av trosorna?” frågade Anders och Anna nickade sakta.

Han kröp ner och drog försiktigt av dem. Hon särade benen och han såg hennes läppar och öppningen däremellan; hon verkade vara lika upphetsad som han. Han la sig åter bredvid henne, de kysstes och hans fingrar sökte sig ned till skötet igen, när han tryckte till runt klitoris stönade hon högt och särade benen ännu mer.

Anders hörde rörelser bakom sin rygg och han förstod att Marie slutligen vaknat. Vad skulle ske nu? Han hörde ett underligt läte.

”Men vad håller ni på med?” hörde de Marie utbrista, ”men visst, kör på ni. Vill ni vara ensamma?”

Anders såg på Anna som skakade på huvudet.

”Nej, du behöver inte gå. Stanna gärna!” sa han och tittade henne i ögonen.

Han hade svårt att tolka hennes uttryck. Hon kunde naturligtvis inte förebrå honom för att älska med sin flickvän, än mindre med tanke på vad hon gjort mot honom. Hon tvekade.

”Snälla, stanna,” bad Anders.

Varför ville han det? Marie tittade på sin syster och på Anders. Anna var naken och mellan benen såg hon Anders hand. Han hade fortfarande sina briefs på sig. Hon kunde inte förneka att hon blev upphetsad av situationen, även om den känslan blandades med en stor portion svartsjuka.

”OK, jag stannar väl här,” sa hon, ”men jag kan inte lova att jag blir helt passiv.”

Anna skrattade till och bröt den något spända stämningen, snart skrattade de allihop och Anders böjde sig ner och kysste Annas högra bröstvårta medan hans högra hand återupptog sina rörelser. Marie tog av sig sin BH och satte sig tillrätta, och fick se hur Anna tog initiativet och tryckte ner Anders på rygg. Hans stånd syntes tydligt genom kalsongtyget och hon smekte det kärleksfullt. Så drog hon av plagget och böjde sig ner och slickade lemmens undersida ända upp till toppen, sedan ner igen. Anders vände huvudet mot Marie och fick se henne sitta bredbent och med sin högra hand innanför trosorna, smekandes sig själv med blicken fixerad på hans kön som just försvann in i Annas mun. Anna började suga av honom och det var hänförande, samtidigt som hon tog hans hårda pung i handen och kramade den lätt. Marie rörde sig och han tittade dit igen. Även hon tog av sitt sista klädesplagg och satte sig sedan aningen demonstrativt så han fick full insyn mellan hennes ben. Han drog efter andan, dels av Annas behandling dels när han fick se Maries sköte för allra första gången. Hon var antagligen aningen rakad eftersom busken var så liten, men det var också något annat över detta kön som gjorde det oemotståndligt. Han visste med ens att han någon gång, på något sätt skulle smeka, kyssa, slicka och tränga in i det. Anna slutade suga, och följde hans blick och såg in mellan Maries ben där hon långsamt började onanera. Långsamt, utstuderat och njutningsfullt smekte hon sig själv.

”Det här, kära syster, trodde jag aldrig att jag skulle vara med om,” sa Anna och hon lät mer förvånad än upprörd.

Hon la sig åter på rygg och Anders följde efter. Han satte sig mellan hennes ben och skulle just tränga in när Marie kastade sig fram och tog tag om hans stake.

”Låt mig hjälpa dig, er,” var allt hon sa.

Både Anna och Anders såg på förvånat när hon först runkade honom några gånger, sedan vinklade ner lemmen och förde spetsen fram till öppningen. Anders lutade sig framåt och kände Maries mjuka händer runt penis och pung medan han sakta trängde in i Anna. När han var ända inne la han sig över henne, kysste henne djupt och började därefter långsamt stöta, omväxlande grunt och djupt, i sidled och längdled, hårt och mjukt. Marie kröp upp bredvid Anna och återupptog sin onani.

Anders knullade henne gudomligt. Det var så skönt att hon kved lyckligt. Hon upplevde något underligt nytt, hur hon bars bort på en våg av kåthet och upphetsning som inte var den vanliga mot orgasmen. Nästan omedvetet fällde hon ut sin högerarm mot Marie så att handen hamnade på Maries lår. Hon följde det uppåt och nådde skötet, där det smått otroliga hände: hon sköt bort Maries egen hand och började smeka henne medan Maire förvånat tittade på.

Anders såg vad som hände och fick nästan kåtslag av synen, det här var för mycket! Anna verkade vara i någon annan värld, men hennes slida kramade honom samtidigt hårt och rytmiskt. Hans njutning växte snabbare han önskade, men det fanns inget att sätta mot just nu. Han fyllde Annas vulva med hårda, raka stötar och när den brännande njutningen växte över bräddarna bestämde han sig för att dra sig ur. Anna vaknade ur sitt rus när slidan blev tom och hon och Marie såg på hur han runkade sig själv och hur säden bröt fram i kaskad efter kaskad och landande över Annas bröst och mage, på Maries lår.
_ _ _

Väggarna på det enkla hotellet vid Station Roma Termini var tunna och det var således lyhört. För Karin och Daniel i rummet bredvid rådde det ingen tvekan om vad som försiggick inne i Anders och Annas rum.

”Men Marie sover väl där inne också?” undrade Karin.

”Hon kanske var tvungen att åka tillbaka tidigt”, svarade Daniel lite frånvarande.
_ _ _

Anders sjönk ihop och kände sig nästan svimfärdig ett ögonblick efter eruptionen, men kom tillbaka när Anna viskade.

”Snälla fortsätt, jag var så nära!”

Han kravlade sig neråt och satte igång att slicka och suga Annas kön. Han hittade hennes njutningspunkt med tungan och trängde samtidigt in med några fingrar. Hon stönade lågt. Annas hand hade aldrig lämnat Maries kön och även hon verkade vara nära eftersom hon andades grunt och hastigt. Så hördes Marie skrika till: ”yes, yes, shit” och sekunden efter kände Anders de välbekanta ryckningarna i Annas underliv. De tilltog i styrka och Anna knep fast hans huvud i ett järngrepp med låren medan han slickade henne genom orgasmen. Han fick jobba hårt och hade nästan slut på luft när hon tillslut med en djup utandning släppte taget om hans huvud och sträckte ned händerna för att smeka hans huvud.

Han satte sig på knä. Anna blundade och såg närmast avsvimmad ut, och hade fortfarande sin hand mellan sin systers lår. Marie däremot log med hela ansiktet.

”Det där var häftigt!” sa hon, och så vände hon sig mot Anna, ”det var verkligt skönt, Anna. Har du gjort det tidigare, på nån tjej menar jag?”

Anna vaknade till liv och drog bort handen som om hon plötsligt kom ihåg att den befann sig på ett olämpligt ställe.

”Nej, aldrig. Utom på mig själv förstås,” svarade hon. ”Den här resan börjar bli underlig. Först har jag sex i en kyrka, sedan i en tågkupé tillsammans med mina vänner. Och nu har jag just älskat med min pojkvän samtidigt medan min syster ser på! Vad ska hända härnäst?”

”Det som nu kommer hända med mig är i vart fall att jag måste springa till tåget,” sa Marie. ”Vi ses i Sverige.”

Hon kysste först Anna, sedan Anders på kinden och drog på sig sina kläder, gjorde snabbast möjliga morgontoalett och försvann sedan ut i korridoren. Anders och Anna blev liggande i sängen. De såg på varandra och försökte båda två utröna om det som just hänt skulle få några konsekvenser och i så fall vilka. Efter en stund gav Anders upp, han la sig bredvid Anna och smekte hennes över magen och upp över det högra bröstet.

”Är det OK,” frågade han.

”Jo, jag tror det,” sa hon. ”Och jag upplevde en helt ny upphetsning när vi låg med varandra den här gången. Anders jag måste få fråga en sak: har det hänt nåt mellan dig och Marie som jag inte känner till? Ibland såg du på henne på ett underligt sätt?”

Anders kände hur hjärtat började slå snabbare, och paniken kom krypande. Han var tvungen att ljuga, var han inte det?

”Nä, som vadå menar du?”

”Ja, inte vet jag.” Lång paus. ”Är du kåt på henne?”

Han mötte hennes blick och var skräckslagen över att hon skulle kunna läsa sanningen däri.

”Jag är kåt på dig, märks inte det?” svarade han trevande. ”Och jag vill inte vara oförskämd, men om jag minns rätt var det du och inte jag som verkade mest sugen på Marie.”

Anna såg först förnärmad ut, men vekande sedan. Anders andades ut. Hade han klarat av krisen, åtminstone tillfälligt?

”Förlåt mig, du har förstås rätt. Jag vet för övrigt inte vad som flög i mig!” sa hon.

Anna tittade ner och såg Anders lem ligga lång och slak och över hans vänstra lår. Åsynen tände henne igen och hon sträckte sig efter den och strök den varligt, kände den långsamt växa.

”Du… skulle inte ha lust att busa lite mer, bara du och jag den här gången?” frågade hon.

Anders var överrumplad och log lyckligt. När han senare trängde in i henne och de lugnt började om sin älskog verkade hon vara som vanligt igen. Anders däremot hade svårt att helt bli kvitt obehaget i sitt inre.

Prag

De vände åter kosan mot norr. Efter fyra härliga dagar i Rom satte de sig på tåget mot Venedig, fortsatte via Wien till resans sista destination, Prag. De började nu bli lite mätta på luffarlivets ständiga vedermödor: leta boende, mat och sevärdheter, men kunde samtidigt inte säga annat än att resan så långt varit lyckad och de hade aldrig blivit osams på allvar.

När tåget rullade genom södra Böhmen var himlen täckt av tunga moln, och regnet strilade ner timme efter timme. Episoden i Rom hade inte kommit upp fler gånger, däremot hade Marie skickat en antal SMS som han hade varit noga att radera eftersom de sannerligen inte lämpade sig för Annas ögon. Hon skrev verkligen fina saker om honom, Marie. Bilden av henne när hon satt naken i deras säng och smekte sig själv kom upp då och då för hans inre syn och kunde göra honom närmast okontrollerat kåt.

Regnet hällde fortfarande ner när de satte igång sökandet efter natthärbärge i Prag. Tillslut lyckades de få ett rum med två smala sängar hos en äldre dam till klart överpris, men de kunde inte hitta nåt bättre och läget var centralt. Damen visade sig dock vara mycket vänlig och erbjöd sig att torka deras genomvåta kläder och bjöd samtidigt på sött te som de drack med välbehag.

De upptäckte Prag på samma sätt som tidigare Paris och Rom, till fots. Känslan i Anders växte sig allt starkare, i höst skulle han skriva in sig på universitetet och lära sig allt han kunde komma över kring vad som gjort byggandet av denna vackra, västerländska kultur möjlig, som var så underlig i sin kombination av det magnifika och det våldsamma. Anna pratade om helt andra saker. Hon verkade helt säker på att juristlinjen var hennes väg att gå.
_ _ _

Dagarna gick och det hade blivit dags för deras sista kväll i Europa och bestämde sig för att försöka festa till maximalt. Daniel hade fått tips av en trevlig tjeck de träffat på en pub om ett ”vilt partyställe” en bit utanför centrum. På klädde upp sig en aning och tog bussen till adressen de fått. Området föreföll vara en aning nedgånget och det var svårt att hitta adressen, men tillslut fann de en minimal skylt och blev insläppta av dörrvakten efter att ha blivit synade ordentligt. Lokalen var välfylld med folk, mest tjecker föreföll det och de gick direkt till baren. Det visade sig till deras glädje att de fyra första drinkarna var gratis och följaktligen satte de igång att dricka och dansa.

Det var framåt midnatt de förstod att den här festen inte riktigt var som andra fester. Dansgolvet var nu packat med folk och det första som hände var att både killar och tjejer drog av vad de hade på överkroppen. De fyra svenskarna tittade med förvåning på hur folk slängde sina kläder åt alla håll och eftersom även de hade druckit en hel del bestämde de sig för att göra som alla andra. Hånglandet på dansgolvet ökade genast markant, tills Daniel skrek i Anders öra: ”Kolla där borta!”

Borta vid baren fanns ett antal par, och de var nu mer eller mindre nakna. En tjej satt med benen isär och blev slickad av en man, i en stol satt en ung kille med fullt stånd med en mycket attraktiv tjej gå golvet nedanför som omväxlande sög och runkade honom. Lokalen förändrades snabbt till ett galet kollektivt ormbo där folk hade alla möjliga former av sex överallt. De verkade som om hamnat på någon form av sexfest. ”Troligen finns det kameror i taket som spelar in vad som händer, och sen sänds det på nätet!” skrek Daniel i Anders öra.

”Blir du kåt av det här, Daniel?” var Anders tvungen att fråga.

”Ja nåt så förbannat!” blev svaret.

Anders grep tag i Anna och det verkade som om även hon påverkats av allt som skedde kring dem. De dansade runt till den dånande musiken och hon tryckte sig mot honom och han pressade då och då in sitt lår mellan hannes ben, varpå Anna tryckte sig hårt mot det. Det snurrade i huvudet av all alkohol och egentligen ville Anna mest av allt gå därifrån, men någonting fick henne att stanna. Hon kände hur kåtheten växte i henne, dels av allt som hände runtomkring, dels av att vara så nära Anders, som naturligtvis var i samma tillstånd som hon.

De nådde utkanten av dansgolvet och nästan snubblade över ett par. De stod en stund och tittade på kvinnan som helt ogenerat red en man medan en annan låg bredvid och tittade på. Efter en liten stund klev hon av den förste och sänkte sig ned över den andre mannen och fortsatte ritten. Anders och Anna tittade förvånat på varandra.

”Anna, ska vi göra som alla andra? Ska vi älska här och nu?”

En del av henne ville verkligen, en annan sa bestämt nej. Nykter hade hon naturligtvis inte gjort det, men nu var det alkoholen som styrde.

”Ja, Anders, vi gör det!”

De slet av sig kläderna och stod snart nakna i havet av knullande människor. Det kändes underligt, förbjudet och spännande. Förspelet blev kort och nästan brutalt, Anna tryckte sedan ned Anders på golvet och satte sig gränsle över honom. Hon tittade in i hans ögon och log medan hon tog tag om hans penis och långsamt sänkte sig ner, och det var skönt, så skönt! De älskade, hett och intensivt. Anders kramade Annas bröst och hon slängde huvudet bakåt och verkade njuta så underbart.

Ett tag senare hördes att brak från höger och en man kom farande mot dem. Han tappade balansen och ramlade handlöst över Anna som for av Anders, men lyckades undkomma att hamna under mannen som var stupfull och mumlade förmodade svordomar på tjeckiska. När det väl fått bort honom var den alla erotik som bortblåst och trots Anders böner sa Anna:

”Du, jag fixar inte det här, jag måste hitta Karin.”

Hon slet åt sig sitt linne och sina trosor och försvann bort. Anders blev ensam kvar och kände sig både övergiven och otillfredsställd. Han försökte hitta sina kläder men misslyckades och gick för att söka tröst i baren. Helt naken, fortfarande halvstyv stod han i baren och drack sin öl. Efter en liten stund kände han en mjuk beröring av sin vänstra skinka. Han tittade åt vänster och såg vem som berört honom. Där stod en asiatisk kvinna, kanske 28 år. Hon hade bara ett tunt linne och ett par trosor på sig och hon log.

”Hello, my name is Ling,” sa hon med kraftig brytning, oklart vilken.

”Hi, I am John,” ljög Anders.

“You like it here?” frågade Ling.

“It is very strange, but I like it. I like sex!”

“Me to.” Hon tog en lång paus. “Do you want more?”

Hon log igen, och hennes leende var oemotståndligt. Hon tog hans hand och drog med honom och han kunde inte motstå. De gick genom ett skynke och in genom en dörr som hon stängde bakom dem. Den dånande musiken dämpades och det var skönt. De hade kommit in i ett enkelt rum, det stod en bred säng med stora röda plyschkuddar i ena hörnet och ett bord stod vid en vägg. Ling gick mot honom.

“You did not answer. Do you want more sex?”

Hon var nära nu, smekte hans mage, lår, skinkor, bröst. Hennes beröring var underbar, mjuk som silke men samtidigt så säker och beslutsam. Anders tvekade.

”But, but… you don’t cost money?” var han tvungen att fråga.

Hon tog ett steg bakåt och såg upprörd ut.

”Of course not!”

“But, why do you do this?”

Hon log igen och kom emot honom.

”I come here to party. And to have sex with sweet boys like you. I love the feeling of a young, hard cock inside me.”

All logik sa honom att han borde springa ut ur rummet så fort han kunde. Men Ling var nu framme hos honom igen, hon tryckte sig mot hans hela kropp och kysste försiktigt hans hals. Han kunde inte gå, han stod fastvuxen! Hon kysste sig hela vägen ner för hans mage, tills hon stod på knä framför hans penis som stod rakt ut. Hon kysste ollonet och sög sedan in hela honom. Hon sög några tag och sa sedan:

”Bad boy, your dick tastes pussy!”

Han kom att tänka på Anna. Men hon hade lämnat honom otillfredsställd, och det här var så spännande. När började Ling suga honom igen sköt han undan tanken och bara njöt. Hon sög mästerligt men slutade snart och drog med honom bort till bordet, tog av sig trosorna, la sig på rygg och särade benen där en vacker syn mötte hans blick. Hon var nästan helt rakad och hennes kön såg så litet och oskyldigt ut.

”Please, John, lick me!”

Han kunde inte tro att denna mogna kvinna BAD om att bli slickad. Av lilla honom! Han böjde sig ner och slickade och kysste hennes båda innanlår tills han nådde skötet. Först kysste han hela området, sedan gav han sig ut på jakt efter hennes epicentrum beväpnad med sin tunga. När han hittade rätt kände han hur kvinnokroppen skakade till, hon stönade och han fortsatte uppmuntrad. Han letade sig nedåt och trängde in så långt han förmådde i slidan. Hon verkade vara otroligt våt!

Efter en lång stund hörde han Ling säga: ”It is time, now enter me, please come inside.”

Anders ställde sig upp. Ling rotade i en låda bredvid sig och fick fram en kondom.

”Of course we use this, right?”

“Of course.”

Ling runkade honom några gånger tills han var helt styv. Sen satte hon med vana fingrar på honom kondomen och la sig sedan på rygg igen.

”Now, John. Fuck me!”
_ _ _

Anna gick lite planlöst omkring i lokalen några minuter, men hittade inga ett spår efter vare sig Anders, Karin eller Daniel. Vart hade alla tagit vägen? Samtidigt började hon ångra att hon lämnat Anders så där hastigt, det hade trots allt varit ganska häftigt att ligga där och ha sex mitt bland alla andra människor. Hon såg sig runt i lokalen. Många hade nu klarat av en ”omgång” och satt eller låg och tittade på dem som fortfarande höll på. Hon stannade till och tittade på en kvinna som red en man med rejält stor penis samtidigt som hon sög av en stående ung kille. Det började direkt pirra i hennes underliv igen och så tänkte hon ”Fan, jag måste hitta Anders.”

När hon lyfte blicken från trekanten och såg sig kring märkte hon att det var ett ganska stort antal ögon som tittade på henne. Hon insåg att hon faktiskt stod mitt bland minst 50 kåta killar och hon var helt naken! Kåtheten och drinkarna raderade ut den blyghet hon normalt skulle ha känt och istället utmanade hon några av blickarna. Hon fastnade på en mycket bildskön man, kanske i 25-årsåldern, som stod lutad mot bardisken. Han tittade lika intensivt tillbaka. Han var välbyggd, mörkhårig och fortfarande iklädd underkläder. Det innebar kanske att han ännu inte hade…

Mannen ställde ifrån sig sin öl och gick mot Anna. Ju mer hon såg av honom desto svagare blev hon i benen; hon hade aldrig i naket tillstånd varit i närheten av en så här fysiskt attraktiv man tidigare. Han kom fram och kysste henne på kinden, därefter tog han hennes hand och drog henne med till ett hörn av lokalen. Väl där drog han undan ett djuprött draperi och gick in i ett minimalt utrymme, stort ungefär som en provhytt.

”My name is Jan, and I prefer some privacy.”

“I’m Anna.”

“You are beautiful, Anna.”

Jan började ömt och sexigt kyssa den nakna Anna på hals, kinder, bröst, armar. Hans händer var överallt och hon formligen smälte, både fysiskt och psykiskt. Hon visste med ens att hon inte skulle kunna motstå honom, de skulle ha sex här och nu, hon skulle vara otrogen mot sin Anders. Så kände hon hans beröring mellan benen och det gick som en stöt genom henne. Hon ställde sig mer bredbent för att han skulle komma åt bättre, och hans fingrar var så underbart känsliga, så precisa, så fulla av erfarenhet.

Hon blev nyfiken på vad som slutligen skulle erbjudas henne och hon tog tag om hans kalsonger och drog av dem. Hon backade en halvmeter och fick se en formidabel penis. Den var halvstyv och stod rakt ut, avsevärt längre och tjockare än alla hon hittills sett. Hon tog den högtidligt i handen och kände den växa under hennes långsamma rörelser tills den var hård som sten. Pirret i skötet övergick till ett morrande, den här ville hon känna inuti.

Hon tryckte ner Jan på den karmlösa stol som stod i rummet. Galna tankar for genom huvudet. Hon insåg att hon borde fråga efter kondom, men hon var så avtrubbad och upphetsad att hon inte kunde förmå sig. Den här staken ville hon uppleva direkt mot sitt inre, känna den spruta allra längst inne, inte klä in i illaluktande gummi! Hon kände att hon till och med VILLE bli befruktad! Hon ställde sig gränsle över honom, och Jan tog tag om sin stolthet och ledde toppen till Annas våta öppning. Känslan när hon sänkte sig ner var ny. Jan var så mycket större än hennes tidigare älskare, och han fyllde ut hennes slida mer än någon annan. Hon fick pausa flera gånger på vägen ner, men när väl deras blygdben möttes och hon till sin förvåning tagit emot hela honom var känslan sagolik. Hon satte igång att röra sig upp, ned, upp, ned, in i en euforisk dimma av upphetsning.

Anna red i stadig fart med huvudet bakåtlutat på en vidsträcka platå av djupröd njutning när hon plötsligt hörde ett underligt ljud från Jan. Han höll väl inte på att… Nej! inte än, inte riktigt än! Men Jan gav upp ett gutturalt läte, tog tag om hennes höfter och började stöta hårt och djupt i henne, nästan våldsamt. Så skrek han till och hon kände, i sitt djupaste inre, hur han i sprut efter sprut fyllde henne med sin säd. Hon fortsatte rida i hopp om att nå fram själv, men ganska snart förlorade lemmen lite av sin hårdhet och den där speciella känslan av total uppfyllnad gick förlorad. Hon klev av mannen och sjönk ihop i en liten hög på golvet nedanför stolen.

”I am so sorry, Anna,” sa Jan efter en stund när han hämtat sig.

Anna försökte dölja sin besvikelse men lyckades dåligt. Jan satt med benen brett isär och hans stolta mandom stod ut i en vacker båge och Anna såg hur den glänste. Han hade verkligen knullat henne som ingen tidigare, men fortfarande ville hon ha mer. Hon bestämde sig. Hon trängde bort besvikelsen, tittade djupt in i hans mörka ögon och log.

”Jan, please, fuck me again. Fuck me all the way this time.”

Hon särade på benen och lät honom få full insyn. Hon släppte inte hans blick när hon förde handen över magen, ner mot vulvan, nuddade klitoris som fortfarande var styv och känslig, särade på vecken. När hans blick började vandra utmed hennes kropp gjorde hon likaledes. Hon smekte sig utmanande och såg hur det började rycka i Jans kön. Deras blickar möttes igen och nu log även Jan. Anna reste sig upp på alla fyra och kröp mot honom. Hon kysste ollonet, tog det i munnen och kände smaken av honom och henne. Hon började suga och medan penisen långsamt växte kände Anna hur den främmande mannens säd rann ur henne och ned utmed låren.
_ _ _

Anders satte ollonet i skrevan, drog det upp och ned tills han hittade öppningen, tryckte in toppen en liten bit, såg fascinerad på hur hans penis långsamt gled in mellan vecken, in i Lings kropp. Hon var otroligt trång och kramade honom som ingen annan gjort, men samtidigt så blöt att han inte hade några problem att tränga in. Ling drog upp knäna ända mot bröstet och det kändes som om hon bjöd ut sig helt till honom. Han satte igång att stöta, sakta först för att tänja ut henne lite till och sedan allt snabbare. Han sökte hennes blick, men Ling tittade bara stint ner mellan sina ben. Det såg ut som hon njöt, men hon var helt tyst.

Den underbara Ling kramade honom hårdare och hårdare när de efter en stund fann en perfekt rytm. I vanliga fall hade han troligen haft svårt att hålla sig så här länge, men nu var han avtrubbad av all öl och sprit och han kunde njuta i fulla drag av att verkligen knulla den märkliga kvinna. Efter ett långt tag, drog han sig ur, varpå Ling kastade en desperat blick på honom.

”No, no! Don’t stop now!”

Anders lyfte ner henne på sängen, hon var lätt i hans armar och lät sig dras med. Han la sig på rygg och han behövde in be henne, hon klättrade direkt upp och satte sig gränsle över honom. Hon tog tag om staken och runkade den ömt, och log plötsligt.

”I like it John, it is big and very hard, perfect!”

Anders sög i sig orden.

”I am glad you like it. Do you want to ride it?”

Ling log igen, sträckte på sig och sjönk ned över honom. För första gången hördes en antydan till ett stön när hon satte igång att rida Anders, omväxlande långsamt och snabbt, hon lutade sig framåt och bakåt, hon var helt enkelt hans hittills bästa älskarinna. Han fylldes av en längtan att kyssa henne, de hade faktiskt inte kyssts mun mot mun än, så han reste sig, tog tag om Ling och la ner henne på rygg, utan att glida ur henne. Han tog nu kommandot, och stötte ungefär som hon ridit honom, omväxlande djupt och grunt, hårt och mjukt. Han la sig ned över kvinnan med hela sin tyngd och sökte hennes mun. Ling verkade först störd över den plötsliga intimiteten, vek undan, men han var enträgen. De kysstes så, och hennes övre mun var som den nedre, krävande, sugande, fuktig, underbar.

De kom mer eller mindre tillsammans, otroligt nog. Anders orgasm var något avtrubbad av alkoholen, men den var stark och lång och hans känsla av manlighet växte sig stor när Lings slida kramade honom, han kände hennes paroxysmer sprida sig ut genom mage och lemmar.

Det dröjde inte många minuter innan de båda sov djupt.
_ _ _

Anna vacklade ut ur det lilla båset alldeles vimmelkantig. Andra gången hade Jan hållit ut så långe hon önskade och mer än så. Hon kände sig öm i underlivet, men tillfredställd som hon knappt blivit tidigare efter ett samlag. Jan hade varit otrolig!

Det var inte många kvar i lokalen nu och hon gick för att försöka hitta sina kläder. Trosor och BH var försvunna, men resten låg i en hög vid baren. Var var alla andra, var fanns Anders? Hon hoppades innerligt att de gått och att hon skulle få lite tid att tänka genom vad som skett. Men tankarna var inte klara och hon kände sig plötsligt illamående. Hon sprang mot toaletten där magen vände sig ut och in.

När hon kom ut därifrån flera minuter senare såg hon en dörr hon inte sett tidigare. Fanns kanske någon i ressällskapet därinne? Hon knackade försiktigt och när ingen öppnade tryckte hon ner handtaget och sköt upp dörren. Rummet var dunkelt och till vänster fanns en säng med röda plyschkuddar. Det låg två personer i sängen. Den ena såg bekant ut.

Det vände sig i magen på henne ännu en gång. Där i sängen låg Anders bredvid en äldre kvinna, båda helt nakna och det rådde ingen tvekan om vad som hänt mellan dem. Kondomen satt fortfarande kvar runt Anders snopp. Men hon hade förstås svårt att förebrå honom.

”Han hade åtminstone vett att använda skydd,” tänkte hon sorgset.

Hon satte sig bredvid honom och kysste honom på kinder, panna och mun. Anders rörde på sig och vaknade efter en längre stund med ett ryck.

”Anders, vi måste gå nu. Bort härifrån.”

Hon lyfte upp honom till sittande och när han såg sig omkring och började pussla ihop bitarna av kvällen såg hon hans desperation.

”Anna, jag är så oerhört ledsen, jag vet inte ens… det finns inget att säga…”

”Sch, jag har också varit burit mig illa åt. Vi får prata sen, kom nu.”

Hon ledde honom ut till baren och satte honom i en fåtölj. Hon hittade merparten av hans kläder och han drog på dem under tystnad. Sen tog han hennes hand och de gick ut i Pragnatten för att försöka hitta en taxi.

Efterspel

Klockan var över fyra på morgonen när de till slut hittade en bil. Marie ringde Karins mobil. Karin svarade yrvaket, men när hon hörde Maries röst vaknade hon till.

”Är det du Marie, var fan tog ni vägen?”

”Ja du, vart tog vi vägen. Vi är i vart fall på väg hem nu. I taxi. Kan du öppna om kanske 10 minuter, vill inte väcka tanten.”

”Självklart. Men du svarade inte på frågan.”

”Vi gick inte iväg om du trodde det, vi blev kvar, men… Kan vi ta det nån annan gång?”

”Visst. Ring en signal bara när ni är vid porten.”

Väl tillbaka i lägenheten var förstås även Daniel vaken. Det syntes tydligt på både Anna och Anders att något gått väldigt fel under kvällen, men de slutade ställa frågor när det visade sig att inga svar gavs. Anders och Anna kröp ner i den smala sängen rygg mot rygg.
_ _ _

Tåget gick redan vid elvatiden morgonen efter och naturligtvis försov de sig och fick springa till stationen. Regnet hade upphört, men luften var kylig och molnen hängde tunga. De hann precis och lyckades hitta en kupé med fyra tomma platser. Karin och Daniel försökte lyfta stämningen genom att prata om än det ena, ände andra, men gav snart upp. Det var inte förrän på kvällen som Karin fick ur Anna vad som hänt. De stod ute i korridoren och såg på det dystra östtyska landskapet fara förbi.

”OK, du vill veta vad som hände. På festen, först låg jag med Anders, inget konstigt med det, men vi blev avbrutna och kom isär. Vi var ju båda rätt fulla förstås, och när jag inte kunde hitta Anders… lät jag mig bli uppraggad av en tjeckisk kille. Han var faktiskt väldigt snygg,” Anna tystnade.

”Jaha, och du…” inflikande Karin uppmuntrande.

”…låg med honom, ja det gjorde jag. Två gånger på raken. Utan kondom.”

”Shit, Anna, shit! Han kunde ju vara precis vem som helst.”

”Jag vet. Men hur fel det nu än var, vill jag bara säga att han knullade mig som ingen annan gjort. Han hade en enorm, det var underbart. Då tyckte jag det i alla fall. Nu är allt skit.”

”Och Anders fick se er, eller?”

”Nä, när jag var klar hittade jag honom sovandes bredvid en tjej i ett rum bakom baren. Naken. Efter att de helt uppenbart haft sex.”

”My god! Men, då har ni ju varit ungefär lika dåliga båda två, eller?”

”Jo, så kan man förstås se det. Men jag tror det är kört. Nåt har brustit. Heter det månne ‘tillit’? Allt det här är så otypiskt mig, jag förstår inte varför det hände. Jag tycker ju om Anders.”

Senare på kvällen pratade tillslut Anders och Anna med varandra. Men de ingen vart. Uppenbart var de båda två så besvikna på sig själva och på varandra att de inte nådde fram. Och tillslut sa Anders:

”Du Anna, när allt ändå gått åt helvete kan jag lika gärna berätta en sak. Du frågade i Rom efter vår morgon med Marie om det hade hänt nåt mellan Marie och mig. Tyvärr ljög jag när jag svarade. Det HAR hänt nåt mellan oss, nåt sexuellt. Alltså vi har inte legat med varandra, men vi har gjort… andra saker.”

Anna tittade argt på honom.

”Jag kände det på mig. Fan, Anders. Och med min syster av alla människor. Varför?”

”Det är ingen bra ursäkt, men hon formligen anföll mig. Och jag hade inte kraft att säga nej. Det var när du var som mest ovillig, och då fanns hon plötsligt där.”

”Så bara för att jag inte ville ha sex varje kväll, sätter du på min syrra!”

”Jag HAR inte satt på henne, och jag är verkligen ledsen.”

”Du Anders, bara så du vet. Killen i Prag knullade mig skönare än du nånsin lyckats med. Om Marie är så mycket bättre än jag, ta henne om du vill. Jag bryr mig inte!”

Men naturligtvis gjorde hon det. Hon kunde dock inte förmå sig att stanna med Anders utan gick iväg och lämnade honom kvar med skammen. Varför hade han berättat om Marie? Var det kanske för att få ett enklare avslut på relationen med Anna? Genom att såra henne skulle det gå lättare att bryta upp? Han tog upp telefonen och började skriva ett långt SMS till Marie. När svaret kom en timme senare log han inombords, trots allt elände.

_ _ _

När de kom hem till Sverige och åter stod på den perrong de lämnat en knapp månad tidigare hade ilskan förbytts i sorg. Långt efter att de sagt Hej då till Karin och Daniel stod de och höll om varandra, utan att säga särskilt mycket. Anna började be om ursäkt för det hon gjort och sa att om Anders gjorde samma sak kanske de skulle kunna komma ut det här tillsammans. De skiljdes utan att ha bestämt sig för någonting och Anders satte sig på en bänk framför stationen och tittade ut på stan. Det var varmt och skönt och folk spatserade runt och såg ut att ha det gott.

Efter en timme bestämde han sig. Han krängde på sig sin ryggsäck och började gå den halvtimmeslånga promenaden hem till Marie. Han vågade inte ringa i förväg, utan hoppades innerligt att hon skulle vara hemma, även om det var ganska osannolikt. När han stod framför dörren tog han ett djupt andetag och knackade sedan på dörren. Han hörde skrammel därinifrån och drog en suck av lättnad, hon var hemma! Dörren flög upp och där stod hon, vackrare än någonsin.

”Hej,” var allt Anders fick fram.

”Hej Anders!” sa Marie glatt, ”så ni har kommit hem nu?”

”Jo vi har visst det. Får jag komma in?”

”Självklart får du det!”

Han slängde av sig den tunga ryggsäcken i hallen och såg sig omkring i Maries minimala lägenhet. Han gick mot soffan och satte sig.

”Vill du ha nåt, ett glas juice?” frågade Marie.

”Tack gärna.”

Marie var ute i köket en stund och när hon kom tillbaka hade Anders redan lagt sig ned och verkade sova djupt. De senaste dygnen hade inte innehållit så mycket sömn för honom, och Marie la en filt över honom och gick ut och satte sig på balkongen och njöt av värmen.

Anders i hennes vardagsrum, vad skulle det innebära? Utifrån SMS:en visste hon att något gått väldigt fel i Prag, men han hade inte berättat exakt vad. Det verkade i vart fall som om det var mer eller mindre slut med Anna. Hon kunde inte undgå att känna sig lite skuldmedveten, det var ju trots allt så att hon delvis hade provocerat fram det här. Och att stjäla sin systers kille, vad skulle det få för konsekvenser? Men hon kunde inte undgå att samtidigt känna en härlig spänning i kroppen, hon var ju trots allt förälskad i killen där inne!

Anders vaknade sent på eftermiddagen. De pratade länge och Anders berättade en hel del, om än inte allt vad som hänt och Marie dömde honom inte. De lagade middag tillsammans och hade så mycket att prata om, timmarna gick, en vinflaska tömdes och ytterligare en öppnades. Anders mobiltelefon ringde flera gånger under kvällen, men han brydde sig inte ens om att se efter vem det var.

Det blev sent och Marie frågade helt enkelt om han ville sova över. När han somnade bredvid henne kände han ett varmt lugn sprida sig i kroppen, han log för sig själv och kramade henne hårdare medan han långsamt gled in i drömmen. Marie hade svårt att somna, hon kände sig upprymd och glad. Hon ville egentligen inte tänka på sex just nu, men att äntligen ligga så nära intill Anders kunde inte hindra tankarna att tränga sig på. Hur skulle hans fingrar kännas mot hennes klitoris? Hans tunga i hennes springa, hans läppar runt hennes styva bröstvårta? Och hur skulle han kännas inuti henne? Snart skulle hon veta, det var hon tämligen säker på. Tankarna hade gjort Marie upphetsad, och hon lät ena handen glida över magen ner mot trosorna, över venusberget, upp igen. Hon smet innanför trosresåren och letade försiktigt upp sin njutningspunkt, smekte den varsamt och njöt till fullo av lustkänslorna som spred sig i kroppen likt eldstungor.

Ett återseende

Veckorna efter hemkomsten blev eländiga för Anna. Dels var det uppbrottet från Anders som gick mycket fortare än hon anat, i och med att han mer eller mindre direkt flyttade in hon Marie. Ovanpå det var det följderna av mötet med Jan som plågade henne. Både graviditetstest och testet för könssjukdomar visade sig dock vara negativa, vilket tillslut lyfte en sten från hennes axlar.

Så på sensommaren när hon var ute och gick lite planlöst i stan fick hon se en bekant person stå vid ett korvstånd. Hon sökte febrilt i minnet och kom så på vem det var, det var Jan, hennes älskare från Prag. Pulsen steg och hon började brottas med motstridiga känslor. Indirekt var han ju delvis ansvarig för att hennes kärlek gått i kras samtidigt som han gett henne en mycket speciell erotisk upplevelse. Skulle hon våga gå över gatan och hälsa, skulle han ens känna igen henne? Han verkade dessutom vara i sällskap med en annan man.

Hon tvekade några sekunder, men bestämde sig sedan. Hur var det nu? ”Fega flickor får aldrig knulla vackra pojkar”? Hon gick över gatan och ställde sig framför mannen hon nu var hels säker på var Jan och sa:

”Hello, I don’t know if you recognise me. We met in Prague a few week ago…”

Jan såg först vilsen ut, men fann sig snabbt.

”Of course! I remember you, beautiful Anna!”

Han drog en suck av lättnad. Så långt allt väl. Jan vände sig mot mannen vid hans sida:

”Meet Václav, my brother!”

Václav och Anna skakade hand. Han var om möjligt ännu mer bildskön än Jan och troligen några år yngre. Jan vände sig mot sin bror och viskade något i hans öra på tjeckiska. Václav log brett, och Anna kunde bara gissa vad han sagt. De pratade en stund, och det visade sig att bröderna var i Sverige som turister och just kommit till Annas hemstad. En vild tanke slog plötsligt rot i Anna. Skulle hon våga fråga det hon tänkte?

”Let me show you my town, then we grab some nice dinner and afterwards we could go back to your hotel and… rest… all three of us?”

Anna kunde inte tro att hon just sagt vad hon sagt, men minnena från Prag sände en sprakande eld genom hennes kropp, och hon kände sig självsäker. Hon tittade på Jan och sedan på Václav. Jan log förvånat men glatt tillbaka och vände sig sedan mot brodern och blinkade med ena ögat. Han sa:

”Sounds like a good idea! But lets start with some sightseeing.”

Han tog Annas arm och de började långsamt promenera upp mot det gamla slottet som gav en vid utsikt over staden. Solen sken, luften var varm och hon kände sig livs levande.

 

© Fellow 2006

Tillbaka till Noveller av gästartister »

Heartline